FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

HZ_ilidzaa
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la HZ_ilidzaa » 16 apr 2017, 00:08

husE je napisao/la:slika
:oops:
Ne vidjeh ovo , cist penal pa nek prica ko sta hoce...

PitarBordo
Kontakt:

Post Postao/la PitarBordo » 16 apr 2017, 00:09

Čala ako nešto ne promjeni, vi prvi koji ga trenutno branite ćete doći ovdje da mu je8ete sve... Kao što neki već to rade. Raja koja je od starta samo kritikovala, nikada neće psovati istog.

Ne želim ni da zamislim scenario gdje se ispadne iz kupa od Mladosti, izgubi na Koševu od Željezničara. Ja mu ni tad neću psovati, ali za vas koji radite 180 svakih 3 mjeseca, nisam baš siguran. :kafa:
Samo Saraj'vo.

Zip
Kontakt:

Post Postao/la Zip » 16 apr 2017, 00:10

Ma yebo penal, zipa driblinga Dulje :ljepota:

ado-hz
Kontakt:

Post Postao/la ado-hz » 16 apr 2017, 00:12

Nemoj da generalizuješ, ima nas koji su od starta govorili da Čala ne treba da dođe, a također htjeli Kodru na duže staze po cijenu titule 2015.[/quote]

A ko treba???[/quote]

Pa na to pitanje već imaš odgovor u komentaru na koji to pitanje postavljaš.

Daj ba mi kod kuće kod nula nula, umjesto sve karte u napad trošimo pola sudijske nadoknade na izmjenu BEK ZA BEKA. O čemu pričamo mi ovdje?[/quote]

Koliko pratim ovaj forum a nisam od juce, pise kad sam se registrovao...a vidim, pratim sta ti pises i smatram da nisi glup decko, momak, covjek...kako god se osjecas. Al pravim budalom nekog u ovom slucaju Kodru da ga opet zoves da ti bude trener je kao pucati sam u sebe iz pistolja. Dobro znas da Kodro nece doci isto tako kao sto znas da nijedan ozbiljan trener nece doci da trenira FK.Sarajevo jer zna kakva ga sudbina ceka nakon 2 remija i poraza. Zato se zahvali Bogu da vojnik kluba kakav god bio on a zove se Mehmed Janjos je dosao da vadi ova **** iz septicke jame u koju smo bili upali. Koliko god on znao ili ne znao, bio jurisni vojnik ili ziheras u ovom trenutku i ovom rejtingu kluba u kojem smo trenutno niko ti nece doci bolji, pametniji, hrabriji. Hoce ublehasi kao sto je Jesic da te zaviju u crno i uzmu ti i ono malo para sto imas....proturaju svoje igrace i imaju samo korist od tebe tj kluba...al opet bi to bila euforija da dodje neko noci....dok se nebi otkrile karte jednog dana...pa opet Jovo na novo, ajmo hebati majku i tom novom treneru.

TobeYarabi
Kontakt:

Post Postao/la TobeYarabi » 16 apr 2017, 00:12

Zip je napisao/la:
Ma yebo penal, zipa driblinga Dulje :ljepota:
da se ovo njima desilo, ratni profiter bi naredio da se mjesec dana pisu saopstenja i cmizdri na svim medijima u drzavi i regionu

esprit24
Kontakt:

Post Postao/la esprit24 » 16 apr 2017, 00:15

Hebibovic, Crnkic pa i Ahmetovic pod hitno trebaju dobiti slobodne papire na kraju sezone. Pa za prvu dvojicu Okic je Grizman, a za treceg Velkoski je Ibrahimovic :plac:
Biti srcem vezan, u tome leži snaga..

Bordomen
Kontakt:

Post Postao/la Bordomen » 16 apr 2017, 00:15

Ja mislim da mi nemamo ekipu da mi nemamo ekipu da igramo defanzivno i da bi trebali od pocetka baciti sve karte u napad tj odma preuzeti incijativu
to je ono sto navijaci ocekuju jer to mozemo i garantujem da bi se to vidjelo na rezultatima
prica o umoru bih se tu i smanjila
jel isto kad ti imas incijativu imamo igrace za to i kad ti zajebavas protivnika igras od noge do noge a on trckara i trosi se
a ne ko danas (mada nije lose izgledalo) dok nas je zeljo jedno vrijeme ubijao mi smo trcali za njima kao da su barselona i onda smo preuzeli incijativu pa pade i crveni ali onda umor cini svoje (plus Cala ne pravi izmjenu :D )
ovdje se ne treba imati ekipa koja drzi tempo 90min i koja trci u90 kao da je 1 minuta tekme ali se treba znati igrati pametno
to smo po meni znali kod Kodre
ali sto bi rekao Kurtic (promjeni lik prezime) protiv nas se zatvore pa ti MetaleGLE dodje i popisa te na sred Koseva

Komplikovani smo mi i ko klub i ko navijaci
ja jos vjerujem u titulu ako mi malo promjenimo nacin igre onda bi nam dovoljno bilo remi zelje i zrinjskog
MI ŽIVIMO ZA SARAJEVO VI ŽIVITE OD SARAJEVA!!!!!!

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 16 apr 2017, 00:16

joker90 je napisao/la:Još jednom iskoristimo priliku da se sjetimo rodbine gospodinu Faruku Ihtijareviću zbog izjave prije utakmice!
Kupio me sa ''Sarajevo je objektivno najveci bh. klub'' dok je Bulent sutio na tu izjavu. :kafa:
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

pasica
Kontakt:

Post Postao/la pasica » 16 apr 2017, 00:17

Vise raje bilo na Kosevu protiv Zrinjskog nego veceras.
Dvorac u polju il' naziv zanata, više se voli grad od sindikata.
Mjesto gdje živiš, mjesto rođenja više se voli od zaposlenja.

PitarBordo
Kontakt:

Post Postao/la PitarBordo » 16 apr 2017, 00:19

ado-hz je napisao/la:Koliko pratim ovaj forum a nisam od juce, pise kad sam se registrovao...a vidim, pratim sta ti pises i smatram da nisi glup decko, momak, covjek...kako god se osjecas. Al pravim budalom nekog u ovom slucaju Kodru da ga opet zoves da ti bude trener je kao pucati sam u sebe iz pistolja. Dobro znas da Kodro nece doci isto tako kao sto znas da nijedan ozbiljan trener nece doci da trenira FK.Sarajevo jer zna kakva ga sudbina ceka nakon 2 remija i poraza. Zato se zahvali Bogu da vojnik kluba kakav god bio on a zove se Mehmed Janjos je dosao da vadi ova **** iz septicke jame u koju smo bili upali. Koliko god on znao ili ne znao, bio jurisni vojnik ili ziheras u ovom trenutku i ovom rejtingu kluba u kojem smo trenutno niko ti nece doci bolji, pametniji, hrabriji. Hoce ublehasi kao sto je Jesic da te zaviju u crno i uzmu ti i ono malo para sto imas....proturaju svoje igrace i imaju samo korist od tebe tj kluba...al opet bi to bila euforija da dodje neko noci....dok se nebi otkrile karte jednog dana...pa opet Jovo na novo, ajmo hebati majku i tom novom treneru.
Ništa nisi rekao ovim komentarom.

Ja i dalje stojim iza toga da je gotovo kukavičluk profesionalni kada neko troši sudijsku nadokandu da zamjeni beka za beka kod nula nula na domaćem terenu, a pri tome bukvalno ništa ne uradi zadnjih barem 10 minuta.

Ja i dalja stojim iza toga da je gotovo kukavičluk profesionalni kada neko ima igrača više 25 minuta i igrače drži u istoj postavci, i onda u 88. minuti radi totalno nebitnu izmjenu.

Zašto je to problem? Daj da budemo realni da se ne radi o Čali nakon ovih i ovakvih predstava bi već se pjevalo "XXX odlazi." To što su Kodro, Husref moji mokri snovi ne znači da po svaku cijenu tražim da se otjera Čala recimo. Ali to ga ne amnestira od gore navedenih činjenica.

Još jednom da ponovim - nemoj da generaliziraš, niti svi ovdje spuju Čalu, niti svi ovdje kritikuju Čalu, niti svi ovdje hvale Čalu.

Rečenica ne treba da bude: "Nije Čala kriv što ovi ne znaju", nego "Čala je kriv što je svjesno ušao u ovu polusezonu sa ekipom poluamatera."
Samo Saraj'vo.

muhamedhulk
Kontakt:

Post Postao/la muhamedhulk » 16 apr 2017, 00:21

Pojedini ovako kontaju: ja cu otpocetka kritikovati sto je Mehmed dosao. Doci ce cas kad ce otici, pa cu ja reci da sam otpocetka bio protiv (i znao kako ce to zavrsiti) :urnebes: I kako ja ne mijenjam misljenje svaka tri mjeseca... :crazy: Drama.
NEMA NAZAD!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!

Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!

zlo87
Kontakt:

Post Postao/la zlo87 » 16 apr 2017, 00:21

Kako ste nezahvalni, stvarno ne mogu da vjerujem.
Pjevam ti iz duše kad svi ostali šute, poklanjam ti vječnost, ne samo minute..

DenchiNL
Kontakt:

Post Postao/la DenchiNL » 16 apr 2017, 00:23

Prije svega nismo se obrukali bilo je htjenja , borbe i znanja kod igraca...u sta nisam bio siguran prije tekme...dali su sve od sebe i to sto su u proslim tekmama fulali isto su i sad, nije bilo fokusa ali u ovakvim uslovima i ritmu ja nemam zamjerke...
Cala je drzao ekipu na okupu i nije htio razbijati postavku i plan, to se vidjelo od starta, i toga se drzao do kraja, neko bi poletio i uveo jos kojeg napadaca ali tu bi nam bio i kraj mislim da su oni bili svjeziji pri kraju, sa 3 izmjene, a jako neznatnim padom u kvaliteti...Cala je odigrao pametno i uzeo bod umjesto kockarskog poteza kojim bi mozda izasao bez icega ali i umornim i ubijenim igracima, atmosferom sjebanom i toxicnim navijacima, a jos toliko toga u igri, sljedeci derbi ce biti puno vazniji...kao i podrska navijaca, bez ikakve patetike..
Cala ne vjeruje klupi i ja vjerujem da on koji je s njima svaki dan bolje zna cim raspolaze nego mi, a mozda ih i odmara za srijedu??? Naravno da bi pobjeda bila bolja ali nekad treba biti realan i prizemljen i gledati veliku sliku tj. Cilj na kraju...
I ja sam mislio da ce uvesti Amera za Crnkica i Saida za Sarica(zuti) i pokusati pobjediti, ali nije i nemam problem s tim....svak ko govori gluposti na Calu ili jos gore psuje ovom covjeku nije normalan i nosi se samo navijackim povrsnim vrucim emocijama..
Zeljo ima siri kadar i bolje selektiran tim, Zrinjski takodjer, da smo jos u igri je ravno cudu i zasluge su ovog strucnog staba, sta god da se desi Calu treba ostaviti da radi jos sezonu-dvije, narocito sada kad je lova tu, jos da je rjesiti se kako ovog ihtijarevica jer frajer je ocigledno blecak, kakve gluposti on naprica kao da je on malezijac jbt...fakat ko god je igro za kone rasni debil...
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače

PitarBordo
Kontakt:

Post Postao/la PitarBordo » 16 apr 2017, 00:25

muhamedhulk je napisao/la:Pojedini ovako kontaju: ja cu otpocetka kritikovati sto je Mehmed dosao. Doci ce cas kad ce otici, pa cu ja reci da sam otpocetka bio protiv (i znao kako ce to zavrsiti) :urnebes: I kako ja ne mijenjam misljenje svaka tri mjeseca... :crazy: Drama.
"Pojedini ovako kontaju: ja ću 'otpočetka' prozivati ove što kritikuju od početka pa kad se njihova kritika ispostavi tačnom reći ću da su kritikovali od početka samo da bi kada se tako desi rekli da su oni znali"... To su tako prazni komentari, koji samo potiču na neku besmislenu raspravu. Isti ovaj model se može primjeniti i na dovođenje i subsekventno neigranje Saida, pa onda na dovođenje i ostavljanje na klupi Hurtića itd itd... Sve je to na početku kritikovano kao neproduktivno, a onda kad se ispostavilo tačnim bilo "kritikovali od početka samo da bi ako budu u pravu..."

Nismo djeca je8em mu. Ako iko voli klub volim ga ja, ali valja biti objektivan nekad.
Samo Saraj'vo.

broj6
Kontakt:

Post Postao/la broj6 » 16 apr 2017, 00:26

Zamolio bih vas sve ako možete da razmislite malo o ovome. Noviji sam na forumu bar što se tiče komentarisanja a odavno pratim ovu temu.

Na stranu sad derbi i sva igra i neigra. Želim da se osvrnem na ovaj naš bojkot i na derbi koji slijedi na Koševu.

Vidim da se raja naložila da i mi njima isto uradimo i damo im samo 5%, čak i iz uprave dolaze isti signali. Eh ja imam skroz drugačije mišljenje i volio bih vas da dobro razmislite o tome pogotovo ovi koji imaju kontakta sa vodstvom naših navijača.

Ne znam za vas, ali meni danas ko da nije bio derbi nego neka obična utakmica i bojim se da ću imati isti osjećaj na Koševu ako ne bude njihovih navijača. Vrlo lahko se spustiti na nečiji nivo i postupiti isto, teško je u ovakvim situacijama biti VELIKI.

Eh upravo zato mislim da bi pravi potez Hordi bio da od uprave zahtijevaju da Manijaci dobiju isti broj ulaznica kao i dosada i da imamo pravi derbi. A onda im na utakmici dići neke parole tipa:
"Nama derbi nije bez vas,
pa makar nam pobjeda trebala
za **** spas"

Mislim da je ovo pravi način da se porazi ciganluk i vrati duh derbiju !

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 16 apr 2017, 00:27

Mislite li da mozemo proci Mladost tamo iako imamo negativan rezultat?

PitarBordo
Kontakt:

Post Postao/la PitarBordo » 16 apr 2017, 00:27

MortemHz je napisao/la:
joker90 je napisao/la:Još jednom iskoristimo priliku da se sjetimo rodbine gospodinu Faruku Ihtijareviću zbog izjave prije utakmice!
Kupio me sa ''Sarajevo je objektivno najveci bh. klub'' dok je Bulent sutio na tu izjavu. :kafa:
Tu je samo rekao istinu. Ali to ga ne oslobađa činjenice da je svršavao na atmosferu gdje nema niti jednog navijača "objektivno najvećeg bh. kluba."

Stvarno ne vidim kako je on još uvijek tu... Niti koje koristi od istog imamo.
Samo Saraj'vo.

Zip
Kontakt:

Post Postao/la Zip » 16 apr 2017, 00:28

zlo87 je napisao/la:Kako ste nezahvalni, stvarno ne mogu da vjerujem.
Kako bi u Kinu?

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 16 apr 2017, 00:29

PitarBordo je napisao/la:
MortemHz je napisao/la:
Tu je samo rekao istinu. Ali to ga ne oslobađa činjenice da je svršavao na atmosferu gdje nema niti jednog navijača "objektivno najvećeg bh. kluba."

Stvarno ne vidim kako je on još uvijek tu... Niti koje koristi od istog imamo.
Ma znam da jeste nego lijepo cuti :D

Bordomen
Kontakt:

Post Postao/la Bordomen » 16 apr 2017, 00:29

broj6 je napisao/la:Zamolio bih vas sve ako možete da razmislite malo o ovome. Noviji sam na forumu bar što se tiče komentarisanja a odavno pratim ovu temu.

Na stranu sad derbi i sva igra i neigra. Želim da se osvrnem na ovaj naš bojkot i na derbi koji slijedi na Koševu.

Vidim da se raja naložila da i mi njima isto uradimo i damo im samo 5%, čak i iz uprave dolaze isti signali. Eh ja imam skroz drugačije mišljenje i volio bih vas da dobro razmislite o tome pogotovo ovi koji imaju kontakta sa vodstvom naših navijača.

Ne znam za vas, ali meni danas ko da nije bio derbi nego neka obična utakmica i bojim se da ću imati isti osjećaj na Koševu ako ne bude njihovih navijača. Vrlo lahko se spustiti na nečiji nivo i postupiti isto, teško je u ovakvim situacijama biti VELIKI.

Eh upravo zato mislim da bi pravi potez Hordi bio da od uprave zahtijevaju da Manijaci dobiju isti broj ulaznica kao i dosada i da imamo pravi derbi. A onda im na utakmici dići neke parole tipa:
"Nama derbi nije bez vas,
pa makar nam pobjeda trebala
za **** spas"

Mislim da je ovo pravi način da se porazi ciganluk i vrati duh derbiju !
apsolutno NE
MI ŽIVIMO ZA SARAJEVO VI ŽIVITE OD SARAJEVA!!!!!!

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 10 gostiju.