Kako emotivan trenutak.Scholl je napisao/la:
Ode igrac kojeg sam pratio jos dok je bio posudjen Stuttgartu. Nama ce biti najveci gubitak odlazak Lahma a ne Robben ili Ribery.
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo
Kako emotivan trenutak.Scholl je napisao/la:
Carlo opleo po ****. Tako i treba. Izgleda da ce biti burno zbog kardinalnih gresaka sudija koje evo zadnjih 5 godina unistavaju pojedine klubove.Bundesliga je napisao/la:Kapiten kapitenski![]()
E moj Alaba da kao bek ne znaš lopte ubaciti
Edit: Tako je Carlo nemoj im šutiti na ovu lakrdiju.
Šta je rekao, daj link kakav?Bundesliga je napisao/la: Edit: Tako je Carlo nemoj im šutiti na ovu lakrdiju.
Eto imaš tu na ss.baharden je napisao/la:Šta je rekao, daj link kakav?
I opet gospodski, trebao im je baš mater yebat."Na utakmici je bilo veliki broj ozbiljnih pogreški glavnog sudije koje su na kraju odlučile ovu utakmicu. Nadam se da će u budućnosti biti uvedena video tehnologija koja će pomagati sudijama kako bi se spriječile ovakve greške", rekao je Ancelotti.
Pa gospodski yebat mater, da. Carlo je gospodin. Za veceras mu se nema sta prigovoriti, nije mi jasno vađenje Lewe ali zna on sta je htio s tim.Bundesliga je napisao/la: I opet gospodski, trebao im je baš mater yebat.
Morao je. Prošli put je vadio Alonsa nakon crvenog pa ostade ogormna rupa na sredini, logično je da vadi napadača.harden je napisao/la:nije mi jasno vađenje Lewe ali zna on sta je htio s tim.
Pošalji mu ovoFullback je napisao/la:Ribery se zali na Instagramu,u stilu forumasa sa ss.ba.
I treba da se žali, i Vidal se oglasio. Tako i treba, ne dati bandi mira.Fullback je napisao/la:Ribery se zali na Instagramu,u stilu forumasa sa ss.ba.
Ko je Casemerio?Rajaz je napisao/la:Pošalji mu ovoFullback je napisao/la:Ribery se zali na Instagramu,u stilu forumasa sa ss.ba.
Vidiš da ni sudija nije znao :kavaKawhi je napisao/la:Ko je Casemerio?Rajaz je napisao/la:Pošalji mu ovoFullback je napisao/la:Ribery se zali na Instagramu,u stilu forumasa sa ss.ba.
Casno,posteno i zasluzeno dodao bih.Scholl je napisao/la:Časno ispadosmo
Bolje i to nego da smo prosli na nacin na koji je Real prosao.

Slika datira iz 2013, kada je plakao tokom minute sutnje....Bundesliga je napisao/la:
Šta čovjeku uradiše
Ma nebitno, i sad mu je isto bilo.groka12 je napisao/la:Slika datira iz 2013, kada je plakao tokom minute sutnje....
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.