FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

sjever
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la sjever » 16 apr 2017, 22:41

Ima li negdje isječak kako Dulja baca Blagojevića, unaprijed zahvalan :)
By the way Dulja na BHT PL pregledu :opaopa:
NOVI PRVAK JE SA KOŠEVA !!!

joker90
Kontakt:

Post Postao/la joker90 » 16 apr 2017, 22:46

U koji klub nam ode kapiten? Ima li kakvih mahalskih? :kafa:
Bahati, bahati Željkan!
1946

zlo87
Kontakt:

Post Postao/la zlo87 » 16 apr 2017, 22:47

High je napisao/la:
zlo87 je napisao/la: Nemam nista protiv kritikovanja, ali sa argumentima. Nemas potrebe razmisljati da necemo odvojiti nijedan trofej, pogotovo kup, jer imamo realne šanse. Razmišljanje kreira pogled na sve, pa malo pozitive ne bi bilo naodmet.
Rezultat 1:1 na domaćem terenu ništa nam nije pomogao. Ovi iz Mladosti samo u jednoj utakmici, od posljednjih pet, nisu dali gol, dok mi u posljednjih pet utakmica čak tri puta ne dadosmo gol. Situacija uopće nije idealna.
Daleko od idealne. Sami govorimo da te "tradicije" trebamo rušiti i ne dopustit da nas sputavaju, moramo razmišljati samo o toj utakmici bez gledanja na
prošle rezultate. Uz pravi pristup ćemo proći.
Pjevam ti iz duše kad svi ostali šute, poklanjam ti vječnost, ne samo minute..

HeraklitMracni
Kontakt:

Post Postao/la HeraklitMracni » 16 apr 2017, 22:49

revolt je napisao/la:Mali osvrt na utakmicu sinoc ali i Calu samog...

Cala je veliki covjek. Odlican trener. Ali isto tako i velika kukavica. Sinocnjih zadnjih 15 minuta je razlog zasto Cala nikad nista nije osvojio sa Sarajevom a imao je bolje igrace duplo u vise navrata.
Umjesto da kada su sa igracem manje, psihicki se raspali, fizicki grohnuli, da ubaci jos jednog napadaca ili Saida ili bilo koga, on ne radi nikakvu izmjenu nego uvodi Lelica 5 minuta prije kraja. Besmisleno.
Dzeno je tu bio kralj, na stranu sve ostalo. Umjesto da ih stisnes, da nagazis, da uvedes jos jednog napadaca, da napravis presing da im zabijes gol i zguzis ih, Cala se vise brine o svom golu.
Saidu priliku ne daje Cala koji se boji da izgubi igraca "nazad" i to je citava misterija oko Saida. A bojim se da gubimo igraca koji je mogao jos mnogo toga dati u napadu. Smijem se kladiti u zivod da bi ih Said sinoc poizvrtao na trepavicu.
Kukavicluk Calin je razlog zasto nam igra Rustem barem do sinoc. Zato sto je Cala vise volio destruktivnog Rustema na kojeg moze racunati nego nekog koje ofanzivno bolji od Rustema ali je defanzivno upitan, kao npr. Radovac. Da je Radovcu dao prilike koliko Rustemu sigurno bi mu se vise vratilo. No treba imati muda. A muda cine razliku izmedju pobjednika i gubitnika.
Sinoc smo imali sve i morali smo napasti zadnjih 15 minuta po cijenu svega.
Ja kad caline slusam izjave na tv pa nema kome se ne uvlaci u pakas , svakom klubu a pogotovo hordama , lik ko da place kad prica :lol: i fkt je pic ka sto se taktike tice ...

Historicar
Kontakt:

Post Postao/la Historicar » 16 apr 2017, 22:55

Zna li neko šta odlučuje ako na kraju ovog plej ofa dvije ekipe imaju isti broj bodova.Nadam se samo da nije kao u Srbiji, da se gleda bolji plasman na kraju regularnog dijela prvenstva.

skoroalen
Kontakt:

Post Postao/la skoroalen » 16 apr 2017, 22:56

Jedva čekam da vidimo novog mudonju u klubu. Daj Bože da to bude neko tipa Kur.čubića ili Vlade Jagodića a da se Čala pridruži Kodri i Husrefu u pitarskim mokrim snovima.
Zadnja izmjena: skoroalen, dana/u 16 apr 2017, 22:57, ukupno mijenjano 1 put.
Za Bordo-bijele, samo za našu ljubav najveću! ❤️

zlo87
Kontakt:

Post Postao/la zlo87 » 16 apr 2017, 22:57

HeraklitMracni je napisao/la:

Cala je veliki covjek. Odlican trener. Ali isto tako i velika kukavica. Sinocnjih zadnjih 15 minuta je razlog zasto Cala nikad nista nije osvojio sa Sarajevom a imao je bolje igrace duplo u vise navrata.
Umjesto da kada su sa igracem manje, psihicki se raspali, fizicki grohnuli, da ubaci jos jednog napadaca ili Saida ili bilo koga, on ne radi nikakvu izmjenu nego uvodi Lelica 5 minuta prije kraja. Besmisleno.
Dzeno je tu bio kralj, na stranu sve ostalo. Umjesto da ih stisnes, da nagazis, da uvedes jos jednog napadaca, da napravis presing da im zabijes gol i zguzis ih, Cala se vise brine o svom golu.
Saidu priliku ne daje Cala koji se boji da izgubi igraca "nazad" i to je citava misterija oko Saida. A bojim se da gubimo igraca koji je mogao jos mnogo toga dati u napadu. Smijem se kladiti u zivod da bi ih Said sinoc poizvrtao na trepavicu.
Kukavicluk Calin je razlog zasto nam igra Rustem barem do sinoc. Zato sto je Cala vise volio destruktivnog Rustema na kojeg moze racunati nego nekog koje ofanzivno bolji od Rustema ali je defanzivno upitan, kao npr. Radovac. Da je Radovcu dao prilike koliko Rustemu sigurno bi mu se vise vratilo. No treba imati muda. A muda cine razliku izmedju pobjednika i gubitnika.
Ja kad caline slusam izjave na tv pa nema kome se ne uvlaci u pakas , svakom klubu a pogotovo hordama , lik ko da place kad prica :lol: i fkt je pic ka sto se taktike tice ...
Janjoš je jedan veliki gospodin. Jučer je prije utakmice prišao njihovj klupi i rukovao se sa svima, pozdravio se sa Zebom kad je izlazio. Ne znam gdje vam je obraz, pisati tako o treneru koji nas je spasio lige za opstanak i totalnog kraha. Zamjeram mu i ja što nije uveo Lelića, ali svaki trener ima drugačiju viziju, što ne mora značiti da je ****. Kad je najteže bilo, preuzeo nas je, izvadio nas iz govana, u prvim utakmicama smo imali sreće dosta, sad je ta sreća stala i to je fudbal. Imamo najlošiju ekipu iz prve tri ekipe i tu Ćala nije kriv. Vama bi bilo drago da je potpisalo još igrača koji ne mogu igrati prvu postavu? I za Nedima Hadžića, ako nije prošao pripreme, logično da neće biti u prvoj ekipi. Ne kontam vas, ne kontam tu dozu nezahvalnosti. Vi bi ste nekog trenera koji pobjeđuje sve redom i pri tome igra sa akademcima, a došao je u prvom dijelu prve polusezone kad bukvalno nakon godinu dobijamo pravog trenera. Očekujete neko savršenstvo, ne postoji to.
Pjevam ti iz duše kad svi ostali šute, poklanjam ti vječnost, ne samo minute..

skoroalen
Kontakt:

Post Postao/la skoroalen » 16 apr 2017, 23:00

zlo87 je napisao/la:
HeraklitMracni je napisao/la:

Janjoš je jedan veliki gospodin. Jučer je prije utakmice prišao njihovj klupi i rukovao se sa svima, pozdravio se sa Zebom kad je izlazio. Ne znam gdje vam je obraz, pisati tako o treneru koji nas je spasio lige za opstanak i totalnog kraha. Zamjeram mu i ja što nije uveo Lelića, ali svaki trener ima drugačiju viziju, što ne mora značiti da je ****. Kad je najteže bilo, preuzeo nas je, izvadio nas iz govana, u prvim utakmicama smo imali sreće dosta, sad je ta sreća stala i to je fudbal. Imamo najlošiju ekipu iz prve tri ekipe i tu Ćala nije kriv. Vama bi bilo drago da je potpisalo još igrača koji ne mogu igrati prvu postavu? I za Nedima Hadžića, ako nije prošao pripreme, logično da neće biti u prvoj ekipi. Ne kontam vas, ne kontam tu dozu nezahvalnosti. Vi bi ste nekog trenera koji pobjeđuje sve redom i pri tome igra sa akademcima, a došao je u prvom dijelu prve polusezone kad bukvalno nakon godinu dobijamo pravog trenera. Očekujete neko savršenstvo, ne postoji to.
Brate ovdje ljudi hoće da smo mi Barcelona a da je na klupi Antonio Conte. I u tom slučaju bi mu se majke nayebali nakon prvog kiksa. Vrijeme će pokazat šta je Čala kad nam uvale Dragana Jovića il' Jusufbegovića za trenera. Plakat ćemo za njim kao što sad kmečimo za Kodrom kojem smo pljunuli u facu a sad bi neki da on napusti Švicarsku radi nas. Ma hajte molim vas, nije hoMe budala...

revolt
Kontakt:

Post Postao/la revolt » 16 apr 2017, 23:02

Pogresno me shvatate. Ja ne pratim Calu samo sad. Vec godinama unaZad jos od 98. Veliki znalac, jos veci gospodin, i jos beci covjek. Ljudina. Ali mislim da mu u kljucnim momentima fali hrabrosti.

Sarajlijica1946
Kontakt:

Post Postao/la Sarajlijica1946 » 16 apr 2017, 23:03

Sta kaze Duljevic, zadovoljan bodom. Sta smo mi Bogu vise zgrijesili. :puke:

Evolution87
Kontakt:

Post Postao/la Evolution87 » 16 apr 2017, 23:04

ja jos ne mogu da vjerujem sta je hebibovic fulio. Pa ono bi raja sa termina zabila jbt.
Zauvijek sam tu ja da ginem za tebe,
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!

skoroalen
Kontakt:

Post Postao/la skoroalen » 16 apr 2017, 23:06

Evolution87 je napisao/la:ja jos ne mogu da vjerujem sta je hebibovic fulio. Pa ono bi raja sa termina zabila jbt.
Njemu su se noge odsjekle sinoć. A kasnije je nazor pokušavao da ispadne heroj onim šutevima kad je imao 3 put bolje opcije. Heba nije za velikih utakmica, to nam mora bit jasno. Al' kakvo kretanje na terenu ima, da ima veća muda i bolju realizaciju prekuc'o bi i Dulju i Stevanovića.

joker90
Kontakt:

Post Postao/la joker90 » 16 apr 2017, 23:07

Evolution87 je napisao/la:ja jos ne mogu da vjerujem sta je hebibovic fulio. Pa ono bi raja sa termina zabila jbt.
Ili makar okvir gola pogodila sa one udaljenosti!
Bahati, bahati Željkan!
1946

Sabinho
Kontakt:

Post Postao/la Sabinho » 16 apr 2017, 23:08

joker90 je napisao/la:U koji klub nam ode kapiten? Ima li kakvih mahalskih? :kafa:
Lechia Gdańsk.
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q

BA1997
Kontakt:

Post Postao/la BA1997 » 16 apr 2017, 23:15

hadzic :tokralju: :tokralju:

fico
Kontakt:

Post Postao/la fico » 16 apr 2017, 23:17

Sabinho je napisao/la:
joker90 je napisao/la:U koji klub nam ode kapiten? Ima li kakvih mahalskih? :kafa:
Lechia Gdańsk.
Borussia Dortmund
SARAJEVO

joker90
Kontakt:

Post Postao/la joker90 » 16 apr 2017, 23:20

Kakav ćemo ispraćaj spremiti kapitenu? :mrgreen:
Bahati, bahati Željkan!
1946

Sarajlijica1946
Kontakt:

Post Postao/la Sarajlijica1946 » 16 apr 2017, 23:23

joker90 je napisao/la:Kakav ćemo ispraćaj spremiti kapitenu? :mrgreen:
Da ga vise nikad ne vidimo na Hasetu. Amin
Molim kolegu Totija za jedan Amin. Ima nesto u njemu. :mrgreen:

Bordomen
Kontakt:

Post Postao/la Bordomen » 16 apr 2017, 23:23

Je.bem te corava :twisted:
MI ŽIVIMO ZA SARAJEVO VI ŽIVITE OD SARAJEVA!!!!!!

skoroalen
Kontakt:

Post Postao/la skoroalen » 16 apr 2017, 23:23

joker90 je napisao/la:Kakav ćemo ispraćaj spremiti kapitenu? :mrgreen:
Svi počupat obrve, ofarbat šiške u narandžasto i na aerodrom za njim.

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: laznokrilo i 20 gostiju.