Real Madrid CF (oficijelna tema)
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,Donnie Darko
Re: Real Madrid CF (oficijelna tema)
Najveci na planeti, daj opet atletiko u finalu da se opet ispisamo po njima
Nad tobom sunce najljepše sja
Pa kako mi je drago zbog pobjede to vam ne mogu opisati.

Ne znam nekako draze bi mi bilo da smo prosli bez sudijskih gresaka
AL opet Bajo nam daje dva gola iz penala i drugi nesretni autogol.Nisu nas nesto puno nadigrali da sad sudije su direktno pogurale
AL opet Bajo nam daje dva gola iz penala i drugi nesretni autogol.Nisu nas nesto puno nadigrali da sad sudije su direktno pogurale
Pa ni završila utakmica nije a već iskrivljujete činjenice, Vidal je promašio penal u Münchenu.MElloo je napisao/la:Ne znam nekako draze bi mi bilo da smo prosli bez sudijskih gresaka![]()
1992, 2006, 2009, 2011, 2015
Opet pošteno i bez mrlje.
to mu niko nije kriv sto je sivonja onako nabio loptuHankMoody je napisao/la:
Pa ni završila utakmica nije a već iskrivljujete činjenice, Vidal je promašio penal u Münchenu.MElloo je napisao/la:Ne znam nekako draze bi mi bilo da smo prosli bez sudijskih gresaka![]()
StvarnoMElloo je napisao/la:Ne znam nekako draze bi mi bilo da smo prosli bez sudijskih gresaka![]()
Ma ne znam bas smo po igri u ovom dvomecu zasluzili proci bez ovog poguranca,kako su napravili glupi penal i primili jos gluplji autogol
Svakako da ovo ne opravdava suca i da su nam pomogli u prolasku, ali opet necemo se lagati draze mi je ovo nego da su na penala spusili
I bez poguranaca smo imali produzetke nije sigurno da bi ispali kao npr. Bayern prosle godine od Juvea a i tu tehnologiju neka vise uvedu **** svaku utakmicu po nekoliko kardinalnih gresaka, ocito je igrala postala prebrza za suce.
Kako god cestitke Bayernu na odlicnoj utakmici vidimo se neki drugi put
Zadnja izmjena: andro234, dana/u 18 apr 2017, 23:26, ukupno mijenjano 1 put.
Vidal u 51 minuti pravi prekrsaj za cist drugi zuti,posle toga Bayo nikakve sanse ne biimao,a ne znam zasto se navijaci Barce jvaljaju,2 penala plus ne sviraju Psg-u penal i crveni za Mascherana,aj ti na spavanje.HankMoody je napisao/la:
Okusi strah, bol, mrznju i barut
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.
Svaka čast svim navijačima Reala koji su svjesni da je bilo sudijine greške, nenamjerno naravno, a ovi što smatraju da je sve fer i korektno dabogda tako ispali u sljedećem krugu, fer i korektno.
Sta su nas puta protiv Barce pokrali ovo je nista, pisat o pogurancu a Vidal trebao zaraditi zuti jos prije, poklonjen penal Bayernu u prvoj utakmici i penal nad Casemirom nije sviran veceras. Jednostavno katastorfa sudjenje i neko mora bit donji, u ovom slucaju losiji tim i idemo dalje
Nad tobom sunce najljepše sja
Vidal nije trebao ni bit na terenu kad je dobio crveni, vec davno ga je bio zasluzio
Najgore sad ce se vise pricat o sudijama nego o utakmici koja je bila dobra
I to je istina to je prva kardinalna greska da se sudilo to je gotova prica...L-Train je napisao/la:Vidal u 51 minuti pravi prekrsaj za cist drugi zuti,posle toga Bayo nikakve sanse ne biimao,a ne znam zasto se navijaci Barce jvaljaju,2 penala plus ne sviraju Psg-u penal i crveni za Mascherana,aj ti na spavanje.HankMoody je napisao/la:
Ne kažem ništa, nego su već počeli lagati, čuj primili dva gola iz penala, isto kao što zgodno ne spomenu gol Ramosa iz ofsajda u prošlom finalu.
1992, 2006, 2009, 2011, 2015
Uprvao to pricam,prve2 velike greske su otisle na stranu Bayerna u ovom dvomecu,posle toga su ostale otisle u korist Reala,uzasno sudjenje.MElloo je napisao/la:Vidal nije trebao ni bit na terenu kad je dobio crveni, vec davno ga je bio zasluzio
Okusi strah, bol, mrznju i barut
Sada da dobijete Atletico i da pokažete kako sreća nije faktor svih pobjeda protiv njih. Možeš to nekom drugom pričat ali meni ne , sjećam se 2015 sa ekipom u raspadu i Chicharitom u napadu rutinski prolaz u 1/4 bijaše.
NBA Champion (2017) , Finals MVP (2017) MVP (2014) Youngest scoring champion ever, 4x scoring champion.
Ma daj Monaca, Atletico je za finaleBesic je napisao/la:Sada da dobijete Atletico i da pokažete kako sreća nije faktor svih pobjeda protiv njih. Možeš to nekom drugom pričat ali meni ne , sjećam se 2015 sa ekipom u raspadu i Chicharitom u napadu rutinski prolaz u 1/4 bijaše.
Monaco svoj put u LP završava sutra.andro234 je napisao/la: Ma daj Monaca, Atletico je za finale
NBA Champion (2017) , Finals MVP (2017) MVP (2014) Youngest scoring champion ever, 4x scoring champion.
Besic je napisao/la:Monaco svoj put u LP završava sutra.andro234 je napisao/la: Ma daj Monaca, Atletico je za finale
"This whole thing is pretty much done. We're more ghosts than people."
kuknjava a jesam pogodio zicu onomadRajaz je napisao/la:Opet pošteno i bez mrlje.
“We are all born ignorant, but one must work hard to remain stupid.”
Chico Felipe Cayetano Lopez Martinez y Gonzales
Don Alfredo Di Stefano
Chico Felipe Cayetano Lopez Martinez y Gonzales
Don Alfredo Di Stefano
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.