Brate, nemam pojma, jedino u što sam poprilično siguran je da koja god ekipa uđe u PL da će odmah ispasti.GracanicaAA je napisao/la:Pitanje je sada ko najvise profitira ovdje ?Zed98 je napisao/la:Kakva borba za prvo mjesto i za ostanak.![]()
![]()
Prva Liga FBiH 2016/2017
Moderator/ica: GracanicaAA
Re: Prva Liga FBiH 2016/2017
- SamoTravnik
- Kontakt:
Sudije.. sad im tarifa rasteGracanicaAA je napisao/la:Pitanje je sada ko najvise profitira ovdje?Zed98 je napisao/la:Kakva borba za prvo mjesto i za ostanak.![]()
![]()
-
GracanicaAA
- Moderator
- Kontakt:
Trenutno najbolji sudija u Prvoj ligi FBiH je Kenan Bajraktarevic. I smijem se kladit da ce suditi kod nas u subotu.SamoTravnik je napisao/la:Sudije.. sad im tarifa rasteGracanicaAA je napisao/la:Pitanje je sada ko najvise profitira ovdje?Zed98 je napisao/la:Kakva borba za prvo mjesto i za ostanak.![]()
![]()
-
GracanicaAA
- Moderator
- Kontakt:
Igrac GOSK-a

Pa nego sta sjeo zemo Husic i Simin Han ko Torino u roku mjesec , i delegira sudije lagano a niko ni rijeci o rome da napise , Tri puta im sudi zaredom Bajraktarevic , jebote ligaGracanicaAA je napisao/la:Igrac GOSK-a
Kadusicu sipu ga, hrpa vanago !!!
-
sviunapad1010
- Kontakt:
Priča se da će Bajraktarevic suditi Slogi sve do kraja, jer savez ne želi Slogu u PL... 
Samo Tuzla je pjesme pjevala kontra ustaša, kontra četnika, kontra sda, nacionalista...
Nije problem u Husicu nego u mafijaškom savezu.paulus je napisao/la:Pa nego sta sjeo zemo Husic i Simin Han ko Torino u roku mjesec , i delegira sudije lagano a niko ni rijeci o rome da napise , Tri puta im sudi zaredom Bajraktarevic , jebote ligaGracanicaAA je napisao/la:Igrac GOSK-a
Zukanović, kralj cijena za PL BiH na TM!
-
sviunapad1010
- Kontakt:
.ebem ja sve ekipe koje žive isključivo od budžetskog (našeg) novca. A kvalitet fudbala nam gori nego u Mozambiku i u PL i u ovoj prvoj kurc.voj
Samo Tuzla je pjesme pjevala kontra ustaša, kontra četnika, kontra sda, nacionalista...
Ligu poništiti i sve pohapsit
Sve go lopov do lopova 
- 7aprildomemoj
Ne znam što se toliko čudite za dešavanja u 1 federalnoj
Pa godinama je to tako. Samo što "novi" u ovoj ligi prvenstveno koji ispadnu iz PL misle da će se expresno vratiti, pregaziti kao plitak potok, silovati protivničke ekipe itd. Onda prve sezone u federalci se otrijezne i vide u kakvo su blato zaglibili i počnu raditi sa savezom i sudijama. Brko je mogao nekoliko puta do sada uvesti Bratstvo u PL ali mu ne pada na pamet to, jer ova liga je raj za štimanje, rad sa sudijama, 3 za 3 sa drugim ekipama ili keš onima kojima je stalo ili da uđu ili da ostanu pošto poto. Brko je doktoriro ovu ligu i mogao bi mnogima lekcije držati 
moj uzor-S.G je napisao: Ako nastave kaznjavat klubove za baklje i gramofon ( :facepalm: ) a na ovo ostanu gluhi i nijemi, prvo Sarajevo treba da digne glas a valjda ostali to i podrze.[/quote]
-
sviunapad1010
- Kontakt:
Zna se kako se Sloboda vratila u PL i ostali kako su odradili Mladost itd... Brko je tačno doktorirao ligu jer ne može drugačije. Liga je skupa i ako se ne snađeš bacaš pare u bunar. Evo Velež sad ako hoće PL iduće godine moraju debelo odriješiti kesu ili se pojačati igrački tako da i sudije ništa ne mogu (sto je naravno veoma teško jer kvalitetni igrači neće igrati ovu saban ligu) ili uci već sad u pregovore s drugim ekipama i opet valja iskeširati. Lakše je kupiti opstanak u PL nego povratak iz federalne, jer se ne zna ko će kome suknuti.
Gracanica,Orasje,Gosk i federalni savez plus svi velikani iz usrane pl i eto seme i naravno lopovi sudijski ama bas svi a posebno oni iz krajine.Ovo po zakonu ligu ukinuti jer je smisljena za kriminal.
Samo Sioux 1989
Bas mi je drago sto se azmir umijesao i sada svi igraju kako on svira a kobejagi sve frajeri i gedze.
Samo Sioux 1989
-
mujoisuljo
- Kontakt:
Izgleda sisa upada ove godine u PL.Uz pomoć sudija i par klubova sa kojima je u šemi a koji se prodaju za pare tipa Bratstvo, Orašje i Čapljina Sloga SH na kraju sezone upada u PL, živi bili pa vidili.
.....ravno u srce, puca ko Semir Tuce ! ! !
Kako upadnu u PL, tako će i letiti iz nje kao fišek...Ipak je Sloboda potrebna PL a ne ovi.mujoisuljo je napisao/la:Izgleda sisa upada ove godine u PL.Uz pomoć sudija i par klubova sa kojima je u šemi a koji se prodaju za pare tipa Bratstvo, Orašje i Čapljina Sloga SH na kraju sezone upada u PL, živi bili pa vidili.
-
sviunapad1010
- Kontakt:
Ako Sloga uzme bodove kod Veleža u Mostaru onda će potvrditi da je kandidat za PL. Nesto ne vjerujem da su zainteresovani, ali ubrzo ćemo i to saznati. Mislim da su oni osigurali opstanak to je cilj. A treba malo i realno gledati solidna je to sad ekipa skroz nisu tarabe uopšte.
Izgleda da je Azmir pravo zagrizo za PL. Nisam bio na Banji, al mi jaran prica da je Kazlagic masakrirao Travnika, cak se i Gradacacka publika smijala na njegove odluke, a sve po azmirovoj direktivi.Ako sledece sedmice odrade i Mostar(mada ja cisto sumnjam da ce se usuditi), onda Sloga ulazi u PL 
Biti srcem vezan, u tome leži snaga..
-
mujoisuljo
- Kontakt:
Sinoć sam nešto gledao, njemu treba 7 pobjeda da bi upao 100% u PL, 6 ih ima sigurnih, samo su mu Velež i Goražde u gostima upitni.Ako tu dobije jednu utakmicu ulaze 100%.Travnik se nemože nositi jer nemaju pare a Bosna, Rudar i Gošk neznam koliko i žele ući.esprit24 je napisao/la:Izgleda da je Azmir pravo zagrizo za PL. Nisam bio na Banji, al mi jaran prica da je Kazlagic masakrirao Travnika, cak se i Gradacacka publika smijala na njegove odluke, a sve po azmirovoj direktivi.Ako sledece sedmice odrade i Mostar(mada ja cisto sumnjam da ce se usuditi), onda Sloga ulazi u PL
.....ravno u srce, puca ko Semir Tuce ! ! !
-
sviunapad1010
- Kontakt:
Bilo bi zanimljivo u Tuzli ako Sloga uđe. Kako se vole gradonacelnik i bivši precjednik vjerovatno bi Sloga bila domaćin u Ugljeviku 
Sisom hin Hazmire.
Pa veci je cirkus bio dok je Sloboda bila...Pa se nazor gurao Vitez,pa cirkus sa Jedinstvom gdje ih je gurao ko je htio i mogao ali ovaj je prejak finansijski nisu mogli pratiti Biscani.
Imaju oni i ekipu dobru u Slogi da nije tako dzaba i sudije i sve.
Treba ujediniti drugu ligu i da ima 12 ekipa isto i to je to.....
Pa veci je cirkus bio dok je Sloboda bila...Pa se nazor gurao Vitez,pa cirkus sa Jedinstvom gdje ih je gurao ko je htio i mogao ali ovaj je prejak finansijski nisu mogli pratiti Biscani.
Imaju oni i ekipu dobru u Slogi da nije tako dzaba i sudije i sve.
Treba ujediniti drugu ligu i da ima 12 ekipa isto i to je to.....
"Modra boja,na bijelome platnu,
Sest ljiljana vezenih u zlatu,
To je zastava ,nasa Bosanska".
"Velikim Bogom se kunemo, da robovi biti necemo".
Prvi predsjednik predsjednistva R BIH Alija Izetbegovic.
Sest ljiljana vezenih u zlatu,
To je zastava ,nasa Bosanska".
"Velikim Bogom se kunemo, da robovi biti necemo".
Prvi predsjednik predsjednistva R BIH Alija Izetbegovic.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 12 gostiju.