FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
Utakmica protiv Sirokog,ali i Radnika pokazat ce koliko mozemo i sta mozemo ocekivati u nastavku sezone.
Bespotreban je i zuti Kerle. Debil ostavi ekipu u problemima i tad nam je vec odredio da moramo ici na bod jer vise ne mozemo sa 10 igraca. Sreca pa ovi gore ne znaju iskoristiti ni kad protivnik ima 10 igraca. Slavko ce "nagraditi" nastupom u Kupu da nam jos zivce ....
Radije cu gledati Osmankovica u nastavku jer znam da mozemo imati dobro stopera i za narednu sezonu,a ova ubleha ce otici na kraju ove sezone.
Bespotreban je i zuti Kerle. Debil ostavi ekipu u problemima i tad nam je vec odredio da moramo ici na bod jer vise ne mozemo sa 10 igraca. Sreca pa ovi gore ne znaju iskoristiti ni kad protivnik ima 10 igraca. Slavko ce "nagraditi" nastupom u Kupu da nam jos zivce ....
Radije cu gledati Osmankovica u nastavku jer znam da mozemo imati dobro stopera i za narednu sezonu,a ova ubleha ce otici na kraju ove sezone.
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."
Stanic je meni jos gluplji kako dobi zuti karton, sta se kurrci i zaljece da gura igrace nakon prekida igre. Ugljesa standardno pravi glupe prekrsaje na sredini i dobije zuti. Kerla se koška dobije zuti i onda igra rukom.
Ja jos ne mogu da shvatim da smo propustili priliku da dobijemo ovakvo Sarajevo i nastavimo kao prvi sezonu, sad nam valja strepiti do kraja.
Idemo Radniku koji ganja cetvrto mjesto, Slobodi koja se pretvori u Real kad igra protiv nas, kuci Zrinjski direktni konurent, Krupa nema sta da dobije ni izgubi jedino da igraju za Radnik koji nam dolazi u zadnjem kolu.
U srijedu kup ce biti preteska utakmica, ganjamo taj jedan gol a onda opet trebamo jos jedan za prolaz. Uz ovu igru od sinoci tesko ce ici.
Ja jos ne mogu da shvatim da smo propustili priliku da dobijemo ovakvo Sarajevo i nastavimo kao prvi sezonu, sad nam valja strepiti do kraja.
Idemo Radniku koji ganja cetvrto mjesto, Slobodi koja se pretvori u Real kad igra protiv nas, kuci Zrinjski direktni konurent, Krupa nema sta da dobije ni izgubi jedino da igraju za Radnik koji nam dolazi u zadnjem kolu.
U srijedu kup ce biti preteska utakmica, ganjamo taj jedan gol a onda opet trebamo jos jedan za prolaz. Uz ovu igru od sinoci tesko ce ici.

- Zeljeznicar -
Ivetic je krenuo prema Zakaricu. Vjerovatno je kontao da mu nesto prigovori i Stanic je to vidio. Poslije su ga morali smirivati i Cala i Slavko.
- Neandertalac
- Kontakt:
Sve vam je to rođaci manjak kvaliteta, od trenera do igrača. Limitiranost.
Željezničar za život cijeli !
UPRAVA NAPOLJE!
UPRAVA NAPOLJE!
Uvijek smo mi bili limitirani, zavisimo od 2-3 igraca na terenu ako su oni raspolozeni, a tu je i ponasanje igraca tj. glupi prekrsaji, valja ici Slobodi doci ce nam Zrinjski pa gostovanje pitarima pola ekipe necemo imati.
Svi smo se uzdali u fizicku spremu ali izgleda da ni ona nije na nivou, a to ce presuditi sad u nastavku. Mislim da ce kljucna utakmica biti direktni okrsaj sa Zrinjskim i nadati se da ce oni prosuti bodove na nekom gostovanju.
Svi smo se uzdali u fizicku spremu ali izgleda da ni ona nije na nivou, a to ce presuditi sad u nastavku. Mislim da ce kljucna utakmica biti direktni okrsaj sa Zrinjskim i nadati se da ce oni prosuti bodove na nekom gostovanju.
- Zeljeznicar -
Ne sumnjam ja u njihove gostujuće bodove, posebno ako Mladost i Široki prođu u kupu. Ljudi igraju u miru, ne stvara se hype oko njihovih utakmica.SlevinKelevra je napisao/la:I Zrinjski ima dvije tekme kuci, i cetiri u gostima. Svjezina ce odigrati veliku ulogu do kraja.
Mi smo nakon sinoćnjeg remija u veoma podređenom položaju i samo nam pet pobjeda i remi (onaj na Koševu) garantuju titulu. Možemo li? Ako pobijedimo Radnika u subotu, sigurno da možemo... nakon Radnika ćemo napokon dobiti odmor i rekuperaciju pred nastavak, a to nam je prijeko potrebno.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
-
- Kontakt:
Sinoć smo mogli više ali smo mogli i manje od boda, realan rezultat na kraju. Dobro je što nismo upisali poraz, posebno poraz/pobjeda u derbiju ima veći značaj, ali isto tako je šteta što nismo upisali pobjedu , dala bi nam dodatni vjetaru leđa. Čitam kao nikad lošije Sarajevo nismo dobili, jeste loši su ali kao da i mi nismo odavno lošiji igrački kadar imali pa se nešto čudimo. U 5 deka smo s njima u svemu po sportskom segmentu. Igrač vrijedan pažnje kod nas je nenadyebivi Miroslav Stevanović, ostatak je mrtvi prosjek lige. Kod njih Duljević za koplje iznad a ostatak također mrtvi prosjek lige.
Nikada u istoriji bh fudbala nije bio lošiji kvalitet lige, igrača, trenerskog osoblja i samo zahvuljujući toj činjenici mi smo sa trenutnim igračkim kadrom u borbi za trofeje. Slavko je bukvalno iscjedio sav kvalitet iz ovih poluigrača, čovjeku ne mogu ništa zamjeriti po tom pitanju. Mogu po drugim stvarima ali o njima sad neću jer nam je potrebno zajedništvo i da pronađemo dodatnu snagu za finiš prvenstva.
Nikada u istoriji bh fudbala nije bio lošiji kvalitet lige, igrača, trenerskog osoblja i samo zahvuljujući toj činjenici mi smo sa trenutnim igračkim kadrom u borbi za trofeje. Slavko je bukvalno iscjedio sav kvalitet iz ovih poluigrača, čovjeku ne mogu ništa zamjeriti po tom pitanju. Mogu po drugim stvarima ali o njima sad neću jer nam je potrebno zajedništvo i da pronađemo dodatnu snagu za finiš prvenstva.
- SlevinKelevra
- Kontakt:
Igracki smo tu negdje sa Zrinjskim, a malo jaci od pitara. S druge strane, ja i dalje mislim i tvrdim da imamo ubjedljivo najboljeg trenera u ligi. Ne treba zavboraviti da nas je preuzeo u trenutku kad smo se bojali da ne zavrsimo u ligi za opstanak, a remi na Bilinom nam bio OK rezultat. Sada smo tu gdje jesmo najvise zahvaljujuci njemu. Yebiga, da Lendric pogodi ono u Sirokom, ili jednu od onih sinoc, sad bi pola avatar ovdje imalo na sebi veliku celavu glavu... Ali, Lendric je promasivao, a nas uhvatila depresija. To ti je fudbal.Neandertalac je napisao/la:Sve vam je to rođaci manjak kvaliteta, od trenera do igrača. Limitiranost.
Pare od prodaje Lendrica uloziti u igracki kadar. Dovesti neke igrace iz nase lige koji vrijede,a zamjenu za Miroslava i Lendrica traziti van ove lige. Nama trebaju bolji igraci od ovih sto imamo. Svaka cast Slavku sto izvlaci maksimum. Na papiru super tim,a uzivo tri igraca imaju mozak i znaju igrati ostali nista.
- Hrasno1921
- Kontakt:
soccer menager ba, sve je to soccer menager ...
1921'
U gradu Saraj'vu sve ima svoju pricu, i u Sara'jvu nista nije slucajno !
U gradu Saraj'vu sve ima svoju pricu, i u Sara'jvu nista nije slucajno !
- plavousrcu
- Kontakt:
Imas i drugu stranu medalje, da ne pogodi Zebu ona u glavu u 90. minuti u Banjaluci, da nam ga uvali onaj iz Mladosti kod 0:0 govorili bismo drugacije. Narodniheroj je dobro napisao i ne bi se moglo nista dodati.SlevinKelevra je napisao/la:Igracki smo tu negdje sa Zrinjskim, a malo jaci od pitara. S druge strane, ja i dalje mislim i tvrdim da imamo ubjedljivo najboljeg trenera u ligi. Ne treba zavboraviti da nas je preuzeo u trenutku kad smo se bojali da ne zavrsimo u ligi za opstanak, a remi na Bilinom nam bio OK rezultat. Sada smo tu gdje jesmo najvise zahvaljujuci njemu. Yebiga, da Lendric pogodi ono u Sirokom, ili jednu od onih sinoc, sad bi pola avatar ovdje imalo na sebi veliku celavu glavu... Ali, Lendric je promasivao, a nas uhvatila depresija. To ti je fudbal.Neandertalac je napisao/la:Sve vam je to rođaci manjak kvaliteta, od trenera do igrača. Limitiranost.
23.04. Radnik - Željezničar
29.04. Sloboda - Željezničar
06.05. Željezničar - Zrinjski
13.05. Krupa - Žejezničar
20.05. Sarajevo - Željezničar
27.05. Željezničar - Radnik
Ključne su prve tri utakmice sa ovog spiska gdje mislim da će Sloboda biti najteža. Svaka od ovih utakmica je finale, s tim da ako recimo pobijedimo prve tri onda bi bili u idealnoj situaciji.
U neke kikseve Zrinjskog se neću previše uzdati, nekako mi je logičnije da ćemo mi prije kiksati nego oni.
29.04. Sloboda - Željezničar
06.05. Željezničar - Zrinjski
13.05. Krupa - Žejezničar
20.05. Sarajevo - Željezničar
27.05. Željezničar - Radnik
Ključne su prve tri utakmice sa ovog spiska gdje mislim da će Sloboda biti najteža. Svaka od ovih utakmica je finale, s tim da ako recimo pobijedimo prve tri onda bi bili u idealnoj situaciji.
U neke kikseve Zrinjskog se neću previše uzdati, nekako mi je logičnije da ćemo mi prije kiksati nego oni.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
- SlevinKelevra
- Kontakt:
Sad bi se koncentrisali na Kup, i gledali bi da zavrsimo u Top 3 u prvenstvu. Od prosle srijede je poceo onaj sprint pred kraj neke trke od 5 000 metara. Kvalifikovali smo se, izjednaceni smo sa drugim takmicarem, vidjet cemo kako cemo uci u finis.plavousrcu je napisao/la: Imas i drugu stranu medalje, da ne pogodi Zebu ona u glavu u 90. minuti u Banjaluci, da nam ga uvali onaj iz Mladosti kod 0:0 govorili bismo drugacije. Narodniheroj je dobro napisao i ne bi se moglo nista dodati.
-
- Kontakt:
Hajde ti nama reci sta se tebi svidja u ovom Zelji sto se tice struke i ekipe ali iskrenoHrasno1921 je napisao/la:soccer menager ba, sve je to soccer menager ...
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
- Neandertalac
- Kontakt:
Ja sam još poslije onog remija na Koševu izjavio kako je Slavko limitiran trener, prosječne kvalitete. Našim rezultatima daleko više doprinosi nevjerojatna podrška navijača, pozitivna priča, stabilnost i individualni kvalitet nekolicine pojedinaca od nekog trenerskog znanja. Čak sam uvjeren kako nas Slavko sputava kao najlošija karika. Trenutno.SlevinKelevra je napisao/la:Igracki smo tu negdje sa Zrinjskim, a malo jaci od pitara. S druge strane, ja i dalje mislim i tvrdim da imamo ubjedljivo najboljeg trenera u ligi. Ne treba zavboraviti da nas je preuzeo u trenutku kad smo se bojali da ne zavrsimo u ligi za opstanak, a remi na Bilinom nam bio OK rezultat. Sada smo tu gdje jesmo najvise zahvaljujuci njemu. Yebiga, da Lendric pogodi ono u Sirokom, ili jednu od onih sinoc, sad bi pola avatar ovdje imalo na sebi veliku celavu glavu... Ali, Lendric je promasivao, a nas uhvatila depresija. To ti je fudbal.Neandertalac je napisao/la:Sve vam je to rođaci manjak kvaliteta, od trenera do igrača. Limitiranost.
Da budem korektan, imao je Slavko i svojih svijetlih trenutaka, donio nam je jednu čvrstinu u defanzivi koja nam je pomogla da igrači povrate izgubljeno samopouzdanje.
I to je to. Tač.
Patimo se, dobijamo na "mišiće", jednostrano igramo. Nismo ni iz bliza tako "fizički" spremni kako nam je pričao, čak smo nespremni. Odradio je pripreme nakon kojih ja nikakav pomak u igri nisam vidio a dobio što je zahtijevao od pojačanja. Nedovoljna rotacija u ekipi kako bi se roster raširio a igrali držali budnim, u formi, zaoštravali konkurenciju u timu i plod tog je umor itekako "iskusnog" kadra.
Krupa 1_0, Mladost 1_0, ponovo Krupa 1_0 pa čak i Radnik gdje smo se znojili a zabili u 90', Zrinjskom nismo na go pogledali. Metalege 90. Onakve pitare, raspadaju se, nemaju odbrane uopšte eto pogledajte naše prilike, defanzivci k'o skupina diletanata ali kada su nam zatvorili fazone koji prolaze i da Miro iščeprka neku priliku, eto belaja.
Ovaj potez sa sastavom prvo u Širokom pa sada na derbiju samo je odmogao a ne pomogao. Uglješa i Crnov nisu u takmičarskoj formi a naveo sam već zšto su rotacije prijeko potrebne u manje važnim mečevima.
Rođaci, vjerujte da bi ja više od vas volio da me Slavko ispisa, da mi se pokenja na glavu i uzme trofej ali tužno je da smo tu gdje jesmo zato što su drugi loši ne mi dobri. Najbolji od najlošijih.
Ja napredak ne vidim.
Željezničar za život cijeli !
UPRAVA NAPOLJE!
UPRAVA NAPOLJE!
On je jedan doktor fudbala i dugo ce vremena proci da opet jedan takav zaigra za nas klub. Jos jednom molim ako neko iz uprave prati ovaj forum a znam da prati pokusajte se dogovoriti sa Miroslavom za novi ugovor. On nije skup koliko god da trazi.
Željezničar za život cijeli
Forza Milan
Pivopije
Forza Milan
Pivopije
Trebamo biti zahvalni ovim stanjem na tabeli i podrzat ove momke, generalno liga nije nikad jaca bila i svaka utakmica je teska, jedna krupa ima 3,4 izvrsna igraca tipa vukotic, redzic i koljic koji bi i kod nas konkurisali za prvu ekipu, siroki nema mjesta u ligi za prvaka, celik za opstanak dovodi 4,5 provjerenih igraca i opet mu to nista ne garantuje, dosta iznenadjenja na gostujucim terenima itd. Zato je svaka pobjeda ovdje pohvalna i aBd do kraja da nas posluzi malo srece i osvojimo titulu. Ne trebamo biti pljuvaci kao pitari, nego podrzati ovo i svake sedmice dolazit na utakmice.
Mi smo bez Stevanovića prosječna ekipa, baš kao Sarajevo bez Duljevića. Sinoć je uz njega kod nas još i Stanić bio na višem nivou. Uprava mora još jednom pokušati zadržati Miroslava, islplatio bi nam se koliko god tražio, jer njega uvijek možeš prodati. Još mu na ugovoru garantovati pola novca od buduće prodaje, te ga na taj način privoliti da ostane.maldini3 je napisao/la:On je jedan doktor fudbala i dugo ce vremena proci da opet jedan takav zaigra za nas klub. Jos jednom molim ako neko iz uprave prati ovaj forum a znam da prati pokusajte se dogovoriti sa Miroslavom za novi ugovor. On nije skup koliko god da trazi.
- SlevinKelevra
- Kontakt:
Ja ga bogami vidim...Neandertalac je napisao/la:Ja sam još poslije onog remija na Koševu izjavio kako je Slavko limitiran trener, prosječne kvalitete. Našim rezultatima daleko više doprinosi nevjerojatna podrška navijača, pozitivna priča, stabilnost i individualni kvalitet nekolicine pojedinaca od nekog trenerskog znanja. Čak sam uvjeren kako nas Slavko sputava kao najlošija karika. Trenutno.SlevinKelevra je napisao/la:Igracki smo tu negdje sa Zrinjskim, a malo jaci od pitara. S druge strane, ja i dalje mislim i tvrdim da imamo ubjedljivo najboljeg trenera u ligi. Ne treba zavboraviti da nas je preuzeo u trenutku kad smo se bojali da ne zavrsimo u ligi za opstanak, a remi na Bilinom nam bio OK rezultat. Sada smo tu gdje jesmo najvise zahvaljujuci njemu. Yebiga, da Lendric pogodi ono u Sirokom, ili jednu od onih sinoc, sad bi pola avatar ovdje imalo na sebi veliku celavu glavu... Ali, Lendric je promasivao, a nas uhvatila depresija. To ti je fudbal.Neandertalac je napisao/la:Sve vam je to rođaci manjak kvaliteta, od trenera do igrača. Limitiranost.
Da budem korektan, imao je Slavko i svojih svijetlih trenutaka, donio nam je jednu čvrstinu u defanzivi koja nam je pomogla da igrači povrate izgubljeno samopouzdanje.
I to je to. Tač.
Patimo se, dobijamo na "mišiće", jednostrano igramo. Nismo ni iz bliza tako "fizički" spremni kako nam je pričao, čak smo nespremni. Odradio je pripreme nakon kojih ja nikakav pomak u igri nisam vidio a dobio što je zahtijevao od pojačanja. Nedovoljna rotacija u ekipi kako bi se roster raširio a igrali držali budnim, u formi, zaoštravali konkurenciju u timu i plod tog je umor itekako "iskusnog" kadra.
Krupa 1_0, Mladost 1_0, ponovo Krupa 1_0 pa čak i Radnik gdje smo se znojili a zabili u 90', Zrinjskom nismo na go pogledali. Metalege 90. Onakve pitare, raspadaju se, nemaju odbrane uopšte eto pogledajte naše prilike, defanzivci k'o skupina diletanata ali kada su nam zatvorili fazone koji prolaze i da Miro iščeprka neku priliku, eto belaja.
Ovaj potez sa sastavom prvo u Širokom pa sada na derbiju samo je odmogao a ne pomogao. Uglješa i Crnov nisu u takmičarskoj formi a naveo sam već zšto su rotacije prijeko potrebne u manje važnim mečevima.
Rođaci, vjerujte da bi ja više od vas volio da me Slavko ispisa, da mi se pokenja na glavu i uzme trofej ali tužno je da smo tu gdje jesmo zato što su drugi loši ne mi dobri. Najbolji od najlošijih.
Ja napredak ne vidim.

A, ti fazoni tipa publika nas nosi, dobijamo zahvaljujuci pojedincima, mi smo Zeljo i sl. su obicne floskule. I Kostic je imao slicnu ekipu, i punu Grbavicu pa nas covjek dovede na rub opstanka.
Br. 1... Sezona prvo treba zavrsiti pa da raspravljamo o Slavku
Br. 2... Slavko zalsuzuje punu sezonu pa da ozbiljno raspravljamo o Slavku
Trenutno korisnika/ca: b00t, Paromlinac i 25 gostiju.