FC Bayern München - Arhiva postova

Moderatori/ce: _dreamer_,Monolog,ribery,geronimo,hammers

Da li podržavate transfer Havertza po cijeni od 80+ miliona?

1) Da
18
31%
2) Ne
41
69%

Ukupno glasova: 59

proFCB
Kontakt:

Re: FC Bayern München

Post Postao/la proFCB » 18 apr 2017, 10:31

Kako stvari stoje spremni su i Hummels i Boateng, Lewandowski svakako. Ukoliko postoji sansa da mogu odigrati cijelu utakmicu, treba ih gurnuti. Ovo je utakmica biti ili ne biti za cijelu ekipu.

PACK MA'S!!!
Stern des Südens

Mig_Mig
Kontakt:

Post Postao/la Mig_Mig » 18 apr 2017, 10:46

muhamedhulk je napisao/la:Danas Zidane udari 442 romb, i samo ceka da izbaci cr-a u kontru..
Ako bude Xabi u sredini, a bice vjerovatno, nema sanse da nesto uradi, pojesce ga ovaj trojac reala, Modric, Kroos, Casemiro. Ali pred nama je.. Bio sam veci optimista zadnje dve godine nego sada, ali nadam se da grijesim.
Pack mas!!!
Cekah, hoces da kazes da ce Real igrati na kontru vecras? Odnosno da ce se braniti na domacem terenu?
Max Allegri

proFCB
Kontakt:

Post Postao/la proFCB » 18 apr 2017, 11:13

Nece se braniti, ali nece ni Bayern. Utakmica ce biti puna tempa i presudit ce ko bude manje grijesio u odbrani...
Bayern ce sigurno imati posjed
Stern des Südens

Besic
Kontakt:

Post Postao/la Besic » 18 apr 2017, 11:21

Eh da bi Sulea večeras
NBA Champion (2017) , Finals MVP (2017) MVP (2014) Youngest scoring champion ever, 4x scoring champion.

dr.adnan
Kontakt:

Post Postao/la dr.adnan » 18 apr 2017, 11:24

NIsam stizao da pišem u zadnje vrijeme, ali sam pratio koliko-toliko i ono što je vrlo zamjetno, je to da smo nakon pobjede protiv Dortmunda svi vjerovali u Bayu, a sada 10 dana poslije, razišli se kao opozicija u Rusiji. Šta vam je ljudi? :thumbdown:
I poslije poraza od Barcelona prije 2 godine u polufinalu od 3:0, ja nadu nikada nisam gubio. Čak i kada je 10 minuta prije kraja ostalo, rođaku sam govorio (koji je navijač Barse), ako budemo davali gol svake 3 minute, imamo šanse za prolaz :zviz:
Također, svi zaboravljaju utakmicu protiv Jedinstva iz 2010., kada samo u prvoj utakmici pobijedili 2:1 i onda do 30 i neke minute gubili 3:0. Moj brat, inače veliki Mančesterovac, mi se rugao u lice, a ja ostao miran i onda svi znamo šta se desilo :njanjanja:
Fale nam igrači? Nema problema, imamo klupu. Pitaju se ljudi, koga imamo na klupi? Sjećam se polufinala protiv Reala 2001. kada nam je neko od prve ekipe bio povrijeđen i onda uskoči "početnik" Hargreaves i pojeo je Figa za doručak :njanjanja: I šta mu je bila nagrada? Počeo je utakmicu finala kao starter :wave:

Također, imam neku ludu ideju, da je Carlo koristio rusku taktiku ratovanja u prvoj utakmici. Pusti neprijatelja duboko u svoju teritoriju, sačekaj da zima dođe i onda udri sa svih strana :kralj: :kralj: :kralj: Tako da sam siguran da ćemo večeras skroz drugo lice naše ekipe vidjeti :opaopa:
Sent from my Philips Smart TV.

sekerbay
Kontakt:

Post Postao/la sekerbay » 18 apr 2017, 11:41

sve te postave, prvotimci i iskusni treneri padaju u vodu ako monolog kaze da bayern pobjedjuje.
dakle, osluskuje se monina prognoza.
ako on kaze da bayo uzima, znajte da cemo ispast pa taman kad bi real igro sa pjetlicima.
like my saint of a mum used to say, "get 'em young, and the possibilities are endless."

Feldmarschall
Kontakt:

Post Postao/la Feldmarschall » 18 apr 2017, 11:43

Monolog je banovan. Dohakali mu Juventini. :mrgreen:

proFCB
Kontakt:

Post Postao/la proFCB » 18 apr 2017, 11:51

Samo da nam ne svira penal... Opast ce nam moral ako profulamo heheheh
Stern des Südens

Karlo
Kontakt:

Post Postao/la Karlo » 18 apr 2017, 12:32

Real - Bayern: 1-0 Ronaldo, 1-1 Lewandovski do 90-te. 90+3. 1-2 Robben. Produžeci 1-3 Hummels. Penaldo plače i svi su krivi osin njega. :mrgreen:
Ancelotti said “it’s an honor for me to be a part of this great club next season.”
When I know of the club’s interest I didn ’t want consider any other offer

sekerbay
Kontakt:

Post Postao/la sekerbay » 18 apr 2017, 12:33

Feldmarschall je napisao/la:Monolog je banovan. Dohakali mu Juventini. :mrgreen:
ma tu je on samo sto ne smije pisat.
jbg., a vrijedilo bi cut njegovu prognozu.
nadam se da je za real.
like my saint of a mum used to say, "get 'em young, and the possibilities are endless."

sljivo
Kontakt:

Post Postao/la sljivo » 18 apr 2017, 12:38

Sto ce bit pljuvanja Alonsa i Bernata veceras :)

schweinsteiger
Kontakt:

Post Postao/la schweinsteiger » 18 apr 2017, 12:53

Samo da kazem, prolazimo. :kafa:
#miasanmia

Bundesliga
Kontakt:

Post Postao/la Bundesliga » 18 apr 2017, 13:11

Aloso i Vidal će poginuti na sredini u pozitivnom smislu, u to sam siguran.
I am not yet born; O hear me.
Let not the bloodsucking bat or the rat or the stoat or the
club-footed ghoul come near me.

Besic
Kontakt:

Post Postao/la Besic » 18 apr 2017, 13:16

Neuer će biti igrač utakmice.
NBA Champion (2017) , Finals MVP (2017) MVP (2014) Youngest scoring champion ever, 4x scoring champion.

muhamedhulk
Kontakt:

Post Postao/la muhamedhulk » 18 apr 2017, 13:46

Mig_Mig je napisao/la:
muhamedhulk je napisao/la:Danas Zidane udari 442 romb, i samo ceka da izbaci cr-a u kontru..
Ako bude Xabi u sredini, a bice vjerovatno, nema sanse da nesto uradi, pojesce ga ovaj trojac reala, Modric, Kroos, Casemiro. Ali pred nama je.. Bio sam veci optimista zadnje dve godine nego sada, ali nadam se da grijesim.
Pack mas!!!
Cekah, hoces da kazes da ce Real igrati na kontru vecras? Odnosno da ce se braniti na domacem terenu?
Nema veze gdje igra, sistem mu je isti kad su jaci protivnici; tvrda sredina, i izbacivanje u kontru, posjed pusti protivniku. Pred nama je.
Nisam rekao da ce se braniti, ali nece uzeti inicijativu, da pod svaku cijenu napadnu. Cekace sta cemo mi uraditi, i cekace greske naravno.
NEMA NAZAD!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!

Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!

sljivo
Kontakt:

Post Postao/la sljivo » 18 apr 2017, 13:55

Muhamed Bikić, Al Jazeera Balkans: Boateng and Hummels failed a fitness test today earlier and will not feature in upcoming game.
:damn:

muhamedhulk
Kontakt:

Post Postao/la muhamedhulk » 18 apr 2017, 13:59

sljivo je napisao/la:
Muhamed Bikić, Al Jazeera Balkans: Boateng and Hummels failed a fitness test today earlier and will not feature in upcoming game.
:damn:
Steta ako je istina. Sad jedino Kimmicha nazad sa Alabom. Skoka nece biti nikako, zemljo Indijo!
NEMA NAZAD!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!

Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!

schickeria
Kontakt:

Post Postao/la schickeria » 18 apr 2017, 14:01

Sjecate li se kad je schalke izgubio dva nula pa u madridu skoro napravio čudo

Besic
Kontakt:

Post Postao/la Besic » 18 apr 2017, 14:04

schickeria je napisao/la:Sjecate li se kad je schalke izgubio dva nula pa u madridu skoro napravio čudo
Tada se pojavio ova momčina s mog avatara.

Stefan Effenberg
Kontakt:

Post Postao/la Stefan Effenberg » 18 apr 2017, 14:08

sljivo je napisao/la:Sto ce bit pljuvanja Alonsa i Bernata veceras :)
Sve u redu kolega ali obrati pozornost danas na tu dvojicu.

Alonso otprije 10 godina bi danas preorao sredinu terena i bio apsolutni ŠEF sredine terena. Ali Alonso više nema 25 godina. Alonso je svoje najbolje igračke godine dao Liverpoolu i Realu. Mnogima je to očito teško za prihvatiti, pa tako i tebi. Fali realnosti ovdje.

On jednostavno TRKAČKI ne može pokrivati sredinu terena kao prije. Sasvim razumljivo. I dokazano u zadnje 3 godine gdje u velikim utakmicama on ne može stizati protivničke igrače, ne doprinosi obrani na način koji bi to zadnji vezni trebao, često zaostaje kad protivnik ima napad ili pak ne može biti dovoljno blizu igrača da napravi presing pa ostaje u međuprostoru.

Obrati pozornost danas kad Real ima loptu, ako stigneš jer će biti napeta utakmica.

Što se tiče Bernata, kad sam još govorio da je Bernat za dvije klase slabiji igrač od Alabe? Mnogi to nisu željeli prihvatiti. A danas?

U svakom slučaju, nadam se pobjedi od 3-2.

Svi bi jurnuli danas naprijed, ja bih pričekao, prepustio loptu i onda na kontre tražio gol/ove. Ovako, ako ćemo jurnuti svim silama, bit će do 20 minute 3-0 za Real.

Zaključano

Natrag na “FC Bayern München”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.

DEBUG SSO: [] | STATUS: []