Champions League 2016/17
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo
Re: Champions League 2016/17
Ne treba tehnologija, unistice draz fudbala. 
Remember, remember the 5th of November.
"On je nogometni Christoph Waltz – savršeni glumac za ulogu lošeg momka kojeg je lako voljeti i kad na terenu radi odvratne stvari."
Corruptio optimi cuiusque pessima.
"On je nogometni Christoph Waltz – savršeni glumac za ulogu lošeg momka kojeg je lako voljeti i kad na terenu radi odvratne stvari."

100 golova u LP
Care moj ova ti je zlatna. Samo neka uporede taj nepostojeći penal koji je promašen prošle sedmice i naše reakcije sa ovim večeras i njihovim reakcijama.autogol je napisao/la:Navijaci Bayerna slave promasen penal Vidala u Minhenu i kazu da penala nije ni bilo.
Navijaci Reala slave zajedno sa sudijama kradju u oba meca.
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Najveci kancer danasnjeg fudbala je Kolina.let3 je napisao/la:600 je napisao/la:
Sta reci![]()
![]()
![]()
mađari su veceras izyebali bavariju brutalno
![]()
Al , ide to svojim planiranim tokom, GOAT zabio tricu, novi balon i tako to
- MaroonSquad
- Kontakt:
Dobroo pasa moj, mozes se ti smijat do sutra al Monako bar do finala dolazi ako ih ko ne pokrade od ove mafije.sagitarius je napisao/la:Cuj Monako hahahaha, JUVE najveci favorit!MaroonSquad je napisao/la:Meni nije jasno kako neko moze navijati za spanske ciganske timove. ABd Monako do titule, igraju hrabro, lijepo i zasluzili su da osvoje lp.
Kad navecer oci sklopim, ja pjevam tebi i u snu
snagu ja cu uvijek skupit i bodrit te na samom dnu.
Saraj'vo je zivot nama, ne stanica prolazna
uz tebe smo uvijek znaj i ne idemo nikada.
snagu ja cu uvijek skupit i bodrit te na samom dnu.
Saraj'vo je zivot nama, ne stanica prolazna
uz tebe smo uvijek znaj i ne idemo nikada.
Uglovi se uce u 7.razredu,znaci sljedece godine. Naravno ako ne propadnes,jer po tvojim postovima vidim da ti fali inteligencijeEisenbahner1921 je napisao/la:Nije dobar ugao i na istom se uopste ne moze zakljuciti da li je ili nije bio ofsajd. Previse ste subjektivni..600 je napisao/la:
Sta reci
Sudjenje je rak rana svake godine. Uvijek neko bude ostecen, Bayern sada, Juve prosle godine, i tako u krug i tako ponovo. Shto neki rece s.j.ebase klub, utakmicu, millione navijaca i onih neutralnih koji bi da vide zestoku borbu do kraja...
29 ... a do maja 2012 - 30 ...
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
Veliki gospodin sa BHRT-a je večeras u posebnoj emisiji objasnio ovu situacija. Rekao je da bio dobar položaj sudije i da nije bio ofsajd. Moramo vjerovati sudiji koji je uvijek upravu.
Moramo se složiti sa ovim gospodinom.

Moramo se složiti sa ovim gospodinom.

Zadnja izmjena: arelinho, dana/u 18 apr 2017, 23:35, ukupno mijenjano 1 put.
Pa preCjednik Franc vas naucio tome. Kako on kaze, veliki sampioni ne bi trebali da pricaju o sudjenu.coelho41 je napisao/la:Care moj ova ti je zlatna. Samo neka uporede taj nepostojeći penal koji je promašen prošle sedmice i naše reakcije sa ovim večeras i njihovim reakcijama.autogol je napisao/la:Navijaci Bayerna slave promasen penal Vidala u Minhenu i kazu da penala nije ni bilo.
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Max Allegri
Ma realno Real je bio bolji za tri gola u dvomecu, ali jbg to nimalo ne opravdava ovakve odluke na stetu Bayerna.
Sto se moze zivot ide dalje, Real ide dalje
Sto se moze zivot ide dalje, Real ide dalje
-
Nerminovic
- Kontakt:
Nabijem ih sviju i onom sto mu je dao da sudi fuj nemogu da vjerujem prvo crveni karton nigdje veze te onda drugi gol covjek stoji metar u ofsajd

EDIT: evo i treci covjek u ofsajdu hahahahahahahahaha pa crko dabogda

EDIT: evo i treci covjek u ofsajdu hahahahahahahahaha pa crko dabogda
Champions of SportSport League 2017
BackSpace United
BackSpace United
Sjeti se svojih rijeci, ali upravu si da ima Boga. Ispada Rejal u polufinalu od Juventusa.coelho41 je napisao/la:Penala nije bilo, ali šteta što nije postignut pogodak, ja inače u životu sam spreman iskoristit svaku priliku pa tako mi ne bi bilo žao slušat kukanje o nepostojanom penalu, ali ima Boga da je ko fildžan
Remember, remember the 5th of November.
Zato mi Katalonci iskoristimu svaku priliku izviždati lopove iz UEFE i njihovu smiješnu himnu :kavario_Ferdy88 je napisao/la:U Fifi sjede veci kriminalci nego u nasem parlamentu, nevezano za ovu tekmu, nije da je i Uefa nesto puno bolja al Fifa je level iznad kad je kriminal u pitanju.
Strucnjak moj dobri, koji je to uefalona dvomec, u kojem je to dvomecu ikada barcelona ovako ikada sramno pogurans od sudija, da su sve greske na stetu protivnika aMarvin je napisao/la:Pogledaj proslogodisnji dvomec Bajerna i Juventusa za domaci zadatak,a ako vec jesi pogledaj opet jer repeticija je majka znanjario_Ferdy88 je napisao/la:Kud ces boljeg primjera i argumenta za uvodjenje videotehnologije od ove dvije tekme![]()
Ono je uz onaj "Uefalona" dvomec bilo malo neugodno za gledati. Ovo veceras je samo jos jedan razlog,i uzvrat na Camp Nou takodje treba spomenuti.
Previse je primjera gdje je sudjenje direktno uticalo na to ko ispada a ko ide dalje a UEFA se pravi glupa.
U korist barce
Ako mislis na ono protiv celzija, nadji detaljan pregled obje utakmice, pa kad vidis u prvoj utakmici kako je barca ostecena za penal i crveni balaka, i u drugoj kad vidis crveni za abidala koji je i smjesniji cak nego ovaj sto dobi vidal, onda dva penala za celzi sto je trebao svirati i nisu neka pljacka nego ciste kompezacije
Ovo veceras je 4 kardinalne greske sve u korist reala, nikad barca nije ovako ni slicno prosla
NE DAJTE MI LAGAT' !!!
Bravo, nek je i ovo neko primjetio.autogol je napisao/la:Navijaci Bayerna slave promasen penal Vidala u Minhenu i kazu da penala nije ni bilo.
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
Bogami, od silnih grešaka zaboravili svi 1v1 Lewata sa Navasom di je suđen ofsajd kojeg nije bilo. Daj sliku neko 
"Last time they count me out, what I do Game 6?"
Ajde, ajde, pokradeni jeste ali ne glumi da ste neke moralne vertikale, vi kao niste slavili gol u 90. protiv Juvea i prolazak dalje...autogol je napisao/la:Navijaci Bayerna slave promasen penal Vidala u Minhenu i kazu da penala nije ni bilo.
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Trenutno korisnika/ca: ANamelessGhoul, Cassano2024 i 8 gostiju.