Prva Liga FBiH 2016/2017

Moderator/ica: GracanicaAA

djuvegija123
Kontakt:

Re: Prva Liga FBiH 2016/2017

Post Postao/la djuvegija123 » 16 apr 2017, 14:41

Travnik ljudi ili Gosk nema treće ekipe koja bih se mogla upetljati a evo iz koji bar nekih razloga:
1)Ispadne li ona vjestacka ekipa metalege ili Vitez iz PL ,,Travnik ulazi 100

2)Sumnjam u GOŠK ali mi nesto mute a vidjet cemo međusobni susret na Piroti ce odlučiti vjerovatno...

3)Bosna V (nemaju kapaciteta niti igračkog kadra da bih mogli iole konkurisat za prvo mjesto čim se gubi i to glat od direktnih rivala)'

4)Rudar Kakanj -OVI SU MUTNI KO DUNAV U JESENJE DANE :lol:

(Ova trenutna ekipa i siromašni igrački kadar nemogu ući niti pomoću trikova u premier ligu a čini mi se da imaju financijsku injekciju od svih struktura al dzaba,što bih jedan dobar trener rekao nemože se pravit burek bez mesa)
Kad se pogledaju činjenice,tableta i u konačnici raspored Veziri sa pobjedama na domaćem terenu uključujući utakmicu sa Gabeljanima ulaze u Premijer Ligu!

Ostale ekipe neko spomenu Slogu pa oni ako upadne u Premijer ligu ja lično necu više pogledati utakmice čak ni na tv-u!
Cijenim ljude koje nastoje normalno poslozit sve kockice u klubu,ali brate onog pesina Kenana Bajrektarevica da im sudi 5 uzastopnih utakmica je zaista PROVIDNO!!!
Pročitajte statuse ekipa koji su igrali protiv sloge tuga cemer i jad.... :thumbdown: :x
Ostale ekipe i utakmice medjusobne će biti pijace u pravom smislu te rječi!!
Zadnja izmjena: djuvegija123, dana/u 16 apr 2017, 14:53, ukupno mijenjano 3 puta.
ČELIK JE ŠAMPION OOOOOO
JAČI I OD VREMENA
KLUB S TRADICIJOM I RENOMEOM
BILINO POLJE HISTORIJA BIH
HRAM FUDBALA

tuzlak1987
Kontakt:

Post Postao/la tuzlak1987 » 16 apr 2017, 14:47

Rudar i Gracanicu slobodno izbaci iz svih prica o ulasku u PL, njima je odlicno ovdje gdje su vec evo sada ce jos malo desetinama godina. Doktorirali su ovu ligu i ovo je jedno deseta sezona u nizu gdje imaju puno bodova. Da im se ulazilo usli bi davno..

djuvegija123
Kontakt:

Post Postao/la djuvegija123 » 16 apr 2017, 14:55

tuzlak1987 je napisao/la:Rudar i Gracanicu slobodno izbaci iz svih prica o ulasku u PL, njima je odlicno ovdje gdje su vec evo sada ce jos malo desetinama godina. Doktorirali su ovu ligu i ovo je jedno deseta sezona u nizu gdje imaju puno bodova. Da im se ulazilo usli bi davno..
potpisujem brate ovo sve što si naveo!
I vjerovatno još za desetak godina niti jedni niti drugi (Rudar Kakanj i Bratstvo) nece ući u premier ligu.
ČELIK JE ŠAMPION OOOOOO
JAČI I OD VREMENA
HRAM FUDBALA

tuzlak1987
Kontakt:

Post Postao/la tuzlak1987 » 16 apr 2017, 15:00

djuvegija123 je napisao/la:
tuzlak1987 je napisao/la:Rudar i Gracanicu slobodno izbaci iz svih prica o ulasku u PL, njima je odlicno ovdje gdje su vec evo sada ce jos malo desetinama godina. Doktorirali su ovu ligu i ovo je jedno deseta sezona u nizu gdje imaju puno bodova. Da im se ulazilo usli bi davno..
potpisujem brate ovo sve što si naveo!
I vjerovatno još za desetak godina niti jedni niti drugi (Rudar Kakanj i Bratstvo) nece ući u premier ligu.
Sto je u biti sramota jedna da iz Kaknja nema pravog Premijer-ligasa sa historijom. Ja sam uvijek Rudar smatrao za klub koji ima mjesta u PL, uz to je uvijek imao i navijace, mogli bi se tu naci i odlicni sponzori ali ocito da tu postoje oni problemi koje ima svaki klub koji je pod gradskom vlascu.

Gusar1995
Kontakt:

Post Postao/la Gusar1995 » 16 apr 2017, 15:17

7aprildomemoj je napisao/la:
amar009 je napisao/la:rudar ulazi...iduce godine gradski derbi...
Valjda si htio reći opštinski derbi :?: A može i gradsko-seoski :mrgreen:
Samo nek se desi, pa kako god ga ti zvao :D

HNKBranitelj
Kontakt:

Post Postao/la HNKBranitelj » 16 apr 2017, 15:20

Rješenje je zajednička liga sa 12 klubova pod nadležnosti krovnog saveza !
Ovo sve se viđa svake godine isto, niti jedan klub iz ove lige svih ovih sezona nije pošteno izborio PL.
HNK Branitelj Mostar 1992

tuzlak1987
Kontakt:

Post Postao/la tuzlak1987 » 16 apr 2017, 15:23

HNKBranitelj je napisao/la:Rješenje je zajednička liga sa 12 klubova pod nadležnosti krovnog saveza !
Ovo sve se viđa svake godine isto, niti jedan klub iz ove lige svih ovih sezona nije pošteno izborio PL.
Ono realno tako je, mozda mozes i imati dobru namjeru pa ces posteno odigrati jednu dvije sezone i vidjeti kako stoje stvari. Nakon te jedne dvije sezone ces i ti da postanes kao i sve ostale ekipe jer je to jedini nacin, uvuce te kolotecina ove lige.

sviunapad1010
Kontakt:

Post Postao/la sviunapad1010 » 16 apr 2017, 15:25

djuvegija123 je napisao/la:Travnik ljudi ili Gosk nema treće ekipe koja bih se mogla upetljati a evo iz koji bar nekih razloga:

2)Sumnjam u GOŠK ali mi nesto mute a vidjet cemo međusobni susret na Piroti ce odlučiti vjerovatno...

3)Bosna V (nemaju kapaciteta niti igračkog kadra da bih mogli iole konkurisat za prvo mjesto čim se gubi i to glat od direktnih rivala)'

(Ova trenutna ekipa i siromašni igrački kadar nemogu ući niti pomoću trikova u premier ligu a čini mi se da imaju financijsku injekciju od svih struktura al dzaba,što bih jedan dobar trener rekao nemože se pravit burek bez mesa)
Kad se pogledaju činjenice,tableta i u konačnici raspored Veziri sa pobjedama na domaćem terenu uključujući utakmicu sa Gabeljanima ulaze u Premijer Ligu!

Ostale ekipe neko spomenu Slogu pa oni ako upadne u Premijer ligu ja lično necu više pogledati utakmice čak ni na tv-u!
Cijenim ljude koje nastoje normalno poslozit sve kockice u klubu,ali brate onog pesina Kenana Bajrektarevica da im sudi 5 uzastopnih utakmica je zaista PROVIDNO!!!
Pročitajte statuse ekipa koji su igrali protiv sloge tuga cemer i jad.... :thumbdown: :x
U čemu je razlika između Sloge i Mladosti iz Dobuja ili Metaleghea iz Jajceta?? Pa eto opet gledaš. A vidi šta radi Jajce juče u Lištici povaljivanje Čelika.

Treba uvesti PL 10 ekipa i federalna 10. Ispod za ulazak praviti kao prošle sezone baraže i cao. Samo tako može se podici kvalitet liga i sve ostalo
Samo Tuzla je pjesme pjevala kontra ustaša, kontra četnika, kontra sda, nacionalista...

HNKBranitelj
Kontakt:

Post Postao/la HNKBranitelj » 16 apr 2017, 15:26

tuzlak1987 je napisao/la:
HNKBranitelj je napisao/la:Rješenje je zajednička liga sa 12 klubova pod nadležnosti krovnog saveza !
Ono realno tako je, mozda mozes i imati dobru namjeru pa ces posteno odigrati jednu dvije sezone i vidjeti kako stoje stvari. Nakon te jedne dvije sezone ces i ti da postanes kao i sve ostale ekipe jer je to jedini nacin, uvuce te kolotecina ove lige.
Dugo sam radio u administraciji jednog kluba :D
Pa cega je sve bilo počev od mog kluba pa nadalje, imao bi sigurno knjigu napisati. Posjedujem mnogo dokumenata i fakseva koji dokazuju očito namještanje i ostalo, snimke utakmica ,razgovore sa sucima itd itd, korumpiranih radnika u savezu koji nemaju niti osnovnu skolu ,delegata itd itd.
Ovo što se zna je svega 10% onoga što se stvarno dešava.
HNK Branitelj Mostar 1992

tuzlak1987
Kontakt:

Post Postao/la tuzlak1987 » 16 apr 2017, 15:28

HNKBranitelj je napisao/la: Ovo što se zna je svega 10% onoga što se stvarno dešava.
To je to. I ja kazem da se odigra dosta toga za sta obicni navijaci nikada ne cuju. Kao u onoj aferi Punac, da Azmira novinari nisu snimili za ono 20 hiljada maraka za to se nikada ne bi niti saznalo.

Vijadukt
Kontakt:

Post Postao/la Vijadukt » 16 apr 2017, 15:30

djuvegija123 je napisao/la:Travnik ljudi ili Gosk nema treće ekipe koja bih se mogla upetljati a evo iz koji bar nekih razloga:

Kao da igra neku ulogu igracki kadar. Dakle, sva prica je suvisna, samo novac igra ulogu. Novac ulozen u sve samo ne u igracki kadar.
"Der Schlüssel zum Erfolg ist Kameradschaft und der Wille, alles für den anderen zu geben!"

djuvegija123
Kontakt:

Post Postao/la djuvegija123 » 16 apr 2017, 18:48

Gusar1995 je napisao/la:
7aprildomemoj je napisao/la:
amar009 je napisao/la:rudar ulazi...iduce godine gradski derbi...
Valjda si htio reći opštinski derbi :?: A može i gradsko-seoski :mrgreen:
Samo nek se desi, pa kako god ga ti zvao :D
Kao zenicanin volio bih da RUDAR uđe ali brate sada imaju po priči ovih sto treniraju RUDAR sve uslove fali igračkog kadraaaa ljudi NEMOZE sE BUREK BEZ MESA LJUDI PRAVITI kad oni govore da rudar nece ući šta mi imamo se srkletit ha ya
ČELIK JE ŠAMPION OOOOOO
JAČI I OD VREMENA
HRAM FUDBALA

djuvegija123
Kontakt:

Post Postao/la djuvegija123 » 16 apr 2017, 18:52

Vijadukt je napisao/la:

Kao da igra neku ulogu igracki kadar. Dakle, sva prica je suvisna, samo novac igra ulogu. Novac ulozen u sve samo ne u igracki kadar.
Samo skratit ligu i onda ide pravi fudbal kvalitetan a ovako nek na stadione dolaze 100 gledatelja od toga osiguranje policija vatrogasci redari čine 30% ostalo neki nazovi prijatelji i bliža familija.
TUŽNO I ŽALOSNO
ČELIK JE ŠAMPION OOOOOO
JAČI I OD VREMENA
HRAM FUDBALA

djuvegija123
Kontakt:

Post Postao/la djuvegija123 » 16 apr 2017, 18:58

HNKBranitelj je napisao/la:
tuzlak1987 je napisao/la:
Dugo sam radio u administraciji jednog kluba :D
Pa cega je sve bilo počev od mog kluba pa nadalje, imao bi sigurno knjigu napisati. Posjedujem mnogo dokumenata i fakseva koji dokazuju očito namještanje i ostalo, snimke utakmica ,razgovore sa sucima itd itd, korumpiranih radnika u savezu koji nemaju niti osnovnu skolu ,delegata itd itd.
Ovo što se zna je svega 10% onoga što se stvarno dešava.

PRIJAVI DRUG MOJ SVE...anonimno ;)
ČISTI je to KRIMINAL ..
DOK SE TO NE ISKORjENI NEMA TU SELAMETA NITI KVALITETNOG FUDBALA/NOGOMETA.
peru pare ljudi u 90% klubova da nekazem svi klubovi,zato nam i jest ovakvo stanje općenito u društvu.
Svi predsjednici klubova imaju vlastite firme,kompanije i dalje nije teško zaključiti ko i kako kriminalne radnje cini..
Samo pogledajte u svim klubovima ko su predsjednici i sve ce vam jasno biti tj da vlada čisto pranje novca/para nažalost...
ČELIK JE ŠAMPION OOOOOO
JAČI I OD VREMENA
HRAM FUDBALA

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 16 apr 2017, 22:36

Gdje ste federalci, jel' i kod vas sve pošteno
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

djuvegija123
Kontakt:

Post Postao/la djuvegija123 » 17 apr 2017, 14:20

Virtu4l je napisao/la:Gdje ste federalci, jel' i kod vas sve pošteno
Prijatelju moj,kakve dobre istrage 90% ljudi u strukturama klubova bi na robiji završilo.
Toliko o regularnosti utakmica i općenito slika prve lige federacije je tmurna da tmurnija nemože biti! :thumbdown: :lolno: :crazy:

JEDNOSTAVNO CIRKUS KOLORADO!!!
ČELIK JE ŠAMPION OOOOOO
JAČI I OD VREMENA
HRAM FUDBALA

ASD
Kontakt:

Post Postao/la ASD » 17 apr 2017, 15:26

Rudar je mozda igracki trenutno i najjaci u ligi, ali ih ja pamtim i prije 10-15 godina da su bili medju jacima i nikad nista.

Kada je namjestanje u pitanju, to se moze samo smanjiti iskorijeniti ne moze, a najveci korak smanenu namjestanja bi bio u skracivanju ligu i to na deset klubova, neki bi talovi od prijasnjih sezona bila prekinuti.

paulus
Kontakt:

Post Postao/la paulus » 18 apr 2017, 10:54

Kako smo mi ovakav narod , ako se krade u ime mog hluba nek se krade , i ako ulazimo lopovski nek ulazimo i ono nasladjuju se smiju se , a vecini klubova se to vrati za par godina . Kako nam ne smeta da nam sport pored svega ostalog kriminalan namjesten , da se sudije ponasaju ko serifi i jos uzimaju kes.Kako neko moze delegirati iste sudije tri kola jednom klubu i da to nijedan medij ne predoci kao problem , i to nije sad prvi put da se radi . Kad se Bosna zalila Travnik je sutio , malo su se ismijavali ko i ostali , sad se oni zale . Poenta je mozda bi Bosna izgubila kod sisoja beez onog sto im sudi stalno sad , al pogledajte snimku i faule kakih nema u kosarci isto tako Zvjezda je rasturila Bosnu al posteno odsudjeno i cestitano kao i Travniku , takodje Travnik bi vjerovatno izgubio od Zvjezde al svi iz Gradacca ce rec da ih je Kazlagic klao i da je to bilo ocigledno . Znaci svi ovi rezultati su mogli bit bez delegiranja istih sudija bez sudjenja abnormalnih al neda ni onih 10 % sanse , nas 'pokrije i to sa parama . I liga se fakat igra za kriminalne sudiije i ove iz saveza i oni sad su vec nekom prodali ulaznicu u PL. Mi imamo pogresan mentalitet ko narod i zato nas mogu krast sa svih strana , kad mi ne mozemo ni sport ispostovat da bude posteno , ko je najbolji nek udje.
Kadusicu sipu ga, hrpa vanago !!!

solinas
Kontakt:

Post Postao/la solinas » 18 apr 2017, 11:36

:rol:
paulus je napisao/la:Kako smo mi ovakav narod , ako se krade u ime mog hluba nek se krade , i ako ulazimo lopovski nek ulazimo i ono nasladjuju se smiju se , a vecini klubova se to vrati za par godina . Kako nam ne smeta da nam sport pored svega ostalog kriminalan namjesten , da se sudije ponasaju ko serifi i jos uzimaju kes.Kako neko moze delegirati iste sudije tri kola jednom klubu i da to nijedan medij ne predoci kao problem , i to nije sad prvi put da se radi . Kad se Bosna zalila Travnik je sutio , malo su se ismijavali ko i ostali , sad se oni zale . Poenta je mozda bi Bosna izgubila kod sisoja beez onog sto im sudi stalno sad , al pogledajte snimku i faule kakih nema u kosarci isto tako Zvjezda je rasturila Bosnu al posteno odsudjeno i cestitano kao i Travniku , takodje Travnik bi vjerovatno izgubio od Zvjezde al svi iz Gradacca ce rec da ih je Kazlagic klao i da je to bilo ocigledno . Znaci svi ovi rezultati su mogli bit bez delegiranja istih sudija bez sudjenja abnormalnih al neda ni onih 10 % sanse , nas 'pokrije i to sa parama . I liga se fakat igra za kriminalne sudiije i ove iz saveza i oni sad su vec nekom prodali ulaznicu u PL. Mi imamo pogresan mentalitet ko narod i zato nas mogu krast sa svih strana , kad mi ne mozemo ni sport ispostovat da bude posteno , ko je najbolji nek udje.
Da voda ide na mlin tvog kluba cisto sumnjam da bi dijelio moralne lekcije ovdje.
Uostalom bezveze se pise.Samo ujedinjenje cvajte i 12 klubova. Sve drugo je cirkus...
De nam video tih faulova majke ti.
"Modra boja,na bijelome platnu,
Sest ljiljana vezenih u zlatu,
To je zastava ,nasa Bosanska".

"Velikim Bogom se kunemo, da robovi biti necemo".
Prvi predsjednik predsjednistva R BIH Alija Izetbegovic.

paulus
Kontakt:

Post Postao/la paulus » 18 apr 2017, 12:47

solinas je napisao/la::rol:
paulus je napisao/la:Kako smo mi ovakav narod , ako se krade u ime mog hluba nek se krade , i ako ulazimo lopovski nek ulazimo i ono nasladjuju se smiju se , a vecini klubova se to vrati za par godina . Kako nam ne smeta da nam sport pored svega ostalog kriminalan namjesten , da se sudije ponasaju ko serifi i jos uzimaju kes.Kako neko moze delegirati iste sudije tri kola jednom klubu i da to nijedan medij ne predoci kao problem , i to nije sad prvi put da se radi . Kad se Bosna zalila Travnik je sutio , malo su se ismijavali ko i ostali , sad se oni zale . Poenta je mozda bi Bosna izgubila kod sisoja beez onog sto im sudi stalno sad , al pogledajte snimku i faule kakih nema u kosarci isto tako Zvjezda je rasturila Bosnu al posteno odsudjeno i cestitano kao i Travniku , takodje Travnik bi vjerovatno izgubio od Zvjezde al svi iz Gradacca ce rec da ih je Kazlagic klao i da je to bilo ocigledno . Znaci svi ovi rezultati su mogli bit bez delegiranja istih sudija bez sudjenja abnormalnih al neda ni onih 10 % sanse , nas 'pokrije i to sa parama . I liga se fakat igra za kriminalne sudiije i ove iz saveza i oni sad su vec nekom prodali ulaznicu u PL. Mi imamo pogresan mentalitet ko narod i zato nas mogu krast sa svih strana , kad mi ne mozemo ni sport ispostovat da bude posteno , ko je najbolji nek udje.
Da voda ide na mlin tvog kluba cisto sumnjam da bi dijelio moralne lekcije ovdje.
Uostalom bezveze se pise.Samo ujedinjenje cvajte i 12 klubova. Sve drugo je cirkus...
De nam video tih faulova majke ti.
Pa ti stvarno ne razumjes poentu svega sto sam napisao , upravo pricam o tome i nisam sebe nigdje izostavio i sve je to tuzno , zato nista bolje nismo zasluzili i zato ce se ova saka bogatiti na jadnom nasem fudbalu , usput. Mislim da je ova promjena imena ( ono da nisu Simin Han Vise vec Tuzla City jebote ) dokaz da je on vec kupio ulazak u PL. Tuzla City ej , dodje covjek na polusezoni postavlja sudije koje oce tj jednog na repet i kao toliko dobre igrace i trenera koji je jos u 1 ligi nekako a strucnjak nema , toliko dobre doveo da niko ih ne moze dobit . I u trenutku kad se treba prelomit ime se mjenja u Tuzla City :D . Amer radi sta oce . kad on moze ovo u sportu zasto se iko vise cudi kakva nam je drzava.Nemamo mi grama etike ko ljudi. Pa oni zabari su onaki kaki jesi mafijasi izbacili jedan Juventus. U nas se ne moze jedna sezona odigrat bez parodije i da ne bude da je ovaj prvi , to je 100 slucaj.
Kadusicu sipu ga, hrpa vanago !!!

Odgovori

Natrag na “Prva liga FBiH”

Trenutno korisnika/ca: VivaLaLiberta i 5 gostiju.