Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
To me mnogo nervira, već im je postalo normalno pisati na ovoj temi, znaju da će post biti samo izbrisan i niko neće biti sankcionisan.irfo je napisao/la:Konstantno ovi padobranci ulijecu na nasu temu i mogu stavljat i pisat sta hoce, a naravno moderacije nema jedino na ovoj temi
Daj boze i da bude izbrisan, prije desetak dana samir orgijo na temi, pobrisano mozda nakon dva dana, i sinoc je jedan padobranac uletio vidio sam, i jos uvijek nije pobrisanoVirtu4l je napisao/la:To me mnogo nervira, već im je postalo normalno pisati na ovoj temi, znaju da će post biti samo izbrisan i niko neće biti sankcionisan.irfo je napisao/la:Konstantno ovi padobranci ulijecu na nasu temu i mogu stavljat i pisat sta hoce, a naravno moderacije nema jedino na ovoj temi
Neandertalac je napisao/la:Moze, zasto ne bi mogla. Mi smo svoju najvecu krizu imali, prosli je uz doduse pravo veliku cijenu. Zrinjski jos uvijek drzi ritam ali kad tad ce pasti, neminovno je to. Racunaj tu jos da imaju tri utakmice sa nam kao direktnim konkurentima.amazon je napisao/la:Svi znamo da ova ekipa ne moze uzeti titulu a i borba za evropu ce biti grcevita bili zadovoljni ili ne.
Ako si to zakljucio nakon derbija,onda se samo sjeti kako je Amar igrao iste.TolikoMocMahale444 je napisao/la:Ja pisem samo 1% kritike. Mogu da potvrde drugi da sam uvijek UN ali dok nema Amara tesko se nama. Toliko.
Formacija 4-2-3-1 je obrambena i nadasve fleksibilna formacija, gdje vezni igrači i braniči se pridružuju napadu, najčešće prilikom kontranapada. U taktičkom smislu, ova je formacija slična formaciji 4-5-1. Koristi se za održavanje posjeda lopte i taktičko kontroliranje veznoga reda. Usamljeni napadač mora biti visok i jak da može zadržati loptu u svom posjedu dok mu se ne pridruže suigrači iz veznog reda i obrane. Najveću fleksibilnost ovoj formaciji daju trojica ofenzivnih veznih igrača koji se nalaze iza usamljenog napadača. Ovisno o tehničkim i fizičkim sposobnostima dvojice krilnih veznih igrača, formacija lako može preći u 4-3-3 ali i u 4-5-1. Središnji ofenzivni vezni igrač ima više uloga na terenu (ovisno o svojim predispozicijama). Može biti povučena 'špica' s tim da su tada dva krila vezna igrača malo više defenzivno orijentirana a može biti i razigravač trojici napadača. Dva defenzivna vezna igrača čine srce momčadi. Oni su igrači koji pokrivaju najveći dio terena, koji od obrambene linije primaju loptu i započinju s organizacijom napada te igrači koji su zaduženi za čuvanje najboljeg protivničkog razigravača.
Jok, zakljucio sam cim je otisao na "zasluzeni odmor" u sred sezoneBijelaCokolada je napisao/la:Ako si to zakljucio nakon derbija,onda se samo sjeti kako je Amar igrao iste.TolikoMocMahale444 je napisao/la:Ja pisem samo 1% kritike. Mogu da potvrde drugi da sam uvijek UN ali dok nema Amara tesko se nama. Toliko.
Napisa ti kilometarski post, obrazlozio od A. do Z., ko da referat drzim, kad ono nestade struje i ode sve u helac ...mohikanac123 je napisao/la:Hajde ti nama reci sta se tebi svidja u ovom Zelji sto se tice struke i ekipe ali iskrenoHrasno1921 je napisao/la:soccer menager ba, sve je to soccer menager ...
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 27 gostiju.