Nimes - Orleans 1 @1.75
Troyes - Red Star 1 @1.57
2.74
Ja cu veceras ponovo probati Ligue 2 iako sam rekao da vise ne idu na listic i izgubio dosta love na njima. Blizi se kraj prvenstva pa cu igrati na 2 ekipe koje su na 4. i 6. mjestu i 2 (3) boda im fale za ulazak u Ligue 1. Protivnici su na 18. i 19. mjestu, dakle ispadaju. Istina, i njima su potrebni bodovi, ali valjda postoji razlog sto su tako lose plasirani.

Orleans je najgora gostujuca ekipa, Red Star nije puno bolji. Troyes je druga najbolja domacinska ekipa, dok Nimes ima vise problema kuci nego u gostima, ali red je da sada dobiju kad je najpotrebnije. Nimes je dobio zadnje dvije utakmice kuci i 4 od zadnjih pet u ligi, Troyes takodjer dobio zadnje dvije kod kuce. Orleans je porazen na zadnja dva gostovanja, a Red Star je izgubio zadnjih pet utakmica. Suma sumarum, double mi izgleda solidan za neki srednji (ili malo manji) ulog. Mislim da Troyes moze i hendikep se probati, jedna su od rijetkih ekipa koja cesto lagano rjesava utakmice i cesto daju po 3-4 gola, dok su gosti izgleda u rasulu.