Nije ovo moj klub, Rejal je u dalekoj Spaniji.coelho41 je napisao/la:U svom tom afektu uspio sam priznat da nije bilo penala i nije bilo penala i jedan poklon mi ok iskoristit ne bi me bilo stid, međutim problem je što pojedini navijači tvog kluba, ne kažem da si to ti, ali oni ne priznaju, demantuju, potiskuju represivno, istinu. Da je Realu poklonjen SAMO jedan crveni ili jedan gol iz ofsajda bez crvenog kartona ijednog, prežalio bi vam jedan poklon ali 4-5 poklona od sudija, shvatam da nisu namjerni, al ne shvatam mentalni sklop navijača takvih, dobro je BBC neki dan definiso internet trollove bježe od realnosti.Jeftha je napisao/la:Sjeti se svojih rijeci, ali upravu si da ima Boga. Ispada Rejal u polufinalu od Juventusa.coelho41 je napisao/la:Penala nije bilo, ali šteta što nije postignut pogodak, ja inače u životu sam spreman iskoristit svaku priliku pa tako mi ne bi bilo žao slušat kukanje o nepostojanom penalu, ali ima Boga da je ko fildžan
Uostalom, ne vidim kako su igraci i navijaci nekog kluba krivi jer sudija grijesi. Ljudi grijese, zato je tehnologija potrebna u svakom sportu. Ovako kad se vidi na usporenom snimku lahko je blebetati, ali na terenu se sve dogadja u milisekundama.
Je li se javio Pique postenjacina?