PL prepucavanja - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,_dreamer_,insider,Monolog

Pantelija
Kontakt:

Re: PL prepucavanja

Post Postao/la Pantelija » 16 apr 2017, 15:11

Jučer su u Sarajevu uhapšeni navijači FK Željezničara zbog napada na policijske službenike, saopćeno je iz Ministarstva unutrašnjih poslova Kantona Sarajevo.

"Jučer u 19,20 sati, policijski službenici Druge PU-PS Novo Sarajevo, uhapsili su osobe M.A. rođen 1983. godine, P.I. rođen 1996. godine, M.E. rođen 1997. godine, K.A. rođen 1984. godine i P. E. rođen 1978. godine svi iz Sarajeva, zbog postojanja osnova sumnje da su počinili Kazneno djelo napad na službenu osobu u vršenju poslova sigurnosti", saopćeno je iz MUP-a KS.

Naveli su kako su imenovani kao grupa navijača FK Željezničar a da se fizički napad na policijske službenike MUP-a Kantona Sarajevo dogodio u ulici Hercegovačka bb, Opšina Novo Sarajevo, dok su vršili osiguranje fudbalske utakmice, koja se odigravala na stadionu Grbavica između FK Željezničara i FK Sarajeva.

"Tom prilikom policijski službenici MUP-a Kantona Sarajevo - Jedinice za podršku I. H. i policijski službenik Treće PU Novi grad M.H., zadobili su lakše tjelesne povrede, konstatovane na KUM-u u Sarajevu, dok su lakše tjelesne povrede zadobili M.A., M.E. i K.A., koje su konstatovane na KUM-u", stoji u saopćenju.

O navedenom slučaju je obaviješten dežumi tužitelj Kantonalnog tužilaštva Kantona Sarajevo, a uhapšene osobe su predate u prostorije Odsjeka za zadržavanje uhapšenih osoba MUP-a Kantona Sarajevo.

Policijski službenici nastavljaju rad na dokumentovanju navedenog događaja.

Trebamo svi ispred navijaca FKS ici prema nasoj upravi da stave bodljikavu zicu na jug, kavez, te da ih sa dva reda specijalaca odvoje od sotatka tribine
Ovakav vid huliganizma se rijetko gdje susreće, pa bi bilo radi sigurnosti nas normalnih navijaca dobro da ih sto vise izolujemo zarad sigurnosti da ljudi normalno mogu sa djecom doci na utakmicu ... kad je to spremno policajce napasti, sta bi uradili starijima i djeci

uz to, sprovesti ih od grbavice do koseva posebnim ulicama uz pratnju da ne bi na put udo stadiona ugrozili zivot nekog od navijaca FKS
Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli

delinjo
Kontakt:

Post Postao/la delinjo » 16 apr 2017, 15:15

panto na aparatima
GO ROGER !!....peRFect !!!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!

RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF

pitic
Kontakt:

Post Postao/la pitic » 16 apr 2017, 15:15

Kada je ona balava kretenčina bacila baklju među djecu na Zapadu trebalo je već tada uvesti kavez i ograničeni broj karata i ukidanje korištenja Jugo-Zapada.
SRETAN BROJ - 1725

Sarajlijica1946
Kontakt:

Post Postao/la Sarajlijica1946 » 16 apr 2017, 15:16

Jug je leglo sljama, unositi utoke bajonete na tribinu je dno dna!

Pantelija
Kontakt:

Post Postao/la Pantelija » 16 apr 2017, 15:18

Moramo braco ciniti sve da zastitimo djecu i roditelje na zaapadu i istoku ...
zao mi je normalnih navijaca NK Zeljeznicara, ali ne smijemo rizikovati da sutra ljudima neko baci baklju na glavu ...

A kako vidimo ni policija nije bas ssigurna u njihovoj blizini :(
Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli

Memara
Kontakt:

Post Postao/la Memara » 16 apr 2017, 15:22

I nije im prvi put. Bacali su bombe na djecija igralista ubijali jedni druge ostavljali ruksake sa bombama na svom stadionu boli se krali pare od gostovanja, sigurno grupa najopasnija po okolinu, i kad su sami sa sobom skandal naprave . Ograditi zicom u dva tri reda i povecati mjere sigurnosti. Ja bih trazio izuzece zbog sigurnosti.

arelinho
Kontakt:

Post Postao/la arelinho » 16 apr 2017, 15:24

Memara je napisao/la:I nije im prvi put. Bacali su bombe na djecija igralista ubijali jedni druge ostavljali ruksake sa bombama na svom stadionu boli se krali pare od gostovanja, sigurno grupa najopasnija po okolinu, i kad su sami sa sobom skandal naprave . Ograditi zicom u dva tri reda i povecati mjere sigurnosti. Ja bih trazio izuzece zbog sigurnosti.
Klošaru jedan stidi se ovih riječi.

tuzlak1987
Kontakt:

Post Postao/la tuzlak1987 » 16 apr 2017, 15:25

Pantelija je napisao/la:Jučer su u Sarajevu uhapšeni navijači FK Željezničara zbog napada na policijske službenike, saopćeno je iz Ministarstva unutrašnjih poslova Kantona Sarajevo.

"Jučer u 19,20 sati, policijski službenici Druge PU-PS Novo Sarajevo, uhapsili su osobe M.A. rođen 1983. godine, P.I. rođen 1996. godine, M.E. rođen 1997. godine, K.A. rođen 1984. godine i P. E. rođen 1978. godine svi iz Sarajeva, zbog postojanja osnova sumnje da su počinili Kazneno djelo napad na službenu osobu u vršenju poslova sigurnosti", saopćeno je iz MUP-a KS.

Naveli su kako su imenovani kao grupa navijača FK Željezničar a da se fizički napad na policijske službenike MUP-a Kantona Sarajevo dogodio u ulici Hercegovačka bb, Opšina Novo Sarajevo, dok su vršili osiguranje fudbalske utakmice, koja se odigravala na stadionu Grbavica između FK Željezničara i FK Sarajeva.

"Tom prilikom policijski službenici MUP-a Kantona Sarajevo - Jedinice za podršku I. H. i policijski službenik Treće PU Novi grad M.H., zadobili su lakše tjelesne povrede, konstatovane na KUM-u u Sarajevu, dok su lakše tjelesne povrede zadobili M.A., M.E. i K.A., koje su konstatovane na KUM-u", stoji u saopćenju.

O navedenom slučaju je obaviješten dežumi tužitelj Kantonalnog tužilaštva Kantona Sarajevo, a uhapšene osobe su predate u prostorije Odsjeka za zadržavanje uhapšenih osoba MUP-a Kantona Sarajevo.

Policijski službenici nastavljaju rad na dokumentovanju navedenog događaja.

Trebamo svi ispred navijaca FKS ici prema nasoj upravi da stave bodljikavu zicu na jug, kavez, te da ih sa dva reda specijalaca odvoje od sotatka tribine
Ovakav vid huliganizma se rijetko gdje susreće, pa bi bilo radi sigurnosti nas normalnih navijaca dobro da ih sto vise izolujemo zarad sigurnosti da ljudi normalno mogu sa djecom doci na utakmicu ... kad je to spremno policajce napasti, sta bi uradili starijima i djeci

uz to, sprovesti ih od grbavice do koseva posebnim ulicama uz pratnju da ne bi na put udo stadiona ugrozili zivot nekog od navijaca FKS
U SAD se za ovakve stvari zavrsava 20-30 godina u zatvoru..pa onda napadni policajca napao si drzavu.

Sandokan87
Kontakt:

Post Postao/la Sandokan87 » 16 apr 2017, 15:25

Memara je napisao/la:I nije im prvi put. Bacali su bombe na djecija igralista ubijali jedni druge ostavljali ruksake sa bombama na svom stadionu boli se krali pare od gostovanja, sigurno grupa najopasnija po okolinu, i kad su sami sa sobom skandal naprave . Ograditi zicom u dva tri reda i povecati mjere sigurnosti. Ja bih trazio izuzece zbog sigurnosti.
Jel te stid ovoga sto si napisao?
Željo je religija i život! Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja!!!

FrancescoTotti
Kontakt:

Post Postao/la FrancescoTotti » 16 apr 2017, 15:28

Jednostavno zbog sigurnosti se mora smanjit broj navijaca zeljeznicara na kosevu. I meni je zao normalnih navijac zeljeznicara al sta se moze. Huligani zeljeznicara se prosto moraju zaustavit
Dok smo živi stajaćemo iza bordo sotone!

Sandokan87
Kontakt:

Post Postao/la Sandokan87 » 16 apr 2017, 15:30

FrancescoTotti je napisao/la:Jednostavno zbog sigurnosti se mora smanjit broj navijaca zeljeznicara na kosevu. I meni je zao normalnih navijac zeljeznicara al sta se moze. Huligani zeljeznicara se prosto moraju zaustavit
Mi cemo doci svakako :D . Bice nas i na sjeveru heheeheheheh :tralala: :tralala: :tralala: :tralala: :tralala:
Željo je religija i život! Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja!!!

kengur
Kontakt:

Post Postao/la kengur » 16 apr 2017, 15:31

Vi ste teroristi pod zastitom SDA, treba vas eksportovati tamo odakle ste sljegli i vas i vase mame i cijele familije, jer civilizacija nije za vas. LOL.

pitic
Kontakt:

Post Postao/la pitic » 16 apr 2017, 15:31

Neandertalac je napisao/la:Sakrijte mame, stižu Manijaci :lol:
Sa ličnim kartama.
SRETAN BROJ - 1725

Sandokan87
Kontakt:

Post Postao/la Sandokan87 » 16 apr 2017, 15:33

kengur je napisao/la:
Vi ste teroristi pod zastitom SDA, treba vas eksportovati tamo odakle ste sljegli i vas i vase mame i cijele familije, jer civilizacija nije za vas. LOL.
Jbg prijatelju tebi porjeklo iz Rogatice a nama iz Sarajeva :D mi papci a ti gospodin heheehehehehehehehehehehehehehheeh

FrancescoTotti
Kontakt:

Post Postao/la FrancescoTotti » 16 apr 2017, 15:33

Sandokan87 je napisao/la:
FrancescoTotti je napisao/la:Jednostavno zbog sigurnosti se mora smanjit broj navijaca zeljeznicara na kosevu. I meni je zao normalnih navijac zeljeznicara al sta se moze. Huligani zeljeznicara se prosto moraju zaustavit
Mi cemo doci svakako :D . Bice nas i na sjeveru heheeheheheh :tralala: :tralala: :tralala: :tralala: :tralala:
Pa naravno, dosta vas ce nakon ove bruke poceti navijati za istinski sarajevski klub a ne leglo mitomanije, lazi, varanja, podmicivanja, huliganizma za koji trenutno navijate.
To se svakako mora pohvalit :bow:

pitic
Kontakt:

Post Postao/la pitic » 16 apr 2017, 15:35

kengur je napisao/la:
Jbg prijatelju tebi porjeklo iz Rogatice a nama iz Sarajeva :D mi papci a ti gospodin heheehehehehehehehehehehehehehheeh
Volite vi da vas vode sandžaklije i šiptari.
SRETAN BROJ - 1725

Sandokan87
Kontakt:

Post Postao/la Sandokan87 » 16 apr 2017, 15:35

FrancescoTotti je napisao/la:
Pa naravno, dosta vas ce nakon ove bruke poceti navijati za istinski sarajevski klub a ne leglo mitomanije, lazi, varanja, podmicivanja, huliganizma za koji trenutno navijate.
To se svakako mora pohvalit :bow:
Ja od kako znam za sebe nikad niko iz sireg kruga mojih poznanika nije iz plavog tabora presao u bordo, dok je obratno bilo bezbroj slucajeva, jer ljudi kad su morali bjezati sa svojih ognjista, nisu znali sta je i kako je u seheru, za koga ce navijati i haj ono skontali sarajevo ko sarajevo pa haj za sarajevo pa su kasnije dosli tobe... Trebas se roditi ovdje da bi navijao za Zelju i to se rodi u tebi, a to je kod vas vec visa matematika :D. Ilijas cijeli "vazda" bordo bijeli...

FrancescoTotti
Kontakt:

Post Postao/la FrancescoTotti » 16 apr 2017, 15:36

Opet filozofiraju :lol: :lol:
Postedite nas huligani.

Sandokan87
Kontakt:

Post Postao/la Sandokan87 » 16 apr 2017, 15:37

FrancescoTotti je napisao/la:Opet filozofiraju :lol: :lol:
Postedite nas huligani.
Huligani ne al Sarajevski Mangupi da :D A i ti si sam svjestan da cemo mi doci :D priznaj pola ti se prasta :D :D :D :D Vidimo se na Kosevu :guz: :guz: :guz: :guz: :guz:

kengur
Kontakt:

Post Postao/la kengur » 16 apr 2017, 15:38

kengur je napisao/la:
Konjino, nit sam ti prijatelj, nit sam ikada sa takvim kao ti imao kontakta. A ti si "gradsko dijete" kao i Alija. Moji su generacijama Sarajlije i zato mi se takvi kao ti gade. O meni ne znas nista a lupas o Rogatici. Sto si opsjednut istocnom Bosnom lojavi balijo ?

Zaključano

Natrag na “Arhiva”

Trenutno korisnika/ca: Google [Bot] i 1 gost.

DEBUG SSO: [] | STATUS: []