Druze nije ovdje poenta ni rezultat ni igra, poenta je ofirna kradja sudije koji je radio po necijem nalogu, ovo da se nije desilo kod vas u Gradaccu, desilo bi se na drugom gostovanju. Vas niko ne proziva i niko ne komentarise igru, nigdje nije navedeno da ste nas dobili a da smo mi bolji bili.theboss_RD07 je napisao/la:Cak sam i ja napisao negdje da je cista kradja bila u Gradaccu, al ovaj video je smijesan do boga. Covjek bi reko da su ih snajperi gadjali s tribina, i da je stadion bio miniran, te spreman za dizanje u zrak ukoliko Zvijezda ne uzme 3 boda.. Ma daj..
Ponisten gol opravdano, znaci sa marsa se vidi da je ofsajd
Prvi penal cist ko suza, igrac Travnika dobija drugi zuti. (isjekli ste dio kad je dobio zuti, da bi izgledalo kao da je dobio direktan crveni, svaka cast)
Fulamo penal, gol primate par minuta nakon toga iz 100% ciste situacije nakon akcije Zvijezde (cudi me da i to niste doveli pod znak pitanja u svom velikom videu)
Drugi penal poklonjen. Smijesna situacija
A isto tako niste prikazali situaciju kad nakon drugog penala Zvijezdi ne svira CIST penal, te daje zuti karton za simuliranje nasem Cvijanovicu, SAMO DA BI SE OPRAO ZA PRETHODNO DOSUDJEN NEPOSTOJECI PENAL.
Dobili smo dva crvena, i to jedan u situaciji kad su i nas i vas trebali dobit po crveni, a Celo samo naseg izbacuje van.
Drugi crveni dobijamo u situaciji kada je napad Travnika trebao bit davno prekinut
Kontam ja, sve je to nasa Prva Federalna. Ali ako se hoces borit protiv gamadi onda prikazi sve sta se desilo. A ne na takav seljacki nacin navodit vodu na svoj mlin
Ljudi moji, znaci ne pravdam ovo sto se desilo nikako. JESTE POKRADENI.
Ali ste i sami sebi krivi za ovaj poraz, i kad to skontate bice vam mnogo lakse u daljem takmicenju.
Znaci koliko god da vas je ostetio Kazlagic, nas je u nastavku bar u pola toliko.
Ko je bio na utakmici mogao je vidit da je sudio za nas sve do 2:0, nakon cega je odlucio da se malo "opere" i onda i na nasu stetu poceo sudit.
A vi za tih kompletnih 90 minuta niste presli centar ljudi moji. Jeste imali bar jedan sut na gol?
Video je sklepan brzinski da se javnost iole upozna kakvo je sudjenje bilo, da se na osnovu toga moze traziti sastanak koji ce se odrzati danas, da ovi iz saveza pritisnu sudije da bar oni do kraja budu regularni, jer neke ekipe nece. Svakako ce savez dobiti kompletnu utakmicu i moci ce da vidi sve sumnjive situacije.
Glupo je i pricati da nismo imali sut na gol kad dobro znas sta je sa vama desilo zadnje kolo prosle sezone, sudija vas je ubio u pola sata da igraci morala nisu imali da se trude, ali nije ni bitno, bilo, proslo, nas je oasakatio sto se tice igrackog kadra, vas je morao takodjer da bude "postenije".. i na kraju smo kolektivno najebali..