FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

Alipasino
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la Alipasino » 19 apr 2017, 19:54

Apolutno kup to je za one sto nikad nista ne osvoje pa eto i oni nesto uzeli.Titula je najvaznija.Ni mene kup ne zanima,jer radi kupa nismo pitare pobjedili a vrlo lako bi mogli i titulu popusit.

starigrad
Kontakt:

Post Postao/la starigrad » 19 apr 2017, 19:55

Hrasno1921 je napisao/la:
nellic07 je napisao/la:Sutra Stevo mora početi umjesto Lendrića :pray:
Ganjas bolan rezultat za plasaman u finale, ne igramo revijalnu utakmicu sa Pofalickim :lol:
zar se mnk zeljo nije plasirao u 1. ligu? jos se za nesto borite?
ne moram navijati za f.k. sarajevo da bih mogao reci da sam sarajlija

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 19 apr 2017, 20:02

MocMahale444 je napisao/la:
Po tvom smo trebali na pocetku igrati s juniorima. Ispasti skoro odma i cuvati se za lige.
Hajde svako ima pravo na svoje mišljenje ali to nikad skontati necu. Dosli pred izvor i da se vratimo žedni ;)
Po mom? Citav svijet kup igra sa juniorima/rezervama, nisam ja to izmislio.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

starigrad
Kontakt:

Post Postao/la starigrad » 19 apr 2017, 20:05

Hrasno1921 je napisao/la:
Virtu4l je napisao/la:
Hrasno1921 je napisao/la:Pohvale za ljude sa portala koji prate sta se pise i sta je aktuleno :thumbup:

Rijesena i ova podvala ...
Sve dok ima minimum nade, trebamo se nadati pozitivnom ishodu sa Stevom ... :pray:

http://sportsport.ba/bh_fudbal/nema-nis ... ger/233544
Ovo se desi čim se oni dočepaju para, amidža im je udijelio crkavicu i odmah kreće mašinerija. Sve po ko zna koji put kreće od one ublehe po kojoj je Sarajevo najskuplji tim u ligi, gdje Ahmetović vrijedi 600.000€, bez obzira što svakom igraču koji ih napusti automatski pada cijena za bar 50%.
Oslabila je ta masinerija i to znatno, dok je Dinokio jahao bili su na vrhuncu, da nisam u nekim vodama i semama pa hajde, rekao bih nemam pojma, ali lupati o ciframa ko sto rade kako za vrijednost igraca pa tako i za iznose koje dobili za pojedine je vrhunac propagande koju su vrtili, sada nemaju ni para ni interesa za takvim stvarima, gdje ces dalje kada kopiraju nas marketing zadnjih mjesec dana ... :lol:
I ova podvala za Stevanovica je jos jedan bijedni pokusaj lika koji na tm-u ima ni manje ni vise nego 17.internacionalnih profila pa tako je u stanju svugdje zavrtiti pricu kako neko nekoga zeli, propali menadzer/ menadzer u pokusaju ala Cuk ...

Mene samo raduje sto su ljudi kod nas u klubu popravili neke stvari, kao i relacije i odnose, i ako pet do dvanaest ipak su na vrijeme odradili sve, prepoznali greske itd. i ovako iz mjesec u mjesec na svim nivoima i tamo gdje najvise treba (NFSBIH) mi jacamo, sirimo svoj uticaj i sebi "grabimo" ljude koji nam itekako mogu pomoci ... :bih:

nemam potrebu, nit namjeru (svi sa ove temu su svjesni sta i o cemu pisem), ponistavati te, jer si to sam ucinio ranijim i sadasnjim upisima. tvoje seme, veze, interesi,... su samo licni. ne prodaji vise muda pod bubrege i ne ispoljavaj nekkavu "LJUBAV" prema FKZ. procitan si odavno.
ne moram navijati za f.k. sarajevo da bih mogao reci da sam sarajlija

MocMahale444

Post Postao/la MocMahale444 » 19 apr 2017, 20:10

Virtu4l je napisao/la:
Po tvom smo trebali na pocetku igrati s juniorima. Ispasti skoro odma i cuvati se za lige.
Hajde svako ima pravo na svoje mišljenje ali to nikad skontati necu. Dosli pred izvor i da se vratimo žedni ;)
Po mom? Citav svijet kup igra sa juniorima/rezervama, nisam ja to izmislio.
Rezervama da i nekim juniorom, ne cijelim timom od takvih igraca.
Moje mišljenje je drugacije jbga.
1921 1921 1921 1921 💙⚜️💙⚜️☪️

Qwerty90
Kontakt:

Post Postao/la Qwerty90 » 19 apr 2017, 20:29

Gdje je Neandertalac, vidim nema ga zadnjih par dana ili mi se čini ... ?

Sent from my SM-G925F using Tapatalk

Zeljo92
Kontakt:

Post Postao/la Zeljo92 » 19 apr 2017, 20:41

Qwerty90 je napisao/la:Gdje je Neandertalac, vidim nema ga zadnjih par dana ili mi se čini ... ?

Sent from my SM-G925F using Tapatalk
On ti je novi SD, putuje na racun FKZ i sredjuje transfere :kafa:
Aldin Cenan aka "familija Zeljeznicar"

Miss Kovaceva Sela nas sarajlija zvani Djipac.

plavousrcu
Kontakt:

Post Postao/la plavousrcu » 19 apr 2017, 21:27

LjoZee je napisao/la:Iskreno ja bih volio da smo danas igrali,ali da je i lijepo vrijeme bilo. Znali bi na cemu smo. Nezgodno je ici nakon teske utakmice u srijedu na noge Slobodi.
Ne odgovara nama nikako ova odgoda. Radnik i Sloboda su nakon pobjede komsija napaljeni pravo. Nitna nam je utakmica u Bijeljini, usudio bih se reci najbitnija u borbi za titulu. Mi ne smijemo prokockati ovu priliku, ukazala nam se iz nicega i moramo je iskoristiti.

LjoZee
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la LjoZee » 19 apr 2017, 21:50

Kad ovako razmislis i skontas kakve nas sve cekaju utakmice u ovih mjesec dana i koliko su one vazne. Pravo na kiks nemas,a nemoguce je da negdje ne pokleknes. Bas bas guravo. Raspored se ubio da navijaci dobiju secer.
Bitna utakmica u Bijeljini. Jesmo ih izdominirali i oni jesu u nekoj losoj formi,ali ce svejedno biti tesko.
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."

plavousrcu
Kontakt:

Post Postao/la plavousrcu » 19 apr 2017, 21:59

LjoZee je napisao/la:Kad ovako razmislis i skontas kakve nas sve cekaju utakmice u ovih mjesec dana i koliko su one vazne. Pravo na kiks nemas,a nemoguce je da negdje ne pokleknes. Bas bas guravo. Raspored se ubio da navijaci dobiju secer.
Bitna utakmica u Bijeljini. Jesmo ih izdominirali i oni jesu u nekoj losoj formi,ali ce svejedno biti tesko.
Nema puno pametovanja. Zaboraviti zadnje tri utakmice s njima i krenuti na zivot i smrt. Pobjeda nam donosi super atmosferu pred kup i mozda prvo mjesto na tabeli. Poraz bi nas dobro pokolebao na oba fronta.

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 19 apr 2017, 23:17

Virtu4l je napisao/la: Po mom? Citav svijet kup igra sa juniorima/rezervama, nisam ja to izmislio.
Kup je ok, nemam ništa protiv njega, ali mi kao trofej ništa ne znači. Osvajala ga je svakakva buranija, kako ovdje tako i u svakoj državi, pa je zbog toga UEFA rekla da finalista ne ide u Evropu jer su neki drugoligaši igrom slučaja dolazili do finala, gubili utakmice i onda išli u Evropu. Zato je UEFA odlučila pružiti šansu ekipi koja završi ispod crte i to je fantastičan potez. Mnogo mi je draže da Radnik ide u Evropu koji je u vrhu tabele i prvi ispod crte nego recimo Mladost.

Ovo ti govorim iz razloga jer se kup sve manje i manje cijeni, pola Evrope mijenja formate kup takmičenja jer ne žele da kup bude teret vodećim ekipama. Englezi malo po malo izbacuju revanš utakmice, u polufinalu se igra jedna utakmica na najvećem stadionu, u finalu isto tako jedna, jer žele da zaštite klubove od gustog rasporeda. U nekim državama kup takmičenja igraju po grupama gdje uglavnom igraju rezervni igrači, a velike ekipe ozbiljno odigraju dva meča i plasiraju se dalje, itd, itd...

Kod nas se kup već od osmine finala igra po sistemu dvije utakmice, to znači osam dodatnih utakmica za finaliste, što je premiješno. Recimo u Austriji, Švicarskoj i Holandiji se kup od početka do kraja igra po sistemu jedne utakmice, u Belgiji se tek od polufinala igraju dvije utakmice, u finalu jedna naravno, u Hrvatskoj je isto tako, kao i u Srbiji, da ne nabrajam dalje. Samo kod nas se igra po ovom zaostalom sistemu.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

plavousrcu
Kontakt:

Post Postao/la plavousrcu » 19 apr 2017, 23:20

Neandertalac je za mene najrealniji forumas, nikada nije imao dlake na jeziku, a Zeljo mu vise od zivota. Doci ce on, neka malo predahne. Eto njega nakon pobjede u Bijeljini :).

plavousrcu
Kontakt:

Post Postao/la plavousrcu » 19 apr 2017, 23:35

Virtu4l je napisao/la:
Virtu4l je napisao/la: Po mom? Citav svijet kup igra sa juniorima/rezervama, nisam ja to izmislio.
Kup je ok, nemam ništa protiv njega, ali mi kao trofej ništa ne znači. Osvajala ga je svakakva buranija, kako ovdje tako i u svakoj državi, pa je zbog toga UEFA rekla da finalista ne ide u Evropu jer su neki drugoligaši igrom slučaja dolazili do finala, gubili utakmice i onda išli u Evropu. Zato je UEFA odlučila pružiti šansu ekipi koja završi ispod crte i to je fantastičan potez. Mnogo mi je draže da Radnik ide u Evropu koji je u vrhu tabele i prvi ispod crte nego recimo Mladost.

Ovo ti govorim iz razloga jer se kup sve manje i manje cijeni, pola Evrope mijenja formate kup takmičenja jer ne žele da kup bude teret vodećim ekipama. Englezi malo po malo izbacuju revanš utakmice, u polufinalu se igra jedna utakmica na najvećem stadionu, u finalu isto tako jedna, jer žele da zaštite klubove od gustog rasporeda. U nekim državama kup takmičenja igraju po grupama gdje uglavnom igraju rezervni igrači, a velike ekipe ozbiljno odigraju dva meča i plasiraju se dalje, itd, itd...

Kod nas se kup već od osmine finala igra po sistemu dvije utakmice, to znači osam dodatnih utakmica za finaliste, što je premiješno. Recimo u Austriji, Švicarskoj i Holandiji se kup od početka do kraja igra po sistemu jedne utakmice, u Belgiji se tek od polufinala igraju dvije utakmice, u finalu jedna naravno, u Hrvatskoj je isto tako, kao i u Srbiji, da ne nabrajam dalje. Samo kod nas se igra po ovom zaostalom sistemu.
Kupom se spasava sezona. Nema tu pametovanja, pehar dolazi u vitrine, ali sto kazes njegov znacaj je sve manji i manji. Mi sve snage trebamo usmjeriti na prvenstvo jer imamo velike sanse za titulu.

Neymar11
Kontakt:

Post Postao/la Neymar11 » 20 apr 2017, 00:29

Bolje se okrenimo ljudi utakmici sa Radnikom gdje nama samo igraju tri boda, da bi ostali u trci za titulu, Bice tesko , zajebano, Radnik je nezgodan , Mi smo bez retarda Kerle ja bi volio da slavko stavi Boccu umjesto njega mada i Kemici treba dati sansu jer je solidno odigro protiv pitara.. Onda imamo srijedu tesku utakmicu sa sirokim , gdje realno ocekujem da prodjemo u finale i da mlatnemo pitare, ako savez ne bude guro siroki do finala da cak osvoji, procitah negdje sloboda da ima dug prema nekoom golmanu bivsem , sad kad se smetljari naguze zrinji kad im dadn pare i da zapnu protiv nas , mada ce nalozit protiv nas ko seljaci pravi, ali sloboda bi pritom mogla ostati bez evrope i 4 mjesta ako se naguze zrinji :D
"Mi u Želji smo ratnici, a ne svileni akademci, i to nek vam je jasno dok igrate ovdje!" - Milan Ribar

LjoZee
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la LjoZee » 20 apr 2017, 00:31

Nadam se da Kosoric i Zeljkovic nece igrati utakmicu sezone protiv nas kao prosli put. Sa linije nam je skide Zeljkovic.[emoji35]
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."

MocMahale444

Post Postao/la MocMahale444 » 20 apr 2017, 03:21

Virtu4l je napisao/la:

Slazem se u dosta stvari s ovim sto si napisao. Znam da je tako ali Virto nismo mi englezi da imamo bruku kupova, epl i ostala takmicenja.
Imamo ligu i kup i uvijek jurisamo na njih, manje se cijeni to je tacno i sluzi za rezervne igrace i juniore uz par igraca iz prve postave.
Jos nemamo tu mogucnost da biramo ovo hocemo ovo necemo, sto mozemo uzeti to i trebamo pokusati uzeti jer ipak smo mi Zeljo nije nam cilj jedan trofej godisnje :D :kafa:
1921 1921 1921 1921 💙⚜️💙⚜️☪️

Alipasino
Kontakt:

Post Postao/la Alipasino » 20 apr 2017, 06:54

Kako sredit Zeljkovica vratit uz uslov nenamjerno igranje rukom Ali u 16.

plavousrcu
Kontakt:

Post Postao/la plavousrcu » 20 apr 2017, 09:38

Ne ide nam vrijeme na ruku. Ne moze se normalno trenirati, snijeg opet pada ovdje i hladno je pravo. Mozda bismo trebali vec danas otputovati za Bijeljinu.

Idemoplavi
Kontakt:

Post Postao/la Idemoplavi » 20 apr 2017, 10:08

Pa samo pogledas kako je manji sarajevski klub dosao do finala i sve ti bude jasno kakvo je to takmicenje. Igrali sa kantonalcima i jedina ozbiljnija ekipa u polufinalu je ekipa koja statira u kukuriuzima u ligi za bedaka.
1921

Hrasno1921
Kontakt:

Post Postao/la Hrasno1921 » 20 apr 2017, 10:54

Reci da je KUP nebitno takmicenje je suludo i smijesno, nikada ga nismo gurali u stranu a sada to pojedinci cine sto je meni neshvatljivo, ispade da ga svake godine osvajamo pa smo se kao zasitili, kada smo donji onda smo bas donji, kada smo malo bolji odmah poletimo, komedija ...
1921'

U gradu Saraj'vu sve ima svoju pricu, i u Sara'jvu nista nije slucajno !

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 16 gostiju.

DEBUG SSO: [] | STATUS: []