FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

FrancescoTotti
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la FrancescoTotti » 16 apr 2017, 01:10

Da li ce bit te love i na ljeto kad bude trebalo KUPIT DOBROG igraca ili te love ima samo sad :hmmmmm:
Dok smo živi stajaćemo iza bordo sotone!

nukleusmember
Kontakt:

Post Postao/la nukleusmember » 16 apr 2017, 01:13

možda ne bi bilo loše da ispadnemo iz ovog smiješnog kupa i napasti titulu,pokušati ubijediti čalu koji je valjda razuman da probamo sa ovim malcem hadzićem i ubacivati saida bar po 15 minuta,valjda može toliko igrati u pm i nemojte me previše napadati ako kažem da ni ja ne bih svirao penal nad duljom,onaj start nad duljom sa ledja mi je bio crveni npr,isto tako povlačenje dulje za dres na vrhu 16 čisti faul,čak mi je obaranje novakovića bilo sumnjivije od ovoga sa duljom

VVVBK

broj6
Kontakt:

Post Postao/la broj6 » 16 apr 2017, 01:14

belosevic28 je napisao/la:
broj6 je napisao/la:
belosevic28 je napisao/la:Oko imas temu ''raje i iz onog tabora'' pa im tamo lizi dupe ! Popusti nas sa vojim ''gospodskim manirima''. Kerove na sljedecem derbiju tretirati kao kerove i tu se sva prica zavrsava ;)
Nećemo se vrijeđati. Pitao sam ovdje za mišljenje jer očito poštujem ljude koji pišu.

Ti da bilo sta postujes, postovao bi ono sto je grupa, a i mi ovdje trazili, a to je kerovima 5 % i ograditi ih zicom ''umproforkom'' pa neka laju.
Jbg brate praviš problem bezveze. Da ne poštujem odluku otišao bi danas na utakmicu, kao što je uradilo onih 7 debilčića kojim se sad smiju. Bio jučer na treningu, odbio raju što navija za Želju da idem sa njima na istok..
Ako je problem što sam iznio mišljenje onda sam kriv.

FrancescoTotti
Kontakt:

Post Postao/la FrancescoTotti » 16 apr 2017, 01:15

:? :? :? :? :? :? :? :? :? :? :? :? :? :? :? :? :? :?

hz033
Kontakt:

Post Postao/la hz033 » 16 apr 2017, 01:20

FrancescoTotti je napisao/la::? :? :? :? :? :? :? :? :? :? :? :? :? :? :? :? :? :?
:facepalm: :facepalm: :facepalm: :facepalm: :facepalm: :damn:
U novi boj ...

belosevic28
Kontakt:

Post Postao/la belosevic28 » 16 apr 2017, 01:21

Nije fazon iznijeti misljenje, nego nas ubjedjujes kako mi trebamo prema njima gospodski. Do sada smo se tako ponasali i vidi kako vrate :o Sad kerove bodljikavom zicom ograditi, 5 % i zavrsiti pricu vec jednom ;)
''Neka povreda, to znaci da Slavko ispravno radi...''

FrancescoTotti
Kontakt:

Post Postao/la FrancescoTotti » 16 apr 2017, 01:22

yebes ti igraca kojem trebaju 4 fenomenalne prilike da zabije jedan gol....

broj6
Kontakt:

Post Postao/la broj6 » 16 apr 2017, 01:22

Bordomen je napisao/la:
broj6 je napisao/la:
Bordomen je napisao/la: apsolutno NE
Zašto?
Ne otvaram nikakvu raspravu nego me interesuje šta bi se time postiglo što se tiče budućih derbija.
Mislite da će im doći iz dupeta u glavu?
Opet kažem, uvijek je jednostavno bilo pametniji popušta. Ja mislim da ovako možemo vratiti derbi kakav je nekad bio.
Kažem ovo zbog svoje raje i iz onog i ovog tabora, posrali su nam se na ćejf.
Zasto? Da i oni vide kako je nama godinama
Ako im ne dodje nama je svejedno jer smo vec navikli i ako im ne dodje onda ce samo oni biti na gubitku
Nekad trebas imati karakter ma koliko pametniji bio.
ovo je nesto vise od obicne raje i svi normalni ovo odavno ne podrzavaju

ps shvatite da mi ne mozemo imati derbi kao u BG i da smo mi drugaciji
i sve se prica o j.ebenim belajima za derbi a kad se ide ili vraca se koseva 10 policajaca dijele grupe od 3 k ljudi koji zajedno udju u gradski prevoz bez i jedne zajebancije
ovo sto su oni danas uradili uradili su ljudi u klubu
postene Manijake je sramota onoga sto su sudije radile zrinjskom i onoga sto se nama radi na Grbavici ali njihovu upravu boli kita
oni bi nas danas dobili da je sve bilo po propisima i da je situacija bila ok ali ovako se konacno i u nasima probudio neki inat a i njihovi se digli pa je ovako zavrsilo

zbog ulaznica ne bi trebalo biti problema medju navijacima ali bi oni vec na sljedecem mogli razmisliti jel ok sto su ovo uradili i onda bi se mozda i rjesila
ovo je "rat" Uprave FK Sarajevo i FK Zeljeznicar ne
Manijaka i Hordi zla

Respekt za transparent :salut:
Eh bravo. Upravo sam to i htio naglasiti. Previše se tenzije pravi među navijačima koji bezveze samo ispaštaju. A bojim se znajući i našu i njihovu upravu da neće na dobro.
Ugl šta god da se na kraju desi, vrijeme je da prestane omalovažavanje navijača u golubarniku i predstavljanje istih ko stoke i najvećih protivnika našeg fudbala.
Hvala na mišljenju!

High

Post Postao/la High » 16 apr 2017, 01:23

Gori si od mene na terminu, Anele crni.
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.

ado-hz
Kontakt:

Post Postao/la ado-hz » 16 apr 2017, 01:26

hz033 je napisao/la:
FrancescoTotti je napisao/la::? :? :? :? :? :? :? :? :? :? :? :? :? :? :? :? :? :?
Zaustavio sam klip na 7sek u trenutku kada je Duljevic sutirao loptu prema golu. U tom trenutku Hebibovic je bio sigurno 3-4metra iza njihovog lijevog beka i tren oka ga je pretrcao i dosao u priliku da sutira prema golu. Covjek ima eksplozivnost, brzinu i taj neki njuh da bi mogao biti u prilici, al zato realizacija mu je 1/10....steta :? :? :?

Zip
Kontakt:

Post Postao/la Zip » 16 apr 2017, 01:27

Anel nam uze titulu :(

Sabinho
Kontakt:

Post Postao/la Sabinho » 16 apr 2017, 01:30

Bilo bi odlicno kad bi neko sve Duljine poteze sa jucerasnje tekme stavio na jedan video.
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 16 apr 2017, 01:31

PitarBordo je napisao/la:Danas u zapisniku više sudija iz Sarajeva nego igrača. :lol:
:rol:
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

joker90
Kontakt:

Post Postao/la joker90 » 16 apr 2017, 01:31

Taman me malo san počeo hvatati, onda postavite ovaj promašaj. Tuga je koliko je ovakvih prilika ovaj momak bacio u nepovrat!
Bahati, bahati Željkan!
1946

Hordas19xx
Kontakt:

Post Postao/la Hordas19xx » 16 apr 2017, 01:32

Evo ljudi pregledao sam opet tekmu na YT hladne glave.
1. Hebibiovica treba novcano kazniti, ove sanse koje on fuli svake hefte su presle sve granice.
2. duljevic prekuco ligu, vidi se da je intelegentan igrac, al nema skim igrati, njegov talent ce biti evidentan kad ode u ekipu sa igracima koji su na njegovom nivou.
3. sudija imao nekoliko kikseva na nasu stetu.
4. Jos uvjek me nervira sto cala ceka 80+ minutu da pravi izmjene, zeljo ostade sa 10 igraca, i umjesto da odma ubaci ofanzivnog igraca i krene na pobjedu, on kao da igra na x, stvarno me iznervira sa tim zadnjih par utakmica.
5. Na kraju sezone moraju ici:
Hebibovic
Ahmetovic
Al bekic
Rustemovic
Radovac
to je neki minimum odlazaka, ima tu jos neki ali ova petorica definitivno.
Djecak koji raste, zavolio te tad!

ado-hz
Kontakt:

Post Postao/la ado-hz » 16 apr 2017, 01:33

Jedno anketno pitanje za sve vas, pa ko zeli neka odgovori iskreno naravno.
Sta mislite o pjesmi, himnoj nazovi je kako god "Divovi" ??? Super, extra, dobra, losa....neka je i dalje ili da se prestane pustati na stadionu???

Sabinho
Kontakt:

Post Postao/la Sabinho » 16 apr 2017, 01:39

hz033 je napisao/la:
:plac: :plac: :plac: :plac: :plac: :plac: :plac: :plac: :plac: :plac: :plac: :plac: :plac:
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q

Bordomen
Kontakt:

Post Postao/la Bordomen » 16 apr 2017, 01:46

ado-hz je napisao/la:Jedno anketno pitanje za sve vas, pa ko zeli neka odgovori iskreno naravno.
Sta mislite o pjesmi, himnoj nazovi je kako god "Divovi" ??? Super, extra, dobra, losa....neka je i dalje ili da se prestane pustati na stadionu???
trenutno nemamo bolju

po meni previse blag ritam kad pokusamo pojacati ubrzamo pjesmu pa ispadnemo iz ritma i zvuci malo glupo
i volio bi da je nesto sa malo zestokog teksta
iskreno mene vise jeza hvata kad pjevamo Zajedno smo rasli (ne kazem da je ona bolja za himnu)
MI ŽIVIMO ZA SARAJEVO VI ŽIVITE OD SARAJEVA!!!!!!

Zip
Kontakt:

Post Postao/la Zip » 16 apr 2017, 01:49

Zbog toga nam je potrebno jace ozvucenje, da bi mogli da pratimo ritam...
Al po meni najjaci dio je..
I grb sto kuca, umjesto srca, u nasim grudimaaaa...

skoroalen
Kontakt:

Post Postao/la skoroalen » 16 apr 2017, 02:02

Sagledah sve ove postove redom, fakat svega ima. Ja se slažem s većinom koji kažu da je Čala ziheraški postupio i da svakako ima mjesta za kritiku. Ali, hoću da postavim jedno pitanje raji ovdje, i molim da mi neko razumno i iskreno odgovori. ŠTA VI LJUDI HOĆETE OD OVOG KLUBA???
Evo, da sumiram sve negdje od kup meča s Borcem 2015. Psuje se Kodri, tjera se čovjek, bukvica igračima, 1874. put zadnje upozorenje... dolazi opet Dženo koji je jednom požar ugasio osvajanjem kupa. Čovjek uzme titulu, realno na guzove, ispadne u LP "samo" 3:0 (s obzirom da su raniji prvaci od nekih židova po 6-7 primali). Krene liga, kiks u Travniku, kiks u Zenici, kiks u Lukavici... pitarima ne valja trener bez licence i osvajač dva trofeja u prethodne dvije sezone. Dođe trener koji ima licencu, koji je s Partizanom uzeo titulu uz rekordan broj golova, koji je sa CSKA Sofijom Liverpula izbacio u UEFA kupu, nametne autoritet, krene otpuštat "manekene", pitarima valja. Izgubi derbi, obruka se u kupu, dovede parmake od igrača, pitari ga najure. Dođe Hurtić, veze nema al' gura nekako. Na derbiju igrači poginu na terenu, razvale protivnika al' nema sreće, plus i sudija zakine. Pitari pozovu igrače pred tribinu i okrenu im leđa. Za ovu sezonu je sve rečeno već.
Eh sad, koga biste vi momci doveli za trenera? Kodru, koji radi u Švici u 1000 puta boljim uslovima i kome smo se dovoljno pomokrili na obraz? Nama je Kodro sad dostupan koliko i Allegri. Husrefa, koji oboli zbog nas? Pišete da je bolje i izgubit hrabro nego uzet bod ziheraški, što su se onda igračima leđa okrenula kad su hrabro izgubili na Koševu od kona? Čala pi.čkasto igra, a Sariću bivši kolega skide kreč, Hebibu treba 12 šansi da zabije, sudija ne svira kreč na derbiju, pa ne može Čala uzet loptu u ruke i bacit je u gol (za izmjene se slažem, da se razumijemo, al' stvari oko igre sinoć ne treba spominjat, rasturili smo ih u tom pogledu). Ovdje se svršavalo na Slavka koji je izgleda ubleha veća nego Dženo, kone igraju 6 puta gore od nas sa jačim imenima i barem 4 igrača koji će iz jedne šanse zabit gol. Eto, samo mi napišite ko bi mogao vodit ovaj klub a da to nisu Kodro i Husref jer od tog nema ništa (od Husrefa možda i ima al' čovjek 10 puta ide iz kluba i vraća se, a mi hoćemo novine neke). Toliko od mene, hvala svakom ko pročita post.
Za Bordo-bijele, samo za našu ljubav najveću! ❤️

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 11 gostiju.