naravno...nego ko drugiEsii TM87 je napisao/la:seyo mislis Rusmir Cviko
FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
http://fkzeljeznicar.com/ Najbolji portal za najbolji klub!
"Mi imamo svoga Boga i na klupi sina njegovoga!!!"
BHR
15:10 Ritam sporta
17:00 Dnevnik
17:15 Ritam sporta
19:00 Večernje vijesti
Federalni vjerovatno istu semu ima...
esii zayebavam se nemoj se strunit kontajuci
15:10 Ritam sporta
17:00 Dnevnik
17:15 Ritam sporta
19:00 Večernje vijesti
Federalni vjerovatno istu semu ima...
esii zayebavam se nemoj se strunit kontajuci
Jos da vidis kako izgura momka koji je bio sa brojem 33Esii TM87 je napisao/la:pored toliko desnih bocnih docekasmo da nam i Cviko zaigraaferim
FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!
hvala momci na izvjestajima s treninga
Željo, jedna riječ, jedno ime koje puno znači...
- Fk_zeljo_1921
- Kontakt:
Jel ovo Šeha ide slijedece sedmice za 600 000 eura 
"I've failed over and over and over again in my life and that is why I succeed." -Michael Jordan
jesul i to neke nove patke ???Fk_zeljo_1921 je napisao/la:Jel ovo Šeha ide slijedece sedmice za 600 000 eura
Samo je jedan, grijeha je vrijedan ..... TM87
- ZELJO MOJA
- Kontakt:
to jos nije sigurnoFk_zeljo_1921 je napisao/la:Jel ovo Šeha ide slijedece sedmice za 600 000 eura
A gdje je to "ovo"? odakle info?Fk_zeljo_1921 je napisao/la:Jel ovo Šeha ide slijedece sedmice za 600 000 eura
- Fk_zeljo_1921
- Kontakt:
Samo sam cuo to, ne znam jel sad tacno 
EDIT : Sa drugog foruma, trebao bi valjda u Buraspor slijedece sedmice
EDIT : Sa drugog foruma, trebao bi valjda u Buraspor slijedece sedmice
"I've failed over and over and over again in my life and that is why I succeed." -Michael Jordan
Tako je... Seha ima ponude od buraspora i kineza nekih, al Amar neda ispod 600 000 eurica sto turcima nije problem ...
1996
Napisao lik "anamo" da mu je Šeha himself rekao. Ako je tačno, strašna je to lova, a imamo dostojnu zamjenu.. 600 000 ojrića, mnogo dobro. All hail Amar. Ovo bi oni miševi prodali za 40000 eura i još se udarali nogom u zicagu.Seyo_TM je napisao/la:A gdje je to "ovo"? odakle info?Fk_zeljo_1921 je napisao/la:Jel ovo Šeha ide slijedece sedmice za 600 000 eura
Zadnja izmjena: tanzla, dana/u 13 avg 2010, 22:43, ukupno mijenjano 1 put.
"What can men do against such reckless hate?" King Theoden
- ZELJO MOJA
- Kontakt:
ma samo nek idu bare su nam strasno bitne a za te pare mozemo dovesti deset golmanacassanova je napisao/la:Tako je... Seha ima ponude od buraspora i kineza nekih, al Amar neda ispod 600 000 eurica sto turcima nije problem ...
ej i ja sam to cuo juce i postavio ovdje pitanje ali niko nije bio upucen...ako je istina bilo bi odlicno
spielführer_21 je napisao/la:A najgori među najgorima su Avdo Avdić i Sinan Sinanović. Pa kad im samo imena pročitaš, znaš da u toj familiji nije niko normalan...
ja sam napisao prije 20tak dana da za sehica ima ponuda visle od 400 000 eura 
U mom srcu ne postoji ništa drugo
> Željezničar 1921 <
> Željezničar 1921 <
Jel bi tih nekih eventualnih 600 000 eura bila vrijednost ukupnog transfera, ili bi to bilo ono sto bi mi kao klub dobili?
Kad odu šminkeri,pljuvači i šmekeri, kad prođu trendovi, mode i
pozeri,ostat' će na JUGU gordi i ponosni, ostat' će u ljubavi vjerni i
odani! THE MANIACS 1987
pozeri,ostat' će na JUGU gordi i ponosni, ostat' će u ljubavi vjerni i
odani! THE MANIACS 1987
Zna li se koliko će nas ići u Travnik ??? ima li išta od tog pojačanja iz azije ??? 
I kada ne budeš prvi Ti , i kada čuju se zvižduci i tada ću Željo dobro znaj , da Te volim ja! 1921
- bistrikboy
- Kontakt:
Al na portalima nakon svakog treninga izvjestaj,vise se prate nase trening utakmice nego utakmice PLBiH,institucija!
Sutra ce na terenu biti batina kao i uvijek u Travniku,oni uvijek igraju grubo i sa podrskom sudija,nasi moraju odgovoriti istom mjerom kao i prosle godine.Željo ih moze uzeti na brzinu jer imamo stvarno brzu ekipu.Sve u svemu bod bi bio odlican 3 fenomenalna.Samo hrabro i u kost!
Sutra ce na terenu biti batina kao i uvijek u Travniku,oni uvijek igraju grubo i sa podrskom sudija,nasi moraju odgovoriti istom mjerom kao i prosle godine.Željo ih moze uzeti na brzinu jer imamo stvarno brzu ekipu.Sve u svemu bod bi bio odlican 3 fenomenalna.Samo hrabro i u kost!
– Prvo i prvo, sve što ja kažem to je moje i samo moje mišljenje. To što je Vranješ uradio je uvreda za sve iskrene navijače. Za sve ljude koji vole ovu državu- kaže Ibišević na početku intervjua
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 7 gostiju.