FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
- Neandertalac
- Kontakt:
Re: FK Željezničar
Ako računamo doprinose na redovna davanja, nakupi se tu fina svota na platu od 10.000 npr.
Možda je dečko mislio i na to.
Možda je dečko mislio i na to.
Željezničar za život cijeli !
UPRAVA NAPOLJE!
UPRAVA NAPOLJE!
Sve zavisi kakav ugovor ima. Godinu do isteka ga moraš prodati, ili produžiti. Mnogo je primjera šta se dešavalo kada ugovor dođe na pola godine, malo koji igrač/golman produži. Mislim da Veca ima do 2018 ili 2019, pa nije pod moranje da se mora prodati. Sa druge strane kvalitetna ponuda se ne odbija. Teško je biti pametan. Ne rijetko smo fulali pri prodaji igrača (Kvesić, Svraka ) u bližoj prošlosti, pa moramo biti oprezni sa Vecom. On nam je jedini ostao u izlogu od igrača iz naše škole. Prodajom njega i Lendrića, nemamo baš igrača za ponuditi...
- Neandertalac
- Kontakt:
Monci je napisao/la:Sve zavisi kakav ugovor ima. Godinu do isteka ga moraš prodati, ili produžiti. Mnogo je primjera šta se dešavalo kada ugovor dođe na pola godine, malo koji igrač/golman produži. Mislim da Veca ima do 2018 ili 2019, pa nije pod moranje da se mora prodati. Sa druge strane kvalitetna ponuda se ne odbija. Teško je biti pametan. Ne rijetko smo fulali pri prodaji igrača (Kvesić, Svraka ) u bližoj prošlosti, pa moramo biti oprezni sa Vecom. On nam je jedini ostao u izlogu od igrača iz naše škole. Prodajom njega i Lendrića, nemamo baš igrača za ponuditi...
UPRAVA NAPOLJE!
UPRAVA NAPOLJE!
- plavousrcu
- Kontakt:
Necemo takvom politikom nigdje dogurati. Primjetim i da je ovdje kod nas na forumu bitnije koga cemo prodati nego ko ce nam igrati. Shvatam da nam je to vazna stavka u proracunu, ali ako na prvu budemo sve prodavali nece biti dobro. Ako prodamo Lendrica zasto prodavati Vecu? Bolje mu je ponuditi novi ugovor uz bolje uslove.Monci je napisao/la:Sve zavisi kakav ugovor ima. Godinu do isteka ga moraš prodati, ili produžiti. Mnogo je primjera šta se dešavalo kada ugovor dođe na pola godine, malo koji igrač/golman produži. Mislim da Veca ima do 2018 ili 2019, pa nije pod moranje da se mora prodati. Sa druge strane kvalitetna ponuda se ne odbija. Teško je biti pametan. Ne rijetko smo fulali pri prodaji igrača (Kvesić, Svraka ) u bližoj prošlosti, pa moramo biti oprezni sa Vecom. On nam je jedini ostao u izlogu od igrača iz naše škole. Prodajom njega i Lendrića, nemamo baš igrača za ponuditi...
Zato što ga ne možeš zadržati, možeš silom jedino. Mi smo još uvijek u fazi kada igrač mora prihvatati inostrane ponude, isključivo zbog plate. Kod nas ima 5 hiljada KM, a neki kukuruzspor mu nudi 30 hiljada eura, ti mu možeš podići na 7 hiljada i baš si se isprsio a to je opet presmiješno u odnosu na šta mu oni nude.plavousrcu je napisao/la:Ako prodamo Lendrica zasto prodavati Vecu? Bolje mu je ponuditi novi ugovor uz bolje uslove.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
- Hrasno1921
- Kontakt:
Ma Lendric i Veca garant idu na ljeto, iskreno ne vidim koga bi jos to mogli prodati, a realno zaradom od njihove prodaje mogli bi odlicno pokriti njihove pozicije drugim akvizicijama, Lendric je na vrhuncu i to mu je maksimum, sa druge strane Veca standardan, mlad i odlicno brani, sve u svemu nama pare trebaju i to nije tajna, insfrastrukturni projekti, ulaganje u ekipu za slijedecu sezonu sve pod moranje, a pare od Evrope stizu tek u oktobru ...Monci je napisao/la:Sve zavisi kakav ugovor ima. Godinu do isteka ga moraš prodati, ili produžiti. Mnogo je primjera šta se dešavalo kada ugovor dođe na pola godine, malo koji igrač/golman produži. Mislim da Veca ima do 2018 ili 2019, pa nije pod moranje da se mora prodati. Sa druge strane kvalitetna ponuda se ne odbija. Teško je biti pametan. Ne rijetko smo fulali pri prodaji igrača (Kvesić, Svraka ) u bližoj prošlosti, pa moramo biti oprezni sa Vecom. On nam je jedini ostao u izlogu od igrača iz naše škole. Prodajom njega i Lendrića, nemamo baš igrača za ponuditi...
1921'
U gradu Saraj'vu sve ima svoju pricu, i u Sara'jvu nista nije slucajno !
Još jednom, i poslednji put...svako ima pravo na svoje mišljenje, ja to poštujem, jer niti znamo svi isto o nogometu, niti imamo iste informacije, ili ih nemamo. S toga pojedinci preskačite šta ljudi pišu ako Vam se ne sviđa.Ne pokušavajte ovdje ponižavati navijače Želje. Iznosite svi svoje mišljenje, bez nekih debilnih smajlija ako je to moguće.
.::jel to ti nas malo...il fakat postoji mogucnost.ako trazi 200 treba mu dati,i vec sam rekao uz jos jedno kvalitetno pojacanje to bi se upravi vratilo za dvije utakmice,izgleda oni jos neshvataju koji potencijal imaju u nama prvo kolo narednog prvenstva puna Grbavica,prije toga 2 utakmice u europi min.mislim na ligu prvaka i eto,a jos veci bum bi bio sa godisnjim masa raje bi kupilo godisnju jer nama navijacima Zelje netreba puno da nas neko nahajca i zato ovim putem apelujem ako iko od uprave cita ove postove il neko ko je povezan trebaju max.se potruditi oko Mire.ako nista mozda i neki trens.u srijedu na Istoku...scootzzZzTM87 je napisao/la:Pouzdane informacije vjeruj mi, sta kazete da li cemo mi pristati? Ja mislim da bi trebali, ipak je on 2 levela iznad svih igraca u nasoj ligi, a dobro ce doci u evropiplavousrcu je napisao/la:Odakle ti informacije da je trazio 250, a sada 200k? To su za mene nebuloze.scootzzZzTM87 je napisao/la:Raja nacuo sam da Miro mozda ostane, vrse se pregovori spreman je spustiti na 200k po sezoni, umjesto 250k, sta mislite vi?
200 sa doprinosima znači 300.
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
- Hrasno1921
- Kontakt:
Ne mogu doprinosi biti 50% da ga j***, mozda 20% u vrh glave
1921'
Ja se nadam da se svi svijesni sta znaci cifra od 200.000 KM za nas klub, pa da dobro promislite mozemo li za jednog igraca istu izdvojiti.
To su nebuloze, nismo mi ni D od Dinama da to mozemo.
- Zeljeznicar -
- grbavicka1921
- Kontakt:
Furamo i dalje na dva fronta i to punim plućima što se kaže. Uvijek sam razmišljanja bio, nek' se stadion napravi kako Bog zapovjeda, pratit' će to i neki iskorak u Evropi onda, samo da se odvojit' od igranja na Koševu.
Remont ekipe će biti obiman, k'o veliki servis i zamjena zupčastog nakon predjenih cca 70.000 km.
Ona mreža na istoku "GOT to GO"! Odvratno izgleda, nikad nisam još vidio igdje da se na bočnoj tribini stavlja zaštitna mreža i ako iko ikakvog uticaja na nekoga ima ili nekoga poznaje koji je blizak klubu neka mu prenese molim. Sjever OK, Jug u budućnosti OK, al istok, ono je DEGUTANTNO! hvala

Remont ekipe će biti obiman, k'o veliki servis i zamjena zupčastog nakon predjenih cca 70.000 km.
Ona mreža na istoku "GOT to GO"! Odvratno izgleda, nikad nisam još vidio igdje da se na bočnoj tribini stavlja zaštitna mreža i ako iko ikakvog uticaja na nekoga ima ili nekoga poznaje koji je blizak klubu neka mu prenese molim. Sjever OK, Jug u budućnosti OK, al istok, ono je DEGUTANTNO! hvala
*"Nije to bolest rijetka, nisu posljedice rata, al' ja sam prvo rek'o ŽELJO pa sam poslije rek'o tata."
Valjda je ovo 31%.Hrasno1921 je napisao/la:Ne mogu doprinosi biti 50% da ga j***, mozda 20% u vrh glave
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
pa ako je to 250 sa doprinosima ja odmah potpisujem i ponavljam jos jedno zvucno pojacanje i eto euforije na pocetku sezone,garantujem da bi nas bilo u redovima za godisnje karte prvi dan cak bi pored godisnje bio spreman placati nekom klincu kartu koji hoce da ide na tekmu a nema za karte....
Da, ovako na prvu izgleda mnogo, sa doprinosima to izađe oko 22.000 mjesečno. Sa druge strane o kakvom iskoraku želimo pričati ako ne možemo ispoštovati takvog igrača? Nekad moramo početi i ovo je idealna prilika jer znamo šta plaćamo, što je u ovom trenutku najbitnije. Nije to mačak u vreći pa da ne znaš šta dobijaš. Baš nam se poklopilo.Zenzo je napisao/la:Ja se nadam da se svi svijesni sta znaci cifra od 200.000 KM za nas klub, pa da dobro promislite mozemo li za jednog igraca istu izdvojiti.
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
- Neandertalac
- Kontakt:
Ja sam mišljenje da od toga nema ništa. Vrlo teško, skoro nemoguće.
UPRAVA NAPOLJE!
UPRAVA NAPOLJE!
- Feldmarschall
- Kontakt:
Piše li Bocaccio još uvijek ovdje? Ili neko zna kako stupiti u kontakt s njim? (PP, hvala.)
- Hrasno1921
- Kontakt:
To vec moze i realnije je, realno klub samo poreza puno plati zbog visine placa, jer niko ne radi za minimalac pa ni Mujo koji odrzava terenVirtu4l je napisao/la:Valjda je ovo 31%.Hrasno1921 je napisao/la:Ne mogu doprinosi biti 50% da ga j***, mozda 20% u vrh glave
Ja koliko sam upucen igraci sami sebi placaju PIO i zdravstveno, barem je tako bilo prije, ocito da se nesto promijenilo, jer klubovi su udruzenja gradjana po zakonu, i to vec drugacije frcera, ali to sve pofatati kako se kad mijenja, je barem sto se mene tice nemoguce ...
1921'
Istina je to ali opet pogledaj da mi trazimo generalnog sponzora da nam dadne taj iznos, sto bi znacilo da bi GS bio maletene novac za jednog igraca.Virtu4l je napisao/la:Da, ovako na prvu izgleda mnogo, sa doprinosima to izađe oko 22.000 mjesečno. Sa druge strane o kakvom iskoraku želimo pričati ako ne možemo ispoštovati takvog igrača? Nekad moramo početi i ovo je idealna prilika jer znamo šta plaćamo, što je u ovom trenutku najbitnije. Nije to mačak u vreći pa da ne znaš šta dobijaš. Baš nam se poklopilo.Zenzo je napisao/la:Ja se nadam da se svi svijesni sta znaci cifra od 200.000 KM za nas klub, pa da dobro promislite mozemo li za jednog igraca istu izdvojiti.
Ja lino mislim da je to veci nivo od nas i nase mogucnosti.
- Zeljeznicar -
Ma buraz mi smo Vareu plaćali 8.000 KM mjesečno, da ne spominjem ove Bevabe, Husiće i kompaniju, tako da se za Miru mora pronaći novac. Naravno, ukoliko ova cifra ima veze sa istinom.
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Trenutno korisnika/ca: Deladela1, Mamba21, pintol_TM87 i 51 gost.