bolje im stoji AZMIR CITY
treba ligu ukinut ali
D E F I N I T I V N O ! ! !
Moderator/ica: GracanicaAA
U nas se ne moze jedna sezona odigrat bez parodije i da ne bude da je ovaj prvi , to je 100 slucaj.paulus je napisao/la:Pa ti stvarno ne razumjes poentu svega sto sam napisao , upravo pricam o tome i nisam sebe nigdje izostavio i sve je to tuzno , zato nista bolje nismo zasluzili i zato ce se ova saka bogatiti na jadnom nasem fudbalu , usput. Mislim da je ova promjena imena ( ono da nisu Simin Han Vise vec Tuzla City jebote ) dokaz da je on vec kupio ulazak u PL. Tuzla City ej , dodje covjek na polusezoni postavlja sudije koje oce tj jednog na repet i kao toliko dobre igrace i trenera koji je jos u 1 ligi nekako a strucnjak nema , toliko dobre doveo da niko ih ne moze dobit . I u trenutku kad se treba prelomit ime se mjenja u Tuzla Citysolinas je napisao/la:
Da voda ide na mlin tvog kluba cisto sumnjam da bi dijelio moralne lekcije ovdje.paulus je napisao/la:Kako smo mi ovakav narod , ako se krade u ime mog hluba nek se krade , i ako ulazimo lopovski nek ulazimo i ono nasladjuju se smiju se , a vecini klubova se to vrati za par godina . Kako nam ne smeta da nam sport pored svega ostalog kriminalan namjesten , da se sudije ponasaju ko serifi i jos uzimaju kes.Kako neko moze delegirati iste sudije tri kola jednom klubu i da to nijedan medij ne predoci kao problem , i to nije sad prvi put da se radi . Kad se Bosna zalila Travnik je sutio , malo su se ismijavali ko i ostali , sad se oni zale . Poenta je mozda bi Bosna izgubila kod sisoja beez onog sto im sudi stalno sad , al pogledajte snimku i faule kakih nema u kosarci isto tako Zvjezda je rasturila Bosnu al posteno odsudjeno i cestitano kao i Travniku , takodje Travnik bi vjerovatno izgubio od Zvjezde al svi iz Gradacca ce rec da ih je Kazlagic klao i da je to bilo ocigledno . Znaci svi ovi rezultati su mogli bit bez delegiranja istih sudija bez sudjenja abnormalnih al neda ni onih 10 % sanse , nas 'pokrije i to sa parama . I liga se fakat igra za kriminalne sudiije i ove iz saveza i oni sad su vec nekom prodali ulaznicu u PL. Mi imamo pogresan mentalitet ko narod i zato nas mogu krast sa svih strana , kad mi ne mozemo ni sport ispostovat da bude posteno , ko je najbolji nek udje.
Uostalom bezveze se pise.Samo ujedinjenje cvajte i 12 klubova. Sve drugo je cirkus...
De nam video tih faulova majke ti.. Amer radi sta oce . kad on moze ovo u sportu zasto se iko vise cudi kakva nam je drzava.Nemamo mi grama etike ko ljudi. Pa oni zabari su onaki kaki jesi mafijasi izbacili jedan Juventus. U nas se ne moze jedna sezona odigrat bez parodije i da ne bude da je ovaj prvi , to je 100 slucaj.

Svi sportski klubovi grada Tuzle,imaju ista prava,jer je Tusanj javna ustanova,imaju pravo na koristenje...Nema to veze sa Slogom,ako recimo Mladost Solina zeli igrati na Tusnju,umjesto u Solini,po zakonu,moraju im dopustiti....jbgemil02in je napisao/la:A po cemu Sloga ima pravo na Tusanj, naravno osim ako ne plati koristenje istog?
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.