Champions League 2016/17
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo
Re: Champions League 2016/17
Fakat jebote, pored neoborivih dokaza koje su kolege iznijele o epskoj kradji veceras i ociglednoj uroti protiv kraljevskog kluba, skroz sam zaboravio da im je i u Minhenu poklonjen penal. Valjalo je ovo proci 
Dje su sad da pricaju o nepostojecem crvenom Vidalu, pa nije mogao cisci bitanonymousHD je napisao/la:Dobra odluka sudije.
Vidal prvo udara lijevu nogu Asensia, pa tek onda loptu. Bravo Kassai.![]()
Dobro si me nasmijao.Epidaurus je napisao/la: Dje su sad da pricaju o nepostojecem crvenom Vidalu, pa nije mogao cisci bit
Remember, remember the 5th of November.
"On je nogometni Christoph Waltz – savršeni glumac za ulogu lošeg momka kojeg je lako voljeti i kad na terenu radi odvratne stvari."
Corruptio optimi cuiusque pessima.
"On je nogometni Christoph Waltz – savršeni glumac za ulogu lošeg momka kojeg je lako voljeti i kad na terenu radi odvratne stvari."
-
Bundesliga
- Kontakt:
Poređenja su baš jednakaDzoni je napisao/la:Ni ti ne zelis prokomentarisat situacije koje smo ovdje naveli a idu vama u prilog?
"Kako si kupio stan?Po zakonu".
Penal na Robbenu čist, Casemiro još nije dobio drugi žuti
Ofsajd kod autogola jeste.
Vidal za 2 faula 2 žuta? Da nije puno?
Ajmo sada greške na Bayernovu štetu.
1. Casemiro zaslužio 2 crvena, a odigrao čitavu utakmicu.
2. Vidal dobio crveni za čist start.
3. Lewandowskom suđen ofsajd koji nije postojao u situaciji za postizanje gola.
4. Ronaldo pogađa iz ogromnog ofsajda za poravnanje.
5. Ronaldo pogađa za vodstvo iz ofsajda.
Umjesto da priznate ko ljudi, vi izvrćete činjenice i pravite se budalama. To samo govori o vama.
Neka neka, ima Boga.
I am not yet born; O hear me.
Let not the bloodsucking bat or the rat or the stoat or the
club-footed ghoul come near me.
Uefadrid dominira
- anonymousHD
- Kontakt:
Ovo si zaboravio? 48 minuta. Ovo je odmah bio drugi žuti karton i isključenje, ali sudija mu oprašta.Bundesliga je napisao/la:Vidal za 2 faula 2 žuta? Da nije puno?

Čist start? Pogledaj ponovo, prvo udara lijevu nogu Asensia, pa tek onda loptu. Žuti karton.Bundesliga je napisao/la:2. Vidal dobio crveni za čist start.
Vidim culesi vec klipove prave, krece propaganda. 'biggest robbery'
Treba uraditi istu stvar, staviti kartone Vidala, penal u prvoj utakmici, ofsajd kroz drugog gola, malo pojacati i dodati situaciju kad Casemira ruse u 16, staviti los ugao i prikazati kao penal. Ima tu materijala da nadyebe ovaj video od jedne minute.
Treba uraditi istu stvar, staviti kartone Vidala, penal u prvoj utakmici, ofsajd kroz drugog gola, malo pojacati i dodati situaciju kad Casemira ruse u 16, staviti los ugao i prikazati kao penal. Ima tu materijala da nadyebe ovaj video od jedne minute.
Zivot te udari kada to najmanje ocekujes, evo naprimjer uzmem ja prije nekoliko godina procitati knjigu Zlocin i Kazna. Knjiga ogromna 500 stranica, neki Raskoljnikov, neka baba, sikira tamo vamo... Sve u svemu najbolja knjiga koju sam procitao, i dodjem ja na cas profa postavlja pitanja - ne znas sta ces sa sebe. Kaze evo tebi dvica, spremi se bolje za sljedeci put.Bundesliga je napisao/la:Poređenja su baš jednakaDzoni je napisao/la:Ni ti ne zelis prokomentarisat situacije koje smo ovdje naveli a idu vama u prilog?
"Kako si kupio stan?Po zakonu".![]()
Penal na Robbenu čist, Casemiro još nije dobio drugi žuti![]()
Umjesto da priznate ko ljudi, vi izvrćete činjenice i pravite se budalama. To samo govori o vama.
Neka neka, ima Boga.
No to nije bitno, sljedecu knjigu ne procitam i dobijem 4 tako da si upravu da se sve placa. Ne mogu ti opisati koliko mi je bilo zao Morate prosle godine.
U Ime Allaha Milostivog Samilosnog.Bundesliga je napisao/la:Poređenja su baš jednakaDzoni je napisao/la:Ni ti ne zelis prokomentarisat situacije koje smo ovdje naveli a idu vama u prilog?
"Kako si kupio stan?Po zakonu".![]()
Penal na Robbenu čist, Casemiro još nije dobio drugi žuti![]()
Neka neka, ima Boga.
Naravno da ima Boga.
1.Da je Vidal dobio crveni kad je trebao (48.minut) lopta bi presla u posjed Reala (vidi utakmicu u Minhenu) sto znaci da bi Bayern MNOGO manje napadao (vidi utakmicu u Minhenu) a Casemiro imao MNOGO manje defanzivnih zadataka jer je defanzivni igrac destruktivac.
2.eto ti gore video koji pokazije taj "cist start"
3.Lewandowski jest bio u ofsajdu.
4.Ronaldo jest bio u ofsajdu,najmanje metar i po.
5.Ronaldo zavrsava ono sto je vec bilo zavrseno golom iz OFSAJDA.
Sta izvrcemo?
-
Bundesliga
- Kontakt:
Ajde ne pametuj, koliko puta je oprostio Casemiru?anonymousHD je napisao/la:Ovo si zaboravio? Ovo je odmah bio drugi žuti karton i isključenje, ali sudija mu oprašta.
Čist da ne može biti čistiji, kakva lijeva noga vi to sebi stvarate paralelne univerzume ili nešto?anonymousHD je napisao/la:Čist start? Pogledaj ponovo, prvo udara lijevu nogu Asensia, pa tek onda loptu. Žuti karton.
Još jedan u nizu neobjektivnih komentara. Porediti Juventus-Bayern i ono sinoć je bezobrazno.Jeftha je napisao/la:Ne mogu ti opisati koliko mi je bilo zao Morate prosle godine.
Juve nije dobio niti jedan crveni karton, i ono su bile smiješne greške u poređenje sa ovom utakmicom.
Milimetarski ofsajd=ofsajd od 2 metra
Mitomani na djelu.
Ako nastavis kmecati do 5 na forumu postoji mogucnost da se utakmica ponoviBundesliga je napisao/la:
Nad tobom sunce najljepše sja
Jel ti vidis da covjeka udara djonom po nozi prije nego sto izbija loptu ? Cist zuti karton koji je trebao biti pokazan jos u 48. minuti.Bundesliga je napisao/la:Ajde ne pametuj, koliko puta je oprostio Casemiru?anonymousHD je napisao/la:Ovo si zaboravio? Ovo je odmah bio drugi žuti karton i isključenje, ali sudija mu oprašta.
Čist da ne može biti čistiji, kakva lijeva noga vi to sebi stvarate paralelne univerzume ili nešto?anonymousHD je napisao/la:Čist start? Pogledaj ponovo, prvo udara lijevu nogu Asensia, pa tek onda loptu. Žuti karton.
Casemiru je oprostio jednom kod onog starta na Robbenu poslije autogola al opet se vracamo na to da je Vidalu oprosten zuti karton za start u 48. minuti kad je bukvalno raznio Casemira. Pouceni iskustvom iz Minhena i demoliranjem Baye nakon crvenog (isto tako cistog), mislis da bi Bayern imao incijativu za penal il neki gol tad ? Cisto sumnjam. Golovi u produzetku Ronalda su iz offsidea, to je cinjenica i velike greske na stetu Bayerna.
-
Bundesliga
- Kontakt:
U redu je mitomani, ja sam svoje dokazao, a vi to i dalje dokazujete svojim pisanjem.
Zamolio bih wannabe moderatora da me ne citira. Hvala.
@bundesliga-priznaj sebi,bice ti lakse,nama ne moras,Real je u bubnju za polufinale 
Okusi strah, bol, mrznju i barut
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.
Poenta je u prvom dijelu posta, ali znao sam da ces se za ovo uhvatiti.Bundesliga je napisao/la:Još jedan u nizu neobjektivnih komentara. Porediti Juventus-Bayern i ono sinoć je bezobrazno.Jeftha je napisao/la:Ne mogu ti opisati koliko mi je bilo zao Morate prosle godine.
Juve nije dobio niti jedan crveni karton, i ono su bile smiješne greške u poređenje sa ovom utakmicom.
Milimetarski ofsajd=ofsajd od 2 metra![]()
Mitomani na djelu.
Uostalom, pomocnik Ringe Raja je pogrijesio, ali i on je covjek - grijesi! A Bog je milostiv i oprasta grijehe.
Citam i vidim spominju nekakav Robbery. Zar nije ispao iz LP Robbery duo?
Danju hladna k'o Kazan, noću sija k'o Rubin
Danas Bayern, sutra neko drugi i tako u krug, nazalost.Bundesliga je napisao/la:Ajde ne pametuj, koliko puta je oprostio Casemiru?anonymousHD je napisao/la:Ovo si zaboravio? Ovo je odmah bio drugi žuti karton i isključenje, ali sudija mu oprašta.
Još jedan u nizu neobjektivnih komentara. Porediti Juventus-Bayern i ono sinoć je bezobrazno.Jeftha je napisao/la:Ne mogu ti opisati koliko mi je bilo zao Morate prosle godine.
Milimetarski ofsajd=ofsajd od 2 metra![]()
Mitomani na djelu.
Svjetski fudbal treba "restart", jer ga unisti novac, kladionice i razni lobiji.
Ako se nesto ne ucini pod hitno, ne gine mu sudbina jugoslovenskog fudbala, koji je krajem 80- i pocetkom 90-ih poceo nestajati i urusavati se.
Bundesliga je napisao/la:U redu je mitomani, ja sam svoje dokazao, a vi to i dalje dokazujete svojim pisanjem.
Dokazo si da nisi kompetentan za raspravu jer su ti argumenti nula bodova.
Sve sam ti objasnio a ti ako se zelis pravit slijep idi setaj psa.
Bestia negra?
23-5 u sutevima na gol.
6-3 ukupno.
Raus.
Vidimo se dogodine ako Bog da.
Vrlo je jednostavno. Pero više platio od Ullinatora i to je to. Slično se i šeik zayebo kad je mislio da je Aytekin muslimančina. 
Now the old king is dead! Long live the king!
2nd#Tripl3t
London! Paris! Rome! London! Berlin!
1992 2006 2009 2011 2015
2nd#Tripl3t
London! Paris! Rome! London! Berlin!
1992 2006 2009 2011 2015
effenberg ti kupio profilmessilla je napisao/la:Vrlo je jednostavno. Pero više platio od Ullinatora i to je to. Slično se i šeik zayebo kad je mislio da je Aytekin muslimančina.
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.