Nisam nikakav ni niciji advokat osim sto mi je pun qrac gledat ovaj cirkus. Gledao sam sta ste vi uradili na celu sa istim gospodinom (uz duzno postovanje, ja i mislim da je vama (slobodi) mjesto u PLBiH i nek ste se vratili, ali nacin na koji ste to uradili je kriminalan), pa nakon toga sam gledao sta Mladost uradi GOSKu, pa sta Metalleghe uradi nama i sad opet isti qrac sa krmetom americkimsloboda72 je napisao/la:1.Nije mi baš jasno ,ali ako si "advokat" GOŠK-a, onda i sam znaš da oni nemaju premijerligaške ambicije ove sezone.
2.O"regularnosti " u Bih je badava trošiti riječi.Pogledaj šta rade "škutori" u koaliciji sa sarajlicama.Titula Selji, Kup Širokom a Čelik napolje.Metalleghe ostaje a igra cijelu sezonu bez svog stadiona.Zrinjski i Široki puštaju bodove Jajčanima na svom terenu.
3.Ovdje je regularnost davno "upokojena."
FK Tuzla City
Moderator/ica: GracanicaAA
- theboss_RD07
- Kontakt:
Re: FK Sloga Simin Han - Tuzla
⭐
Ne moze u nas ni sport bez kriminala a nas sto , zato sto je ovo kriminalan narod , gledaj ti kako svako ne samo ovi, velica svog lopova mjesto da pljuje po kupovini tekmi u nas se kaje pa samo tako se moze sta ima veze sto nije fer ako nas klub udje il ostane , fuj. Mi nismo ni zasluzili bolje zivjettheboss_RD07 je napisao/la:Nisam nikakav ni niciji advokat osim sto mi je pun qrac gledat ovaj cirkus. Gledao sam sta ste vi uradili na celu sa istim gospodinom (uz duzno postovanje, ja i mislim da je vama (slobodi) mjesto u PLBiH i nek ste se vratili, ali nacin na koji ste to uradili je kriminalan), pa nakon toga sam gledao sta Mladost uradi GOSKu, pa sta Metalleghe uradi nama i sad opet isti qrac sa krmetom americkimsloboda72 je napisao/la:1.Nije mi baš jasno ,ali ako si "advokat" GOŠK-a, onda i sam znaš da oni nemaju premijerligaške ambicije ove sezone.
2.O"regularnosti " u Bih je badava trošiti riječi.Pogledaj šta rade "škutori" u koaliciji sa sarajlicama.Titula Selji, Kup Širokom a Čelik napolje.Metalleghe ostaje a igra cijelu sezonu bez svog stadiona.Zrinjski i Široki puštaju bodove Jajčanima na svom terenu.
Kadusicu sipu ga, hrpa vanago !!!
Bolje kmet americki nego hercegovacke kladionice.theboss_RD07 je napisao/la: Nisam nikakav ni niciji advokat osim sto mi je pun qrac gledat ovaj cirkus. Gledao sam sta ste vi uradili na celu sa istim gospodinom (uz duzno postovanje, ja i mislim da je vama (slobodi) mjesto u PLBiH i nek ste se vratili, ali nacin na koji ste to uradili je kriminalan), pa nakon toga sam gledao sta Mladost uradi GOSKu, pa sta Metalleghe uradi nama i sad opet isti qrac sa krmetom americkim
- tuzlak1987
- Kontakt:
Odakle ti da ce Sloga na ulazak? Ovo je tako da imaju dosta bodova, ali nece oni u PL. Prvo i prvo nemaju uvjeta za PL, drugo Azmir se povlaci sa funkcije. Mozda pokusaju ulazak na godinu ili dvije ako budu imali dobar plan, ovako ni finansijski, a ni infrastrukturom to ne mogu pokriti.theboss_RD07 je napisao/la:
Nisam nikakav ni niciji advokat osim sto mi je pun qrac gledat ovaj cirkus. Gledao sam sta ste vi uradili na celu sa istim gospodinom (uz duzno postovanje, ja i mislim da je vama (slobodi) mjesto u PLBiH i nek ste se vratili, ali nacin na koji ste to uradili je kriminalan), pa nakon toga sam gledao sta Mladost uradi GOSKu, pa sta Metalleghe uradi nama i sad opet isti qrac sa krmetom americkim
I ono realno sta je cudno ako Sloga pobjedi utakmicu? Pa imaju odlicnu ekipu. Ibrahimovic je momak koji je imao ponudu da ide u Slovensku ligu, Radovanovic je Premijerligaski napadac i tu pored njih sigurno ima 10ak igraca koji mogu igrati u ekipi ove lige koja se bori za ulazak. Plus trener koji je vec dokazan i u Federalnoj i u Premijer-ligi. Ako cemo gledati odradjeni posao na zimu pored Veleza je Sloga u ligi odradila najbolji posao i dovela najveci broj kvalitetnih igraca, te odradila dobre pripreme.
- theboss_RD07
- Kontakt:
Hmmm Basic dokazan trener. Dokazan u dvije ekipe gdje mu se kupovalo sve i svasta. Kako se dokazao u Premijer ligi kad je Jajce bilo u zoni za ispadanje sve dok Neretljak nije dosao..
Al dobro to, sve uredno. Meni samo ide na zivce sto svi pljuju ove sto kupuju i namijestaju a kad se isto to desava u vlastitoj basti onda je opravdano "pa sta cemo kad i ostali tako". Svi vide sta se radi a samo vasa raja nekom sjebanom logikom pokusava Azmira predstaviti ko meleka i velikog spasioca bosanskog fudbala
Al dobro to, sve uredno. Meni samo ide na zivce sto svi pljuju ove sto kupuju i namijestaju a kad se isto to desava u vlastitoj basti onda je opravdano "pa sta cemo kad i ostali tako". Svi vide sta se radi a samo vasa raja nekom sjebanom logikom pokusava Azmira predstaviti ko meleka i velikog spasioca bosanskog fudbala
⭐
- tuzlak1987
- Kontakt:
Nije nikakav spasioc fudbala, ali nije niti problem ove lige nastao sa njegovim dolaskom. I kada tu ne bude Slobode ili Sloge liga ce biti ista..
NK Travnik: Da li se ova liga igra za sudije i pojedince?theboss_RD07 je napisao/la:
Nogometaši Travnika poraženi su od Zvijezde iz Gradačca u 22. kolu Prve lige Federacije rezultatom 2:0.
Prema mišljenju kluba sa Pirote, ovaj meč odlučio je glavni sudija Mirza Kazlagić, zbog čega su Veziri izdali i saopštenje koje prenosimo u cijelosti.
"Kao što znate, nogometaši Travnika su ove subote poraženi na gostovanju u Gradačcu kod NK Zvijezde (2:0). Stručnom analizom utakmice, zaključili smo da je naš Klub drastično oštećen sudijskim odlukama glavnog arbitra Mirze Kazlagića koji je na ovaj način direktno uticao na rezultat utakmice ali i dalji razvoj ovog takmičenja.
Sportska javnost je upoznata da do sada nismo komentarisali suđenje iako je bilo dosta nepravilnosti na utakmicama koje smo igrali u gostima ali i na domaćem terenu. Ipak, bili smo stava da svako treba raditi svoj posao, čvrsto vjerujući da se odluke donose na bazi relevantnih činjenica. Nismo se žalili na suđenje ni u prvom dijelu prvenstva gdje su se, u najmanju ruku, diskutabilne sudijske odluke na našu štetu dešavale iz kola u kolo.
Od samog početka utakmice u Gradačcu, sudija Kazlagić nam je, još jednom, dao do znanja da će upravo on biti glavni akter ovog duela. Dva crvena kartona za igrače Travnik, isključenje oba pomoćna trenera, dva dosuđena penala za domaćina, poništen gol s kojim smo poveli u prvom poluvremenu i teška povreda napadača Zukića su čvrst dokaz da je Kazaglić odgovoran za poraz naše ekipe u Gradačcu ali i za dešavanja koja će se odigrati u narednim kolima.
Ovo je kap koja je prelila čašu pa pozivamo Rukovodstvo saveza da hitno uvede red u Prvu ligu Federacije, da se odmah provede istraga o dešavanjima na terenima ali i izvan terena, također da se provede hitna istraga o načinu delegiranja službenih lica i osobama koje vrše to delegiranje. Krajnje je vrijeme da se prestane s praksom lošeg suđenja i providnog favoriziranja pojedinih ekipa.
Uvjeravamo vas da je imidž NS FBIH i Prve lige Federacije jako loš i da većina ljubitelja nogometa unaprijed zna gdje će ko pobijediti i kako će se koja utakmica odigrati. Upravo zbog toga, najviše trpe klubovi koji gube sponzore i gledatelje zbog kojih igramo.
Postavlja se pitanje da li se ova liga igra samo za određene sudije i pojedince koji se bogate dok sve malobrojniji gledatelji bivaju izigrani, a igrači iskorišteni i tretirani na najgori mogući način.
NK Travnik apeluje da se pitanje osvajača Prve lige FBiH riješi na fudbalskim terenima u poštenoj i fer igri. Sramotno je da na ishode utakmica direktno utiču pojedinci i sumnjivi dogovori. Pozivamo čelnike Nogometnog saveza FBiH da što prije urede ovu ligu i naprave je vrijednom takmičenja.
Uprava Kluba će sutra imati hitnu i vanrednu sjednicu na kojoj će biti razmatrana trenutna situacija u Prvoj ligi FBiH i donesene odluke koje će odrediti naše dalje korake po pitanju ovog takmičenja", navodi se u saopštenju.
When you see a person who has been given more than you in money and beauty, look to those who have been given less.
- theboss_RD07
- Kontakt:
I? Ne kontam sta time zelis objasniti/postici?wobly92 je napisao/la:NK Travnik: Da li se ova liga igra za sudije i pojedince?theboss_RD07 je napisao/la:
Nogometaši Travnika poraženi su od Zvijezde iz Gradačca u 22. kolu Prve lige Federacije rezultatom 2:0.
Prema mišljenju kluba sa Pirote, ovaj meč odlučio je glavni sudija Mirza Kazlagić, zbog čega su Veziri izdali i saopštenje koje prenosimo u cijelosti.
"Kao što znate, nogometaši Travnika su ove subote poraženi na gostovanju u Gradačcu kod NK Zvijezde (2:0). Stručnom analizom utakmice, zaključili smo da je naš Klub drastično oštećen sudijskim odlukama glavnog arbitra Mirze Kazlagića koji je na ovaj način direktno uticao na rezultat utakmice ali i dalji razvoj ovog takmičenja.
Sportska javnost je upoznata da do sada nismo komentarisali suđenje iako je bilo dosta nepravilnosti na utakmicama koje smo igrali u gostima ali i na domaćem terenu. Ipak, bili smo stava da svako treba raditi svoj posao, čvrsto vjerujući da se odluke donose na bazi relevantnih činjenica. Nismo se žalili na suđenje ni u prvom dijelu prvenstva gdje su se, u najmanju ruku, diskutabilne sudijske odluke na našu štetu dešavale iz kola u kolo.
Od samog početka utakmice u Gradačcu, sudija Kazlagić nam je, još jednom, dao do znanja da će upravo on biti glavni akter ovog duela. Dva crvena kartona za igrače Travnik, isključenje oba pomoćna trenera, dva dosuđena penala za domaćina, poništen gol s kojim smo poveli u prvom poluvremenu i teška povreda napadača Zukića su čvrst dokaz da je Kazaglić odgovoran za poraz naše ekipe u Gradačcu ali i za dešavanja koja će se odigrati u narednim kolima.
Ovo je kap koja je prelila čašu pa pozivamo Rukovodstvo saveza da hitno uvede red u Prvu ligu Federacije, da se odmah provede istraga o dešavanjima na terenima ali i izvan terena, također da se provede hitna istraga o načinu delegiranja službenih lica i osobama koje vrše to delegiranje. Krajnje je vrijeme da se prestane s praksom lošeg suđenja i providnog favoriziranja pojedinih ekipa.
Uvjeravamo vas da je imidž NS FBIH i Prve lige Federacije jako loš i da većina ljubitelja nogometa unaprijed zna gdje će ko pobijediti i kako će se koja utakmica odigrati. Upravo zbog toga, najviše trpe klubovi koji gube sponzore i gledatelje zbog kojih igramo.
Postavlja se pitanje da li se ova liga igra samo za određene sudije i pojedince koji se bogate dok sve malobrojniji gledatelji bivaju izigrani, a igrači iskorišteni i tretirani na najgori mogući način.
NK Travnik apeluje da se pitanje osvajača Prve lige FBiH riješi na fudbalskim terenima u poštenoj i fer igri. Sramotno je da na ishode utakmica direktno utiču pojedinci i sumnjivi dogovori. Pozivamo čelnike Nogometnog saveza FBiH da što prije urede ovu ligu i naprave je vrijednom takmičenja.
Uprava Kluba će sutra imati hitnu i vanrednu sjednicu na kojoj će biti razmatrana trenutna situacija u Prvoj ligi FBiH i donesene odluke koje će odrediti naše dalje korake po pitanju ovog takmičenja", navodi se u saopštenju.
![]()
![]()
Tesko je sada reci da li smo ili nismo zapravo pokrali Travnik koji za 90 i nesto minuta nije predao centar na Banji a kamoli ozbiljno zaprijetio golu. Ali jest Kazlagic sudio za nas, to nema sta.
I nisam to ni u jednom trenutku opravdao. Bolje otidji na nasu temu i nadji moj post nakon utakmice.
Druga stvar zbog koje taj tvoj copy-paste nema veze sa mojim komentarom je to sto niko nije poslao kazlagica da sudi ZA ZVIJEZDU nego PROTIV TRAVNIKA. I postoji ogromna razlika u tome. Prvo sto Zvijezda, koja non stop varira od vrha do dna tabele, nema ambicije da bi joj bilo potrebno tako nesto. A drugo nema ljude ni sredstva koja bi nam obezbijedila tako nesto. Valjda je zadnje kolo prosle sezone najbolji dokaz za to. To sto je neko poslao ovog s ciljem da syebe travnik nema apsolutno nikakve veze s nama. Isti taj Kazlagic je sudio protiv Bosne V. Zasto bi protiv njih odsvirao savrsenu utakmicu bez ijedne greske, a travnik pokrao? Jer ja licno sam bio 20x sigurniji u pobjedu protiv travnika nego protiv bosne v.
Znaci tvoj post je nidje veze
⭐
Sve to ide od glave. U BiH je fudbal stvar političko-nacionalnog kompromisa.theboss_RD07 je napisao/la:Hmmm Basic dokazan trener. Dokazan u dvije ekipe gdje mu se kupovalo sve i svasta. Kako se dokazao u Premijer ligi kad je Jajce bilo u zoni za ispadanje sve dok Neretljak nije dosao..
Ja volim FK Tuzla City
Snimak utakmice,prvo pogledajte utakmicu pa onda komentarisite
1. Spominješ Mladost (DK), pa pogledaj ko je vodi.theboss_RD07 je napisao/la:Nisam nikakav ni niciji advokat osim sto mi je pun qrac gledat ovaj cirkus. Gledao sam sta ste vi uradili na celu sa istim gospodinom (uz duzno postovanje, ja i mislim da je vama (slobodi) mjesto u PLBiH i nek ste se vratili, ali nacin na koji ste to uradili je kriminalan), pa nakon toga sam gledao sta Mladost uradi GOSKu, pa sta Metalleghe uradi nama i sad opet isti qrac sa krmetom americkimsloboda72 je napisao/la:1.Nije mi baš jasno ,ali ako si "advokat" GOŠK-a, onda i sam znaš da oni nemaju premijerligaške ambicije ove sezone.
http://ksud-zenica.pravosudje.ba/vstv/f ... _doc=34080
2. Sjeti se kako je GOŠK onomad "opstruirao" Zvijezdi ulazak u PL.
Ja volim FK Tuzla City
- theboss_RD07
- Kontakt:
Doduse.sloboda72 je napisao/la:Sve to ide od glave. U BiH je fudbal stvar političko-nacionalnog kompromisa.theboss_RD07 je napisao/la:Hmmm Basic dokazan trener. Dokazan u dvije ekipe gdje mu se kupovalo sve i svasta. Kako se dokazao u Premijer ligi kad je Jajce bilo u zoni za ispadanje sve dok Neretljak nije dosao..
Sad ne zelim da me neko pogresno shvati. Sad ispade kao da sam ja samo protiv sloge i protiv azmira, sto nije istina. Samo sam najglasniji protiv sloge jer vas krug navijaca (neki, ne spominjem imena) non stop to sve brani i opravdava a zadnjih nekoliko godina se zalite na gosk i velez kako su vas namjestaljkom izbacili iz lige. Znaci ja nisam protiv sloge, nego protiv nepravde. Sto u ovom trenutku znaci protiv sloge i azmira, goska, orasja, ubijanja prve polusezone pa prodaje druge od strane rudara k, protiv metalleghea, kazlagica, bajraktarevica, pa cak i jucerasnje kradje u gradaccu
⭐
Sloga u prelaznom roku dovela 8 igrača sa premijerligaškim iskustvom. Ima najbolju ekipu u ligi. Ima najboljeg trenera u BiH.
Rezultat toga su rezultati u proljetnom dijelu sezone. Svi bodovi i golovi su čisti ko sunce. Ni jedan go nije posstignut iz kaznenog udarca (penala). U jesen su Nas svi gazili i otimali nam bodove kako je ko stizao, sad kad imamo rezultate sa pojačanom ekipom , javlja se ljubomora i zavist kod većine, tipično bosanski.
Sloga iz Tuzle će igrati PL to je sigurno, ove sezone smo blizu zacrtanog cilja, ostanka u ligu. U narednoj sezoni pravimo ekipu koja će se prošetati 1.ligom federacije BiH, bez obzira ko će se u njoj takmičiti.
Rezultat toga su rezultati u proljetnom dijelu sezone. Svi bodovi i golovi su čisti ko sunce. Ni jedan go nije posstignut iz kaznenog udarca (penala). U jesen su Nas svi gazili i otimali nam bodove kako je ko stizao, sad kad imamo rezultate sa pojačanom ekipom , javlja se ljubomora i zavist kod većine, tipično bosanski.
Sloga iz Tuzle će igrati PL to je sigurno, ove sezone smo blizu zacrtanog cilja, ostanka u ligu. U narednoj sezoni pravimo ekipu koja će se prošetati 1.ligom federacije BiH, bez obzira ko će se u njoj takmičiti.
U cijeloj 1.federalnoj ligi samo je Bosna Sema poštena ekipa. Svi ostali muljaju i snalaze se kako ko zna i umije. A oni najglasniji su najnepošteniji ,a kad mečka zaigra pred njihovim vratima svi su krivi samo ne oni.
Saopćenje za javnost Iz NK Zvijezda odgovorili Travniku
Piše: E. Škorić Danas,
Iz Nogometnog kluba Zvijezda Gradačac odgovorili su na saopćenje Travnika. Podsjećamo da je Travnik izdao saopštenje poslije poraza u Gradačcu od Zvijezde (2:0) u meču koji je odigran u subotu na Banja Ilidži. Veziri su imali prigovor na suđenje, a u Zvijezdi smatraju da su i sami prozvani, pa su se odlučili oglasiti. "Poštovani ljubitelji fudbaal u Bosni i Hercegovini, pošto je NK Zvijezda Gradačac u posljednjem saopćenju od NK Travnik spomenuta u kontekstu u kojem se umanjuje značaj pobjede naših igrača želimo da ovim reagujemo na te izjave iz nama prijateljskog kluba", stoji na početku saopćenja kojeg su nam dostavili iz NK Zvijezda, a dalje piše: "Treba napomenuti da su i naši igrači u pomenutoj utakmici dobili dva crvena kartona, da su naši igrači dobili više žutih kartona nego igrači Travnika. Vjerovatno da su pojedinci i na našoj ekipi divljali na svaku sudijsku odluku bili bi isključeni kao i pojedinci na klupi NK Travnik. Spominju da im je gol poništen i da su dva penala svirana u korist Zvijezde. Normalno je da će glavni sudac poništiti gol na signal pomoćčnog suca, ako igrač postiže gol iz ofsajda. Teško nam je prihvatit ovo saopćenje i teško prihvatit ovako pisanje "prvaka" na tabeli jer nam nisu uputili nijedan udarac prema golu za 90 minuta. A o penalima trebaju pitati svoje igrače, koji su tijelom bili na terenu, a duhom ko zna gdje, te su sami krivi za iste. Na kraju, snimka će pokazati da su isti postojali". "Mi u NK Zvijezda možemo također žaliti na trenutno stanje na tabeli jer smo u posljednje dvije utakmice, koje smo odigrali na našoj Banji, protiv "prvaka" i Bosne i Travnika iste nadigrali kao nijedne druge ekipe. Svakako podržavamo prijedloge bez obzira od koga dolaze za popravku sušenja Lige, jer postojeće nije toliko atraktivno. Kao prilog tome, predlažemo smanjenje lige na 12 klubova, te reorganizaciju takmičenja u drugim ligama jer apsurd je da ispada gotovo pola Prve lige", navodi se u saopćenju crveno-bijelih.
Pročitaj više na: http://sportsport.ba/bh_fudbal/iz-nk-zv ... iku/233190
Piše: E. Škorić Danas,
Iz Nogometnog kluba Zvijezda Gradačac odgovorili su na saopćenje Travnika. Podsjećamo da je Travnik izdao saopštenje poslije poraza u Gradačcu od Zvijezde (2:0) u meču koji je odigran u subotu na Banja Ilidži. Veziri su imali prigovor na suđenje, a u Zvijezdi smatraju da su i sami prozvani, pa su se odlučili oglasiti. "Poštovani ljubitelji fudbaal u Bosni i Hercegovini, pošto je NK Zvijezda Gradačac u posljednjem saopćenju od NK Travnik spomenuta u kontekstu u kojem se umanjuje značaj pobjede naših igrača želimo da ovim reagujemo na te izjave iz nama prijateljskog kluba", stoji na početku saopćenja kojeg su nam dostavili iz NK Zvijezda, a dalje piše: "Treba napomenuti da su i naši igrači u pomenutoj utakmici dobili dva crvena kartona, da su naši igrači dobili više žutih kartona nego igrači Travnika. Vjerovatno da su pojedinci i na našoj ekipi divljali na svaku sudijsku odluku bili bi isključeni kao i pojedinci na klupi NK Travnik. Spominju da im je gol poništen i da su dva penala svirana u korist Zvijezde. Normalno je da će glavni sudac poništiti gol na signal pomoćčnog suca, ako igrač postiže gol iz ofsajda. Teško nam je prihvatit ovo saopćenje i teško prihvatit ovako pisanje "prvaka" na tabeli jer nam nisu uputili nijedan udarac prema golu za 90 minuta. A o penalima trebaju pitati svoje igrače, koji su tijelom bili na terenu, a duhom ko zna gdje, te su sami krivi za iste. Na kraju, snimka će pokazati da su isti postojali". "Mi u NK Zvijezda možemo također žaliti na trenutno stanje na tabeli jer smo u posljednje dvije utakmice, koje smo odigrali na našoj Banji, protiv "prvaka" i Bosne i Travnika iste nadigrali kao nijedne druge ekipe. Svakako podržavamo prijedloge bez obzira od koga dolaze za popravku sušenja Lige, jer postojeće nije toliko atraktivno. Kao prilog tome, predlažemo smanjenje lige na 12 klubova, te reorganizaciju takmičenja u drugim ligama jer apsurd je da ispada gotovo pola Prve lige", navodi se u saopćenju crveno-bijelih.
Pročitaj više na: http://sportsport.ba/bh_fudbal/iz-nk-zv ... iku/233190
Ja volim FK Tuzla City
slogash je napisao/la:Sloga u prelaznom roku dovela 8 igrača sa premijerligaškim iskustvom. Ima najbolju ekipu u ligi. Ima najboljeg trenera u BiH.
Samo napred sugrađani ! Nikad niko u Tuzli neće ugasiti vrhunski fudbal.
Vi ste stojički istrpili izmišljenu kaznu F/N Saveza Federacije.Morali ste" ponavljati "drugu ligu federacije.
Predsjednik Azmir Husić je kažnjen sa drakonskom kaznom :"Godinu dana zabrane rada u fudbalu."
I niste plakali. Vidjeli ste s kim imate posla.
23. KOLO 1. LIGE FEDERACIJE BIH
22. 04.2017. - 16:30
TRAVNIK - GOŠK
JEDINSTVO - ZVIJEZDA
BRATSTVO - BOSNA V.
RADNIČKI - BOSNA S.
RUDAR -K.ČAPLJINA
BUDUĆNOST - GORAŽDE
ORAŠJE-N. TRAVNIK
VELEŽ -SLOGA SH
..........................................................................................................................................................
24. KOLO 1. LIGE FEDERACIJE BIH
29. i 30. 04.2017. - 17:00
.........................................
ČAPLJINA - BUDUĆNOST
N. TRAVNIK - VELEŽ
GORAŽDE - ORAŠJE
BOSNA - S.RUDAR K.
BOSNA - V.RADNIČKI
ZVIJEZDA - BRATSTVO
GOŠK - JEDINSTVO
SLOGA SH - TRAVNIK
Zadnja izmjena: sloboda72, dana/u 17 apr 2017, 16:44, ukupno mijenjano 5 puta.
Ja volim FK Tuzla City
- theboss_RD07
- Kontakt:
Cast izuzecima, ali sa nekim je diskusija ocito nemoguca. Sve je super, sve je uredu.
Sretno u nastavku sezone, i sljedece zelim da vas svugdje doceka sudjenje isto onakvo kakvim ste vi docekivali druge.
Pa ako mislite da je bilo uredno, nemate se sta brinut onda.
⭐
-
SlobodaTuzla1919
- Kontakt:
Do kraja godine nas očekuje gradski derbi, FK Sloboda - FK Sloga 
samo naprijed, samo naprijed, samo hrabro bori se, naša pjesma nek' te nosi, sve do nove pobjede!
Kada se namjesta tvojoj ekipi i ide ti sve u korist sve je bajno...svaki penal cist svaki rezultat ko sunce.
A kada ti ne ide sudija lopovluk saopstenja teren savez svi krivi.....
Ne kmecite ljudi igraju fudbal .
A kada ti ne ide sudija lopovluk saopstenja teren savez svi krivi.....
Ne kmecite ljudi igraju fudbal .
"Modra boja,na bijelome platnu,
Sest ljiljana vezenih u zlatu,
To je zastava ,nasa Bosanska".
"Velikim Bogom se kunemo, da robovi biti necemo".
Prvi predsjednik predsjednistva R BIH Alija Izetbegovic.
Sest ljiljana vezenih u zlatu,
To je zastava ,nasa Bosanska".
"Velikim Bogom se kunemo, da robovi biti necemo".
Prvi predsjednik predsjednistva R BIH Alija Izetbegovic.
- NeretvanskaPastrmka
- Kontakt:
Brato ja razumijem da te malo ponijelo pa pises neke stvari koje nemaju veze sa normalnim razmisljanjem. Udahni malo ipak je to Simin Han da tako pises. Ono isto ko da navijac Citadele koja je iz Serije C usla u B pise tako nesto a velikan Juve u toj istoj ligi. Oca mi nemam nista protiv da Sloga uđe iduce godine ako ce sve biti posteno. Ono yebat mu mater bolji i gotovo. Ima iduca ali ovo sto se sada radi nema veze s fudbalom. 5-6 klubova se zalilo da je osteceno od te Sloge samo u ovoj polusezoni (ono uhvate lopova sest noci zaredom u sest razlicitih kuca kako krade i on govori nisam jaslogash je napisao/la:Sloga u prelaznom roku dovela 8 igrača sa premijerligaškim iskustvom. Ima najbolju ekipu u ligi. Ima najboljeg trenera u BiH.
UEFA TEAM RANKING 1989
43 Velez Mostar YUG 3.583
49 Hamburger SV Ger 3.500
51 AC Milan Ita 3.471
62 Napoli Ita 3.166
81 Sampdoria Ita 2.583
117 Olympique Marseille Fra 1.875
126 Manchester United Eng 1.500
143 Paris Saint-Germain Fra 1.250
43 Velez Mostar YUG 3.583
49 Hamburger SV Ger 3.500
51 AC Milan Ita 3.471