jednostavno smo PREJAKI
FC Bayern München - Arhiva postova
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo
Re: F.C. Bayern
kako god ima da sutra dobijemo makar igrali sa c ekipom
jednostavno smo PREJAKI

jednostavno smo PREJAKI
Ja volim volim samo tebe i samo tebi tebi dajem sve i sa Sjevera ces cuti nasu pjesmu Sarajevo VOLIM TE !
- Los*Blancos
- Kontakt:
Nebudi smijesan, Bayernu je cast da Real Madrid dolazi na tekmu u cast njihovog Kaiserageronimo je napisao/la:Da, da, Real je mit. Samo ne znam što su u Španiji toliko negativno nastrojeni prema Bayernu?![]()
Oni ga tamo jednostavno nazivaju neprijateljem. Kompleksi, traume ili je nešto treće u pitanju?
Olić definitivno otpao za sutrašnji meč, kao i za prvo kolo njemačkog kupa koji Bayern igra u ponedjeljak.
Valjda je zaradio neku lakšu (?) povredu kada je igrao za Vatrene.
El mejor club del siglo XX
wolverine: ja neznam prevociti spanski, ali engleski znam govoriti, citati, pisati a hvala bogu i prevoditi perfektno. i to na brzinu
mandrax: ako nadjes vise od 10 mojih postova na temi Real Madrid, ja idem sa foruma..
wolverine: ja neznam prevociti spanski, ali engleski znam govoriti, citati, pisati a hvala bogu i prevoditi perfektno. i to na brzinu
mandrax: ako nadjes vise od 10 mojih postova na temi Real Madrid, ja idem sa foruma..
Mrze Bayern jer je "La bestia negra" ... makar za veliki Real Madrid xDgeronimo je napisao/la:Da, da, Real je mit. Samo ne znam što su u Španiji toliko negativno nastrojeni prema Bayernu?![]()
Oni ga tamo jednostavno nazivaju neprijateljem. Kompleksi, traume ili je nešto treće u pitanju?
Olić definitivno otpao za sutrašnji meč, kao i za prvo kolo njemačkog kupa koji Bayern igra u ponedjeljak.
Valjda je zaradio neku lakšu (?) povredu kada je igrao za Vatrene.
Ma ne samo Real, nego kompletna Španija. Valjda jos od vremena kada je Atletico izgubio onu finalnu utakmicu.thulkazal je napisao/la: Mrze Bayern jer je "La bestia negra" ... makar za veliki Real Madrid xD
Blancos, čast je obostarna. Ali bitno je da ti sa razumijevanjem čitaš.

Ko će ovaj put izaći kao pobjednik?
Van Gaal uvodi promjene.
Um einen neuen Reiz zu setzen, ziehen die Bayern um. Van Gaal lässt das Trainingsquartier vor Heimspielen wechseln, nach 15 Jahren hat der traditionelle „Limmerhof“ in Taufkirchen ausgedient. Schon vor dem Spiel gegen Real zogen die Bayern erstmal in das „Dolce Munich“ in Unterschleißheim
Tip je poseban, nema šta. Kako to njegovim prethodnicima nije smetalo.Der Holländer erklärt die Vorzüge des modernen Hotels mit 255 Zimmern und Suiten: „Dort haben wir einen Kraftraum und ein Stockwerk, auf dem wir alle zusammen wohnen können. Im Limmerhof waren wir auf verschiedenen Stockwerken verteilt, das ist nicht so gut für die interne Kommunikation – und das ist wichtig für eine Mannschaft. Außerdem sind wir näher an der Allianz Arena.“ Nur etwa 15 Kilometer, vom Limmerhof waren es 47.
Sve ovo navodi na mogućnost duže suradnje.
Vom Jäger zum Gejagten
- Los*Blancos
- Kontakt:
Real Madridu ova utakmica je prijateljska razultat nije bitan, i Mou je pobijedio Luia
tamo gdje je bilo bitno
a Lui moze da pobijedi sad ebe se Mou , ali sta mu vrijedi RM je dosao na eskurziju u Minhen
P.S Nebitno koji razultat bude vaceras 3-0..o 0-3..o 0:0

P.S Nebitno koji razultat bude vaceras 3-0..o 0-3..o 0:0
- Omerbavarac
- Kontakt:
Jel' ja to primjecujem dasak straha?Los*Blancos je napisao/la:Real Madridu ova utakmica je prijateljska razultat nije bitan, i Mou je pobijedio Luiatamo gdje je bilo bitno
![]()
a Lui moze da pobijedi sad ebe se Mou , ali sta mu vrijedi RM je dosao na eskurziju u Minhen
![]()
P.S Nebitno koji razultat bude vaceras 3-0..o 0-3..o 0:0![]()
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
- Los*Blancos
- Kontakt:
straha od koga??Omerbavarac je napisao/la:Jel' ja to primjecujem dasak straha?Los*Blancos je napisao/la:Real Madridu ova utakmica je prijateljska razultat nije bitan, i Mou je pobijedio Luiatamo gdje je bilo bitno
![]()
![]()
![]()
![]()
- Omerbavarac
- Kontakt:
Od sramote ili pak nepovoljnog rezultata.Los*Blancos je napisao/la: straha od koga??
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
Hahaha, da, da, vidi mu komentara.Omerbavarac je napisao/la:Jel' ja to primjecujem dasak straha?Los*Blancos je napisao/la:Real Madridu ova utakmica je prijateljska razultat nije bitan, i Mou je pobijedio Luiatamo gdje je bilo bitno
![]()
![]()
![]()
![]()
Ali nemoj da te bude strah, ipak to je prijateljska utakmica, a Bayern je veliki klub, neće oni tek tako sramotiti velikog Reala
- Los*Blancos
- Kontakt:
Slusaj ja se na temu Bayern necu javiti ako RM pobijedi, bas mi....
tekma je reda radi vaseg Kaisera 
anziege beruckt strasse vergesen
ili na nasem - ko ce veceras igrati od prve minute?
- Omerbavarac
- Kontakt:
Igraci.Brnjoo je napisao/la:anziege beruckt strasse vergesen
Mislim da ima na prethodnoj stranici, ali ja cu ti pokusati ispisati iako je tesko predvidjeti.
Butt-Lahm-Badtruba-Buyten-Contento-Schweini-Bommel-Ribery-Olic-Muller-Klose.
Ko prenosi večerašnju tekmu?
-
bavarian_bk
- Kontakt:
ZDFdavud87 je napisao/la:Ko prenosi večerašnju tekmu?
Mislim da ipak on nece igrati .Amar Dzeko je napisao/la:Jose Ernesto SosaBrnjoo je napisao/la:anziege beruckt strasse vergesen
Olic vam nece igrati, pauzirat ce par dana, ima neku laksu povredu.Omerbavarac je napisao/la:Igraci.Brnjoo je napisao/la:anziege beruckt strasse vergesen
ili na nasem - ko ce veceras igrati od prve minute?![]()
![]()
![]()
Mislim da ima na prethodnoj stranici, ali ja cu ti pokusati ispisati iako je tesko predvidjeti.
Butt-Lahm-Badtruba-Buyten-Contento-Schweini-Bommel-Ribery-Olic-Muller-Klose.
Markus Gisdol: "Aubameyang ist einfach unfair schnell."
Šteta pa nema Gomeza večeras da još jednom potvrdi svoju dobru formuButt-Lahm-Badtruba-Buyten-Contento-Schweini-Bommel-Ribery-Olic-Muller-Klose.
Za sve bayernovcke koji koriste win7 tema FC Bayern
.
http://windows7themes.net/fc-bayern-mun ... theme.html
http://windows7themes.net/fc-bayern-mun ... theme.html
Messi zipa, eto Spahe ! ! !
Ukoliko vidite gresku u bilo kom od mojih postova, a da je vezana sa pravopisom, molio bih da mi ukazete na nju :). Hvala ! ! !
Ukoliko vidite gresku u bilo kom od mojih postova, a da je vezana sa pravopisom, molio bih da mi ukazete na nju :). Hvala ! ! !
- Omerbavarac
- Kontakt:
Olica nema, ne znam zasto sam ga stavio u sastav? Svi igraci koji su nastupali za reprezentacije na prijateljskim mecevima, nece biti u kadru.
Moguce da ce Sosa dobiti sansu.....
Moguce da ce Sosa dobiti sansu.....
- Thunderstruck
- Kontakt:
Ukoliko je ta tekma na ZDF?
"It's hard to believe it's not Scholes, it's Carrick you know..."
- Omerbavarac
- Kontakt:
21hThunderstruck je napisao/la:Ukoliko je ta tekma na ZDF?
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.