FK Tuzla City
Moderator/ica: GracanicaAA
- tuzlak1987
- Kontakt:
Re: FK Sloga Simin Han - Tuzla
E cuj oni normalno diskutuju, 28 hiljada smajlija i porcija vrijedjanja u svakom postu.
Vrijedjaju Azmira na sve nacine, ruznim imenima ga nazivaju, a covjek jedan od rijetkih koji ne zali pare na ljude koji nemaju u BIH i pomaze im da preguraju ili tamo u USA koliko je pomogao nasim ljudima koji su dosli za hljebom.
Uz to navijaci Slobode svakako da se moraju ukljuciti u diskusiju, Azmir je navijac Slobode i covjek prati Slobodu i na strani i kuci aktivno, to sto nije vise predsjednik nema nikakve veze. Ja iskreno niti nemam pojma ko vama vodi klub i ko vam je predsjednik, ne zanima me niti mi pada napamet da ga vrijedjam.
Vrijedjaju Azmira na sve nacine, ruznim imenima ga nazivaju, a covjek jedan od rijetkih koji ne zali pare na ljude koji nemaju u BIH i pomaze im da preguraju ili tamo u USA koliko je pomogao nasim ljudima koji su dosli za hljebom.
Uz to navijaci Slobode svakako da se moraju ukljuciti u diskusiju, Azmir je navijac Slobode i covjek prati Slobodu i na strani i kuci aktivno, to sto nije vise predsjednik nema nikakve veze. Ja iskreno niti nemam pojma ko vama vodi klub i ko vam je predsjednik, ne zanima me niti mi pada napamet da ga vrijedjam.
Koga ba boli kur.ac sta ti i koga postujes,evo suze nam niz ledja kapljuNeretvanskaPastrmka je napisao/la:Levat tjeramo vas koji navijate za slobodu i diskutujemo sa deckom sa nickom @slogas. Njega sam citirao dok se drugi nisu javili. Ne znam u cemu je problem da vas pucaju takvi kompleksi od Veleza da vas je nekoliko primorano pisati ovdje a niste isti rang. Sta sada mogu ja srat po temi zrinjskog jer su iz mog grada. Ne zelim imam navijacki identitet i nisam iskompleksiran. Niti citam te teme. Nema nikakvog straha od Sloge ni sada ni iduce godine samo neka bude posteno pa ko dobije. Sta vise dobra bi bila nasa pobjeda u subotu,da Sloga dobije svih 7 do kraja i da Čelik ostanestaragarda je napisao/la:Al kad ova dva retarda iz vrapcica pocnu sa teme SLOGA tjerat raju i govorit im da ne pisu ovdje![]()
....Samo cekam kad Ce i ovdje nabacit slike onog cobana kako kosi travu sa slamnatim sesirom il kad silazi sa traktora
![]()
.... tacno im je treca liga MJERA....Ovo Ce Vjerojatno na sabanluk dobit za vikend al Ce ih Sisioje kandjijat dogodine tako jako da Ce im predsjednik i traktor i kosilicu morat prodat.... Tablete Ce se gratis dijelit na ulazu
Sto se tice tih naziva za Hasica
![]()
sta ima hadzija
Moj zadnji post na ovu temu. Zalibo me racku samo sam jutros odgovorio onom slogasu na kulturan nacin. Zabavite se svojim klubom i ugledajte se na ostale forumase sa slobodine teme. Oni su cast Slobode i radi njih imam postovanje da ne koristim vece uvrede a imam ih u nogavici pidzame kad se ustanem popisat u 3 ujutro. Vas par ste samo odbaceni iskompleksirani **** i nebitni
Jako bitan faktor
Bitno je da se vecina forumasa poznaje van ove smijurije,i da mi znamo ko je ko,tamo gdje je bitno,i nesto znaci,a sta ce reci iskompleksirani papak poput tebe,evo jako bitno,u depresiju padamo kolektivno
"Modra boja,na bijelome platnu,
Sest ljiljana vezenih u zlatu,
To je zastava ,nasa Bosanska".
"Velikim Bogom se kunemo, da robovi biti necemo".
Prvi predsjednik predsjednistva R BIH Alija Izetbegovic.
Je li on pošten? 3 tekme zaredom isti sudija, ne smrdi ti tu ništa? 20 000 km od Sarajeva, dogovori sa Ibrakvoićem, Selimovićem? Drina Zvornik? Ili je on zaštićen kao polarni medvjed? Svakome po zaslugama druže, da je pošten i da radi sve za unaprjeđenje fudbala ne bi A rekao, ovakotuzlak1987 je napisao/la:E cuj oni normalno diskutuju, 28 hiljada smajlija i porcija vrijedjanja u svakom postu.
pozz
Samo igraj ti i ne predaj se, pjesmom cu te bodriti...
FORZA VELEŽ!
FORZA VELEŽ!
Prosle sedmice krenem dole kuci prije Krupe,reko da navratim,odem sa starim bila neka utakmica,nekakav derbi zadnje kantonalne,u Solini Mladost igrala,Odvalim se smijati,kaze stari koji je tebi k,reko vise raje nego u Vrapcicima..Covjek gleda u mene,kae esi dobar kakvi vrapcicistaragarda je napisao/la:Al kad ova dva retarda iz vrapcica pocnu sa teme SLOGA tjerat raju i govorit im da ne pisu ovdje![]()
....Samo cekam kad Ce i ovdje nabacit slike onog cobana kako kosi travu sa slamnatim sesirom il kad silazi sa traktora
![]()
.... tacno im je treca liga MJERA....Ovo Ce Vjerojatno na sabanluk dobit za vikend al Ce ih Sisioje kandjijat dogodine tako jako da Ce im predsjednik i traktor i kosilicu morat prodat.... Tablete Ce se gratis dijelit na ulazu
Umro sam od smijeha...
Babatunde
Sve sto govoris,nikakvih dokaza....hajde dokazi...rekla kazala,isto kao sada za Slogu,vase teorije zavjere....
Uostalom toga je bilo i davno prije nego se on pojavio u BIH nogometu.recimo velez-gosk,ili zeljo.leotar,sarajevo.olimpici ili sloboda-buducnost td....cijela liga smrdi jarane,i nema izuzetaka...pa taj travnik koji se poziva na postenje bio pod istragom uefe,ej
Zadnja izmjena: solinas, dana/u 18 apr 2017, 00:15, ukupno mijenjano 1 put.
-
staragarda
- Interni moderator
- Kontakt:
Jest, pocele se namjestat utakmice kad se Husic pojavio.... Ahahahaha...
DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA
- tuzlak1987
- Kontakt:
Zavisi iz kojeg ugla gledamo, liga je iskvarena prije njega, za njega i nakon njega ce biti. Ono cijenim sto vi zelite posteno sve da odradite i super pricu stvarate ali zbog vas je bolje da ne gubite godine u ligi bas zbog te lijepe price. Nece vam niko nista pricati protiv toga, samo je cilj da se izvucete iz kaljuge ove lige i to je to, a ne da zbog principa izgubite koju godinu.Babatunde je napisao/la:Je li on pošten? 3 tekme zaredom isti sudija, ne smrdi ti tu ništa? 20 000 km od Sarajeva, dogovori sa Ibrakvoićem, Selimovićem? Drina Zvornik? Ili je on zaštićen kao polarni medvjed? Svakome po zaslugama druže, da je pošten i da radi sve za unaprjeđenje fudbala ne bi A rekao, ovakotuzlak1987 je napisao/la:E cuj oni normalno diskutuju, 28 hiljada smajlija i porcija vrijedjanja u svakom postu.
Uz to navijaci Slobode svakako da se moraju ukljuciti u diskusiju, Azmir je navijac Slobode i covjek prati Slobodu i na strani i kuci aktivno, to sto nije vise predsjednik nema nikakve veze. Ja iskreno niti nemam pojma ko vama vodi klub i ko vam je predsjednik, ne zanima me niti mi pada napamet da ga vrijedjam.![]()
pozz
Znaci da je on dosao u neku Americku ligu pa da tu ima neki sistem i da nema lopovluka sigurno da bi se on tome prilagodio, ali on je skontao kako to hoda u BIH i zato to i radi mozda. Nista nije dokazano, sve su price ali jednostavno ti mozes biti svetac od covjeka ali ces u ovoj ligi kad tad poceti praviti dogovore ako ne zelis da ti neka pozitivna prica koju zelis da napravis ne propadne.
Jel treba vama naredne godine to da napravite odlicnu ekipu, imate dobru atmosferu i navijace i sve i da onda dodje par "glavesina" iz Kaknja, Bratstva, Orasja i nabrije se protiv vas ako ne zelite da odradite neki dogovor? Ne treba da vam neko sjebe sezonu na taj nacin, dogovoris se i adio.
Ja jedno Vi drugo. Tuzlak je napisao da je fin covjek, vratio se bla bla. On ne može imati poštovanje isto kao sto ne može imati bilo ko drugi ko je učestvovao u kriminalnim radnjama pa zvao se on Husic, Mijo, Suljo itd. Bilo je namještanja i bit ce, takva smo država, sto bi mogao pošteno kad mogu kupiti 5 tekmi sudije i eto me u ligi, Europi itd. Poenta je da mi ne hvalite tog kamiondziju jer nije zaslužio ni po čemu, barem kad je fudbal u pitanju. I normalno da ga neću volit, da cu na njega i drvlje i kamenje jer neofirno pretenduje na Pl. Bola cijela BiH se smije sta radi u ovom proljetnom dijelu, a VI se ponosite.
Pozz i sretno vam, završio sam s ovom temom.
FORZA VELEŽ!
FORZA VELEŽ!
Nije ni Hasicu maslo za ramazana niti je poslanikov ashab.Babatunde je napisao/la:Ja jedno Vi drugo. Tuzlak je napisao da je fin covjek, vratio se bla bla. On ne može imati poštovanje isto kao sto ne može imati bilo ko drugi ko je učestvovao u kriminalnim radnjama pa zvao se on Husic, Mijo, Suljo itd. Bilo je namještanja i bit ce, takva smo država, sto bi mogao pošteno kad mogu kupiti 5 tekmi sudije i eto me u ligi, Europi itd. Poenta je da mi ne hvalite tog kamiondziju jer nije zaslužio ni po čemu, barem kad je fudbal u pitanju. I normalno da ga neću volit, da cu na njega i drvlje i kamenje jer neofirno pretenduje na Pl. Bola cijela BiH se smije sta radi u ovom proljetnom dijelu, a VI se ponosite.
Ali i tom potom ti vjeruj u sta hoces.
- tuzlak1987
- Kontakt:
Realno pola trofeja u BIH ligama su dogovoreni trofeji, ovdje se od rata konstantno sve dogovara, a ne od kada je on dosao. Covjeka napadaju svi jer ima nesto vise novca, a o ovima koji godinama rade mutne stvari i po Premijer ligi BIH i koji drze pola saveza se suti. U savezu sjede lopovi, u klubovima sjede ratni profiteri i ljudi sa kriminalnom historijom ali o njima ni rijeci.Babatunde je napisao/la:Ja jedno Vi drugo. Tuzlak je napisao da je fin covjek, vratio se bla bla. On ne može imati poštovanje isto kao sto ne može imati bilo ko drugi ko je učestvovao u kriminalnim radnjama pa zvao se on Husic, Mijo, Suljo itd. Bilo je namještanja i bit ce, takva smo država, sto bi mogao pošteno kad mogu kupiti 5 tekmi sudije i eto me u ligi, Europi itd. Poenta je da mi ne hvalite tog kamiondziju jer nije zaslužio ni po čemu, barem kad je fudbal u pitanju. I normalno da ga neću volit, da cu na njega i drvlje i kamenje jer neofirno pretenduje na Pl. Bola cijela BiH se smije sta radi u ovom proljetnom dijelu, a VI se ponosite.
Mi Tuzlaci da se tu nesto pitamo pa mi bi mozda nesto i osvojili, ne bi izgubili sve zivo sto se moglo izgubiti jer nemamo nikakvog uticaja. U pogresnom grmu trazite zeca, zna se dobro ko se u ovoj drzavi pita, vase komsije, BL i Sarajevo, mi smo obicne vodonose. I treba se priznati odlicno to rade, oni idu u Evropu i uzimaju trofeje, drze po ligama svoje filijale kao sto su Metalleghe i Olimpik, zele Bosnu V. A lopticu prebace na jadnog Azmira.
A on kada bude zelio nesto da dogovori sigurno nece preko sudija dogovarati, to je glup nacin vec sa ekipama. U ovoj se ligi dogovori sa ekipom da ti pusti 3 boda ili da igra za tebe i to je najbolji nacin. Na ova saopstenja se ne obazirem, vidi se iz aviona da neke ekipe zele da zarade ili su im poremeceni planovi tamo gdje su imali namjeru da zarade pa pisu neka saopstenja koja su nidje veze s vezom. I onda Sloga postavi utakmicu na net da je svako moze pogledati i kada je pogledas vidis jednu sasvim normalnu utakmicu gdje Sloga bolje igra i stvara sanse.
Zadnja izmjena: tuzlak1987, dana/u 18 apr 2017, 00:40, ukupno mijenjano 1 put.
jedna stvar je ovdje tacna, da nemate pravih muda za necasne radnje. Ostalo cemo vidjeti 
- tuzlak1987
- Kontakt:
Ma da je Azmir neki Ante ili Mijo sigurno da se o njemu ne bi nista pricalo.shaman7 je napisao/la:jedna stvar je ovdje tacna, da nemate pravih muda za necasne radnje. Ostalo cemo vidjeti
Tebi sigurno nećusolinas je napisao/la:Nije ni Hasicu maslo za ramazana niti je poslanikov ashab.Babatunde je napisao/la:Ja jedno Vi drugo. Tuzlak je napisao da je fin covjek, vratio se bla bla. On ne može imati poštovanje isto kao sto ne može imati bilo ko drugi ko je učestvovao u kriminalnim radnjama pa zvao se on Husic, Mijo, Suljo itd. Bilo je namještanja i bit ce, takva smo država, sto bi mogao pošteno kad mogu kupiti 5 tekmi sudije i eto me u ligi, Europi itd. Poenta je da mi ne hvalite tog kamiondziju jer nije zaslužio ni po čemu, barem kad je fudbal u pitanju. I normalno da ga neću volit, da cu na njega i drvlje i kamenje jer neofirno pretenduje na Pl. Bola cijela BiH se smije sta radi u ovom proljetnom dijelu, a VI se ponosite.
Ali i tom potom ti vjeruj u sta hoces.
@Tuzlak ima tu i drugih stvari, nista se ne može u tajnosti držati, ali ajde, napisao si dosta tacnih stvari. Pozz drug
FORZA VELEŽ!
FORZA VELEŽ!
- tuzlak1987
- Kontakt:
Ako gledamo u konacnici za godinu dvije vama je mjesto u PL u svakom smislu. Sada nadam se da necete na tom putu naletiti na Azmira, da vam se isprepletu putevi pa da se zakuha, tj da cete ostvariti svoje planove.Babatunde je napisao/la:Tebi sigurno nećusolinas je napisao/la:Nije ni Hasicu maslo za ramazana niti je poslanikov ashab.Babatunde je napisao/la:Ja jedno Vi drugo. Tuzlak je napisao da je fin covjek, vratio se bla bla. On ne može imati poštovanje isto kao sto ne može imati bilo ko drugi ko je učestvovao u kriminalnim radnjama pa zvao se on Husic, Mijo, Suljo itd. Bilo je namještanja i bit ce, takva smo država, sto bi mogao pošteno kad mogu kupiti 5 tekmi sudije i eto me u ligi, Europi itd. Poenta je da mi ne hvalite tog kamiondziju jer nije zaslužio ni po čemu, barem kad je fudbal u pitanju. I normalno da ga neću volit, da cu na njega i drvlje i kamenje jer neofirno pretenduje na Pl. Bola cijela BiH se smije sta radi u ovom proljetnom dijelu, a VI se ponosite.
Ali i tom potom ti vjeruj u sta hoces.![]()
![]()
@Tuzlak ima tu i drugih stvari, nista se ne može u tajnosti držati, ali ajde, napisao si dosta tacnih stvari. Pozz drug
Trebate odluciti solinas i staragarda jel navijate za Slobodu il za kamiondziju. Bas ste mi navijaci pravi kad vam je kamiondzija drazi.
ROĐEN U MOSTARU U NAJLJEPŠE DOBA MOSTAR U SRCU VELEŽ DO GROBA
-
staragarda
- Interni moderator
- Kontakt:
Sve ih lafo libo za Slogu a ovdje eseje pisu.... Ahahahaha... Lijepi strah
P.s.i navijamo za Slobodu al nam je bas ono gust kad vas kamiondžija maltretira...A tek je poceo... Vidjet Ce te...Ima da vam onaj vas traktoras na revers tablete izdaje
P.s.i navijamo za Slobodu al nam je bas ono gust kad vas kamiondžija maltretira...A tek je poceo... Vidjet Ce te...Ima da vam onaj vas traktoras na revers tablete izdaje
DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA
Kako jadan pokusaj .Bliss je napisao/la:Trebate odluciti solinas i staragarda jel navijate za Slobodu il za kamiondziju. Bas ste mi navijaci pravi kad vam je kamiondzija drazi.
Kada odem na utakmicu KK Jedinstva IZ TUZLE vjerovatno nisam vise navijac fk Sloboda.Je li to ta logika.
Saberi se sine.
Jacanjem ovih provincijsjih klubova uz par jakih koji su tu ili dolaze iz PL vama je muka valja godinama koprcati se po federalci.
Tuzla City, nadimak gradjani haha 
- theboss_RD07
- Kontakt:
Gledaj pacenika 
Sami se koloniziraše. Stide se vlastitog identiteta?!
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.