FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

ThE_mAnIaCs_1987
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la ThE_mAnIaCs_1987 » 13 avg 2010, 14:34

drajkula_zlo je napisao/la:
muXmania je napisao/la:ajde nemoj te se sikirati, to je baš simpatično dovesti odbojkaša da igra nogomet, postavljate nove standarde nema šta, svaka čast.

a jesil ti siguran da je to provjerena informacija??? samo valjate gluposti koji ste vi kompleksasi ccc...clanak novine SAN ...ne trebam vise nista govoriti ugusicete se u svojim kompleksima al eto doce derbi kad ce vas sve osim fudbalera natrpat jednom tuznom 5-ticom ;)
a znali ste se nasladjivati sa peticom jelde, a sad kad odbojkase dovodite vi bi da prestanemo, e necemo u inat :mrgreen: :mrgreen:
Za zivot cijeli!

Stole iz Bora
Kontakt:

Post Postao/la Stole iz Bora » 13 avg 2010, 14:34

Višća: U Travniku nastaviti pobjedonosni niz

Aktuelni šampion BiH, ekipa Željezničara nije mogla poželjeti bolje otvaranje prvenstva, šest bodova iz dvije odigrane utakmice saldo je tima sa Grbavice.
Željezničar sutra gostuje u Travniku gdje će tim Amara Osima pokušati doći do novih bodova te na taj način zadržati čelnu poziciju na tabeli Premijer lige.

Prošle nedjelje, Željezničar je na Grbavici dugo lomio otpor Zvijezde iz Gradačca i na kraju došao do važna tri boda. Jedan od igrača koji se posebno istakao u toj utakmici bio je mladi Edin Višća koji je pokazao da će u ovoj sezoni biti jedan od glavnih igrača Željezničara.

Razigravao je svoje igrače, probijao, šutirao i sve to na kraju začinio majstorskim pogodkom u stilu velikih golgetera. Veznjak Željezničara ne krije optimizam pred sutrašnje gostovanje u Travniku gdje se nada novim bodovima za svoj tim.

Prvenstvo smo počeli odlično i ne želimo stati, igramo dobro, odlično smo uigrani i imamo se pravo nadati dobrom rezultatu protiv Travnika. Utakmica sigurno neće biti ni malo laka s obzirom da je Travnik u prva dva kola upisao dva poraza i dat će sve od sebe da dođu do prvih bodova na domaćem terenu. To nam međutim neće značiti mnogo, mi u Travnik idemo po bodove, kazao je Višća za ....ba.

Željezničar je po mnogima favorit za odbranu naslova prvaka sa čime se slaže i Višća koji vjeruje da će njegov tim pružati bolje partije nego u prošloj sezoni.

Prošla sezona za nas je bila odlična, u prvom dijelu smo bili u vrhu ali ne i favoriti za naslov, čekali smo svoju šansu iz prikrajka i onda došli do naslova prvaka. Tim nije mnogo promijenjen u odnosu na prošlu sezonu, ostali smo bez nekoliko igrača ali su došli neki drugi i imamo se pravo nadati odbrani titule. Rezultati sa početka prvenstva sigurno nisu slučajni, želimo nastaviti sa pobjedama i biti bolji nego prošle sezone, titula prvaka i jeste naš cilj.

Nakon odlaska Samira Bekrića, glavnu riječ u veznom redu po svemu sudeći vodit će upravo Edin Višća. Upravo protiv Zvijezde se pokazao kao pravi lider na terenu, iako još uvijek jako mlad, kako kaže, breme lidera mu ne predstavlja problem ali sebe ne gleda u tom smislu.

Moje je da igram i da pružam dobre igre na terenu, u svakoj utakmici pokušavam dati sve od sebe i želim napredovati u igri. Normalno je da ja kao veznjak imam zadatak razigravati svoje igrače ali mislim da glavnu riječ u veznom redu ipak vode Bešlija i Zeba koji su dosta iskusniji od mene. Moje vrijeme tek dolazi.

Višća je bio jedan od boljih igrača u meču mlade reprezentacije protiv Mađarske. Naše nade su nažalost poražene i šanse za plasman su svedene na minimum no veznjak Željezničara vjeruje da još uvijek nije sve izgubljeno.

Prava je šteta što smo poraženi. Imali smo inicijativu većim dijelom meča, u prvom poluvremenu stvarali više prilika ali nismo uspjeli pogoditi, kasnije smo primili dva gola u tri minute i izgubili smo. Šanse su sada jako male ali nećemo se predati, moramo pobjediti Italiju kod kuće i Mađarsku u gostima te čekati rezultate ostalih mečeva, ništa nije nemoguće, kazao je na kraju razgovora za S....in.ba, Edin Višća.
AMAR OSIM

1921 - JAČI OD RATOVA, REŽIMA I PARTIJA!

drajkula_zlo
Kontakt:

Post Postao/la drajkula_zlo » 13 avg 2010, 14:35

ThE_mAnIaCs_1987 je napisao/la:
muXmania je napisao/la:ajde nemoj te se sikirati, to je baš simpatično dovesti odbojkaša da igra nogomet, postavljate nove standarde nema šta, svaka čast.

a jesil ti siguran da je to provjerena informacija??? samo valjate gluposti koji ste vi kompleksasi ccc...clanak novine SAN ...ne trebam vise nista govoriti ugusicete se u svojim kompleksima al eto doce derbi kad ce vas sve osim fudbalera natrpat jednom tuznom 5-ticom ;)
a znali ste se nasladjivati sa peticom jelde, a sad kad odbojkase dovodite vi bi da prestanemo, e necemo u inat :mrgreen: :mrgreen:

ma ok vjeruj te novinama San daleko ce te dogurat ;)

muXmania
Kontakt:

Post Postao/la muXmania » 13 avg 2010, 14:35

to je više stvar straha, čuj igraš protiv odbojkaša nogometnu utakmicu, to je stvarno nepoznanica za mnoge, al svaka vama čast, vi ste se prvi toga sjetili, evo i ovi naši odma hoće da dovedu nekog skijaša u ekipu.
-1945/46, 1971/72, 1997/98, 2000/01, 2001/02, 2009/10, 2011/12, 2012/13-

Play.Blue.Minded
Kontakt:

Post Postao/la Play.Blue.Minded » 13 avg 2010, 14:36

neka me neko uputi, kakav odbojkaš :?:

nedaTM87
Kontakt:

Post Postao/la nedaTM87 » 13 avg 2010, 14:37

@urban batalion
joj jesi ti ogranicen lik, procenat inteligencije na nezavidnom nivou... Pa dodje drugoligas ili treceligas pa osvoji kup, sta to tebi znaci?? Da taj drugoligas ili treceligas moze igrat u 1. ligi i bit medju najboljim?? Dodje Real ispadne odd nekog drugoligasa i to ovih ih nabuse u kupu i sta to znac?? Da Real kupuje tekme u prvenstvu a da ne moze u kupu ili da ovi prodaju tekme u prvenstvu a onda igraju dobro u kupu, daj ohladi covjece, samo nas zamaras svojim blago receno glupim pitanjima...
Zadnja izmjena: nedaTM87, dana/u 13 avg 2010, 14:41, ukupno mijenjano 1 put.
Kad odu šminkeri,pljuvači i šmekeri, kad prođu trendovi, mode i
pozeri,ostat' će na JUGU gordi i ponosni, ostat' će u ljubavi vjerni i
odani! THE MANIACS 1987

ThE_mAnIaCs_1987
Kontakt:

Post Postao/la ThE_mAnIaCs_1987 » 13 avg 2010, 14:37

Play.Blue.Minded je napisao/la:neka me neko uputi, kakav odbojkaš :?:
hilmo gutic poznati odbojkas iz monte negro
Za zivot cijeli!

Urban

Post Postao/la Urban » 13 avg 2010, 14:39

nedaTM87 je napisao/la:@urban
joj jesi ti ogranicen lik, procenat inteligencije na nezavidnom nivou... Pa dodje drugoligas ili treceligas pa osvoji kup, sta to tebi znaci?? Da taj drugoligas ili treceligas moze igrat u 1. ligi i bit medju najboljim?? Dodje Real ispadne odd nekog drugoligasa i to ovih ih nabuse u kupu i sta to znac?? Da Real kupuje tekme u prvenstvu a da ne moze u kupu ili da ovi prodaju tekme u prvenstvu a onda igraju dobro u kupu, daj ohladi covjece, samo nas zamaras svojim blago receno glupim pitanjima...

jarane ziv bio dodaj i nastavak hoce ko pomislit da sam ja odlijepioo a ja nemam veze s tim likom
IVICA OSIM :" ONAJ KO NE MOŽE DA TRČI , NE MOŽE NI DA IGRA , PADA I TAKTIKA , PADA SVE U VODU "

Urban Batalion
Kontakt:

Post Postao/la Urban Batalion » 13 avg 2010, 14:39

OK i ja pocinjem sa uvredama ,haloo glupane pazi pobijede Sarajevo u kupu a izgube od njega u prvenstvu kako to ne mozes da skontas a kad je kod nas drugoligas ili prvoligas dobio kup skontaj se.
Sloboda - Celik - Velez PRUGA SLAVNIH !!!

ThE_mAnIaCs_1987
Kontakt:

Post Postao/la ThE_mAnIaCs_1987 » 13 avg 2010, 14:40

Urban Batalion je napisao/la:
OK i ja pocinjem sa uvredama ,haloo glupane pazi pobijede Sarajevo u kupu a izgube od njega u prvenstvu kako to ne mozes da skontas a kad je kod nas drugoligas ili prvoligas dobio kup skontaj se.
pobIjede hajd cao, budi pozdravljen, idi uci skolu, trebat ce ti, mlad si jos ;)
Za zivot cijeli!

Željovac
Kontakt:

Post Postao/la Željovac » 13 avg 2010, 14:41

Eno kaže Messi s Koševa da je on bio najbolji strani igrač poljske lige u sezoni 2008./2009. a ne Semir Štilić.
Zabio čovjek jedan gol i podijelio 4 asistencije u 23 nastupa(14 ušao sa klupe). :roll:

Isjeće mu se predsjednik kad sazna da laže.
Red hat oooooo grandmaaaaaaa, red hat ooooooooo granyyyyyyyyyy, red hat for my Edin, oooooooooo grandma, granny. I wish Edin ooooooooo grandmaaaaaaa, I wish Edin oooooooo grannyyyyyy, I wish Edin scores, oooooooooo grandma, grannyyyyyyyy.

Visca el Višća!

sajo10
Kontakt:

Post Postao/la sajo10 » 13 avg 2010, 14:43

Željovac je napisao/la:Eno kaže Messi s Koševa da je on bio najbolji strani igrač poljske lige u sezoni 2008./2009. a ne Semir Štilić.
Zabio čovjek jedan gol i podijelio 4 asistencije u 23 nastupa(14 ušao sa klupe). :roll:
Hahah, bas simpaticno od njega :)
Visca el Barça! /// Volim te Željo!

nedaTM87
Kontakt:

Post Postao/la nedaTM87 » 13 avg 2010, 14:43

Urban je napisao/la:

jarane ziv bio dodaj i nastavak hoce ko pomislit da sam ja odlijepioo a ja nemam veze s tim likom
evo uredio sam drug :)
a covjek ima tako glupa pitanja, nije normalno, postaviti tako glupo pitanje je vrijedjanje sviiju oko sebe...
Kad odu šminkeri,pljuvači i šmekeri, kad prođu trendovi, mode i
pozeri,ostat' će na JUGU gordi i ponosni, ostat' će u ljubavi vjerni i
odani! THE MANIACS 1987

Gigant
Kontakt:

Post Postao/la Gigant » 13 avg 2010, 14:43

ThE_mAnIaCs_1987 je napisao/la:
Play.Blue.Minded je napisao/la:neka me neko uputi, kakav odbojkaš :?:
hilmo gutic poznati odbojkas iz monte negro
Naravno, ima da zakucava one vase pimpeke viscu i zebu od metar i po :)
Blekic:Ja sam dio Hordi Zla i kao takav sam dosao na celo Sarajeva.Oni ce se vazda slusati u Sarajevu
Zujo:Meni su navijaci najbolji kupci,ja to gledam kao biznis
Blekic:Mi nemamo nista svoje,ali imamo strast,znanje i ljubav

Urban Batalion
Kontakt:

Post Postao/la Urban Batalion » 13 avg 2010, 14:44

nedaTM87 je napisao/la:
Urban je napisao/la:

a covjek ima tako glupa pitanja, nije normalno, postaviti tako glupo pitanje je vrijedjanje sviiju oko sebe...
Stvarno si bistar nema sta.
Sloboda - Celik - Velez PRUGA SLAVNIH !!!

Željovac
Kontakt:

Post Postao/la Željovac » 13 avg 2010, 14:44

sajo10 je napisao/la:
Željovac je napisao/la:Eno kaže Messi s Koševa da je on bio najbolji strani igrač poljske lige u sezoni 2008./2009. a ne Semir Štilić.
Hahah, bas simpaticno od njega :)
Štila imao 12 golova i 13 asistencija te sezone, ali ovaj je izgleda bio neuhvatljiviji :P Neki crnogorski magazin ga proglasio :P
Zadnja izmjena: Željovac, dana/u 13 avg 2010, 14:44, ukupno mijenjano 1 put.
Red hat oooooo grandmaaaaaaa, red hat ooooooooo granyyyyyyyyyy, red hat for my Edin, oooooooooo grandma, granny. I wish Edin ooooooooo grandmaaaaaaa, I wish Edin oooooooo grannyyyyyy, I wish Edin scores, oooooooooo grandma, grannyyyyyyyy.

Visca el Višća!

Urban

Post Postao/la Urban » 13 avg 2010, 14:44

ma nemoj mu zamjerit on ocigledno misli da kod nas nema protoka informacija i da jos uvijek nema interneta i da smo zatvoreni ko sjeverna koreja pa malo plasira supljee
Zadnja izmjena: Urban, dana/u 13 avg 2010, 14:45, ukupno mijenjano 1 put.
IVICA OSIM :" ONAJ KO NE MOŽE DA TRČI , NE MOŽE NI DA IGRA , PADA I TAKTIKA , PADA SVE U VODU "

muXmania
Kontakt:

Post Postao/la muXmania » 13 avg 2010, 14:44

Isjeće mu se predsjednik kad sazna da laže.
možda u nekom drugom sportu, vidiš kažu onaj Hilmo bio najbolji odbojkaš Crnogorske lige.
-1945/46, 1971/72, 1997/98, 2000/01, 2001/02, 2009/10, 2011/12, 2012/13-

ThE_mAnIaCs_1987
Kontakt:

Post Postao/la ThE_mAnIaCs_1987 » 13 avg 2010, 14:45

nedaTM87 je napisao/la:
Urban je napisao/la:

Stvarno si bistar nema sta.[/quote]
objektivno narode samo objektivno ;)
Za zivot cijeli!

eLeMeNtH-SoutH CreW
Kontakt:

Post Postao/la eLeMeNtH-SoutH CreW » 13 avg 2010, 14:47

moj shapa..ne mozete vi nas natrpat peticom..koliko znam odbojka se igra na 3 osvojena seta :lol:
Fenerbahçe SK...1907♥

I zato ja navijam za Želju, jer Željo jeste sve ono što oni nisu,i Željo nije i nikad neće biti ono što su oni uvijek bili!

1921♥

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.