FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
-
BordoBolesnik
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Sta sam dozivio, strahujemo od Mladosti Doboj-Kakanj
Sta uradise od kluba neznalice i antisportisti!
Sutra oćekujte paćenje sa stream-ovima, to nam uredno obezbjede kreteni iz Moja-tv, jedini put kada nisu ubijali link je bila utakmica sa Željom, kojima nikada(možda ponekad) ne ubijaju linkove. SDA firma SDA klub, jadni pojedinačno a i zajedno.MortemHz je napisao/la:Sutra se u Doboju kod Kaknja igra revanš meč polufinala Kupa Bosne i Hercegovine u kojem će Mladost dočekati Sarajevo. Dan pred utakmicu stižu dobre vijesti za navijače Sarajeva, ali i sve ljubitelje domaćeg fudbala, koji će ovaj meč ipak moći gledati u direktnom TV prenosu. Utakmicu će prenositi Moja TV, a tu informaciju je za SportSport.ba potvrdio predsjednik Mladosti iz Doboja kod Kaknja Mensur Mušija. Mladost i Sarajevo će svoj meč igrati s početkom u 16:30 sati, a vrijedi podsjetiti da je prvi meč na Koševu okončan rezultatom 1:1 pa obje ekipe imaju realne šanse za plasman u polufinale Kupa.
3-0 sutra
Ahmetović i Sarić
Ahmetović i Sarić
NBA Champion (2017) , Finals MVP (2017) MVP (2014) Youngest scoring champion ever, 4x scoring champion.
Za kog daju golove? Za nas ili za njih?Besic je napisao/la:3-0 sutra
Ahmetović i Sarić
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Ja cu uzivati i odmarati guzu u hotelu pa mi je svejedno.Esport je napisao/la:Sutra oćekujte paćenje sa stream-ovima, to nam uredno obezbjede kreteni iz Moja-tv, jedini put kada nisu ubijali link je bila utakmica sa Željom, kojima nikada(možda ponekad) ne ubijaju linkove. SDA firma SDA klub, jadni pojedinačno a i zajedno.MortemHz je napisao/la:Sutra se u Doboju kod Kaknja igra revanš meč polufinala Kupa Bosne i Hercegovine u kojem će Mladost dočekati Sarajevo. Dan pred utakmicu stižu dobre vijesti za navijače Sarajeva, ali i sve ljubitelje domaćeg fudbala, koji će ovaj meč ipak moći gledati u direktnom TV prenosu. Utakmicu će prenositi Moja TV, a tu informaciju je za SportSport.ba potvrdio predsjednik Mladosti iz Doboja kod Kaknja Mensur Mušija. Mladost i Sarajevo će svoj meč igrati s početkom u 16:30 sati, a vrijedi podsjetiti da je prvi meč na Koševu okončan rezultatom 1:1 pa obje ekipe imaju realne šanse za plasman u polufinale Kupa.
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Za nasHigh je napisao/la:
Za kog daju golove? Za nas ili za njih?
NBA Champion (2017) , Finals MVP (2017) MVP (2014) Youngest scoring champion ever, 4x scoring champion.
Vjeruj mi da sam se jednog dana zamišljao potrapnog k'o Amidža, eto potrpo sam se danas.FrancescoTotti je napisao/la:Joj belmina kralja![]()
![]()
![]()
Košulju imam već 2-3 godine i kada god obučem vazda raji govorio " 'vaku samo Amidža i ja imamo ".
-
SiouxLukavac
- Kontakt:
0:2 (Radovac, Said)
Sutra pod svaku cijenu odbraniti rezultat iz prvog susreta!
Dvorac u polju il' naziv zanata, više se voli grad od sindikata.
Mjesto gdje živiš, mjesto rođenja više se voli od zaposlenja.
Mjesto gdje živiš, mjesto rođenja više se voli od zaposlenja.
- Evolution87
- Kontakt:
Re: RE: Re: FK Sarajevo
Prvi jednim raznornim udarcem sa 30 metara, a drugi u solo prodoru sa centra. I naravno, nakon toga slijedi urinacija po tribini iza gola.SiouxLukavac je napisao/la:0:2 (Radovac, Said)
Zauvijek sam tu ja da ginem za tebe,
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!
Daju im ga Novaković i Sejfo.
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
- escobarpablo
- Kontakt:
0-0 sutra, urinirat će nas Mladost.
FK Sarajevo 1946
Šampioni: 1967, 1985, 1999, 2007, 2015.
Osvajači kupa: 1997, 1998, 2002, 2005, 2014.
Osvajači super-kupa: 1997.
Impregnate pussys from Charity Field, and fuck their grandmothers!
Šampioni: 1967, 1985, 1999, 2007, 2015.
Osvajači kupa: 1997, 1998, 2002, 2005, 2014.
Osvajači super-kupa: 1997.
Impregnate pussys from Charity Field, and fuck their grandmothers!
- betrezengorbachev
- Kontakt:
Sarajevo u finalu aBd, kup je nas! PitarBordo neka je sretan bordo brate, sve najbolje! 
Djecak koji raste zavolio te tad! ⭐⭐⭐⭐⭐
- TobeYarabi
- Kontakt:
1-4 autogol, 2 penala(oba duljevic) i hadzic(ako on slucajno ne bude igro onda jos jedan autogol) 
1-2 Hebib i Ahmet
- franklampard8
- Kontakt:
-
Hordas19xx
- Kontakt:
Ja mislim da Husref sutra igra bunker i pokusat ce proci na away goal, znaci bice tvrda tekma.
Djecak koji raste, zavolio te tad!
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Ne d'o bog da se ti kladisTobeYarabi je napisao/la:1-4 autogol, 2 penala(oba duljevic) i hadzic(ako on slucajno ne bude igro onda jos jedan autogol)
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
- TobeYarabi
- Kontakt:
ja se ne kladim. samo saljem sigurne dojaveMortemHz je napisao/la:Ne d'o bog da se ti kladisTobeYarabi je napisao/la:1-4 autogol, 2 penala(oba duljevic) i hadzic(ako on slucajno ne bude igro onda jos jedan autogol)
Trenutno korisnika/ca: Burberry46, Hajdeee, Zagor i 44 gosta.