Chat - ARHIVA POSTOVA

Teme koje nemaju veze sa sportom

Moderator/ica: insider

analiticar_
Kontakt:

Re: Chat

Post Postao/la analiticar_ » 13 avg 2010, 11:44

Hairlija je napisao/la:Sta ovo nema analiticara,mora da je otisao u Semberiju da kupi Ahmi graska i buranije :lol:
Evo me jarane..Vidim ne mozes bez mene..Pa ne mogu visiti na formu 24 sata dnevno..Ti se prepao da te necu stici po broju postova....Rekao asm da ako te stignem crknut cu od smijeha..Ne daj se Hairlija, udri, valjaj gluposti, samo neka raste broj postova......

Ahmo danas meditira.....Gricka kikiriki i gleda utakmice Liverpoola i Arsenala iz proslih sezona..
NS BIH + Reprezentacija BIH = Mafija, prodaju i stimaju utakmice i rade za kladionicarsku mafiju

Hairlija
Kontakt:

Post Postao/la Hairlija » 13 avg 2010, 11:47

analiticar_ je napisao/la:
Hairlija je napisao/la:Sta ovo nema analiticara,mora da je otisao u Semberiju da kupi Ahmi graska i buranije :lol:
Evo me jarane..Vidim ne mozes bez mene..Pa ne mogu visiti na formu 24 sata dnevno..Ti se prepao da te necu stici po broju postova....Rekao asm da ako te stignem crknut cu od smijeha..Ne daj se Hairlija, udri, valjaj gluposti, samo neka raste broj postova......

Ahmo danas meditira.....Gricka kikiriki i gleda utakmice Liverpoola i Arsenala iz proslih sezona..
Bjezi imas preko 10 postova dnevno,za razliku od mene koji nema ni 8.
I sta ima u Semberiji
GDJE GOD DA SMO UVJEK SMO KORAK ISPRED VAS
Zijad Blekic jedan je od nas!
FK Sarajevo-Ljubav Zivota
Cijeli zivot kompleksi, mastas kako hordas si, teski su to momenti, sve bi dao da promjenis, ali ko zna sta jos dolazi, neki novi porazi :D

analiticar_
Kontakt:

Post Postao/la analiticar_ » 13 avg 2010, 11:53

Rodilo zito, dobar znak, bit ce svega...

Sto se tice postova, stizem te a preteci cu te kad vas otrsemo na AFH... :D

Otrest cemo vas ko djete zvecku..
NS BIH + Reprezentacija BIH = Mafija, prodaju i stimaju utakmice i rade za kladionicarsku mafiju

Hairlija
Kontakt:

Post Postao/la Hairlija » 13 avg 2010, 11:55

analiticar_ je napisao/la:Rodilo zito, dobar znak, bit ce svega...

Sto se tice postova, stizem te a preteci cu te kad vas otrsemo na AFH... :D

Otrest cemo vas ko djete zvecku..
Ma vi nemozete tresnju otresti kako treba a da nas otresete :roll:
Da ti negdje nisi smoto orahova lista u toj Semberiji? :mrgreen:
GDJE GOD DA SMO UVJEK SMO KORAK ISPRED VAS
Zijad Blekic jedan je od nas!
FK Sarajevo-Ljubav Zivota
Cijeli zivot kompleksi, mastas kako hordas si, teski su to momenti, sve bi dao da promjenis, ali ko zna sta jos dolazi, neki novi porazi :D

Post Postao/la Avatar » 13 avg 2010, 12:34

Kad Hrvat, Srbinu ponovo kaze brate, kad Makedonci dobiju vece plate, kad se Crnogorci posla late, kad Slovenci pice plate i kad to sve Bosanci shvate... BIT CE PONOVO JUGOSLAVIJA BRATE...

;)

insider
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la insider » 13 avg 2010, 12:44

Emir_ZENICA je napisao/la:Ministre druze,svrati u Zenicu na kafu,tebe nema pa nema :D
Sto se Dubrave tice,izrada teska (salim se) jbg nije on mogao,nismo se nikako mogli dogovoriti,ja nisam imao kredita,on isao na festu,ali biti ce bolje :D Ministar nije mogao navratiti,iako nas je zvao u svoj stan u Sa :mrgreen: valjda ce biti bolje pa da se okupimo jednom :lol:

A to sto se Ramazana tice..I Ja sam juce postio,pa ne odbrojavam sate,minute,sekunde.. do sehura odnosno iftara.Postujem sve one koji poste,ali imaj te obzira prema drugim,koji nisu iste vjere kao vi.Isto tako ni Katolici ni Pravoslavci ne odbrojavaju dane kada oni poste (Uskrs ili Vaskrs ili nesto drugo)mislim da je to bespotrebno.Ovo shvatite bez ikakve uvrede ili provokacije !
Doći ću u Zenicu, mojne se brinuti. Samo, je li obezbijeđen jedan krevet, tri obroka i računar s internet pristupom? Znam da sam skroman, no... :mrgreen: :mrgreen:
Moje su slutnje bile uvijek malo čudne, tesko je mene preći je l' znaš?

Emir_ZENICA
Kontakt:

Post Postao/la Emir_ZENICA » 13 avg 2010, 13:06

MinistaR je napisao/la:
Doći ću u Zenicu, mojne se brinuti. Samo, je li obezbijeđen jedan krevet, tri obroka i računar s internet pristupom? Znam da sam skroman, no... :mrgreen: :mrgreen:
Ma Ti si vise nego skroman :mrgreen: .Ja reko da svratis u Zenicu na kafu a Ti bi nocio :lol: ,nije problem imat ces sve sto si trazio;)Nadam se da si zadovoljan uvjetima i da ces potpisati ugovor na 3-4 dana :lol:
A C A B !

insider
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la insider » 13 avg 2010, 13:33

Emir_ZENICA je napisao/la:
MinistaR je napisao/la:
Ma Ti si vise nego skroman :mrgreen: .Ja reko da svratis u Zenicu na kafu a Ti bi nocio :lol: ,nije problem imat ces sve sto si trazio;)Nadam se da si zadovoljan uvjetima i da ces potpisati ugovor na 3-4 dana :lol:
Zaboravih, uz gore navedeno kao bonus mora biti uračunata nekakva brineta. Potrudi se da ugovor bude ispoštovan.

NoName
Kontakt:

Post Postao/la NoName » 13 avg 2010, 13:37

Avatar je napisao/la:Kad Hrvat, Srbinu ponovo kaze brate, kad Makedonci dobiju vece plate, kad se Crnogorci posla late, kad Slovenci pice plate i kad to sve Bosanci shvate... BIT CE PONOVO JUGOSLAVIJA BRATE...

;)
Meni je ovaj fazon prenio jedan Slovenac prije 10 godina :D Mislim da sam ga prvi širio ovdje a vidi krug se zatvori 8-) Doduše, malo je izmjenjen, "Makedonci dugove vrate", "Crnogorci lopate fate" :D Al' u suštini to je to
Jbš državu koja nema Nobela, Oskara i Olimpijadu.
Pobjednici ostvaruju ciljeve, gubitnici traže izgovore.
SERGEJ, SERGEJ, SERGEJ BARBAREZ.

insider
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la insider » 13 avg 2010, 13:43

Počeo igrati stari FM 2005, kad se samo sjetim ove zlatne Milanove generacije. :mrgreen:

slika

Emir_ZENICA
Kontakt:

Post Postao/la Emir_ZENICA » 13 avg 2010, 13:49

MinistaR je napisao/la:
Zaboravih, uz gore navedeno kao bonus mora biti uračunata nekakva brineta. Potrudi se da ugovor bude ispoštovan.
Brineta hmm,probat cu jednu takvu nabaviti mada ih i ja vise preferiram :lol: ali slabije ih ima,plavuse "dominiraju".Imam jednu,taman za nas,pokazivao sam je harry-u,Anja se zove... :lol:

P.S Ja igram manager 2004 :lol: sa Bayernom a sastav je samo takav :lol:

Kahn

Lizarazu
Kuffour
Kovac
Sagnol

Scholl
Ballack
Hasan S.

Pizzaro
Elber
Santa Cruz

:lol:
A C A B !

Samo F.K.S !!
Kontakt:

Post Postao/la Samo F.K.S !! » 13 avg 2010, 13:58

MinistaR je napisao/la:Počeo igrati stari FM 2005, kad se samo sjetim ove zlatne Milanove generacije. :mrgreen:

slika

Imas link da skinem ?

analiticar_
Kontakt:

Post Postao/la analiticar_ » 13 avg 2010, 14:01

Samo F.K.S !! je napisao/la:
MinistaR je napisao/la:Počeo igrati stari FM 2005, kad se samo sjetim ove zlatne Milanove generacije. :mrgreen:

slika

Imas link da skinem ?

Prihvati se knjige dijete..Nema koristi od toga, mlacenje slame...

Samo F.K.S !!
Kontakt:

Post Postao/la Samo F.K.S !! » 13 avg 2010, 14:03

Sta ima profesore idi ti se ahme prihvati da ti ne utekne

insider
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la insider » 13 avg 2010, 14:06

Imam link i to nekih 30-ak mb, neka rip verzija, no meni super radi.

http://www.megaupload.com/?d=20pb8y4n

Analitičaru, ovo je igra za odrasle, moliću lijepo.

__Liedson__
Kontakt:

Post Postao/la __Liedson__ » 13 avg 2010, 14:10

Igral ko FM 10 ?

hammers
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la hammers » 13 avg 2010, 14:14

__Liedson__ je napisao/la:Igral ko FM 10 ?
Igr'o ja dok me nisu odpustili mrsko mi bilo pocinjati sve opet iz pocetka :mrgreen: Sad cekam novi ali ima Bgm jos polijepo :/
http://www.youtube.com/watch?v=aWGDXKSxjn0

"West Ham taking liberties at Millwall, they come to Millwall's ground, they smash there pubs up and to them it's a victory".

Frutek
Kontakt:

Post Postao/la Frutek » 13 avg 2010, 14:16

igram ja vodim slobodu 2 sezona zaredom igram grupnu fazu lige prvaka al tamo me napucavaju samo tako :lol: :lol: :lol:
Tiger Woods-John Terry-Karim Benzema-Peter Crouch-David Beckham-Franck Ribery-Bill Clinton
Ni sreće ni tuge do tebe nema mi druge, FK SLOBODA TUZLA

insider
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la insider » 13 avg 2010, 14:17

Igrao ga dugo vremena, ali dosadilo. Čekam novu verziju, a onda jesen i zima u ludim sezonama sa Milanom ;)

LBJ MVP
Kontakt:

Post Postao/la LBJ MVP » 13 avg 2010, 14:41

Frutek je napisao/la:
igram ja vodim slobodu 2 sezona zaredom igram grupnu fazu lige prvaka al tamo me napucavaju samo tako :lol: :lol: :lol:
Ja vodio Real 4 sezone uzeo 3 primere 2 kupa 1 lp i 1 španski super kup.Sada vodim Arsenal imam isto bodova kao United samo lošiju gol razliku inače Welington Silvaubija u 30 kola dao 24 gola :D
Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.

Zaključano

Natrag na “Diskusije”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 11 gostiju.