Lezi keru!Neandertalac je napisao/la:Nafakaši! Koga mi nismo dobili, sramota!
PL prepucavanja - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: _dreamer_,insider,Monolog,ribery
Re: PL prepucavanja
Re: RE: Re: PL prepucavanja
escobarpablo je napisao/la:Da ga je tvoj stari na vrijeme izvadio sve bi bilo drugačije. Ovako ti preostaje da glancaš taj pokal kante godine, ionako drugo ništa osvojiti nećete.Virtu4l je napisao/la:Da je Melunović zabio sve bi bilo drugačije.
Poslano sa mog SM-T211 koristeći Tapatalk
® GONGASHI POWERHOUSE ®
-
bordobijeli
- Kontakt:
Nikad jaci zeljeznicar Zeba,Crnov,lendric,Stevanovic Sampras na klupi ,nova tribina,euforija,pomoc sudija , bez Hz ,Sarajevo bez plata
, bez rotacije . na kraju trljaju ruke sto su bod uzeli

A na stranu što ni za derbi ne mogu napuniti Šugavicu, nego ih dođe 11 i po milja...smiješno....bordobijeli je napisao/la:Nikad jaci zeljeznicar Zeba,Crnov,lendric,Stevanovic Sampras na klupi ,nova tribina,euforija,pomoc sudija , bez Hz ,Sarajevo bez plata, bez rotacije . na kraju trljaju ruke sto su bod uzeli
![]()
- TobeYarabi
- Kontakt:
jesu li igraci zelja vratili crncu pare? reko je ako ga naljute da ce na svojoj kozi osjetiti kako musa dere jarca
Na stranu prepucavanja Ali da ponovim ovo je bio penal i neuvlacim se nikom u gozove samo iznosim svoje misljenje.Dakle penal.
- TobeYarabi
- Kontakt:
bio je i jedanesterac!Alipasino je napisao/la:Na stranu prepucavanja Ali da ponovim ovo je bio penal i neuvlacim se nikom u gozove samo iznosim svoje misljenje.Dakle penal.
Kupili smo igrace, sudije, ligu, kup.. ma kupili smo sve! Hocete li da i vas kupimo? Koliko vas cijeni utrpani?
Znamo.cala je napisao/la:Kupili smo igrace, sudije, ligu, kup.. ma kupili smo sve! Hocete li da i vas kupimo? Koliko vas cijeni utrpani?
Joj Zebe ko da je na zutom.
Btw,zasto nije Zeba igrao ovaj derbi.??
FK SARAJEVO.
FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.
- MocMahale444
Misevi ba, par puta sam citao sta pisu o plbih i sramota, nas s ove teme necu pominjati jer smo za njih ninja kornjace. Ko ih faka.Sariel je napisao/la:Jedu oni mal ne reko sta.MocMahale444 je napisao/la: Nema njima pomoci, treba se pojaviti bez bujruma.
Onaj tamo dio foruma se ufurao kao da jedu kavijar i loču louis vuitton dom perignon.
Dok mi vamo jedemo grah bez mesa, 2 brahulja hljeba i žderemo brlju.
Uostalom ko su ti djecacici.izazivam ih sa bif tekom
Il jos bolje pragnjetom![]()
1921 1921 1921 1921 💙⚜️💙⚜️☪️
Pretpostavljam da si ti u toj priči Donatelo, a Sariel je RafaeloMocMahale444 je napisao/la:Misevi ba, par puta sam citao sta pisu o plbih i sramota, nas s ove teme necu pominjati jer smo za njih ninja kornjace. Ko ih faka.
"Tako ti igra Bayern" - Ajla Alimanović
- MocMahale444
Leonardo, ostali neka biraju.Virtu4l je napisao/la:Pretpostavljam da si ti u toj priči Donatelo, a Sariel je RafaeloMocMahale444 je napisao/la:Misevi ba, par puta sam citao sta pisu o plbih i sramota, nas s ove teme necu pominjati jer smo za njih ninja kornjace. Ko ih faka.
Boro je rekao: Kontakta je nekog bilo, ali pogledajte sudiju on je veoma blizu mjesta dogadjaja i da je penal on bi ga dosudio.Na kraju je dodao : dakle nije penal.Pa ne znam koji qurac on dolazi ako ce reci bio je blizu i on je vidio.Nigdje logike.Ovo je ona stara,,Kadija te tuzi kadija ti sudi.Sudiju postavio savez, Boru postavio savez,Zeljesnicara gura savez. I jos da napomenem Dulja je fino rekao da je bio kontakt ali neka drugi odluce dali je bio penal.
- PticaSelica1921
- Kontakt:
Sariel brat SplinterMocMahale444 je napisao/la:Leonardo, ostali neka biraju.Virtu4l je napisao/la:Pretpostavljam da si ti u toj priči Donatelo, a Sariel je RafaeloMocMahale444 je napisao/la:Misevi ba, par puta sam citao sta pisu o plbih i sramota, nas s ove teme necu pominjati jer smo za njih ninja kornjace. Ko ih faka.
U srcu nosim te ja ! 1921
- Medikament
- Kontakt:
normalno da je bio kontakt kad se zabio u stevanovića, trebao je svirati faul u napadu.fks74 je napisao/la:Boro je rekao: Kontakta je nekog bilo, ali pogledajte sudiju on je veoma blizu mjesta dogadjaja i da je penal on bi ga dosudio.Na kraju je dodao : dakle nije penal.Pa ne znam koji qurac on dolazi ako ce reci bio je blizu i on je vidio.Nigdje logike.Ovo je ona stara,,Kadija te tuzi kadija ti sudi.Sudiju postavio savez, Boru postavio savez,Zeljesnicara gura savez. I jos da napomenem Dulja je fino rekao da je bio kontakt ali neka drugi odluce dali je bio penal.
sloboda72 je napisao/la:
Važno upozorenje za raju koja nije do sada gledala utakmicu pod reflektorima ! Ne gledati nipošto u reflektore .Danima ćete imati crne mrlje pred očima.Kao kod pomračenja sunca.
Važno upozorenje za raju koja nije do sada gledala utakmicu pod reflektorima ! Ne gledati nipošto u reflektore .Danima ćete imati crne mrlje pred očima.Kao kod pomračenja sunca.
Sta kaze "tu je to pod nogom,vidite pod nogom tu je to",zbunio se frajer kad je vidjeo sta mora slagati..zamucao ko Zeba kad cestitia Vaskrs/Uskrsfks74 je napisao/la:Boro je rekao: Kontakta je nekog bilo, ali pogledajte sudiju on je veoma blizu mjesta dogadjaja i da je penal on bi ga dosudio.Na kraju je dodao : dakle nije penal.Pa ne znam koji qurac on dolazi ako ce reci bio je blizu i on je vidio.Nigdje logike.Ovo je ona stara,,Kadija te tuzi kadija ti sudi.Sudiju postavio savez, Boru postavio savez,Zeljesnicara gura savez. I jos da napomenem Dulja je fino rekao da je bio kontakt ali neka drugi odluce dali je bio penal.
FK SARAJEVO.
- grbavicka1921
- Kontakt:
Zašto nisu došle Horde Zla? 
*"Nije to bolest rijetka, nisu posljedice rata, al' ja sam prvo rek'o ŽELJO pa sam poslije rek'o tata."
- MocMahale444
PticaSelica1921 je napisao/la:Sariel brat Splinter
Sariel je od April momak onaj sto nosa kameru za njima.
- escobarpablo
- Kontakt:
Alipasino je napisao/la:Na stranu prepucavanja Ali da ponovim ovo je bio penal i neuvlacim se nikom u gozove samo iznosim svoje misljenje.Dakle penal.
FK Sarajevo 1946
Šampioni: 1967, 1985, 1999, 2007, 2015.
Osvajači kupa: 1997, 1998, 2002, 2005, 2014.
Osvajači super-kupa: 1997.
Impregnate pussys from Charity Field, and fuck their grandmothers!
Šampioni: 1967, 1985, 1999, 2007, 2015.
Osvajači kupa: 1997, 1998, 2002, 2005, 2014.
Osvajači super-kupa: 1997.
Impregnate pussys from Charity Field, and fuck their grandmothers!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.