FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,irfo,LjoZee
Re: FK Željezničar
Hocemo jos, hocemo jos.
"Taktika je bila ne primiti gol. Funkcionirala je odlično sve dok nismo primili gol."
odakle vam ta info za purketa?jordan 23 je napisao/la:prestigo si me hahaha,joj ovo sa stojanovicem bi bio pun pogodak
ma od borovina...mirzza je napisao/la:odakle vam ta info za purketa?jordan 23 je napisao/la:prestigo si me hahaha,joj ovo sa stojanovicem bi bio pun pogodak
"Mi imamo svoga Boga i na klupi sina njegovoga!!!"
Seyo_TM je napisao/la:ma od borovina...mirzza je napisao/la:odakle vam ta info za purketa?jordan 23 je napisao/la:prestigo si me hahaha,joj ovo sa stojanovicem bi bio pun pogodak
-
HZ87STARIGRAD
- Kontakt:
"Mi imamo svoga Boga i na klupi sina njegovoga!!!"
-Ibrahim Sehic
-Muamer Svraka
-Edin Visca
-Benjamin Colic
-Srdjan Stanic
-Damir Rovcanin
-Nikola Odovic
-Mahir Karic
-Nikolic
-Omar Baljic
-Saban Pehilj
Tu je i Kerla,H.Beslija,E.Colic...moguce da sam nekoga izostavio...ali ovo mi izgleda predobro i jako dobar garant za finu buducnost...mnogi se naravno tek trebaju dokazati,ali ne sumnjam da ce pod palicom Amara Osima dosta napredovati...svaka cast Amaru i ostalim u upravi na ovakvom razmisljanju
- Urban Batalion
- Kontakt:
-
Play.Blue.Minded
- Kontakt:
ti si stvarno jedan parmak. ta "rupa" je primila najmanje golova prošle sezone. i ja sad tebe pitam, jel ti misliš da se može desit da naš kapiten (golman) ode za 0 maraka obeštećenja u iran, kao vaš kapiten (također golman)?Urban Batalion je napisao/la:Jak vam kapiten 2 gola u tri minute primio.A hoce to kad ga ona budala zove.Nije mu jasno da posle 5 komada od Hapoela taj golman nemoze nista protiv ekipa van BH.I sad ja vas pitam cemu toliko kurchenje sa tim rupom od golmana.
- Urban Batalion
- Kontakt:
Mi se ne kurchimo sa nasim golmaniom ko ga hebe.A moze Sehic igrati u nasoj ligi dobro al kad dodju klubovi iz drugih drzava i repke onda je problem.Play.Blue.Minded je napisao/la:ti si stvarno jedan parmak. ta "rupa" je primila najmanje golova prošle sezone. i ja sad tebe pitam, jel ti misliš da se može desit da naš kapiten (golman) ode za 0 maraka obeštećenja u iran, kao vaš kapiten (također golman)?Urban Batalion je napisao/la:Jak vam kapiten 2 gola u tri minute primio.A hoce to kad ga ona budala zove.Nije mu jasno da posle 5 komada od Hapoela taj golman nemoze nista protiv ekipa van BH.I sad ja vas pitam cemu toliko kurchenje sa tim rupom od golmana.
-
Play.Blue.Minded
- Kontakt:
Trenutno korisnika/ca: addebisi, AhmedNurudin, Alipasino, Amco46, ANamelessGhoul, Argentina, Arma00, avalPacidoroP, b00t, Babayaro, BarbareZeljin, boki86, Combattente87, delko, drzgemboadislic, ELDIABLO20, ExBlueone, Ferroviere1987, GavranBeli, GokuSSJG, Grbavica786, haklamas, Hrasno15, ibz, itatabisine, Kaunas, knoa, Kockoglavi, KrajinaTm87, kraljlavova, Laudrup, Lynx, Mana, mavi, mnon46, MokraKifla, mosarajvosa83, MrAmarOsim, nmkdak1ng, Omerta1921, Orvel, ristagrad, Riziko, Rule_hz, Sarun, Suki46, tiagofaria25, Tramvaji29877, TvrtkoPrvi, ZaZelju, ZeljeznicarUberAlles i 535 gostiju.