AC Milan - Arhiva postova
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
Re: AC Milan
Moj rope11 sta si ti gledao da mi je znati, i da su bili najbolji ti bi rekao da su losi, jer pesimisticno gledaš...Milan se otvorio Pioli umjesto da ih dokrajci on kukavica zatvara utakmicu...pa Inter nije ima preko 40% posjed lopte , imao je ubjedljivo manje suteva od Milana!
Ma opustio se Rope, konta došli Kinezi sad automatski ispod 38 pobjeda u sezoni sve ogroman neuspjeh 
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
e yebajite ga, sad ja ispade lud što mi se ne sviđa što nam je ekipa grupa luzera koji proslavljaju remije 
idite u genovu, sampdoriu, udinese pa proslavljate do mile volje, u milanu to nećete
idite u genovu, sampdoriu, udinese pa proslavljate do mile volje, u milanu to nećete
Ne volim zakone, morale, religije, pravila. Ne volim da me oblikuje društvo.
FORZA MILAN !
FORZA MILAN !
Lud si što misliš da je Inter jučer zaslužio išta više od jednog boda 
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
Lud je on i bez toga 
Poslano sa mog LeTV x600 koristeći Tapatalk
Il Club più titolato al mondo!
Ma nadoće s godinama 
alo ba visocki tutankamon, dobro te
mozemo zavrsiti pricu, zasluzili smo bod, ali nabijem svakog igraca koji nosi dres milana i slavi remije
mozemo zavrsiti pricu, zasluzili smo bod, ali nabijem svakog igraca koji nosi dres milana i slavi remije
FORZA MILAN !
FORZA MILAN !
u pravu je rope11
sta imas slaviti yebeni bod,nismo nikad od tog posla bili ali kad pogledam ko nam je kapiten ili kapiteni sve mi je jasno ali hajde evo doslo je para bice sad boje abd
sta imas slaviti yebeni bod,nismo nikad od tog posla bili ali kad pogledam ko nam je kapiten ili kapiteni sve mi je jasno ali hajde evo doslo je para bice sad boje abd
Ma slavlje manje više, to mi je pravo da vam kažem nebitno.
Ja sam se uhvatio onog dijela gdje govorimo o samoj igri i (ne)zasluženom bodu. Al' eto finiširali smo i tu priču.
Ja sam se uhvatio onog dijela gdje govorimo o samoj igri i (ne)zasluženom bodu. Al' eto finiširali smo i tu priču.
Jeste li čitali za tweet od predsjednika Ason Ville kineza nekakvog, kao "puno srece Milanu sa kockanjem s porodicom Li" kao ne zna otkud im sredstva koja su obecali ccc
Pa svi znaju otkud im sredstva
De mene prosvjetli, otkud im pare za ljetne transfere, ja nista na netu nisam nasao o ovome vlasniku?,
-
gambler1899
- Kontakt:
Navodno Fabregas i Musacchio bi mogli biti prva pojavanja a spominje se još Kolasinac da se dvoumi izmedju arsenala i Milana....po meni sve su ovo novinarska nagadjanja kao i do sad,ali bilo bi lijepo da se već sad ganjaju kvalitetni igraci.. Šta će biti ostaje da se vidi
Re: RE: Re: AC Milan
Lik digo kredite da kupi klub. To svi znaju. Postoje dvije mogućnosti. Prva je da ima takav plan da za kratko vrijeme toliko poveća prihode da može pojačati ekipu i vraćati kredit. Druga je da ne mogne vraćati kredit pa da nas preuzme Eliot fond koji mu je najveći kreditor. Mada ja ipak mislim da Li nije sam i da ce se kompanije koje su se spominjale ranije vjerovatno naknadno pojaviti i kupiti određeni procenat dionica od njega.meskalin je napisao/la:De mene prosvjetli, otkud im pare za ljetne transfere, ja nista na netu nisam nasao o ovome vlasniku?,
@rope11 Puna podrška za tebe. Milan nije velikan koji je bio prije deceniju ali je i dalje velikan i kao velikan ne smije slaviti bod protiv bilo koje ekipe, da ne govorim protiv ekipe koja je ispod njega na tabeli i to još protiv rivala. I ne treba biti zadovoljan igrom Milana (ne protiv Intera kada su i pokazivali zube nego tokom cijele sezone) jer ta igra nije dostojna velikana. Tako neka igra Leicester i tako ti lijevi klubovi koji su outsideri u svojim ligama ali ne i velikan tipa Milana, Barcelone, L'pool-a, Utd-a i ostalih. Iako nisam navijač Milana, to je jedan od klubova iz Italije koje najviše gotivim i za kojeg priželjkujem da se vrati u vrh Evropskog nogometa zajedno sa L'pool-om, Utd-om i ostalim velikanima.
Re: RE: Re: RE: Re: AC Milan
Pa to su obe lose opcije, ako mene pitas, tu nema grama garanta da bi moglo se ostvariti ono sto svi ocekuju...ja se bojim da ce ga on na kraju preprodati. I Silvio papak 3 godine ganja da proda klub i proda ga liku koji mora dici kredit da ga kupi :Smuxa je napisao/la:Lik digo kredite da kupi klub. To svi znaju. Postoje dvije mogućnosti. Prva je da ima takav plan da za kratko vrijeme toliko poveća prihode da može pojačati ekipu i vraćati kredit. Druga je da ne mogne vraćati kredit pa da nas preuzme Eliot fond koji mu je najveći kreditor. Mada ja ipak mislim da Li nije sam i da ce se kompanije koje su se spominjale ranije vjerovatno naknadno pojaviti i kupiti određeni procenat dionica od njega.meskalin je napisao/la:De mene prosvjetli, otkud im pare za ljetne transfere, ja nista na netu nisam nasao o ovome vlasniku?,
To smo već apsolvirali,al aaaajmo biti pozitivni 
Ja bi bio zadovoljan sa Aubom, Cesom,Musacom,Kolasincem, ako bi Seo dosao Silja prebaciti na njegivo prirodno mjesto i vjerujem da bi pruzao puno bolje partije
Znaci vezni red bi bio recimo Jack- Locateli(Montolivo)-Ces i napad pod uslovom da zadrzimo Gerara-Auba- Suso
Msm da bi to bila fina ekioa koa bi bez probkema trebala zavrsiti medju 4 najbolje,a onda iduce.sezone se jos malo pojacati i napasti scudeto
Znaci vezni red bi bio recimo Jack- Locateli(Montolivo)-Ces i napad pod uslovom da zadrzimo Gerara-Auba- Suso
Msm da bi to bila fina ekioa koa bi bez probkema trebala zavrsiti medju 4 najbolje,a onda iduce.sezone se jos malo pojacati i napasti scudeto
- muha milanez
- Kontakt:
Nažalost ali mislim da ce Gerard nazad u Barsu, tako da kad se Jack oporavi može se vratit na svoju poziciju. Ceka nas uzbudljivo ljeto. 
..Milan is not just a team for me. It is part of my life..
..Paolo Maldini..
..⚫🔴⚫🔴..
..Paolo Maldini..
..⚫🔴⚫🔴..
ščiljina prirodna pozicija je klupa 
dokle više traženja opravdanja, tip već 5 godina igra lijevo/desno u zavisnosti od situacije i još uvijek se nije pomjerio sa mrtve tačke otkako je prekomandovan u prvi tim.
to dešnjak/ljevak je bitno za one koji učestvuju u napadu, njemu je po tom pitanju svejedno gdje igra jer dotični ne umije ni centar da pređe.
to je i dalje tankosava sredina, treba nam uz fabregasa minimum još jedan kvalitetan veznjak, kakav crni lokateli ili jack u sredini.
ma ovako kad gledam treba nama puno više nego što to mi mislimo, oba beka, sva tri veznjaka, napadač, stoper i još par back up igrača na različitim pozicijama, trebat će bar 3 godine da to sve sjedne na svoje mjesto.
rekli su da žele vratiti nazad đerara, ali sam pročitao da je on taj koji će imati pravo na zadnju riječ... pa ako bude želio biti na klupi barselone dok može igrati redovno u milanu, njegova stvar, ali treba vidjeti da nam ga nekako preprodaju jer vrijedi toga.
ovaj mali je par levela iznad svih, nevjerovatno koja je napast i kako mu je svaki kontakt sa loptom opasnost po gol, neka se tamo jack i suso bore za prvu postavu.
dokle više traženja opravdanja, tip već 5 godina igra lijevo/desno u zavisnosti od situacije i još uvijek se nije pomjerio sa mrtve tačke otkako je prekomandovan u prvi tim.
to dešnjak/ljevak je bitno za one koji učestvuju u napadu, njemu je po tom pitanju svejedno gdje igra jer dotični ne umije ni centar da pređe.
to je i dalje tankosava sredina, treba nam uz fabregasa minimum još jedan kvalitetan veznjak, kakav crni lokateli ili jack u sredini.
ma ovako kad gledam treba nama puno više nego što to mi mislimo, oba beka, sva tri veznjaka, napadač, stoper i još par back up igrača na različitim pozicijama, trebat će bar 3 godine da to sve sjedne na svoje mjesto.
rekli su da žele vratiti nazad đerara, ali sam pročitao da je on taj koji će imati pravo na zadnju riječ... pa ako bude želio biti na klupi barselone dok može igrati redovno u milanu, njegova stvar, ali treba vidjeti da nam ga nekako preprodaju jer vrijedi toga.
ovaj mali je par levela iznad svih, nevjerovatno koja je napast i kako mu je svaki kontakt sa loptom opasnost po gol, neka se tamo jack i suso bore za prvu postavu.
FORZA MILAN !
FORZA MILAN !
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.