FC Bayern München - Arhiva postova
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo
Re: FC Bayern München
Sto ce bit pljuvanja Alonsa i Bernata veceras 
- schweinsteiger
- Kontakt:
-
Bundesliga
- Kontakt:
Aloso i Vidal će poginuti na sredini u pozitivnom smislu, u to sam siguran.
I am not yet born; O hear me.
Let not the bloodsucking bat or the rat or the stoat or the
club-footed ghoul come near me.
Let not the bloodsucking bat or the rat or the stoat or the
club-footed ghoul come near me.
Neuer će biti igrač utakmice.
NBA Champion (2017) , Finals MVP (2017) MVP (2014) Youngest scoring champion ever, 4x scoring champion.
- muhamedhulk
- Kontakt:
Nema veze gdje igra, sistem mu je isti kad su jaci protivnici; tvrda sredina, i izbacivanje u kontru, posjed pusti protivniku. Pred nama je.Mig_Mig je napisao/la:Cekah, hoces da kazes da ce Real igrati na kontru vecras? Odnosno da ce se braniti na domacem terenu?muhamedhulk je napisao/la:Danas Zidane udari 442 romb, i samo ceka da izbaci cr-a u kontru..
Ako bude Xabi u sredini, a bice vjerovatno, nema sanse da nesto uradi, pojesce ga ovaj trojac reala, Modric, Kroos, Casemiro. Ali pred nama je.. Bio sam veci optimista zadnje dve godine nego sada, ali nadam se da grijesim.
Pack mas!!!
Nisam rekao da ce se braniti, ali nece uzeti inicijativu, da pod svaku cijenu napadnu. Cekace sta cemo mi uraditi, i cekace greske naravno.
NEMA NAZAD!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!
Muhamed Bikić, Al Jazeera Balkans: Boateng and Hummels failed a fitness test today earlier and will not feature in upcoming game.
- muhamedhulk
- Kontakt:
Steta ako je istina. Sad jedino Kimmicha nazad sa Alabom. Skoka nece biti nikako, zemljo Indijo!sljivo je napisao/la:Muhamed Bikić, Al Jazeera Balkans: Boateng and Hummels failed a fitness test today earlier and will not feature in upcoming game.
NEMA NAZAD!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
-
schickeria
- Kontakt:
Sjecate li se kad je schalke izgubio dva nula pa u madridu skoro napravio čudo
Tada se pojavio ova momčina s mog avatara.schickeria je napisao/la:Sjecate li se kad je schalke izgubio dva nula pa u madridu skoro napravio čudo
NBA Champion (2017) , Finals MVP (2017) MVP (2014) Youngest scoring champion ever, 4x scoring champion.
- Stefan Effenberg
- Kontakt:
Sve u redu kolega ali obrati pozornost danas na tu dvojicu.sljivo je napisao/la:Sto ce bit pljuvanja Alonsa i Bernata veceras
Alonso otprije 10 godina bi danas preorao sredinu terena i bio apsolutni ŠEF sredine terena. Ali Alonso više nema 25 godina. Alonso je svoje najbolje igračke godine dao Liverpoolu i Realu. Mnogima je to očito teško za prihvatiti, pa tako i tebi. Fali realnosti ovdje.
On jednostavno TRKAČKI ne može pokrivati sredinu terena kao prije. Sasvim razumljivo. I dokazano u zadnje 3 godine gdje u velikim utakmicama on ne može stizati protivničke igrače, ne doprinosi obrani na način koji bi to zadnji vezni trebao, često zaostaje kad protivnik ima napad ili pak ne može biti dovoljno blizu igrača da napravi presing pa ostaje u međuprostoru.
Obrati pozornost danas kad Real ima loptu, ako stigneš jer će biti napeta utakmica.
Što se tiče Bernata, kad sam još govorio da je Bernat za dvije klase slabiji igrač od Alabe? Mnogi to nisu željeli prihvatiti. A danas?
U svakom slučaju, nadam se pobjedi od 3-2.
Svi bi jurnuli danas naprijed, ja bih pričekao, prepustio loptu i onda na kontre tražio gol/ove. Ovako, ako ćemo jurnuti svim silama, bit će do 20 minute 3-0 za Real.
-
schickeria
- Kontakt:
Alonsa je kod prvog pogotka reala pretrcao modrić i alonso je morao napravit prekrsaj i dobio žuti kartonStefan Effenberg je napisao/la:Sve u redu kolega ali obrati pozornost danas na tu dvojicu.sljivo je napisao/la:Sto ce bit pljuvanja Alonsa i Bernata veceras
Alonso otprije 10 godina bi danas preorao sredinu terena i bio apsolutni ŠEF sredine terena. Ali Alonso više nema 25 godina. Alonso je svoje najbolje igračke godine dao Liverpoolu i Realu. Mnogima je to očito teško za prihvatiti, pa tako i tebi. Fali realnosti ovdje.
On jednostavno TRKAČKI ne može pokrivati sredinu terena kao prije. Sasvim razumljivo. I dokazano u zadnje 3 godine gdje u velikim utakmicama on ne može stizati protivničke igrače, ne doprinosi obrani na način koji bi to zadnji vezni trebao, često zaostaje kad protivnik ima napad ili pak ne može biti dovoljno blizu igrača da napravi presing pa ostaje u međuprostoru.
Obrati pozornost danas kad Real ima loptu, ako stigneš jer će biti napeta utakmica.
Što se tiče Bernata, kad sam još govorio da je Bernat za dvije klase slabiji igrač od Alabe? Mnogi to nisu željeli prihvatiti. A danas?
U svakom slučaju, nadam se pobjedi od 3-2.
Svi bi jurnuli danas naprijed, ja bih pričekao, prepustio loptu i onda na kontre tražio gol/ove. Ovako, ako ćemo jurnuti svim silama, bit će do 20 minute 3-0 za Real.
Inace nema nikakve obavjesti sto se tice stopera,jedino bildu vjerujem ,ove al jazire i slično ne doživljavam....moguce da se obavijesti čuvaju do zadnjeg trenutka

SportBild | Boateng and Hummels completed today's full training session - both an option for tomorrow - Hummels likely to start
1974---1975---1976---2001---2013---2020

Ratnik je spreman
Samo neka ne puca penale vise.

Lewa ako bude imao svoju noc.....
Carvajal ce ponovo Ribery zatvorit,zasto ne Costa od prve,nije ni on u formi,ali mozda ga inspirise Real,ne vjerujem da je igrao vecu utaknicu u karijeri.
Ja mislim da ce veceras biti skroz druga prica iz razloga jer igra lewa. Tako da ce i krila imati puno vise prostora.Fullback je napisao/la:Carvajal ce ponovo Ribery zatvorit,zasto ne Costa od prve,nije ni on u formi,ali mozda ga inspirise Real,ne vjerujem da je igrao vecu utaknicu u karijeri.
Neka Riberya, Costu/Comana tamo oko 70te min ubaciti da dokrajčimo umorne bekove halaša. 
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
to je to. u drugom pv ubaciti mulera, a tijaga vratiti na mjesto umornog xabija.
u zavisnosti od rez., kasnije ubaciti i kostu.
u zavisnosti od rez., kasnije ubaciti i kostu.
like my saint of a mum used to say, "get 'em young, and the possibilities are endless."
Ne znam koliko je pametno ici s nedovoljno oporavljenom obojicom stopera u pocetnoj postavi. Jedan sigurno mora igrati, ako ne uspije izdrzati ubacit nekog drugog, ali sta ako oboje ne izdrze, tada bi morali radit 2 neplanirane zamjene.. najrade bi da oboje igraju, jer s Alabom i Kimmichom na tim pozicijama bi mogli dozivjeti debakl, ali nisam pametan, valjda ce sve biti u redu.
A sto se tice same utakmice stvarno cudo bi se moralo dogoditi da prodemo. Real je u boljoj formi, psiholoskoj prednosti, trebaju nam minimalno 2 gola a ni Leverkusenu s igracem vise nismo mogli zabiti. Biti ce drugacije jer sad imamo Lewu, ali opet on nije igrao par utakmica, nije sto posto spreman, a ko zna u kakvoj je formi uopce nakon toga svega. Neuer bi morao odigrati utakmicu zivota, da bi imali ikakve sanse, a mozda ni tada to ne bi bilo dovoljno za prolazak jer u Munchenu je radio cuda pa smo opet izgubili. Toliko stvari nam ne ide u prilog i stvarno cudo bi trebalo da prodemo.
A sto se tice same utakmice stvarno cudo bi se moralo dogoditi da prodemo. Real je u boljoj formi, psiholoskoj prednosti, trebaju nam minimalno 2 gola a ni Leverkusenu s igracem vise nismo mogli zabiti. Biti ce drugacije jer sad imamo Lewu, ali opet on nije igrao par utakmica, nije sto posto spreman, a ko zna u kakvoj je formi uopce nakon toga svega. Neuer bi morao odigrati utakmicu zivota, da bi imali ikakve sanse, a mozda ni tada to ne bi bilo dovoljno za prolazak jer u Munchenu je radio cuda pa smo opet izgubili. Toliko stvari nam ne ide u prilog i stvarno cudo bi trebalo da prodemo.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.