FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Ma nema od Telemacha ništa ne pišite gluposti. Neka ostane ovako kako jest i to je to, jer bolje ne može biti. Ako se raskine ugovor, BHT će uzimati jednu utakmicu po kolu, Arena jednu ili ni jednu:)
Pa da opet bude nesta slicno kao Moja tv?!aleksandar_veliki je napisao/la:Nekako mi se cini Telemah kao realnija opcija, iako mozda ne treba iskljuciti iz igre Mtel. Zasto? Mislim da i oni imaju nesto slicno Mojoj TV, a i vlasnici su Logosofta. Mislim da ima neki pravilnik ili slicno na stranici Saveza vezano za to sponzorstvo. Pokusat cu pronaci pa postaviti.Zip je napisao/la:Areni sport sve dati da radi, ili Telemachu!!!
Ako nista, bar ce slika biti ljepsa a i imat cemo prikladnu uvodnu emisiju a bgmi i pregled kola!!!
Mislim da se napokon treba vise gledati gledaoci, i izabrati opciju koja moze da pruzi da sto vise ljudi ima mogucnost da gleda utakmice Bh lige, ma kakve one bile.
Sumnjam da ce ista mjenjati, dokle god su ovi ljudi u savezu.
Koliko ja znam, postojala je neka varijanta da se formira nas SportKlub, na fazon Arene BiH, te da od sljedeće sezone oni imaju ugovor sa Savezom i rade sve prenose.aleksandar_veliki je napisao/la: Nekako mi se cini Telemah kao realnija opcija, iako mozda ne treba iskljuciti iz igre Mtel. Zasto? Mislim da i oni imaju nesto slicno Mojoj TV, a i vlasnici su Logosofta. Mislim da ima neki pravilnik ili slicno na stranici Saveza vezano za to sponzorstvo. Pokusat cu pronaci pa postaviti.
Ne znam dokle se sa tim doslo, i da li ti imas neke detaljnije informacije?
Od trenutnih opcija, Arena je definitivno najbolja, posebno sada kad su i na Telemachu, a ArenaBiH je u svim mogućim paketima.
- Sarajlijica1946
- Kontakt:
Arena Sport. Plavka. 
Bojim se da ako izgubimo Telecom, da gubimo i pet prijenosa po kolu.
Volio bih da dođe do promjene, da se ko čovjek sve može pogledati na TV-u svaka utakmica, a ne da kao sirotinja na streamu gledam, kvalitet 144p. Svaka čast momcima koji rade stream za nas koji nemamo mojuTV i koji je ne možemo imati.

Volio bih da dođe do promjene, da se ko čovjek sve može pogledati na TV-u svaka utakmica, a ne da kao sirotinja na streamu gledam, kvalitet 144p. Svaka čast momcima koji rade stream za nas koji nemamo mojuTV i koji je ne možemo imati.
Re: RE: Re: FK Sarajevo
@aco ja se slazem da bi trebalo pogurati manje klubove ako vec imaji volju kao Mladost ili Krupa da napreduju da to ne bude sica od prava ali definitivno ono sto dobijemo mi i zeljo je sramotnoaleksandar_veliki je napisao/la:Postavlja se pitanja da li trebaju svi klubovi biti isto placeni? Ko god da uzme sigurno ce najvise koristi imati od Sarajeva i Zelje s tim sto ne treba zanemariti Zrinjski i Slobodu. Nekako mi se cini da je u prelaznom periodu dosadasnji sistem bio u redu, no mislim da nema liga u Evropi u kojoj svi isto dobijaju od tv prava?
Sent from my SM-G928F using Tapatalk
Svi u napad,jedan je HASE
Zato sto su napravili ugovor takav kakav jesu, mi umjesto derbi utakmica moramo gledati lupam Vitez-Olimpik, uz duzno postovanje pomenutim..
To nigdje na svijetu nema.
To nigdje na svijetu nema.
Nema, vise ljudi zele gledati Real nego Leganes, tako i Sarajevo nego Metalleghe.aleksandar_veliki je napisao/la:Postavlja se pitanja da li trebaju svi klubovi biti isto placeni? Ko god da uzme sigurno ce najvise koristi imati od Sarajeva i Zelje s tim sto ne treba zanemariti Zrinjski i Slobodu. Nekako mi se cini da je u prelaznom periodu dosadasnji sistem bio u redu, no mislim da nema liga u Evropi u kojoj svi isto dobijaju od tv prava?
Bezbroj puta rečeno, ali isto tako i BH Telecom daleko veću korist ima kada se direktno na njihovom kanalu gleda utakmica, prvenstveno Sarajeva i Željezničara.Vucevich je napisao/la: Nema, vise ljudi zele gledati Real nego Leganes, tako i Sarajevo nego Metalleghe.
Ne znam je li mojaTV ima u cijeloj Federaciji, pa eto ako neko zna, neka mi kaže, mi u RS ni pomoću trikova ne možemo imati
Re: RE: Re: RE: Re: FK Sarajevo
Moguce je i ako je tako opet ce sav kajmak da pokupe u savezu na zalost.jer ipak oni bi morali da gledaju dobrobit fudbala i da sire gledanost.koje fajde sto plate za klubov kotizaciju kad sa tim sem sto je telekom zaradjivao na navijacima Sarajeva i zelje nisu nista drugo postiglialeksandar_veliki je napisao/la:Slazem se i mislim da ce se sad, ako istice ugovor sa Telecomom, a mislim da jeste, imati prilike izboriti za svoj bolji status. No, ima jedna kvaka, cini mi se da po Pravilniku o kojem sam govorio stoji da prilikom prodaje kompletne lige odluka se donosi vecinom glaasova. Moram to iskopati nekako. Neko je pitao da li znam nesto vise, doista nemam pojma, no cini mi se kao dobra tema za razmjenu misljenja.baboatif je napisao/la:@aco ja se slazem da bi trebalo pogurati manje klubove ako vec imaji volju kao Mladost ili Krupa da napreduju da to ne bude sica od prava ali definitivno ono sto dobijemo mi i zeljo je sramotnoaleksandar_veliki je napisao/la:Postavlja se pitanja da li trebaju svi klubovi biti isto placeni? Ko god da uzme sigurno ce najvise koristi imati od Sarajeva i Zelje s tim sto ne treba zanemariti Zrinjski i Slobodu. Nekako mi se cini da je u prelaznom periodu dosadasnji sistem bio u redu, no mislim da nema liga u Evropi u kojoj svi isto dobijaju od tv prava?
Ako neko i nesta moze biti profitabilno u ovoj nasoj drzavi, to je nasa Premier liga.
Toliko potencijala ima, a tako olako se na tome radi.
Toliko potencijala ima, a tako olako se na tome radi.
- PitarBordo
- Kontakt:
Telemach je trenutno najatraktivniji. A Arene (isti vlasnik mtela i Logosofta) možda i najpristupačnije jer se nalaze na mislim svim kabl. operaterima u državi.
Opširnije ću nešto kasnije.
Opširnije ću nešto kasnije.
Samo Saraj'vo.
- TobeYarabi
- Kontakt:
arena zbog plavuse, a SK su najbolji
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Kakav Radovac, ja da sam bolestan bolje bi igrao..Sarajlijica1946 je napisao/la:pitic je napisao/la:Eto šanse Radovcu da uleti.![]()
Ivetic ce igrati, cak mislim da ce prije staviti Mihojevica ili Kovacevica na zadnjeg u veznom redu.
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
De dogovori da prođemo, stipu se prenosaaleksandar_veliki je napisao/la:Pozdrav ekipa. Neko je danas pitao za utakmicu pa da javim da ce vjerovatno biti na Mojoj tv. Upravo sam razgovarao sa predsjednikom Mladosti i kazue da je sve dogovoreno samo se ceka sutra definitivno da. Edit:. Majkl nije clan foruma jer je po misljenju moderacije troll, a i veci dio forumske zajednice to isto smatra.
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Ja bi pod hitno trazio drugo rjesenje a telekom bi ostavio kao zadnji.aleksandar_veliki je napisao/la:Kad smo se dotakli Moje TV mozda da prodiskutujemo o iducoj sezoni. Koliko sam upoznat, Telecomu istice ugovor. Produziti ga ili traziti drugo rijesenje? Je li realna cijena po kojoj se daju prava, postoji li mozda neko ko je spreman uci u borbu za nasu ligu?
Moralo se poceti od necega i Telecom jw odlicno uletio.nije bez mana.slazem se treba teziti jos.boljem
-
bordobijeli
- Kontakt:
Imam Moja tv i zadovoljan sam . nije to kvalitet prijenosa al kad nisam na stadionu uvijek imam negdje pogledati FKS arena,bht,kanal moja tv .
Mislim da bi pogubno bilo davati kablovskim ili IPTV operaterima, bolje je prava da kupi TV Kanal. Mada sada već postoji sporazum između Mts-a i United Grupe, tako da bi, mi kao gledaoci, bili u boljoj poziciji nego sa BH Telecomom. E sad je do klubova i saveza da regulišu koliko će ko dobijati para. Pogledati kako su to druge zemlje riješile i prepisati.
Rustemoviću brz oporavak.
Rustemoviću brz oporavak.
Trenutno korisnika/ca: Bajroni, Beli98, Ghost67, Google Adsense [Bot], Hamagara, Jadnimi, murky, NazorUso, Pact1921, plisek, Seher1921, supervizor, Tracy3McGrady, trunks1946, ubipara i 115 gostiju.