Eeeh,mi samo da vratimo nase momke sa strane mogli bi titulu napasti,ali kronicno nam fali pravi "killer" u napadu,sad se kao malo Menalo izdvojio,ali i on pakuje kofere vec na ljeto vjerovatno,tako da...vjecno gonjanje napravis igraca-izgubis igraca(ili ga prodas za sicu)Android je napisao/la:Ja sam za to da vratimo sve nase momke nazad. Musa bi bio veliko pojacanje, bolji je od svih nasih stopera zajedno
Sto se tice Tome, na ljeto je slobodan igrac, ne pita se Zrinja nista, nek ga zena nagovori da se vrati, ipak je najbolje kuci![]()
Zlomislic-Tomic-Loncar... Brrrrr
Sent from my SM-A510F using Tapatalk
NK Široki Brijeg
Re: RE: Re: NK Široki Brijeg
EKONNP
Re: NK Široki Brijeg
A tako ti, tesko je ovdje zadrzati igraca, ne uspijeva ni Dinamo, kamoli mi... Ja se samo nadam da Menalo nece otici za sicu, da se ne ponovi Zvone
...da Široki vječno ostane ponos naše Hercegovine...
HRHB
HRHB
Bravo Android, ja tu veznu liniju zelim (Loncar, Zloma I Tomic), sta bi to bilo, sva trojica spremni ko zvijer a sve sa loptom znaju. Ja sam isto za dovodjenje nasih, imamo Musu, Tomica, Kvesica pa I Jurilja iz Zagreba, rjesit se Pandze, Sesara, Repica, mozds I Krstanovica. Dovesti I naseg sportskog direktora koji je vec obnasao tu funkciju u nasem klubu. E to sve bi bio pravi posao.
Ja umrijet ću. Brijeg se neće maći, ta plava skamenjena vječnost. (A.B.ŠIMIĆ)
Vec se radi na nekim stvarima al ne bih ovde iznosio da ne dodje do 'komplikacija'
Brijeg stoji, plav i visok, susjed neba.
Boljeg stopera ova liga nema.LoveSB96 je napisao/la:Šta mislite o Bozi Musi, nas covjek, vjerujem da bi radije igrao za svoj grad nego za Slaven Belupo, mislim da su uvjeti i placa slicni, ako ne i bolji kod nas
Široki . Brate samo Široki!
Nova vatra, staro mjesto, ista nada.
Lištica
..se samo rijeka zove, oj Široki to je ime tvoje
Nova vatra, staro mjesto, ista nada.
Lištica
..se samo rijeka zove, oj Široki to je ime tvoje
Moze u pp nesto?Carles je napisao/la:Vec se radi na nekim stvarima al ne bih ovde iznosio da ne dodje do 'komplikacija'
"Borak, Lištica, Pecara svetinje.. "
Kako vi meni pocesete mastu,a nitko nikad nista konkretno reko nije[emoji1]
Sent from my Picasso using Tapatalk
Sent from my Picasso using Tapatalk
EKONNP
- Evolve
- Kontakt:
Re: RE: Re: NK Široki Brijeg
Kakav je taj mali Jurilj? S obzirom da ce ZG vjv ispasti, mozda se moze dovesti... Pretpostavljam da je nasih korijenajozo121 je napisao/la:Bravo Android, ja tu veznu liniju zelim (Loncar, Zloma I Tomic), sta bi to bilo, sva trojica spremni ko zvijer a sve sa loptom znaju. Ja sam isto za dovodjenje nasih, imamo Musu, Tomica, Kvesica pa I Jurilja iz Zagreba, rjesit se Pandze, Sesara, Repica, mozds I Krstanovica. Dovesti I naseg sportskog direktora koji je vec obnasao tu funkciju u nasem klubu. E to sve bi bio pravi posao.
Kvesicu ugovor istice isto na kraju sezone, ne bih rekao da ce Hajduk produziti...
HRHB
HRHB
Da je Kvesica i Musu vratiti,ako ne Kvesic ja bih rado volio vidit Bertosu u plavom dresu opet..
Samo jedno ime
U Zagrebu trenutno moze dobiti raskid ugovora svatko tko nije zadovoljan...jozo121 je napisao/la:Bravo Android, ja tu veznu liniju zelim (Loncar, Zloma I Tomic), sta bi to bilo, sva trojica spremni ko zvijer a sve sa loptom znaju. Ja sam isto za dovodjenje nasih, imamo Musu, Tomica, Kvesica pa I Jurilja iz Zagreba, rjesit se Pandze, Sesara, Repica, mozds I Krstanovica. Dovesti I naseg sportskog direktora koji je vec obnasao tu funkciju u nasem klubu. E to sve bi bio pravi posao.
...
Na ljeto totalni remont ekipe,stvara se nova ekipa,dovode se prava pojacanja,to tvrdim sa sigurnoscu,informaciju sam dobio od jednog igraca.
Igraj Široki ti si najbolji!
Sada treba najjaci sastav. Bili su mi dragi ali nakon proslog kola tek vidim na cemu smo.Android je napisao/la:Glavne igrace ne treba voditi u Zenicu, ne treba ih se izloziti mesarima, sluzit ce se svim i svacim da dobiju
Ja umrijet ću. Brijeg se neće maći, ta plava skamenjena vječnost.
Vodis se niskim strastima, trebamo gledat svoje interese. Izvesti najbolju momcad i izlozit ih mesarima 4 dana prije najvaznije utakmice je glupost. Nadam se da je Sablic dovoljno pametan.PERO1234 je napisao/la:Sada treba najjaci sastav. Bili su mi dragi ali nakon proslog kola tek vidim na cemu smo.Android je napisao/la:Glavne igrace ne treba voditi u Zenicu, ne treba ih se izloziti mesarima, sluzit ce se svim i svacim da dobiju
Brijeg stoji, plav i visok, susjed neba.
https://www.jabuka.tv/prije-23-godine-k ... lu-prvaka/
@Carles mozes li mi u PP poslati sto znas
@Carles mozes li mi u PP poslati sto znas
HRHB
HRHB
Android, ja sam mislio da si stariji pa da se sjećaš Jurilja koji je igrao za nas prije rata, imao je nadimak Ivanjica, taj Jurilj je njegov sin ako ima išta od starog onda je odličan igrač. Ja sam ga spomenuo zato što smo pričali o našim igračima i u svezi situacije u NK Zagreb, iskreno ne znam kakav je igrač. Dajte i meni u PP ako ima nešto novo.
Ja umrijet ću. Brijeg se neće maći, ta plava skamenjena vječnost. (A.B.ŠIMIĆ)
Ja ti pripadam mladjoj gardi
Solidna statistika u Zagrebu, vidim da je i prosao Dinamovu skolu, bio u mladoj BiH reprezentaciji...
Solidna statistika u Zagrebu, vidim da je i prosao Dinamovu skolu, bio u mladoj BiH reprezentaciji...
HRHB
HRHB
Moze i meni PP
Moze i meni u PP molim Vas
Ja umrijet ću. Brijeg se neće maći, ta plava skamenjena vječnost.