FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
moglo bi se ovo odgodit
Pjevam ti iz duše kad svi ostali šute, poklanjam ti vječnost, ne samo minute..
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Ma cisto sumnjam, svakako smo ''losi'' sa rasporedom, jos nam i odgode trebaju. Tamo pada kao mali snijeg ali ljudi misle da ce teren biti u odlicnom stanju sutra.zlo87 je napisao/la:moglo bi se ovo odgodit
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:

ma ako ovako bude, ne znam, vidjet cemo.MortemHz je napisao/la:Ma cisto sumnjam, svakako smo ''losi'' sa rasporedom, jos nam i odgode trebaju. Tamo pada kao mali snijeg ali ljudi misle da ce teren biti u odlicnom stanju sutra.zlo87 je napisao/la:moglo bi se ovo odgodit
- FrancescoTotti
- Kontakt:
Mozda u kaknju ne padazlo87 je napisao/la:ma ako ovako bude, ne znam, vidjet cemo.MortemHz je napisao/la:Ma cisto sumnjam, svakako smo ''losi'' sa rasporedom, jos nam i odgode trebaju. Tamo pada kao mali snijeg ali ljudi misle da ce teren biti u odlicnom stanju sutra.zlo87 je napisao/la:moglo bi se ovo odgodit
Dok smo živi stajaćemo iza bordo sotone!
Ovo govance pada ko ludo, sad sam do kuće vozio 30km/h, pun qrac udesa. Ide odgoda..
Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
- TobeYarabi
- Kontakt:
treba dogovoriti organizovano grudvanje sa crvenom legijom
- Evolution87
- Kontakt:
Ma odgodit ce se 100%
Sent from my SM-N9005 using Tapatalk
Zauvijek sam tu ja da ginem za tebe,
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Jedva docekam dan i popisa se neko po meni ovakoEvolution87 je napisao/la:Ma odgodit ce se 100%
- TobeYarabi
- Kontakt:
bolje je ovako. duze cemo ostati u igri za peharMortemHz je napisao/la:Jedva docekam dan i popisa se neko po meni ovakoEvolution87 je napisao/la:Ma odgodit ce se 100%
Danas pogledam utakmicu CZ-Partizan, cisto iz neke zelje da vidim razliku koja je, velika, mala ili je uopste nema. Nadao sam se u ovo drugo ili trece al nakon utakmice vidim da smo mi 100god iza tih klubova a svjetlosnim godinama od ostatka Evrope. Cini mi se kad bi doveli i igrace koji se vrte povremeno oko repke, tipa Hajrovic, Ancic, i igraca tog kvaliteta da opet ne bi bili ni blizu njih. Izgleda da sam se barem ja pomirio sa cinjenicom da nikad necemo biti to sto svi sanjamo Evropsko Sarajevo. A tako nam je malo trebalo da budemo. Ne kontam majke mi kako jedan Maribor koji je bio haman 2.liga u bivsoj Yugi moze i napravi jak tim koji igra Ligu prvaka, Maribor koji ima 113.000 stanovnika, a mi evo 20 i kusur godina tapkamo u mjestu, a trenutno stagniramo sa kvalitetom. Meni to nikako da udje u glavu.
Bolje je ovako. Odmorit ćemo ekipu, pa možemo rahat uzeti Krupi bod na KoševuTobeYarabi je napisao/la:bolje je ovako. duze cemo ostati u igri za peharMortemHz je napisao/la:Jedva docekam dan i popisa se neko po meni ovakoEvolution87 je napisao/la:Ma odgodit ce se 100%
SARAJEVO
- TobeYarabi
- Kontakt:
skolovan kadar brate. kod nas nema skolovanih igraca, jer svi klubovi u svoje skole i omladinske ekipe zaposljavaju tzv legende iz neke zahvalnosti ili preko veze. imamo mi talenata vise nego sve druge drzave iz bivse YU ali ih nasi 'strucnjaci' unistavaju. drugi veliki problem su tereni. ne moze se fudbal igrati na oranicama i u mocvarama jbg.ado-hz je napisao/la:Danas pogledam utakmicu CZ-Partizan, cisto iz neke zelje da vidim razliku koja je, velika, mala ili je uopste nema. Nadao sam se u ovo drugo ili trece al nakon utakmice vidim da smo mi 100god iza tih klubova a svjetlosnim godinama od ostatka Evrope. Cini mi se kad bi doveli i igrace koji se vrte povremeno oko repke, tipa Hajrovic, Ancic, i igraca tog kvaliteta da opet ne bi bili ni blizu njih. Izgleda da sam se barem ja pomirio sa cinjenicom da nikad necemo biti to sto svi sanjamo Evropsko Sarajevo. A tako nam je malo trebalo da budemo. Ne kontam majke mi kako jedan Maribor koji je bio haman 2.liga u bivsoj Yugi moze i napravi jak tim koji igra Ligu prvaka, Maribor koji ima 113.000 stanovnika, a mi evo 20 i kusur godina tapkamo u mjestu, a trenutno stagniramo sa kvalitetom. Meni to nikako da udje u glavu.
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Jbg ja se nadam da cemo odigrati
Iskreno, nadam se da će se odgodit. Treba neko da se povrijedi od igrača, a samo nam još to fali kad smo već svakako desetkovani...MortemHz je napisao/la:Jbg ja se nadam da cemo odigrati
jedan devet čet'ri šest
željkan vazda mačić čest
željkan vazda mačić čest
I plus pored toga, teren će biti loš, što nama nikako ne ide u korist.uNbx je napisao/la:Iskreno, nadam se da će se odgodit. Treba neko da se povrijedi od igrača, a samo nam još to fali kad smo već svakako desetkovani...MortemHz je napisao/la:Jbg ja se nadam da cemo odigrati
zlo87 je napisao/la: I plus pored toga, teren će biti loš, što nama nikako ne ide u korist.
Tepih nam je odgovarao, kada smo imali Miloša, Cimija, Samira, Krstu, DžaDžaLu i Duljevića, sada je sasvim svejedno.
Oće taj snijeg kad ste planinci.
-
HeraklitMracni
- Kontakt:
Nema brige , ako gdje zimi nema snijega to je u Kaknju , znam kad sam jednom dosao u Kakanj , u Sarajevu snijeg do koljena u Kaknju samo kisa ...
Što se toga tiče, isti nam je qrac. Ne znaju ni po dobrom ni po lošem.zlo87 je napisao/la:I plus pored toga, teren će biti loš, što nama nikako ne ide u korist.uNbx je napisao/la:Iskreno, nadam se da će se odgodit. Treba neko da se povrijedi od igrača, a samo nam još to fali kad smo već svakako desetkovani...MortemHz je napisao/la:Jbg ja se nadam da cemo odigrati
jedan devet čet'ri šest
željkan vazda mačić čest
željkan vazda mačić čest
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 10 gostiju.