23-5 u dvomecu za Real. Ne znam jel sramota ove navijace Reala sto slave. Glavu u pijesak.Jeftha je napisao/la:Ja tek sad vidio da je Bayern imao samo 2 suta u okvir gola.
Champions League 2016/17
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo
Re: Champions League 2016/17
Jel to u obje tekme ili samo u ovoj večeras?Jeftha je napisao/la:Ja tek sad vidio da je Bayern imao samo 2 suta u okvir gola.
Danju hladna k'o Kazan, noću sija k'o Rubin
Ma u 2 utakmice ne znam jesul imali 5 ukupno.Jeftha je napisao/la:Ja tek sad vidio da je Bayern imao samo 2 suta u okvir gola.
Hoce proc ljudi.
Carlo levatina umjesto da izvadi Čileanskog majmuna jer su i ptice na grani znale da ce dobit crveni kad tad.
Al dobro navikli smo da kod njeg igra 12 igraca citavu sezonu.
A i Marcelo glup ko qurac, prepao se Neuera pa sto prije da doda loptu.SlevinKelevra je napisao/la:Sudija nije brz kao Marcelo i zato nije imao sanse nista dosuditi...Smijesno
Veceras, a i u onoj prvoj su bili kriminalni.Kawhi je napisao/la:Jel to u obje tekme ili samo u ovoj večeras?Jeftha je napisao/la:Ja tek sad vidio da je Bayern imao samo 2 suta u okvir gola.
Remember, remember the 5th of November.
"On je nogometni Christoph Waltz – savršeni glumac za ulogu lošeg momka kojeg je lako voljeti i kad na terenu radi odvratne stvari."
Corruptio optimi cuiusque pessima.
"On je nogometni Christoph Waltz – savršeni glumac za ulogu lošeg momka kojeg je lako voljeti i kad na terenu radi odvratne stvari."
- calcio
- Lokacija: Llanfairpwllgwyngyllgogerychwyrndrobwllllantysiliogogogoch
- Kontakt:
Nisam stvarno ljubitelj Reala ali i uz 100% perfektno sudjenje na obje strane mislim da bi prosli dalje.geoxx je napisao/la:23-5 u dvomecu za Real. Ne znam jel sramota ove navijace Reala sto slave. Glavu u pijesak.Jeftha je napisao/la:Ja tek sad vidio da je Bayern imao samo 2 suta u okvir gola.
Dobio je i Bayern penal gratis u prvoj utakmici, ovaj veceras se takodje mogao ne svirati itd.
-
Bundesliga
- Kontakt:
U redu je mitomani, sve se vraća sve se plaća 
I am not yet born; O hear me.
Let not the bloodsucking bat or the rat or the stoat or the
club-footed ghoul come near me.
Ja sam vidio kad se pomocni okrenuo prema navijacima koji su imali bolji pogled,pita valjda ljudina jel bio offsideSlevinKelevra je napisao/la:Sudija nije brz kao Marcelo i zato nije imao sanse nista dosuditi...Smijesno
Okusi strah, bol, mrznju i barut
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.
Nadam se poklon penalu za Real u polufinalu da nadomjesti kradju iz ovog dvomeca. Vjerujem da ce to Ronaldo realizirati na pravi nacin.Bundesliga je napisao/la:U redu je mitomani, sve se vraća sve se plaća
Nad tobom sunce najljepše sja
- anonymousHD
- Kontakt:
Dobra odluka sudije.
Vidal prvo udara lijevu nogu Asensia, pa tek onda loptu. Bravo Kassai.
Vidal prvo udara lijevu nogu Asensia, pa tek onda loptu. Bravo Kassai.
Mene strah zamisliti sta bi bilo da su 23 udarca isla u okvir Navasovog gola. Frajer bi primio brat bratu 15 golova.geoxx je napisao/la:23-5 u dvomecu za Real. Ne znam jel sramota ove navijace Reala sto slave. Glavu u pijesak.Jeftha je napisao/la:Ja tek sad vidio da je Bayern imao samo 2 suta u okvir gola.
-
Bundesliga
- Kontakt:
Trolanje je umjetnost i ne može to svako raditi kao što se vidi na tvome primjeru.pinoglavi je napisao/la:Nadam se poklon penalu za Real u polufinalu da nadomjesti kradju iz ovog dvomeca.
I am not yet born; O hear me.
Bundesliga je napisao/la:U redu je mitomani, sve se vraća sve se plaća
Uredu.
Vratit ce nam se kad tad,al je red onda da se i vama jos jednom vrati.
Ni ti ne zelis prokomentarisat situacije koje smo ovdje naveli a idu vama u prilog?
"Kako si kupio stan?Po zakonu".
Sasvim sam ozbiljan. Valjda se Realu vrati za ovo guranje bavaraca koje im nije pomoglo pa da tako Real prodje do finala, u finalu Ramos i nafaka protiv redovne musterije i 12.Bundesliga je napisao/la:Trolanje je umjetnost i ne može to svako raditi kao što se vidi na tvome primjeru.pinoglavi je napisao/la:Nadam se poklon penalu za Real u polufinalu da nadomjesti kradju iz ovog dvomeca.
22Jeftha je napisao/la:Mene strah zamisliti sta bi bilo da su 23 udarca isla u okvir Navasovog gola. Frajer bi primio brat bratu 15 golova.geoxx je napisao/la:23-5 u dvomecu za Real. Ne znam jel sramota ove navijace Reala sto slave. Glavu u pijesak.Jeftha je napisao/la:Ja tek sad vidio da je Bayern imao samo 2 suta u okvir gola.
Danas Marcelo više odbrana od Ramosa.
Kakvo oko madjaraanonymousHD je napisao/la:Dobra odluka sudije.
Vidal prvo udara lijevu nogu Asensia, pa tek onda loptu. Bravo Kassai.![]()
Zadnja izmjena: pinoglavi, dana/u 19 apr 2017, 01:08, ukupno mijenjano 1 put.
Dobar kadar, ima li dje usporeni Robbenovog pada?anonymousHD je napisao/la:Dobra odluka sudije.
Vidal prvo udara lijevu nogu Asensia, pa tek onda loptu. Bravo Kassai.![]()
Divim se njegovoj tehnici padanja, onaj pad protiv Mexica mi je jos u glavi.
Sto se tice ovog drugog zutog sto trazite nad Casemirom, u prvoj utakmici Javi je napravio dva faula i za oba dobio karton. U ovoj je Vidal napravio prvi faul i odmah dobio karton. Kod faula sudija nije bio siguran ni da li da ga dosudi a kamoli da mu pokaze drugi zuti. Da nije previse za cetri faula dati cetri zuta tj dva crvena ? Zbog ovog poslije starta je smijesno dati zuti, mozda je bolje da ga je odmah iskljucio, da ne pati ni nas a ni sebe..
ser del barça es el millor que hi ha !
Jadan Morata. Dvije godine zaredom mu kradu ekipu protiv Bayerna.
Da je vise ovakvih pomocnih manje bi gresaka bilo
Okusi strah, bol, mrznju i barut
Sve se vraca, sve se placa. Sigurno je ukrao cokoladicu u petom razredu osnovne.Kawhi je napisao/la:Jadan Morata. Dvije godine zaredom mu kradu ekipu protiv Bayerna.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.