PL prepucavanja - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,_dreamer_,insider,Monolog
Re: PL prepucavanja
Jučer su u Sarajevu uhapšeni navijači FK Željezničara zbog napada na policijske službenike, saopćeno je iz Ministarstva unutrašnjih poslova Kantona Sarajevo.
"Jučer u 19,20 sati, policijski službenici Druge PU-PS Novo Sarajevo, uhapsili su osobe M.A. rođen 1983. godine, P.I. rođen 1996. godine, M.E. rođen 1997. godine, K.A. rođen 1984. godine i P. E. rođen 1978. godine svi iz Sarajeva, zbog postojanja osnova sumnje da su počinili Kazneno djelo napad na službenu osobu u vršenju poslova sigurnosti", saopćeno je iz MUP-a KS.
Naveli su kako su imenovani kao grupa navijača FK Željezničar a da se fizički napad na policijske službenike MUP-a Kantona Sarajevo dogodio u ulici Hercegovačka bb, Opšina Novo Sarajevo, dok su vršili osiguranje fudbalske utakmice, koja se odigravala na stadionu Grbavica između FK Željezničara i FK Sarajeva.
"Tom prilikom policijski službenici MUP-a Kantona Sarajevo - Jedinice za podršku I. H. i policijski službenik Treće PU Novi grad M.H., zadobili su lakše tjelesne povrede, konstatovane na KUM-u u Sarajevu, dok su lakše tjelesne povrede zadobili M.A., M.E. i K.A., koje su konstatovane na KUM-u", stoji u saopćenju.
O navedenom slučaju je obaviješten dežumi tužitelj Kantonalnog tužilaštva Kantona Sarajevo, a uhapšene osobe su predate u prostorije Odsjeka za zadržavanje uhapšenih osoba MUP-a Kantona Sarajevo.
Policijski službenici nastavljaju rad na dokumentovanju navedenog događaja.
Trebamo svi ispred navijaca FKS ici prema nasoj upravi da stave bodljikavu zicu na jug, kavez, te da ih sa dva reda specijalaca odvoje od sotatka tribine
Ovakav vid huliganizma se rijetko gdje susreće, pa bi bilo radi sigurnosti nas normalnih navijaca dobro da ih sto vise izolujemo zarad sigurnosti da ljudi normalno mogu sa djecom doci na utakmicu ... kad je to spremno policajce napasti, sta bi uradili starijima i djeci
uz to, sprovesti ih od grbavice do koseva posebnim ulicama uz pratnju da ne bi na put udo stadiona ugrozili zivot nekog od navijaca FKS
"Jučer u 19,20 sati, policijski službenici Druge PU-PS Novo Sarajevo, uhapsili su osobe M.A. rođen 1983. godine, P.I. rođen 1996. godine, M.E. rođen 1997. godine, K.A. rođen 1984. godine i P. E. rođen 1978. godine svi iz Sarajeva, zbog postojanja osnova sumnje da su počinili Kazneno djelo napad na službenu osobu u vršenju poslova sigurnosti", saopćeno je iz MUP-a KS.
Naveli su kako su imenovani kao grupa navijača FK Željezničar a da se fizički napad na policijske službenike MUP-a Kantona Sarajevo dogodio u ulici Hercegovačka bb, Opšina Novo Sarajevo, dok su vršili osiguranje fudbalske utakmice, koja se odigravala na stadionu Grbavica između FK Željezničara i FK Sarajeva.
"Tom prilikom policijski službenici MUP-a Kantona Sarajevo - Jedinice za podršku I. H. i policijski službenik Treće PU Novi grad M.H., zadobili su lakše tjelesne povrede, konstatovane na KUM-u u Sarajevu, dok su lakše tjelesne povrede zadobili M.A., M.E. i K.A., koje su konstatovane na KUM-u", stoji u saopćenju.
O navedenom slučaju je obaviješten dežumi tužitelj Kantonalnog tužilaštva Kantona Sarajevo, a uhapšene osobe su predate u prostorije Odsjeka za zadržavanje uhapšenih osoba MUP-a Kantona Sarajevo.
Trebamo svi ispred navijaca FKS ici prema nasoj upravi da stave bodljikavu zicu na jug, kavez, te da ih sa dva reda specijalaca odvoje od sotatka tribine
Ovakav vid huliganizma se rijetko gdje susreće, pa bi bilo radi sigurnosti nas normalnih navijaca dobro da ih sto vise izolujemo zarad sigurnosti da ljudi normalno mogu sa djecom doci na utakmicu ... kad je to spremno policajce napasti, sta bi uradili starijima i djeci
uz to, sprovesti ih od grbavice do koseva posebnim ulicama uz pratnju da ne bi na put udo stadiona ugrozili zivot nekog od navijaca FKS
Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
panto na aparatima
GO ROGER !!....peRFect !!!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF
VOLIM ZELJEZNICAR!!
RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF
Kada je ona balava kretenčina bacila baklju među djecu na Zapadu trebalo je već tada uvesti kavez i ograničeni broj karata i ukidanje korištenja Jugo-Zapada.
SRETAN BROJ - 1725
- Sarajlijica1946
- Kontakt:
Jug je leglo sljama, unositi utoke bajonete na tribinu je dno dna!
Moramo braco ciniti sve da zastitimo djecu i roditelje na zaapadu i istoku ...
zao mi je normalnih navijaca NK Zeljeznicara, ali ne smijemo rizikovati da sutra ljudima neko baci baklju na glavu ...
A kako vidimo ni policija nije bas ssigurna u njihovoj blizini
zao mi je normalnih navijaca NK Zeljeznicara, ali ne smijemo rizikovati da sutra ljudima neko baci baklju na glavu ...
A kako vidimo ni policija nije bas ssigurna u njihovoj blizini
Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
I nije im prvi put. Bacali su bombe na djecija igralista ubijali jedni druge ostavljali ruksake sa bombama na svom stadionu boli se krali pare od gostovanja, sigurno grupa najopasnija po okolinu, i kad su sami sa sobom skandal naprave . Ograditi zicom u dva tri reda i povecati mjere sigurnosti. Ja bih trazio izuzece zbog sigurnosti.
Klošaru jedan stidi se ovih riječi.Memara je napisao/la:I nije im prvi put. Bacali su bombe na djecija igralista ubijali jedni druge ostavljali ruksake sa bombama na svom stadionu boli se krali pare od gostovanja, sigurno grupa najopasnija po okolinu, i kad su sami sa sobom skandal naprave . Ograditi zicom u dva tri reda i povecati mjere sigurnosti. Ja bih trazio izuzece zbog sigurnosti.
- tuzlak1987
- Kontakt:
U SAD se za ovakve stvari zavrsava 20-30 godina u zatvoru..pa onda napadni policajca napao si drzavu.Pantelija je napisao/la:Jučer su u Sarajevu uhapšeni navijači FK Željezničara zbog napada na policijske službenike, saopćeno je iz Ministarstva unutrašnjih poslova Kantona Sarajevo.
- Sandokan87
- Kontakt:
Jel te stid ovoga sto si napisao?Memara je napisao/la:I nije im prvi put. Bacali su bombe na djecija igralista ubijali jedni druge ostavljali ruksake sa bombama na svom stadionu boli se krali pare od gostovanja, sigurno grupa najopasnija po okolinu, i kad su sami sa sobom skandal naprave . Ograditi zicom u dva tri reda i povecati mjere sigurnosti. Ja bih trazio izuzece zbog sigurnosti.
Željo je religija i život! Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja!!!
- FrancescoTotti
- Kontakt:
Jednostavno zbog sigurnosti se mora smanjit broj navijaca zeljeznicara na kosevu. I meni je zao normalnih navijac zeljeznicara al sta se moze. Huligani zeljeznicara se prosto moraju zaustavit
Dok smo živi stajaćemo iza bordo sotone!
- Sandokan87
- Kontakt:
Mi cemo doci svakakoFrancescoTotti je napisao/la:Jednostavno zbog sigurnosti se mora smanjit broj navijaca zeljeznicara na kosevu. I meni je zao normalnih navijac zeljeznicara al sta se moze. Huligani zeljeznicara se prosto moraju zaustavit
Željo je religija i život! Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja!!!
Vi ste teroristi pod zastitom SDA, treba vas eksportovati tamo odakle ste sljegli i vas i vase mame i cijele familije, jer civilizacija nije za vas. LOL.
Sa ličnim kartama.Neandertalac je napisao/la:Sakrijte mame, stižu Manijaci
SRETAN BROJ - 1725
- Sandokan87
- Kontakt:
Jbg prijatelju tebi porjeklo iz Rogatice a nama iz Sarajevakengur je napisao/la:Vi ste teroristi pod zastitom SDA, treba vas eksportovati tamo odakle ste sljegli i vas i vase mame i cijele familije, jer civilizacija nije za vas. LOL.Neandertalac je napisao/la:Sakrijte mame, stižu Manijaci
- FrancescoTotti
- Kontakt:
Pa naravno, dosta vas ce nakon ove bruke poceti navijati za istinski sarajevski klub a ne leglo mitomanije, lazi, varanja, podmicivanja, huliganizma za koji trenutno navijate.Sandokan87 je napisao/la:Mi cemo doci svakakoFrancescoTotti je napisao/la:Jednostavno zbog sigurnosti se mora smanjit broj navijaca zeljeznicara na kosevu. I meni je zao normalnih navijac zeljeznicara al sta se moze. Huligani zeljeznicara se prosto moraju zaustavit. Bice nas i na sjeveru heheeheheheh
![]()
![]()
![]()
![]()
To se svakako mora pohvalit
Volite vi da vas vode sandžaklije i šiptari.Sandokan87 je napisao/la:Jbg prijatelju tebi porjeklo iz Rogatice a nama iz Sarajevakengur je napisao/la:Vi ste teroristi pod zastitom SDA, treba vas eksportovati tamo odakle ste sljegli i vas i vase mame i cijele familije, jer civilizacija nije za vas. LOL.Neandertalac je napisao/la:Sakrijte mame, stižu Manijacimi papci a ti gospodin heheehehehehehehehehehehehehehheeh
SRETAN BROJ - 1725
- Sandokan87
- Kontakt:
Ja od kako znam za sebe nikad niko iz sireg kruga mojih poznanika nije iz plavog tabora presao u bordo, dok je obratno bilo bezbroj slucajeva, jer ljudi kad su morali bjezati sa svojih ognjista, nisu znali sta je i kako je u seheru, za koga ce navijati i haj ono skontali sarajevo ko sarajevo pa haj za sarajevo pa su kasnije dosli tobe... Trebas se roditi ovdje da bi navijao za Zelju i to se rodi u tebi, a to je kod vas vec visa matematikaFrancescoTotti je napisao/la:Pa naravno, dosta vas ce nakon ove bruke poceti navijati za istinski sarajevski klub a ne leglo mitomanije, lazi, varanja, podmicivanja, huliganizma za koji trenutno navijate.Sandokan87 je napisao/la:Mi cemo doci svakakoFrancescoTotti je napisao/la:Jednostavno zbog sigurnosti se mora smanjit broj navijaca zeljeznicara na kosevu. I meni je zao normalnih navijac zeljeznicara al sta se moze. Huligani zeljeznicara se prosto moraju zaustavit. Bice nas i na sjeveru heheeheheheh
![]()
![]()
![]()
![]()
To se svakako mora pohvalit
- FrancescoTotti
- Kontakt:
Opet filozofiraju
Postedite nas huligani.
Postedite nas huligani.
- Sandokan87
- Kontakt:
Huligani ne al Sarajevski Mangupi daFrancescoTotti je napisao/la:Opet filozofiraju![]()
![]()
Postedite nas huligani.
Konjino, nit sam ti prijatelj, nit sam ikada sa takvim kao ti imao kontakta. A ti si "gradsko dijete" kao i Alija. Moji su generacijama Sarajlije i zato mi se takvi kao ti gade. O meni ne znas nista a lupas o Rogatici. Sto si opsjednut istocnom Bosnom lojavi balijo ?Sandokan87 je napisao/la:Jbg prijatelju tebi porjeklo iz Rogatice a nama iz Sarajevakengur je napisao/la:Vi ste teroristi pod zastitom SDA, treba vas eksportovati tamo odakle ste sljegli i vas i vase mame i cijele familije, jer civilizacija nije za vas. LOL.Neandertalac je napisao/la:Sakrijte mame, stižu Manijacimi papci a ti gospodin heheehehehehehehehehehehehehehheeh
Trenutno korisnika/ca: Google [Bot] i 1 gost.