Safet Sušić - Pape

NoName
Kontakt:

Re: Safet Sušić - Pape

Post Postao/la NoName » 12 avg 2010, 21:58

Joj calcio al lupaš brate, pa po tebi bilo ispravno i da je Spahić igrao krilo, nema veze šta je njegova prirodna pozicija, bitno je da se radi o modernoj formaciji :o Svaki trener na svijetu pravi formaciju od raspoloživih igrača a ne prema nekim željama forumaša. Ćiro je igrao 3-5-2 jer mu je bilo jasno da smo tanki na bokovima pa je stavio još jednog štopera kao osigurača, sasvim ispravno, eno i protiv Katara u par situacija je izgledalo kao da uopšte nemamo odbranu, jedna lopta izbaci 3-4 igrača.

Jedina ispravna formacija, po meni, je 4-5-1, sa ofanzivnijim igračima na krilima protiv slabih a sa defanzivnijim protiv jačih ekipa. Napisao bih i igrače u formaciji al bojim se da me šećer ne provali bezveze :lol:
Jbš državu koja nema Nobela, Oskara i Olimpijadu.
Pobjednici ostvaruju ciljeve, gubitnici traže izgovore.
SERGEJ, SERGEJ, SERGEJ BARBAREZ.

calcio
Lokacija: Llanfair­pwllgwyn­gyllgo­gery­chwyrn­drobwll­llanty­silio­gogo­goch
Kontakt:

Post Postao/la calcio » 12 avg 2010, 22:12

ne @noname, bojim se da me mnogi ne shvataju.
Ako mislite da je jedini razlog zasto je Katar izgledao kao Barcelona a mi kao veterani NK Travnika taj sto smo igrali u za nas novoj i nepoznatoj formaciji 4-3-3, onda se grdno varate. utakmica je tako izgledala zbog nezalaganja i nezainteresovanosti igraca. Ima tu i Susiceve krivice naravno, ali ako treba nekoga kritikovati onda prvo treba krenuti od igraca. Protiv Katara se izvlaciti na neku formaciju, to je meni smijesno. na papiru smo mnogo kvalitetniji i trebali bi biti bolja ekipa u kojoj god formaciji igramo.

legenda reala
Kontakt:

Post Postao/la legenda reala » 12 avg 2010, 22:14

calcio je napisao/la:@amerosm i legenda reala

Znao sam da ce se neko zakaciti na to sto sam pomenuo Barcelonu, Bayern, Inter i druge... Kao da oni jedini igraju 4-3-3. Pomenuo sam njih jer su najpoznatije ekipe, a u toj formaciji igra milion ekipa. Znaci ne samo Robben i Messi vec i drugi puno manje kvalitetni igraci. Poenta je da Susic nije nista nemoguce ili nepoznato postavio pred igrace, koji su inace profesionalci i cesto ih i u klubovima saltaju sa jedne na drugu poziciju. Muslimovic je u Parmi igrao na lijevom krilu, Ibisevicev Hoffenheim igra 4-3-3 i zna sta se od igraca trazi na toj poziciji. Na kraju krajeva, protivnik nam nije bila neka svjetska sila nego Katar.... Oni se valjda mogu pobjediti i bez Robbena ili Messija u ekipi? mislim da su Ibisevic, Muslimovic i ostatak nase ekipe dovoljno dobri da ih pobjede. Ali nazalost pokazalo se da neznaju ili nece da igraju i oni su najveci krivci.
Ma neće oni da igraju nikad dobro nismo igrali prijateljske.Ma znam ja da većina timova igra 4-3-3,ali za tu formaciju trebaš imati brza krila i bekove da se pridodaju napadu i zatvaraju rupe nastale u odbrani ,a mi to nemamo.
Zadnja izmjena: legenda reala, dana/u 12 avg 2010, 22:16, ukupno mijenjano 1 put.

kimbo
Kontakt:

Post Postao/la kimbo » 12 avg 2010, 22:14

Pape je najveci ziheras kojeg smo mogli dobiti za trenera.

On ovom trenersom poslu pristupa cisto iz svojih licnih ambicija.Njegova je taktika poslati na teren 11 "najboljih" imena koje imamo. Postize dva cilja , izbija argument da nije upotrijebio "najbolje" sto imamo i druga stvar uvlaci se igracima tip "Misimovic" tako da ga podrzavaju isto iz cisto egoisticnih razloga. Vidi im se iz grimasa i ponasanja da svi misle da je ovo sve bezze da su dobili sarlatana za trenera i zato i onako rezervisana igra. Nema veze sto jedna BIH ne moze igrati sa 3 napadaca njegova je taktika trpaj imena i pretumbavaj pozicije.

On je imam osjecaj dosao cisto ono parazitski da iskoristi imena za relativan uspjeh i da se kasnie proda negdje vani. Njega Bosna nece ni vidjeti poslije ovog angazmana niti cemo za njega vjerovatno cuti zadugo vremena isto kao sto je to bilo i prije godinu dana. On misli svoju trenersku slavu sticati preko Dzekinih,Salihovicevih ledja, pa nitko nije toliko lud pa ni oni. Sta jeli to cjela reprezentacija postala ljena u roku od 6 mjeseci ili je mozda do trenera?

Pa treba dobar mazlum biti pa progutati sve Susiceve bisere: nepoznavanje nasih igraca , pola godine je isao po Evropi da posmatra vec poznate zvijezde i da potvrdi kvalitete Dzeke , Spahica ..da nije zalosno bilo bi smijesno.

Pa negova strasna izjava za odskocnu dasku ... na toliko je vrijednosti zgazio samo u toj recenici da to nije normalno.

Dalje 4 prijateljse utakmice prokockane u svakoj od njih uspio je naci neku izvlakusu osim ove zadnje, ah da rekao je da je Katar vrlo dobra ekipa.

Pusta Salihovica da igra 3 utakmice (u te tri utakmice mogao je isprobati 3 imena na toj poziciji) a onda magicno i bez ikakvog objasnjenja izostaje Salihovic u 4-oj prijateljskoj. Koja je crvena nit? Sta je poenta? KOji je to njegov trenerski stil? Koju igru fura? Sta je novo unio u nasu repku? Kada smo ga vidjeli da aktivno vodi ekipu sa klupe, a Njemacka, Svedska , Katar su nam razvaljivali guzove nismo mogli da se spojimo s loptom.

Al eto kakva o je ova zemlja i uskogrudan narod ovi tipovi sa foruma ga podrzavaju bez obzira na sve , vecina samo sto je bivsi igrac Sarajeva i jos poneki "poznavalac" fudbala. Nekada sam bio umjereno kritican na Baku Sliskovica al on je fudbaslki strucnjak za ovoga nadritrenera. Propade i generacija Dzeke , Spahica ......za racun saveza, Susicevih trenerskih ambicija i pitarske/Sarajevske sujete .....
To me, Pink Floyd were Aliens from another Galaxy far far away. They were our Brothers who came to Earth to heal us, help us fight to get through wars, greed, crime, corruption, loneliness, heartbreak, to warn us of the path humanity is heading,

gruezi
Kontakt:

Post Postao/la gruezi » 13 avg 2010, 08:58

amho je napisao/la:
analiticar_ je napisao/la:
amho je napisao/la:ovdje se svaka izjava selektora stavlja na zlatnu vagu..... igru je pogresno postavio... to zna sad i on... s 3 napadaca mi ne mozemo igrat ni protiv koga... medjutim razlog slabe igre ne vidim u formaciji, a ni u odabiru igraca... vec iskljucivo u zalaganju... likovi su se cijelu utakmicu seckali... mislili da ce lagano zabit 5,6 komada, pa poslije na ilidzu bancit... nema toga vise ni protiv koga... s receptom 'lahko cemo' se vise niko ne moze dobit... gotovo svi igraci su protiv katara igrali onako kako je safet igrao dok je bio aktivan... s malo trke i puno tehnike... a tako se vise niko ne pobjedjuje... trkom se moze kvalitet nadoknadit, ali trka kvalitetom tesko...

osim toga neka su ans arapi stresli, ocekivanja u javnosti su tako velika, da bi minimalne pobjede protiv luxa i francuza bile neuspjeh...
zna on kitu moju...zar ti on sa onakvom glavom izgleda kao neki intelektualni tip?? Kitu on zna, nema pojma kloc....
ne znam zna li on tvoju kitu, al da ne moze vise onako igrat, to zna sigurno... ;) pa sam je to rek'o... a po izgledu se svakako intelekt ne prepoznaje :)
i sha najavljuje za promjenu...medunjanina u prvoj...haloooooo covjek u zivotu potrcao nije za protivnickim igracem a kamoli da 90 minuta igra u oba pravca...svasta...gore neko napisa da je ibricic brz ....hahhaahhahahaah to je sve sto cu reci...rekao sam jednom i opet cu.nema teorije da 2 od ova 4(ibricic medunjanin misimovic stilic) mogu bit na terenu u isto vrijeme...nema sanse...dok god to onaj parmak od trenera neshvati nepoise nam se dobro...

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 13 avg 2010, 09:37

Sušić: Ako ima neko da predloži novog igrača, neka se slobodno javi
Imamo još vremena do Luksemburga. Potrebni su mi samo igrači koji su u prvih 11, kaže selektor
A. SOKOLOVIĆ (Avaz Sport) 13/08/2010 08:16:00

Bruka na Grbavici. Tako se u jednoj rečenici može opisati nastup naših reprezentativaca u prijateljskom susretu protiv Katara. Preko 10.000 navijača tužni su napustili Grbavicu. Naši reprezentativci su izviždani, a naši sportski prijatelji kući u Katar idu sa zasluženim remijem (1:1). Selektor Safet Sušić još uvijek je razočaran. Tuga ga nije napustila ni dan nakon utakmice. Pape nije mogao sakriti razočaranje.

Veća očekivanja

- Očekivao sam više, kao i svi ostali. Nije najbolje bilo, iako sam i prije meča pozivao na oprez. Govorio sam da igrači Katara znaju odigrati jako kvalitetno, da znaju iznenaditi - kaže Sušić.

Možda su naši reprezentativci potcijenili protivnika?

- Ne vjerujem da su ih potcijenili. Kada naši glavni igrači odigraju ispod očekivanja, onda ne možemo ni ostvariti rezultat. Tako je bilo u Švedskoj, pa Njemačkoj i sada sa Katarom.

Na koje igrače konkretno mislite?

- Nema potrebe da ih sada prozivam. Nadam se da će svako od njih analizirati svoj pristup utakmici i vidjeti gdje je griješio.

Možda je opet naše igrače teško motivirati za prijateljske susrete?

- Ne bih se s tim složio.

Svi su oni motivisani, jer se bore za mjesto u početkom timu pred start kvalifikacija. Uvijek naglašavam da nije niko siguran za startnu postavu. Jedino opravdanje može biti da je ovo tek početak sezone, da još uvijek igrači nisu potpuno spremni za najveća iskušenja. To je lako moguće navesti kao jedan od razloga remija.

Problemi u vezi

U veznom redu su nam nedostajali igrači. Teško je zamisliti ovu reprezentaciju bez Rahimića ili Muratovića?

- Znao sam za probleme u veznom redu, ali sam se ipak odlučio za formaciju 4 - 3 - 3 s obzirom na to da sam planirao tako da igramo protiv Luksemburga. Dobro smo krenuli. Postigli smo rani gol protiv Katara, ali je onda nastao problem. Nismo imali igru koja nas je trebala krasiti.

Koje promjene planirate za meč sa Luksemburgom. Da li ćete nešto mijenjati?

- Planiram pojačati vezni red. Dvojica igrača u vezi nisu puno učestvovala u odbrambenim zadacima i nešto ćemo morati mijenjati. Nisam baš ni siguran da ćemo protiv Luksemburga početi susret sa tri napadača. Ne bih još ništa mogao kazati više o tome. Pokušao sam nešto što nije išlo.

Avgust će proći u provjerama igrača?

- Imamo još vremena do Luksemburga. Potrebni su mi samo igrači koji su u prvih 11. Moramo tražiti najbolje rješenje i želim u timu samo igrače koji su standardni u svojim klubovima. U ovih 20 dana do okupljanjea, pratit ću samo formu igrača. Najbolji će igrati.

Da li ste zabrinuti nakon remija sa 98. reprezentacijom na svijetu?

- Uvijek sam zabrinut. Ovaj remi sa Katarom nije naš najveći problem. Imamo mi još problema.

Lijeva strana se nameće kao trenutno najveći problem u našem timu?

- Ako ima neko da predloži novog igrača, neka se slobodno javi. I ja bih volio riješiti taj problem do povratka Salihovića. Još sam u potrazi za rješenjem.

„Pali“ i Italijani

Navijači su ogorčeni, dugo se nije zviždalo našim reprezentativcima?

- Kao i navijači i ja sam razočaran igrom. Ipak, ovo nam može biti dobra škola i iskustvo pred susrete koji nas očekuju. Govorio sam da neće ovo biti nimalo lagana utakmica.

Ali ste se nadali pobjedi?

- I Italijani su se nadali pobjedi protiv Obale Slonovače, pa su izgubili. Poraženi su, pa to nije katastrofa. Nije neko veliko iznenađenje, jer i oni traže tim za kvalifikacije. Mnogo je iznenađenja bilo u pripremnim prijateljskim susretima.

Nakon poraza od Švedske i Njemačke, Katar je bio idealna prilika za popravni?

- Problem je što naši navijači imaju velika očekivanja, što u svakom susretu žele pobjedu. Do nje je nekada teško doći, jer u prvom redu mislim na Katar, da oni dosta ulažu u fudbal, imaju odlične uslove za treniranje i silnu motivaciju. Iskoristili su naše pogreške.

Ostaje nam da se nadamo da će i naši reprezentativci biti motivisani za plasman na Euro kada krenu kvalifikacije?

- Ne sumnjam u njih. Protiv Luksemburga i Francuske imat ćemo na raspolaganju još tri igrača koji nisu bili s nama protiv Katara. Imamo mi odličan tim i očekujem da naši igrači to potvrde već od samog starta borbe za Euro - kazao je Sušić.

Francuzi nisu zaslužili poraz

Sušić je u srijedu navečer pratio prijateljske mečeve Rumunije protiv Turske, te debi Lorana Blana (Laurent Blanc) na klupi Francuske u Oslu protiv Norveške. - Rumuni su poraženi očekivano. Francuzi nisu trebali izgubiti. Primili su dva gola, oba nakon kiksa. Prvi gol je golmanova drugi gol su primili nakon što su loptu izgubili na sredini terena. Više su igrali po zemlji, izbjegavali su duge lopte jer je padala kiša. Ne bi me iznenadilo da ova ekipa Francuske ostane. Sada Blan ima 40 igrača i neće mu biti lako odrediti 22 s kojima će krenuti u kvalifikacija za Euro - kazao je Sušić.

Muratović: Ne odlazim iz reprezentacije

Neki mediji su nakon remija sa Katarom objavili da je Samir Muratović navodno najavio oproštaj od reprezentacije BiH i da je to bio jedan od razloga zbog čega igrač austrijskog Šturma nije došao na okupljenje u Sarajevo.

Kontaktirali smo Muratovića koji se još uvijek oporavlja od problema sa prehladom zbog kojih je izostao sa prijateljskog susreta na Grbavici.

- Upravo se vraćam od doktora. Obavio sam kontrolni pregled, jer se situacija sa mojim grlom nije u potpunosti popravila. Dogovorili smo se da idem na operaciju krajnika i već sam rezervisao termin za decembar kada bude pauza u reprezentativnom i prvenstvenom kalendaru kazao je Muratović.

Na pisanje pojedinih medija, Muratović se samo nasmijao.

- Oni koji me bolje poznaju, znaju kakav sam. Kada kažem da idem, to će tako i biti. Ovoga puta samo ću kazati da ne odlazim iz reprezentacije i ne mogu da vjerujem da su pojedinci bolje upoznati od mene samog. To što su objavili velika je glupost - dodao je Muratović.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

Jaydoo82
Kontakt:

Post Postao/la Jaydoo82 » 13 avg 2010, 09:49

Pape je dobio novi nadimak, PAPAK!
BLUE NATION.

Probisvjet
Kontakt:

Post Postao/la Probisvjet » 13 avg 2010, 10:33

Pape je jedna promasena ideja ljudi bez ideje!
Pape je za legende, a ne za stvarnosti!
Bez Papeta mozemo vise, bolje!
Do kada ce da traje PITARLUCENJE NS BiH?? :?: :roll:
Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.

K.R.C
Kontakt:

Post Postao/la K.R.C » 13 avg 2010, 11:53

imal kakav kontakt Safetov, da mu javljamo koji je dobar igrac i kakvu treba formaciju igrat,
haman je insan u behutu, cim se pravda 'nekome' da sa tri napadaca nema sta da trazi u danasnjem fudbalu.

isto ko kad se Ciro kleo u njegovu 3-5-2 formaciju, da je rusilacka, mozda i jeste ako imas igrae koji trce,
ali za nasu ekipu je 4-4-2 je realna, znaci prekidi i brzi kontranapadi.
Od kurcevskog dodavanja nema nista, kad be postoje igraci koji su pokretni kad igraju za drzavni tim.
da su euri u pitanju, vec je druga prica.

nije slaba pokretljivost samo kod nas problem, skoro sve reprezentacije od toga boluju

eto Sajo od mene savjet Dzeku obaveno na lanac, i cetvorku u zadnju liniju,

nenad69
Kontakt:

Post Postao/la nenad69 » 13 avg 2010, 12:53

stepanović ili bajević,dosta lokal patriota i drugoligaških trenera iz turske i francuske

chancho
Kontakt:

Post Postao/la chancho » 13 avg 2010, 13:07

kimbo je napisao/la:Pape je najveci ziheras kojeg smo mogli dobiti za trenera.

On ovom trenersom poslu pristupa cisto iz svojih licnih ambicija.Njegova je taktika poslati na teren 11 "najboljih" imena koje imamo. Postize dva cilja , izbija argument da nije upotrijebio "najbolje" sto imamo i druga stvar uvlaci se igracima tip "Misimovic" tako da ga podrzavaju isto iz cisto egoisticnih razloga. Vidi im se iz grimasa i ponasanja da svi misle da je ovo sve bezze da su dobili sarlatana za trenera i zato i onako rezervisana igra. Nema veze sto jedna BIH ne moze igrati sa 3 napadaca njegova je taktika trpaj imena i pretumbavaj pozicije.

On je imam osjecaj dosao cisto ono parazitski da iskoristi imena za relativan uspjeh i da se kasnie proda negdje vani. Njega Bosna nece ni vidjeti poslije ovog angazmana niti cemo za njega vjerovatno cuti zadugo vremena isto kao sto je to bilo i prije godinu dana. On misli svoju trenersku slavu sticati preko Dzekinih,Salihovicevih ledja, pa nitko nije toliko lud pa ni oni. Sta jeli to cjela reprezentacija postala ljena u roku od 6 mjeseci ili je mozda do trenera?

Pa treba dobar mazlum biti pa progutati sve Susiceve bisere: nepoznavanje nasih igraca , pola godine je isao po Evropi da posmatra vec poznate zvijezde i da potvrdi kvalitete Dzeke , Spahica ..da nije zalosno bilo bi smijesno.

Pa negova strasna izjava za odskocnu dasku ... na toliko je vrijednosti zgazio samo u toj recenici da to nije normalno.

Dalje 4 prijateljse utakmice prokockane u svakoj od njih uspio je naci neku izvlakusu osim ove zadnje, ah da rekao je da je Katar vrlo dobra ekipa.

Pusta Salihovica da igra 3 utakmice (u te tri utakmice mogao je isprobati 3 imena na toj poziciji) a onda magicno i bez ikakvog objasnjenja izostaje Salihovic u 4-oj prijateljskoj. Koja je crvena nit? Sta je poenta? KOji je to njegov trenerski stil? Koju igru fura? Sta je novo unio u nasu repku? Kada smo ga vidjeli da aktivno vodi ekipu sa klupe, a Njemacka, Svedska , Katar su nam razvaljivali guzove nismo mogli da se spojimo s loptom.

Al eto kakva o je ova zemlja i uskogrudan narod ovi tipovi sa foruma ga podrzavaju bez obzira na sve , vecina samo sto je bivsi igrac Sarajeva i jos poneki "poznavalac" fudbala. Nekada sam bio umjereno kritican na Baku Sliskovica al on je fudbaslki strucnjak za ovoga nadritrenera. Propade i generacija Dzeke , Spahica ......za racun saveza, Susicevih trenerskih ambicija i pitarske/Sarajevske sujete .....
ČESTITAM, Samo nemoj Tita ti na Misketa, on je poslije Spahe kralj naše repke što se tiče igre i odnosa.
Mi u BiH bi trebali djeci davati imena po uzoru na ove naše tablice na autima, valjda bi tada bilo svejedno KO SE KAKO ZOVE!
Miriše hljeb što Salčin sprema..

ultrasstyle_tz
Kontakt:

Post Postao/la ultrasstyle_tz » 13 avg 2010, 13:16

vec su pocele prituzbe na atmosferu u reprezentaciji...
crveno-crno srce kuca jace nego ikada!

nenad69
Kontakt:

Post Postao/la nenad69 » 13 avg 2010, 13:18

samo iskusan i trener sa autoritetom može pomoći,stepanović,bajević ifahif,dosta više sa mehmedom,farukom,mehom,blažom,muzaferom

analiticar_
Kontakt:

Post Postao/la analiticar_ » 13 avg 2010, 13:24

nenad69 je napisao/la:samo iskusan i trener sa autoritetom može pomoći,stepanović,bajević ifahif,dosta više sa mehmedom,farukom,mehom,blažom,muzaferom
Rafa Benitez kad dobije nogu u Interu nakon 7. kola...
NS BIH + Reprezentacija BIH = Mafija, prodaju i stimaju utakmice i rade za kladionicarsku mafiju

NoName
Kontakt:

Post Postao/la NoName » 13 avg 2010, 13:29

ultrasstyle_tz je napisao/la:vec su pocele prituzbe na atmosferu u reprezentaciji...
Detalji? Samo nemoj nekih lovačkih priča, molim te :mrgreen:
Jbš državu koja nema Nobela, Oskara i Olimpijadu.
Pobjednici ostvaruju ciljeve, gubitnici traže izgovore.
SERGEJ, SERGEJ, SERGEJ BARBAREZ.

nenad69
Kontakt:

Post Postao/la nenad69 » 13 avg 2010, 13:30

dosta više lokal patriota,barbarez neiskusan,mehmed,faruk,meho,muzafer,blaž druga liga trenera,treba nam autoritet od trenera,stepanović,bajević,vahid,odlučite se za jednog

BH_Patriot
Kontakt:

Post Postao/la BH_Patriot » 13 avg 2010, 13:36

Evo da komentiram jednu izjavu Papeta :
- Problem je što naši navijači imaju velika očekivanja, što u svakom susretu žele pobjedu. Do nje je nekada teško doći, jer u prvom redu mislim na Katar, da oni dosta ulažu u fudbal, imaju odlične uslove za treniranje i silnu motivaciju. Iskoristili su naše pogreške.

Naravno da smo ocekivali pobjedu protiv Katara. Ekipa koja ima ambicije za 1. Mjesto u grupi trebala bi zgaziti Katar a i Svedjane.
Pape me je razocarao postavljenom taktikom.
NE DAJ SE BOSNO !!

analiticar_
Kontakt:

Post Postao/la analiticar_ » 13 avg 2010, 13:39

BH_Patriot je napisao/la:Evo da komentiram jednu izjavu Papeta :

Naravno da smo ocekivali pobjedu protiv Katara. Ekipa koja ima ambicije za 1. Mjesto u grupi trebala bi zgaziti Katar a i Svedjane.
Pape me je razocarao.
To je isto ko da ja trazim u banci posao direktora odjela za kredite a kad me zaposle kazem, e cujte, to je tesko, ja mogu samo otvarati vrata u banci i cistiti parket....

Safete seljacino, mani se ove seljacke price..To moze proci samo u Vozuci medju tvojim seljacima
NS BIH + Reprezentacija BIH = Mafija, prodaju i stimaju utakmice i rade za kladionicarsku mafiju

BH_Patriot
Kontakt:

Post Postao/la BH_Patriot » 13 avg 2010, 13:44

Evo jos jedne izjave Papeta :
Fran­cus­ka je iz­gu­bi­la, ali sam vi­dio je­dnu mo­ćnu, po­le­tnu, mla­đu se­le­kci­ju. Fran­cus­ka je po­tpu­no dru­ga­či­ja od one ko­ja je igra­la na Svjet­skom prven­stvu u Afri­ci. Bit će još ja­či do kva­li­fi­ka­ci­ja. Iz­gu­bi­la je i Srbi­ja na svom te­re­nu od Grčke, pa ni­ko od to­ga ne pra­vi tra­ge­di­ja. Ovaj is­ti Ka­tar je ne­da­vno re­mi­zi­rao sa Hrvat­skom. Ne­ma da­nas la­kih pro­ti­vni­ka - pod­sje­ća se­le­ktor.

Hrvatska je Katar pobjedila 3:2 Pape :twisted: :twisted: :twisted:
Ali istina je, da su Hrvati zabili u sudijskoj nadoknadi gol, ali se na ovom vidi kakvog ''strucnjaka'' imamo na klupi.
NE DAJ SE BOSNO !!

analiticar_
Kontakt:

Post Postao/la analiticar_ » 13 avg 2010, 13:57

Ne vidim da se javljaju sad oni sto su se kleli u Safeta...Ja sam ga pljuvao od prvog dana kad sam cuo da ce on voditi reprezentaciju...Pljuvao sam ga jer znam kakav je strucnjak a jos vise jer dobro znak kakav je kao COVJEK !!!!

Govore treba mu dati sansu, pa novu, pa novu...Evo prodjose 4 utakmice i dugih 6 mjeseci....A mi odavno nismo bili gori.....

Hocu da budem pljuvac!!! Imam pravo.....Hocu da pljujem p o njemu dok ga ne otjeraju....Kasno ce biti kad nakon prve 3 utakmice budemo imali samo 3 poena, neka guzovaca protiv Luxemburga...

Odgovori

Natrag na “Ostalo”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 12 gostiju.