Nista jos nisam cuo od insajdera, inace glavni skaut KopenhagenaVirtu4l je napisao/la:Je li istina da Avdija potpisuje za FCK?Nerminovic je napisao/la:Nije to taj, jer ovaj moj Djuric ne igra u Italiji.![]()

Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog,TaRgEt_
Nista jos nisam cuo od insajdera, inace glavni skaut KopenhagenaVirtu4l je napisao/la:Je li istina da Avdija potpisuje za FCK?Nerminovic je napisao/la:Nije to taj, jer ovaj moj Djuric ne igra u Italiji.![]()
Coming soon*Nerminovic je napisao/la:Nista jos nisam cuo od insajdera, inace glavni skaut KopenhagenaVirtu4l je napisao/la:Je li istina da Avdija potpisuje za FCK?Nerminovic je napisao/la:Nije to taj, jer ovaj moj Djuric ne igra u Italiji.![]()
Za Ankersena je ismislio fudbal, da se ne lažemoNerminovic je napisao/la:Coming soon*Nerminovic je napisao/la:Nista jos nisam cuo od insajdera, inace glavni skaut KopenhagenaVirtu4l je napisao/la:Je li istina da Avdija potpisuje za FCK?
Ili možda PSV ili Feyenoord.PrinceofVeresija je napisao/la:Nijmegen pred ispadanjem iz Eredivisie...tesko da mogu 6 bodova iz preostale 2 utakmice izvuci....mozda i jest najbolje,onda moraju jednostavno na ljeto potrazit novu sredinu najbolji igraci,medju njima i Dumic...sigurno ima kvalitet za neki klub iz Lige petice
Definitivno na spisak umjesto Sunjevarica, on ili Anicic Sunjic.HankMoody je napisao/la:Igraju protiv AZ-a za opstanak.
Najstandardniji, svaku utakmicu je odigrao.Sarajlijica1946 je napisao/la:Definitivno na spisak umjesto Sunjevarica, on ili Anicic Sunjic.HankMoody je napisao/la:Igraju protiv AZ-a za opstanak.
Trenutno korisnika/ca: bhfanatic14 i 14 gostiju.