Sent from my ROME_X using Tapatalk
Moderatori/ce: nerminh74,KK_Bosna,CashMan
Sad sam siguran da definitivno nece igrati. I ako je Stotts rekao posle prvog meca da postoje sanse da ce igrati. Mislim da je to bullshit.Alminjo99 je napisao/la:Mogao bi on da ne zaigra u PO, šteta veliko bi to iskustvo bilo, ali bice prilike. Bolje ništa ne riskirat, sljedecu sezonu ima da dominira.
Rokobili druže pa đe sibombaysaphire je napisao/la:Dugo pratim i čitam postove na forumu, ali tek sad sam odlučio da uđem u diskusiju i raspravu o svemu i svačemuNaravno Juka je udarna tema od sad pa nadalje i ubuduće . Sportski pozdrav svima .
I ja sam odmah pomislio na njegaDANTES je napisao/la: Rokobili druže pa đe si
Nek su ga banirali, imao sličan pseudonim momeDANTES je napisao/la:Rokobili druže pa đe sibombaysaphire je napisao/la:Dugo pratim i čitam postove na forumu, ali tek sad sam odlučio da uđem u diskusiju i raspravu o svemu i svačemuNaravno Juka je udarna tema od sad pa nadalje i ubuduće . Sportski pozdrav svima .
Federer17 je napisao/la:I ja sam odmah pomislio na njegaDANTES je napisao/la: Rokobili druže pa đe si
Insider neki?bombaysaphire je napisao/la:Federer17 je napisao/la:I ja sam odmah pomislio na njegaDANTES je napisao/la: Rokobili druže pa đe si
Mislim da će u Portlandu zaigrati Juka...
Rokoko87 je napisao/la:Nek su ga banirali, imao sličan pseudonim momeDANTES je napisao/la:Rokobili druže pa đe sibombaysaphire je napisao/la:Dugo pratim i čitam postove na forumu, ali tek sad sam odlučio da uđem u diskusiju i raspravu o svemu i svačemuNaravno Juka je udarna tema od sad pa nadalje i ubuduće . Sportski pozdrav svima .
ah te koincidencijeFederer17 je napisao/la:I ja sam odmah pomislio na njegaDANTES je napisao/la: Rokobili druže pa đe si
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.