Ja cu svog Bayerna uvijek u srcu nositi ali ova velika takmicenja ne vrijedi pratiti,pa i djeca vide da se igraci najmanje pitaju
FC Bayern München - Arhiva postova
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo
Re: FC Bayern München
Sta ocekivati kad covjeku pucas u prsa i glavu i ostavis ga da umre? Kad se sjetim sta je ova LP bila prije par godina,ovo je sad komedija.
Ja cu svog Bayerna uvijek u srcu nositi ali ova velika takmicenja ne vrijedi pratiti,pa i djeca vide da se igraci najmanje pitaju

Posteno od tebe, ali moram ti replicirati ovo boldirano. Ovako Real dobija, bas ovako.Nail for Real je napisao/la:Rijetko sam se ljigavije osjecao. Sramotno sudjenje, crveni i ofsajd, ovo je previse. Nije ovo nacin na koji Madrid dobija.
Vama cestitke na pokazanom srcu i mudima. Necu da kazem da ste zasluzili prolaz, ali ovo niste.
Momcima se nema sta zamjeriti, svaka cast, da nije ovoliko dizelasa u ekipi bilo bi jos bolje
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
- Nail for Real
- Kontakt:
Ne pravi se sad vazan, navedi mi jednu utakmicu u Ligi Sampiona slicnu ovoj.harden je napisao/la:Posteno od tebe, ali moram ti replicirati ovo boldirano. Ovako Real dobija, bas ovako.Nail for Real je napisao/la:Rijetko sam se ljigavije osjecao. Sramotno sudjenje, crveni i ofsajd, ovo je previse. Nije ovo nacin na koji Madrid dobija.
Vama cestitke na pokazanom srcu i mudima. Necu da kazem da ste zasluzili prolaz, ali ovo niste.
Momcima se nema sta zamjeriti, svaka cast, da nije ovoliko dizelasa u ekipi bilo bi jos bolje
My thoughts wandered to Santiago Bernabeu, the Temple, a ground struck terror into opponents. Bruised & battered slaves at the king's banquet.
Ma nemam ja tebi šta vraćat, borio se čovjek, bodrio sam ga, bodrili smo ga svi Bavarci al ne ide i bog ni njemu ni Martinezu, opet kažem nemam šta vraćat, ja navijam za Juventus sutra, nisam ja Karlo, ne znam šta mi je odvratnije od ostatka ovih ekipa sunce ti žarko, dabogda Dortmund ili Juve osvojili ovo, ako može kako i njihov međusobni duel u finalu.Gefufna je napisao/la:El Fatiha.coelho41 je napisao/la:
Vidal je ovu sliku objavio na svom oficijelnom twitter accountu, tako da barem znamo ko će sigurno poginut, pogotovo što je u prvoj utakmici bio tragičar.
![]()
-
Bundesliga
- Kontakt:
Ma šta nama znači vaše saosjećanje, ostavite nas na miru nije nam ni do čega još nas yebite malo nismo dovoljno večeras bili yebani.
I am not yet born; O hear me.
Let not the bloodsucking bat or the rat or the stoat or the
club-footed ghoul come near me.
- hule_barca
- Kontakt:
Samo da čestitam Bavarcima na večerašnjem meču. Pokazali ste muda do neba. Svim srcem sam navijao za Bayern, ali Kassai je uništio utakmicu do besvijesti. Šteta samo što niste ovako hrabro igrali prvi meč.
Mes Que Un Club
Jbg drug. Zalosno je ovo bilo veceras, ja se i sutra samo sudija bojim. Zvuci ironicno, ali nemamo vise toliki uticaj van Italije. 
37 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
"Every morning when I wake up I see the sun, even if there is the rain." Max Allegri
"Every morning when I wake up I see the sun, even if there is the rain." Max Allegri
Ne može se protiv sudija nažalost a najgore od svega što će ovi cigani koji se nazivaju sudijama ostati nekažnjeni kao i nakon utakmice Bar-Psg.
Ovo je neviđena krađa,drugi žuti za Casemira crveni za Vidala gol iz metarskog offsajda ne znam ima li smisla igrati ovu CL fkt.
Ovo je neviđena krađa,drugi žuti za Casemira crveni za Vidala gol iz metarskog offsajda ne znam ima li smisla igrati ovu CL fkt.
1974---1975---1976---2001---2013---2020
Glavu gore momci. Izvuci pouke i abd naredne sezone napasti klempu.
O sudiji je sve receno.

O sudiji je sve receno.
Haj izgubiti nije ni prvi ni zadnji poraz , ali da te **** sudije unište, to ne mogu shvatiti,koji qurac vi radite ...
I navijači reala mogu slobodno preskočiti ovu temu...
I navijači reala mogu slobodno preskočiti ovu temu...
FK Željezničar
FC Bayern Munchen
Philadelphia 76ers--->#TrustTheProcess
DARIO ŠARIĆ----->ROY-- 2016/17
#CarloOut
FC Bayern Munchen
Philadelphia 76ers--->#TrustTheProcess
DARIO ŠARIĆ----->ROY-- 2016/17
#CarloOut
-
Bundesliga
- Kontakt:
I treći gol čist ofsajd, a ja sam odmah to vidio a linijski nije

- sagitarius
- Kontakt:
Sutra cete i vi imati svog "Kassai" kako ste i naviklihule_barca je napisao/la:Samo da čestitam Bavarcima na večerašnjem meču. Pokazali ste muda do neba. Svim srcem sam navijao za Bayern, ali Kassai je uništio utakmicu do besvijesti. Šteta samo što niste ovako hrabro igrali prvi meč.
..Za Čelik i Zenicu!Jer to, je čast i sudbina i krv Zeničana, ljubav velika!
..El Valencia es el nostre campeó! #amuntValencia
..El Valencia es el nostre campeó! #amuntValencia
- <3 LiMes <3
- Kontakt:
Svaka čast, odigrali ste dobro, ali UEFA odlučuje o svemu pa i o ovom. Sutra Juvetu isti scenario, s*ebat će ih kao posljednju fufu.
<3 NK Čelik <3 Manchester United <3 LA Lakers <3
Eric Cantona: "Falcao sada može na miru da umre, sretan jer je stigao na sam vrh fudbala. Poslije Uniteda postoji samo nizbrdica".
Eric Cantona: "Falcao sada može na miru da umre, sretan jer je stigao na sam vrh fudbala. Poslije Uniteda postoji samo nizbrdica".
Kako ce vidjeti kad kasni 5 metaraBundesliga je napisao/la:I treći gol čist ofsajd, a ja sam odmah to vidio a linijski nije![]()
"Der Schlüssel zum Erfolg ist Kameradschaft und der Wille, alles für den anderen zu geben!"
Vijadukt je napisao/la:Kako ce vidjeti kad kasni 5 metaraBundesliga je napisao/la:I treći gol čist ofsajd, a ja sam odmah to vidio a linijski nije![]()

Mia San Mia
Kradja, sto jes' jes'. Odluka da Kasemiru ne dadne crveni je ispravna. Odluka da iskljuci Vidala je katastrofa. Posra se sudija na odlicnu utakmicu. Nije bilo potrebe za crvenim kartonom. Izuzetno korektna utakmica. A ovog Vidala sudije nikako ne vole. Ne znam zasto, momak se bori i to je to.
U prvoj tekmi je Real ostecen za penal. Jbg.
Feneomenalna utakmica. Ovo vraca nadu u fudbal. Stvarno sam uzivao cijelo vrijeme. Samo da je Vidala ostavio bilo bi puno bolje i postenije.
Roben gigant. Ovom frajeru treba orden dati. Moze trcati tri utakmice. Silne povrede ga nisu unistile. Veoma potcijenjen igrac a veliki, veliki majstor. Za mene jedan od najboljih igraca koje sam ikada gledao, a fudbal gledam vec tri decenije.
Alaba propao. Rupa. Kosta prosjek. Miler otanjio. Nojer odlican. Lam doktor fudbala. I ostali su dosta dobri. U odnosu na Pepovo smaranje, ovaj Bajern je lijepo gledati. Karlo.
U prvoj tekmi je Real ostecen za penal. Jbg.
Feneomenalna utakmica. Ovo vraca nadu u fudbal. Stvarno sam uzivao cijelo vrijeme. Samo da je Vidala ostavio bilo bi puno bolje i postenije.
Roben gigant. Ovom frajeru treba orden dati. Moze trcati tri utakmice. Silne povrede ga nisu unistile. Veoma potcijenjen igrac a veliki, veliki majstor. Za mene jedan od najboljih igraca koje sam ikada gledao, a fudbal gledam vec tri decenije.
Alaba propao. Rupa. Kosta prosjek. Miler otanjio. Nojer odlican. Lam doktor fudbala. I ostali su dosta dobri. U odnosu na Pepovo smaranje, ovaj Bajern je lijepo gledati. Karlo.
Nikad za nista ne krivi druge. Cim si u situaciji da ti sudbina zavisi od drugih, nesto si pogrijesio.
Manuel Institucija Neuer 
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
Ja smetlja i sudije.
Steta.
Steta.
- muhamedhulk
- Kontakt:
Steta. Ali Real zasluzeno ide dalje, kad se sve sabere u dvije tekme.
Nadam se da ce ispasti odmah jer su postali kao Atletico, hebeno ziheraski i samo na rezultat, koliko treba.
Sad se okrenuti BL i Kupu, bar duplu aBda da klepimo!
Nadam se da ce ispasti odmah jer su postali kao Atletico, hebeno ziheraski i samo na rezultat, koliko treba.
Sad se okrenuti BL i Kupu, bar duplu aBda da klepimo!
NEMA NAZAD!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!
-
Bundesliga
- Kontakt:
Još nam i policija navijače tuče tamo, pa jel normalno ovo?
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.