Jusuf Nurkić

Moderatori/ce: nerminh74,KK_Bosna,CashMan

COYS
Kontakt:

Re: Jusuf Nurkić

Post Postao/la COYS » 16 apr 2017, 23:36

Stvarno steta sto ne igra veceras :(

BosnaSTL
Kontakt:

Post Postao/la BosnaSTL » 16 apr 2017, 23:41

Dobro su odoljevali al izgleda da je puklo jbg.

Edviin
Kontakt:

Post Postao/la Edviin » 16 apr 2017, 23:49

Kako jim fali jusuf to je nevjerovatno... Koliko sansi za pick and roll bi samo imali, stvarno steta, da je jusuf na parketu bi bile velike sanse da se dobije ova utakmica...

COYS
Kontakt:

Post Postao/la COYS » 16 apr 2017, 23:57

Ma nema odbrane u reketu jbg.

BosnaSTL
Kontakt:

Post Postao/la BosnaSTL » 17 apr 2017, 00:01

Zaustavili su Lillarda I Cj-a nema niko drugi da pogodi nesto .Warriors imaju jednu najboljih odbrana u ligi.Dugo su Blazers ovo drzali u egalu

save
Kontakt:

Post Postao/la save » 17 apr 2017, 00:05

Sa Nurkom će ovo biti dobro - nek se bore i ne predaju

AshburtonG
Kontakt:

Post Postao/la AshburtonG » 17 apr 2017, 00:08

RealnoGledano je napisao/la:meni ovaj GSW ne izgleda uopste nesto "waooo" kao da se dolaskom Duranta poremetila harmonija u timu
jos ako uzmemo i to da POR igra bez Juke koji bi im donio mnogo toga u odbrani a Bgm i u napadu
Bgm ce se oni morat fino namucit da izbace POR
Fali im Bogut, jer se savrseno uklapao.Mnogo bolje od Pachulie i Javalea, a i ne ulazi im sve sto je ulazilo prosle godine.Vjerovatno nece vise nikad ni ulazit.

Da je Jusuf veceras igrao, ozbiljnih problema bi napravili Ratnicima.Odbrana je smijesna bila u velikoj vecini tekme, imali su srecu da se i odbrana protivnika tek u cetvrtoj uozbiljila i na momente u trecoj, dok je Javale igrao, pa su bili u egalu. Nadam se da mogu otkinuti 2 pobjede kuci.Odlicna podloga za sljedecu sezonu.

soccerfan
Kontakt:

Post Postao/la soccerfan » 17 apr 2017, 00:14

AshburtonG je napisao/la:
RealnoGledano je napisao/la:meni ovaj GSW ne izgleda uopste nesto "waooo" kao da se dolaskom Duranta poremetila harmonija u timu
jos ako uzmemo i to da POR igra bez Juke koji bi im donio mnogo toga u odbrani a Bgm i u napadu
Bgm ce se oni morat fino namucit da izbace POR
Fali im Bogut, jer se savrseno uklapao.Mnogo bolje od Pachulie i Javalea, a i ne ulazi im sve sto je ulazilo prosle godine.Vjerovatno nece vise nikad ni ulazit.

Da je Jusuf veceras igrao, ozbiljnih problema bi napravili Ratnicima.Odbrana je smijesna bila u velikoj vecini tekme, imali su srecu da se i odbrana protivnika tek u cetvrtoj uozbiljila i na momente u trecoj, dok je Javale igrao, pa su bili u egalu. Nadam se da mogu otkinuti 2 pobjede kuci.Odlicna podloga za sljedecu sezonu.
Ja smijem ruku u vatru staviti da bi pobijedili da je igrao. GSW nije strašan i mislim da sa Jukom mogu izvući bar 2 pobjede. Da je bilo kome od onih pretplaćenih majmuna na klupi palo na pamet da bar nešto odigraju, ovo bi se dobilo. Leonardo mutavi je 5 minuta odigrao, Aminu i Harklesu lopta iz ruku ispada i prave TO u ključnim trenucima. Crabbe ništa uradio nije. Doduše on je i povrijeđen bio pa njemu nije zamjeriti. Al vidi ti one parazite što samo klupu griju i u ovakvim tekmama njima nije zanimljivo da se bar potrude da nešto urade.
I Bogu je prosto bilo krstimol' se ili klanjamo....

wobly92
Kontakt:

Post Postao/la wobly92 » 17 apr 2017, 00:20

Samo neće 3.J. i Lillard svaku ovako igrat, teško je i to očekivati, a i GSW može i sigurno hoće puno bolje samo ako im to zatreba.
When you see a person who has been given more than you in money and beauty, look to those who have been given less.

soccerfan
Kontakt:

Post Postao/la soccerfan » 17 apr 2017, 00:23

Barkley u post game u samo o Juki priča i kaže da im je potreban da bi bilo kakvu šansu imali. Jer ih h mogu dobiti samo pod košem, nemožete se ispucavati protiv GSa i očekivati pobjedu.
I Bogu je prosto bilo krstimol' se ili klanjamo....

RealnoGledano
Kontakt:

Post Postao/la RealnoGledano » 17 apr 2017, 01:10

GSW se samo dobrom odbranom moze dobit nikako ispucavanjem, jer tesko je u otvorenoj tekmi bez odbrana ubacit vise od njih skoro pa nemoguce

sajo10
Kontakt:

Post Postao/la sajo10 » 17 apr 2017, 01:32

@RealSkipBayless
Draymond gives GSt trash-talking edge no other Warrior can. But wouldn't be flexing and taunting so much if Nurkic were healthy.
So fucking true! :kafa:
Visca el Barça! /// Volim te Željo!

Chinaglia
Kontakt:

Post Postao/la Chinaglia » 17 apr 2017, 02:22

Reporter, 'Is there a chance that we see Nurkic this series?'...Stotts, 'Yes'.

edin139
Kontakt:

Post Postao/la edin139 » 17 apr 2017, 08:33

Ovo sto sam vidio sinoc me raduje.
Portland definitivno uz par dobrih poteza GM-a u pauzi moze postati ozbiljan faktor na zapadu.
Lillard, CJ i juka su odlicna jezgra sad samo tu "nakalemit" ostatak ekipe, npr. da imas rezervnog centra a ne balerinu majersa koju placas 10 milki po sezoni itd...
Sto se tice juke mislim da mozda postoje sanse da igra od 3-ce al i da ga sacuvaju skroz i da ne igra ovaj PO ne bila nerazumna odluka. Jednostavno prebitan je kotac za buducnost da bi se kockali.

save
Kontakt:

Post Postao/la save » 17 apr 2017, 10:07

šta je ono Juka postao Sveti Pavle ili Hazreti Jusuf:
Kada smo već kod popularnog Nurka, još uvijek Portland TrailBlazersi nisu potvrdili da li će Nurkić igrati večeras protiv Golden Statea (21:30, prijenos na Sport Klub televiziji) u prvoj utakmici, iako neki američki mediji najavljuju Nurkića u timu Portlanda. Naš košarkaš je ovih dana bio veoma aktivan na društvenim mrežama, a u jednom od posljednjih postova na Facebooku je napisao: „A Allah izdržljive voli.“ Treba dodati i to, da su nakon trejda Nurkića u svoj tim, TrailBlazersi postali najmlađi tim u NBA ligi.

Buducnost
Kontakt:

Post Postao/la Buducnost » 17 apr 2017, 10:52

Jako malo pisem na forumu al citam jako puno i ne mogu da vjerujem da moderacija dopusta a i ucestvuje u diskusiji o necemu sto nema veze sa Jukom. Gledam ovaj savo pise sta mu je volja a moderacija ga podrzava i ucestvuje sa njim u diskusiji, o svemu osim o temi odnosno juki.

Sir Oliver
Kontakt:

Post Postao/la Sir Oliver » 17 apr 2017, 10:59

Neće smak svijeta ako se neki post na temi nađe - a u nekoj je posrednoj vezi sa Jukom.

Kakva šteta povrede, utakmica je "plakala" za igračem kao Juka na Portlandovoj strani. Okršaj njega i Greena se čeka sa nestrpljenjem.

save
Kontakt:

Post Postao/la save » 17 apr 2017, 11:08

Buducnost je napisao/la:Jako malo pisem na forumu al citam jako puno i ne mogu da vjerujem da moderacija dopusta a i ucestvuje u diskusiji o necemu sto nema veze sa Jukom. Gledam ovaj savo pise sta mu je volja a moderacija ga podrzava i ucestvuje sa njim u diskusiji, o svemu osim o temi odnosno juki.
Jusuf Nurkić nije osoba koja je vezana samo za parket - dakle, tiče se svega vezanog za samu osobu, a meni je žao ako svojim postovima kvarim sliku tvog ljubimca i idola, jer meni nije idol, ali ga pratim jer smatram da može napraviti dobru karijeru i da ima veliki potencijal kao košarkaš.

Tebi i mnogim drugima koji ga doživljavate kao idola pada teško kada netko kao ja iznosi neke stvari o njemu koje ga ne idealiziraju i predstavljaju kao 'božanstvo'.

Edviin
Kontakt:

Post Postao/la Edviin » 17 apr 2017, 11:44

save je napisao/la:
Buducnost je napisao/la:Jako malo pisem na forumu al citam jako puno i ne mogu da vjerujem da moderacija dopusta a i ucestvuje u diskusiji o necemu sto nema veze sa Jukom. Gledam ovaj savo pise sta mu je volja a moderacija ga podrzava i ucestvuje sa njim u diskusiji, o svemu osim o temi odnosno juki.
Jusuf Nurkić nije osoba koja je vezana samo za parket - dakle, tiče se svega vezanog za samu osobu, a meni je žao ako svojim postovima kvarim sliku tvog ljubimca i idola, jer meni nije idol, ali ga pratim jer smatram da može napraviti dobru karijeru i da ima veliki potencijal kao košarkaš.

Tebi i mnogim drugima koji ga doživljavate kao idola pada teško kada netko kao ja iznosi neke stvari o njemu koje ga ne idealiziraju i predstavljaju kao 'božanstvo'.
Ti volis puno da kenjas, u tome je problem... Ti pricas "dobre" stvari o juki, ali kod tebe uvijek ima onaj faktor ali ovo ali ono prospas svoju neku pamet, kad se protivis juki... Ti smatras da ob moze da napravi karieri samo zbog toga, da mozes biti aktivan na forumu, jer znas ako bi reko svoje iskreno misljenje, da bi se tvoja prica zavrsila, al vidi se, da bi od joke **** polizo, dok od juke nebi kruha uzeo... Neznam sta mozes slabo napisati ti ili bilo ko o juki posle prelaza u portland, jos posebno posle utakmice sa denverom kad je strpo velikog jokica u dzep, u najvaznijoj utakmici u sezoni... Al opet ko sto sam reko, krivo ti sto je jusuf nekome bozanstvo, al sam znas da je tebi jokic bozanstvo, samo sto to neces da priznas.

save
Kontakt:

Post Postao/la save » 17 apr 2017, 11:54

Edviin je napisao/la:
save je napisao/la:

Ti volis puno da kenjas, u tome je problem... Ti pricas "dobre" stvari o juki, ali kod tebe uvijek ima onaj faktor ali ovo ali ono prospas svoju neku pamet, kad se protivis juki... Ti smatras da ob moze da napravi karieri samo zbog toga, da mozes biti aktivan na forumu, jer znas ako bi reko svoje iskreno misljenje, da bi se tvoja prica zavrsila, al vidi se, da bi od joke **** polizo, dok od juke nebi kruha uzeo... Neznam sta mozes slabo napisati ti ili bilo ko o juki posle prelaza u portland, jos posebno posle utakmice sa denverom kad je strpo velikog jokica u dzep, u najvaznijoj utakmici u sezoni... Al opet ko sto sam reko, krivo ti sto je jusuf nekome bozanstvo, al sam znas da je tebi jokic bozanstvo, samo sto to neces da priznas.
nisi ti tačan

Odgovori

Natrag na “Košarkaška reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 12 gostiju.