FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
- scootzzZzTM87
- Kontakt:
Re: FK Željezničar
Imal gdje snimak derbija?
OVAJ ŽELJO SVE ĆE J.EBATI, VAŠE PRIČE I SVA FURANJA, SMARAJU NAS VEĆ GODINAMA
Virtu4l je napisao/la:Mersin zainteresovan za Kjosevskog, pola para odmah, pola nikad.
nemoj tako, platili su
NEW PRIMITIVES ALL OVER BASCARSIJA
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
Re: RE: Re: FK Željezničar
scootzzZzTM87 je napisao/la:Imal gdje snimak derbija?
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."
- scootzzZzTM87
- Kontakt:
Hvala brate ! 
- Neandertalac
- Kontakt:
Protiv Širokog.
_______________Kjosevski
Siniša__Bogićević__Osmanković__Stanić
______________Blagojević
________Žerić_____________Zeba
Stevanović ____________________Zakarić
________________Lendrić

_______________Kjosevski
______________Blagojević
________________Lendrić
Željezničar za život cijeli !
UPRAVA NAPOLJE!
UPRAVA NAPOLJE!
Samo Boccacinija umjesto Bogicevica ubaciti i to je to. Zeric ne moze biti gori od Markovica i Radinovica.
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."
Jesam li ja jedini koji ne vidi ništa spektakularno u ovim odbranama Kjosevskog?
Znači bez juga u srijedu... biće to neki miroljubljivi remi vjerujem, njima dovoljno za prolaz a mi se okrećemo prvenstvu. U finalu pretpostavljam da će Široki i Mladost ganjati taj wild card za Evropu.
Znači bez juga u srijedu... biće to neki miroljubljivi remi vjerujem, njima dovoljno za prolaz a mi se okrećemo prvenstvu. U finalu pretpostavljam da će Široki i Mladost ganjati taj wild card za Evropu.
Lole, taman se ludilo raščisti / taman smo nadomak smisla / evo ih sledeći falšisti dok si rek'o piksla
-
narodniheroj
- Kontakt:
Samo umjesto Zakarića stavi Musu i evo ko hoće u stoju da ćemo ih uzeti 2 razlike najmanjeNeandertalac je napisao/la:Protiv Širokog.
_______________Kjosevski
______________Blagojević
________________Lendrić
- Neandertalac
- Kontakt:
Teško. Po nekoj logici mora jedan "iskusan" igrati. Inače, gledajući proljeće, za mene je Bogićević jedan od naših boljih igrača. Nemam predrasude pa iz drugog ugla gledam na njegove igre.LjoZee je napisao/la:Samo Boccacinija umjesto Bogicevica ubaciti i to je to. Zeric ne moze biti gori od Markovica i Radinovica.
Heroj@ Može i Mussa ali sam za Zakarića zbog bolje komunikacije sa timom a i ne vjerujem da ćemo u prvom imati puno prostora za njegovu explozivnost i brzinu. Zakarić ima motiva, opet je završio na klupi i mogao bi biti čak čovjek odluke.
Čak sam se razmišljao da stavim Beširevića a Stanića u napad ali previše promjena, teško da bi funcionisalo.
UPRAVA NAPOLJE!
UPRAVA NAPOLJE!
Svaka cast za ovu cijenu karata za srijedu
Neandertalac SD napolje!! Ekipa je selektovana katasrofalno!!! Vratite nam Cenana
Neandertalac SD napolje!! Ekipa je selektovana katasrofalno!!! Vratite nam Cenana
NEW PRIMITIVES ALL OVER BASCARSIJA
Veca je mačka!!! Šteta da nemamo boljeg trenera golmana, jer bi sigurno još mnogo napredovao. Ovako skuplja iskustvo i stiče rutinu. Ima nešto što mu je Bog dao, i što se kod golmana teško može treningom steći, refleks i brzinu. Mora raditi mnogo na kupljenju lopti na centaršutevima, kao i na igru nogom. To su mu najveće mane. Slažem se da ga ne treba davati za male pare, makar su golmani uvijek najeftiniji dio tima.
- Neandertalac
- Kontakt:
Hvala za ovo oko cijene karatairfo je napisao/la:Svaka cast za ovu cijenu karata za srijedu
Tek od iduće sezone kada dovedem svoje igrače možemo suditi. Za koju godinu grupe Lp ili El
UPRAVA NAPOLJE!
UPRAVA NAPOLJE!
- scootzzZzTM87
- Kontakt:
Raja nacuo sam da Miro mozda ostane, vrse se pregovori spreman je spustiti na 200k po sezoni, umjesto 250k, sta mislite vi?
- plavousrcu
- Kontakt:
Golmana je tesko prodati za dobre pare. Tesko da cemo mi za njega uzeti pola miliona eura, a ne vidim ni zbog cega bismo ga prodavali. Pojedinci bi ovdje sve prodali sto vrijedi i sta poslije? Mozemo li mi dovesti boljeg golmana? U ligi ga ne vidim, a treba imati na umu da je golman pola ekipe. Moramo shvatiti da ako zelimo igrati bitnu ulogu u prvenstvu i ako jocemo iskorak u Evropi onda nema rasprodaje.
Svaka čast upravi za izgradnju Juga
Ma sve ćemo izgraditi, ma sveeeeeeeeee!
Prvenstvo Republike BiH (1): 1946!
Prvenstvo Jugoslavije (1): 1971/1972!
Prvenstvo BiH (6): 1997/1998, 2000/2001, 2001/2002, 2009/2010, 2011/2012, 2012/2013!
Kup (5): 1999/2000, 2000/2001, 2002/2003, 2010/2011, 2011/2012!
Superkup (3): 1998, 2000, 2001!
Prvenstvo Jugoslavije (1): 1971/1972!
Prvenstvo BiH (6): 1997/1998, 2000/2001, 2001/2002, 2009/2010, 2011/2012, 2012/2013!
Kup (5): 1999/2000, 2000/2001, 2002/2003, 2010/2011, 2011/2012!
Superkup (3): 1998, 2000, 2001!
- Neandertalac
- Kontakt:
Vedran ide iz više razloga. Najvrovatnije naravno, uvije treba ostaviti prostora za "ali".plavousrcu je napisao/la:Golmana je tesko prodati za dobre pare. Tesko da cemo mi za njega uzeti pola miliona eura, a ne vidim ni zbog cega bismo ga prodavali. Pojedinci bi ovdje sve prodali sto vrijedi i sta poslije? Mozemo li mi dovesti boljeg golmana? U ligi ga ne vidim, a treba imati na umu da je golman pola ekipe. Moramo shvatiti da ako zelimo igrati bitnu ulogu u prvenstvu i ako jocemo iskorak u Evropi onda nema rasprodaje.
Čuj 200.000. Čega
UPRAVA NAPOLJE!
UPRAVA NAPOLJE!
- plavousrcu
- Kontakt:
Odakle ti informacije da je trazio 250, a sada 200k? To su za mene nebuloze.scootzzZzTM87 je napisao/la:Raja nacuo sam da Miro mozda ostane, vrse se pregovori spreman je spustiti na 200k po sezoni, umjesto 250k, sta mislite vi?
Znali se kako jug treba izgledati projekat ili skica ?
- scootzzZzTM87
- Kontakt:
Pouzdane informacije vjeruj mi, sta kazete da li cemo mi pristati? Ja mislim da bi trebali, ipak je on 2 levela iznad svih igraca u nasoj ligi, a dobro ce doci u evropiplavousrcu je napisao/la:Odakle ti informacije da je trazio 250, a sada 200k? To su za mene nebuloze.scootzzZzTM87 je napisao/la:Raja nacuo sam da Miro mozda ostane, vrse se pregovori spreman je spustiti na 200k po sezoni, umjesto 250k, sta mislite vi?
Osvajamo duplu evo sto.Siroki je tanak i njih uzimamo lagano 3-0,treba samo u kost,finale sa Mladosti iz Kaknja oni to nemogu izdrzat pritisak,idemo pitarima slobodi radniku i krupi tu uzimao 2 i 2 nerjeseno kuci uzimamo zrinjski i radnika i to je to cujemo se na kraju.Samo pozitivno nista negativno gazi sve razvali od srjede krece nasa lokomotiva,mi smo zeljo mi smo najaci najbolji najveci.
Trenutno korisnika/ca: AhmedNurudin, antibot, berjan, ELDIABLO20, Giba87 i 58 gostiju.