Real Madrid CF (oficijelna tema)
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,Donnie Darko
Re: Real Madrid CF (oficijelna tema)
Nakon utakmice u Minhenu sam rekao mi smo bili bolji u prvom vi u drugom poluvremenu i zaslužena pobjeda al' ono od sinoć je a fucking disgrace najblaže rečeno.
1974---1975---1976---2001---2013---2020
- Feldmarschall
- Kontakt:
Šteta što sudije baciše mrlju na odličan dvomeč Reala i fenomenalan uzvrat generalno do crvenog. Sad se isključivo piše o tome, umjesto o za klasu boljoj ekipi koja je po većini relevantnih fudbalskih parametara nadigrala rivala i vjerovatno ovaj Bayern na čelu sa Lahmom poslala na remont. Dovoljno je uporediti broj šuteva u okvir kroz dvije utakmice i pametnom je sve rečeno. Zato i pišem ovdje, a ne na temi CL. Nemojte zamjeriti.
Očekivao sam, vjerujem kao i većina da će Carlo biti ogromna prednost na strani Bayerna. Ispade da je to Zidane bio za RM i na tome mu svaka čast. Pogotovo za odluku glede Isca prije uzvrata gdje je već imao odličan rezultat. Tu me kupio, jer mu se mogla itekako obiti o glavu. Većina menadžera bi zalijepila Lucasa za Alabu i vozaj čitav meč. Ovakav romb je imao problema sa zatvaranjem strana, pogotovo Iscove. Bayern je konstantno preko tog koridora napadao i iskorištavao 2v1 višak sa Alabom i Riberyjem. Casemiro je morao iskakati i pomagati Carvajalu, Bayern je mogao napasti tu da je Carlo htio više rizikovati. Međutim nije i Real jednom kad je ušao u meč, mogli su ga kontrolisati slično prvom meču nakon crvenog. Kakav profit od kockanja sa Iscom.
I šta reći o velikom Ronaldu? Kakav igrač u **** materinu! Pet golova Bayernu? Ma daj nemoj me. Nema igrača koji će ga zaustaviti u šesnaestercu. Predator.
Očekivao sam, vjerujem kao i većina da će Carlo biti ogromna prednost na strani Bayerna. Ispade da je to Zidane bio za RM i na tome mu svaka čast. Pogotovo za odluku glede Isca prije uzvrata gdje je već imao odličan rezultat. Tu me kupio, jer mu se mogla itekako obiti o glavu. Većina menadžera bi zalijepila Lucasa za Alabu i vozaj čitav meč. Ovakav romb je imao problema sa zatvaranjem strana, pogotovo Iscove. Bayern je konstantno preko tog koridora napadao i iskorištavao 2v1 višak sa Alabom i Riberyjem. Casemiro je morao iskakati i pomagati Carvajalu, Bayern je mogao napasti tu da je Carlo htio više rizikovati. Međutim nije i Real jednom kad je ušao u meč, mogli su ga kontrolisati slično prvom meču nakon crvenog. Kakav profit od kockanja sa Iscom.
I šta reći o velikom Ronaldu? Kakav igrač u **** materinu! Pet golova Bayernu? Ma daj nemoj me. Nema igrača koji će ga zaustaviti u šesnaestercu. Predator.
- Marsal
- Kontakt:
Saurman je napisao/la:Nakon utakmice u Minhenu sam rekao mi smo bili bolji u prvom vi u drugom poluvremenu i zaslužena pobjeda al' ono od sinoć je a fucking disgrace najblaže rečeno.
Heroji Grada Zenice = NGG Za Čelik i UG Robijaši 1988
-
Eisenbahner1921
- Kontakt:
Shvatam da vas je sramota sto su vam sudije stelile prolaz, ali ne zamarajte se toliko, pobogu.. Halal vam bilo, bitno je da more sudijskih odluka na stetu madridskog giganta, kao rezultat nije imalo ispadanje istog.Saurman je napisao/la:Nakon utakmice u Minhenu sam rekao mi smo bili bolji u prvom vi u drugom poluvremenu i zaslužena pobjeda al' ono od sinoć je a fucking disgrace najblaže rečeno.
Životni saputnik! 1921
Imala ukupno 5 suteva u okvir gola naspram 24 suta u okvir gola Reala i oni su bili bolji i zasluzili prolaz 
Sestro dryime, sestro pascuti
Sestro dryime, sestro pascuti
- anonymousHD
- Kontakt:
Od toga jedan Ramosov. 
Sad gledam po medijima i sve Real pokrao Bajern
Niko ni da spomene da je Bajern postigao drugi gol iz ofsajda i da ej taj gol ponisten ne bi se ni igrali produzetci
Onda malo ko da je i spomenuo penal u Minhenu
Niko ni da spomene da je Bajern postigao drugi gol iz ofsajda i da ej taj gol ponisten ne bi se ni igrali produzetci
I jedan penal,anonymousHD je napisao/la:Od toga jedan Ramosov.
“We are all born ignorant, but one must work hard to remain stupid.”
Chico Felipe Cayetano Lopez Martinez y Gonzales
Don Alfredo Di Stefano
Don Alfredo Di Stefano
Iako pomalo unisten dvomec losim odlukama sudaca mislim da ste ipak bili bolji i cestitke.
Do iduceg europskog klasika lijep pozdrav. 
Ako su oba tima ostecena,onda i nije neka vijest za klika,bolje ovako,da malo katalonska ciganija izbaci frustracije.MElloo je napisao/la:Sad gledam po medijima i sve Real pokrao Bajern
Okusi strah, bol, mrznju i barut
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.
I to su uspjeli postic neregularan autogol.madridist je napisao/la:I jedan penal,anonymousHD je napisao/la:Od toga jedan Ramosov.
Koja je to mafija.
Dzoni je napisao/la:I to su uspjeli postic neregularan autogol.madridist je napisao/la:I jedan penal,anonymousHD je napisao/la:Od toga jedan Ramosov.
Koja je to mafija.

1974---1975---1976---2001---2013---2020
Evo babuke.
Remember, remember the 5th of November.
"On je nogometni Christoph Waltz – savršeni glumac za ulogu lošeg momka kojeg je lako voljeti i kad na terenu radi odvratne stvari."
Corruptio optimi cuiusque pessima.
"On je nogometni Christoph Waltz – savršeni glumac za ulogu lošeg momka kojeg je lako voljeti i kad na terenu radi odvratne stvari."
Corruptio optimi cuiusque pessima.
Ne kontam sta ces ti na ovoj temi..... imas temu za Evropa Ligu.... Nije ovo za tebePoliceman je napisao/la:Elubrylla je napisao/la:Iako pomalo unisten dvomec losim odlukama sudaca mislim da ste ipak bili bolji i cestitke.![]()
![]()
ovo ne moze napisati pravi navijac Bayerna
ti si SRAMOTA od navijaca
cuj "pomalo"![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
LB Pozicija u Brazilu se zove "Marcelo"
tehnicki najbolji igrac Reala pa moze se reci cak svijeta
po mom misljenju najbolji igrac na poziciji LB (ne bitno sto Alaba ima vecu cijenu na transfermarktu)
tehnicki najbolji igrac Reala pa moze se reci cak svijeta
po mom misljenju najbolji igrac na poziciji LB (ne bitno sto Alaba ima vecu cijenu na transfermarktu)
.....::::::::::::::::iHala Madrid…y nada más::::::::::::::::.....
Docekao si i ti cetvrtakPoliceman je napisao/la:Elubrylla je napisao/la:Iako pomalo unisten dvomec losim odlukama sudaca mislim da ste ipak bili bolji i cestitke.![]()
![]()
cuj "pomalo"![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
MA yebo LP
Bitno je sad za vikend pobjedit da ligu osiguramo
Bitno je sad za vikend pobjedit da ligu osiguramo
Pa policeman je bot i to onaj nize klase ,google ga napravio da vrslja po forumu i broji korisnike,prica o nogometu mu je krinka.ljalja je napisao/la:Ne kontam sta ces ti na ovoj temi..... imas temu za Evropa Ligu.... Nije ovo za tebePoliceman je napisao/la:Elubrylla je napisao/la:Iako pomalo unisten dvomec losim odlukama sudaca mislim da ste ipak bili bolji i cestitke.![]()
![]()
cuj "pomalo"![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Vidis da ima uzorak isti u svakom postu samo random poneku recenicu ubace da ne bi bilo previse ocigledno.
“We are all born ignorant, but one must work hard to remain stupid.”
Don Alfredo Di Stefano
Don Alfredo Di Stefano
Čestitke svim simpatizerima ovog najvećeg kluba na svijetu na zasluženom prolazu dalje. Istina, moglo se i bez produžetaka da su arbitri uradili posao kako treba, ali i ovako je prihvatljivo. 
Fala fala ,ma planski nas sudije **** ,umarali nas za el clasico.
Ganerima dati azil na ovoj temi
Ganerima dati azil na ovoj temi
Ozil is unique, there is no copy of him – not even a bad one. He is the best number 10 in the world. He makes things very easy for me and for his team-mates with his football vision and the decisions he makes. (c) José Mourinho
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.