pokusavam im pomoci sa svojim strucniim savjetimaMocMahale444 je napisao/la:
Sto ides na onaj dio foruma, kad su sve nakaradani i buđavi forumaši.
**** ih kajsija, nisi im dao recept za masovno rokanje. Još se zahvaliti trebaju.
PL prepucavanja - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,_dreamer_,insider,Monolog
- TobeYarabi
- Kontakt:
Re: PL prepucavanja
- MocMahale444
Nema njima pomoci, treba se pojaviti bez bujruma.TobeYarabi je napisao/la:pokusavam im pomoci sa svojim strucniim savjetimaMocMahale444 je napisao/la:
**** ih kajsija, nisi im dao recept za masovno rokanje. Još se zahvaliti trebaju.![]()
Onaj tamo dio foruma se ufurao kao da jedu kavijar i loču louis vuitton dom perignon.
Dok mi vamo jedemo grah bez mesa, 2 brahulja hljeba i žderemo brlju.
1921 1921 1921 1921 💙⚜️💙⚜️☪️
- Sarajlijica1946
- Kontakt:
Ovaj Boro laze i za Uskrs. 
Jedu oni mal ne reko sta.MocMahale444 je napisao/la:Nema njima pomoci, treba se pojaviti bez bujruma.TobeYarabi je napisao/la:pokusavam im pomoci sa svojim strucniim savjetimaMocMahale444 je napisao/la:
**** ih kajsija, nisi im dao recept za masovno rokanje. Još se zahvaliti trebaju.![]()
Onaj tamo dio foruma se ufurao kao da jedu kavijar i loču louis vuitton dom perignon.
Dok mi vamo jedemo grah bez mesa, 2 brahulja hljeba i žderemo brlju.
Uostalom ko su ti djecacici.izazivam ih sa bif tekom
Il jos bolje pragnjetom
- grbavicka1921
- Kontakt:
Očekivao sam tvoj pp već davno al' jbg tastatura je čudo u današnjoj tehnologijisimidobar je napisao/la:
Naravno, mene i ne moze svako zvat brate, hvala Bogu. Ja sam govorio o posljedicama vaseg ponasanja, isto bi bilo i da smo se kojim slucajem mi tako cinicno i hinjski ponasali prema vama, godinama, ja pisem na forumu koji je u sustini nebitan, a za atmosferu zahvali svom piljku il siljku isti ku*ac. Naravno da me je zabolio tvoj post jer pises jedno a u praksi je totalno drugacije... Znaci klasicna suplja, nismo mi krivi, tako mora bit.. To vec 20 i kusur godina gledamo na tv-u od raznih politicara, podlaca i hijena koji gledaju samo svoje i samo sebi...
Sta sam ja i ko sam ja uopste nije tvoja briga, sem naravno ako ne zelis da mi razbijes glavu u tom slucaju posalji pp.Nemoj misliti da si nesto znacajan pa da mozes uticat na moj ego, ovo je forum, svi seremo pomalo. Naravno da razumijem pricu o mangupu, na tvoju zalost ti nisi tu u toj prici, sa srecom poznavaoce grada i gradskih obicaja i da se raspadnete sto prije..
Ja mislim da se Djilda rahmetli u grobu okrece kad vidi ko mu u klubu sjedi i kakve su se sve hijene nakotile.. Jbga nekad su ljudi zivjeli za cast i dostojanstvo a sad samo za izgovore i razloge... Ako se veselis mojoj nesreci neces dugo vjeruj znaj da i tebe ceka jedna ubrzo, to je zivot, to je karma.
[url]http://www.****.ba/clanak/Admir/435959/Prije-su-Pitari-i-Manijaci-zajednicki-bodrili-Sarajevo-i-%C5%BDeljeznicar--%C4%90ilda-je-sa-salom-%C5%BDelje-navijao-za-Sarajvo-protiv-Dinama[/url]
Cuj udbaski kinez sa lavora, jeli mogucebar necem da se nasmijem.
K'o drugom jamu kopa, sam u nju garant pada. Očekujem to od Vas u skorije vrijeme kad imaju takvog poznavaoca svega u gradu. Valjda znaš i to. Ma znaš, garant.
*"Nije to bolest rijetka, nisu posljedice rata, al' ja sam prvo rek'o ŽELJO pa sam poslije rek'o tata."
bahahahahaha kakav bijedan pokušaj laganja....Hrasno1921 je napisao/la:jeste, samo sto je nije dobio ni jednom od kako je dosaoirfo je napisao/la:deset milja plata potvrdjuje da mu vjerujuVirtu4l je napisao/la:
![]()
juniorima sa profi. ugovorima vec dva mjeseca ni marke ne daju
pa nismo mi Megamix jadu jedan....
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
- Neandertalac
- Kontakt:
- grbavicka1921
- Kontakt:
Sariel je napisao/la:Ebote pa ovaj vas dulja piskutav skoro ko soping kraljica.
*"Nije to bolest rijetka, nisu posljedice rata, al' ja sam prvo rek'o ŽELJO pa sam poslije rek'o tata."
Svasta se moglo dogoditi u 4 minute,izvini molim te.Hrasno1921 je napisao/la:Posteno momacki, za razliku od kolega ti, izvini bgt 16.minuta ...mma_hz je napisao/la:BIO JE JEDAN PENAL.Hrasno1921 je napisao/la:JEL BIO PENAL? KOLIKO IH JE BILO? TRI? CETIRI?
VIDIM IZASLI MISEVI IZ RUPA, SVE DO JEDNOG, GDJE STE BILI JUCER? PREKJUCER?![]()
KO JE SMEKER, JESTE SAZNALI?![]()
KAKVA JE ATMOSFERA BILA U KINU? KOLIKO VAS JE BILO? JELI VISE OD ONE SEDMORICE NA SJEVERU?
SVAKI DAN SAM BIO TU![]()
NISMO SAZNALI.
NISAM BIO U BOSNI.
I **** te paglu,ako je igrac dobio crveni u 77 minuti a utakmica se igrala do 93 minute,kako je to 20 tak minuta??![]()
FK SARAJEVO.
FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.
Radnicka klasa..pitic je napisao/la:Na Grbavici sve stručnjaci, filozofi i doktori nauka
FK SARAJEVO.
-
RichmanBiH
- Kontakt:
Duljević crče od smijeha kad ga pitaju za penal 
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
a sta ce drugo,fkt je postalo smijesno kako vas sudije stite,i to se ponavlja iz kola u kolo...Virtu4l je napisao/la:Duljević crče od smijeha kad ga pitaju za penal
Ška kaže, pa mali kontakt je postojaozagorski je napisao/la:a sta ce drugo,fkt je postalo smijesno kako vas sudije stite,i to se ponavlja iz kola u kolo...Virtu4l je napisao/la:Duljević crče od smijeha kad ga pitaju za penal
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
covjek gospodin,kulturan...ipak je on kapiten najveceg kluba u drzaviVirtu4l je napisao/la:Ška kaže, pa mali kontakt je postojaozagorski je napisao/la:a sta ce drugo,fkt je postalo smijesno kako vas sudije stite,i to se ponavlja iz kola u kolo...Virtu4l je napisao/la:Duljević crče od smijeha kad ga pitaju za penalkapiten ne vadi
I Borozagorski je napisao/la:a sta ce drugo,fkt je postalo smijesno kako vas sudije stite,i to se ponavlja iz kola u kolo...Virtu4l je napisao/la:Duljević crče od smijeha kad ga pitaju za penal
Kaže narandžasti, remi je najrealniji ishod a što se penala tiče mali kontakt je postojao (smijeh)

Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
ma boro nije ni z kurcica...
cuj "evo kao prvo imacemo prilike ovo da vidimo i u USPORENIJEM snimku koji se bolje vidi"
"jeste tacno je , tu je desna noga, tu je to negdje pod nogom.ima tu malo nekog kontakta,neki kontakt nad nogom kapitena, ali evo ovde vidimo i sudiju sto je veoma bitno"
cuj "evo kao prvo imacemo prilike ovo da vidimo i u USPORENIJEM snimku koji se bolje vidi"
"jeste tacno je , tu je desna noga, tu je to negdje pod nogom.ima tu malo nekog kontakta,neki kontakt nad nogom kapitena, ali evo ovde vidimo i sudiju sto je veoma bitno"
ponavljas se kao dresiran pas,cijelo jutroVirtu4l je napisao/la:Kaže narandžasti, remi je najrealniji ishod a što se penala tiče mali kontakt je postojao (smijeh)![]()
Baci im Duljević dva dana kmečanja u nepovrat 
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.