hvalaOmerbavarac je napisao/la:21hThunderstruck je napisao/la:Ukoliko je ta tekma na ZDF?
FC Bayern München - Arhiva postova
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo
- Thunderstruck
- Kontakt:
Re: F.C. Bayern
"It's hard to believe it's not Scholes, it's Carrick you know..."
Hajmo momci malo popraviti taj bilans protiv kraljevskog kluba.
Neka ovaj pehar ostane doma.

Bayern vs Real 18-10-2-6
Bayern vs Real 18-10-2-6
Vom Jäger zum Gejagten
- Los*Blancos
- Kontakt:
geronimo je napisao/la:Hajmo momci malo popraviti taj bilans protiv kraljevskog kluba.![]()
Bayern vs Real 18-10-2-6
El mejor club del siglo XX
wolverine: ja neznam prevociti spanski, ali engleski znam govoriti, citati, pisati a hvala bogu i prevoditi perfektno. i to na brzinu
mandrax: ako nadjes vise od 10 mojih postova na temi Real Madrid, ja idem sa foruma..
wolverine: ja neznam prevociti spanski, ali engleski znam govoriti, citati, pisati a hvala bogu i prevoditi perfektno. i to na brzinu
mandrax: ako nadjes vise od 10 mojih postova na temi Real Madrid, ja idem sa foruma..
idemo veceras da ponizimo Madridzane
Nema veze sto je prijateljska utakmnica i sto cemo igrati sa drugim sastavom 
Sad sam skontao da uopste nemam ZDF.Thunderstruck je napisao/la:Ukoliko je ta tekma na ZDF?
A lion doesn't concern himself with the opinions of a sheep.
- rob do bagro
- Kontakt:
,,DUSA BOGU...TIJELO ZEMLJI...SRCE CELIKUUU,,
SMRT FASIZMU!!!
SMRT FASIZMU!!!
kad pocinje utakmica jel to s realom
:) :;P Hocemo ih oprat xD
Ja volim volim samo tebe i samo tebi tebi dajem sve i sa Sjevera ces cuti nasu pjesmu Sarajevo VOLIM TE !
penal u 7.min nad riberijem a promasio batštuber ne znam zasto on pucao imao u izmjenjenom sastavu ali i real i riberi ih satra
riberi daleko najbolji sad je isao sam na golmana srusio ga ramos i samo zato sto je prijateljska nije dobio cist crveni karton
jako dobra igra sad za sad jako dobar opet kazem ovo ce biti izgleda sezona riberija a sosa je odlican u sredini jedino ne znam zasto igra pranjic bas nista imao je sad i real sansu
zjaka je napisao/la:jako dobra igra sad za sad jako dobar opet kazem ovo ce biti izgleda sezona riberija a sosa je odlican u sredini jedino ne znam zasto igra pranjic bas nista imao je sad i real sansu
hehehe sad me pranjic demantova sta mu je skinuo casiljas ispod precke
Casillias zivotinja nad zivotinjama
.
Messi zipa, eto Spahe ! ! !
Ukoliko vidite gresku u bilo kom od mojih postova, a da je vezana sa pravopisom, molio bih da mi ukazete na nju :). Hvala ! ! !
Ukoliko vidite gresku u bilo kom od mojih postova, a da je vezana sa pravopisom, molio bih da mi ukazete na nju :). Hvala ! ! !
eh da je nama upola dobar golman kao casiljas sta je uradio riberi od karvalja i 100%sam mpred kasiljas brani minut posle klose sam pred njim opet
dobar golman = pola ekipe ... Iker ftw!!
To je onaj pravi Ribery, šta radi Ramosu i ekipi. On u pravoj formi je najveće Bayernovo pojačanje. Real ima velikog Ikera na golu i samo njemu se mogu zahavaliti što nisu primili koji pogodak.
Otkud da Badštrudla puca penal
Lui, nismo se tako dogovorili.
Nisam gledao početak utakmice, pa mi nije jasno zašto Lahm I Bastian nisu startali?
Otkud da Badštrudla puca penal
Nisam gledao početak utakmice, pa mi nije jasno zašto Lahm I Bastian nisu startali?
Vom Jäger zum Gejagten
Možda ga "pumpa" iskustvom ... xDgeronimo je napisao/la:Otkud da Badštrudla puca penal
neki kazu Bog na nebu,Iker na zemlji, ja kazem Iker na nebu,Iker na zemlji 
sta god da drugi govorili ovoje najbolji golman na svijetu
sta god da drugi govorili ovoje najbolji golman na svijetu
e sad smo izmjenjali i riberija i bomela a real ubaciva sve najbolje sto ima sad dobar ce biti ovaj kraft mladi a svidja mi se i desni bocni iskreno ne znam ko je NIKO ULLIH CINI MI SE
di maria se raspucao...
jadni ramos...
jadni ramos...
Morate priznati da je Real bolji u drugom dijelu, barem po prilikama. Mrzim Bayernovo dodavanje kao i Ronaldovu aroganciju. Nadam se nasoj pobjedi iako cete vi doci do tri boda. Ja dalje ne gledam, nerviram se previse. Otkako je Stark prvi put propustio svirati faul nad Ronaldom shvatio sam da necemo doci do dobre prilike za sut iz slobodnjaka 
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.