PL prepucavanja - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,_dreamer_,insider,Monolog
Re: PL prepucavanja
Nemam vremena nažalost da uletim tamo i čitam. Je li opet ide ona priča o kupovini? Kako se to uklapa sa nedostatkom plata i pričom o Ameru Bekiću? 
Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
Gdje mi je muha ?
Znam te glumce jer mi smo kaskaderi.
Sloboda Tuzla !
⚒ WHU ! COYI !
AFCA !
Sloboda Tuzla !
⚒ WHU ! COYI !
AFCA !
- TobeYarabi
- Kontakt:
i naravno- kup je potpuno beznacajno takmicenje. ne treba se zamarati sa timjoker90 je napisao/la:Nemam vremena nažalost da uletim tamo i čitam. Je li opet ide ona priča o kupovini? Kako se to uklapa sa nedostatkom plata i pričom o Ameru Bekiću?
Nisam ni sumnjao da će tako priča ići ako mi prođemo u finale! Polako, ako izbace Široki dobit će i kup preko noći na značaju. Namazane su kone..TobeYarabi je napisao/la:i naravno- kup je potpuno beznacajno takmicenje. ne treba se zamarati sa timjoker90 je napisao/la:Nemam vremena nažalost da uletim tamo i čitam. Je li opet ide ona priča o kupovini? Kako se to uklapa sa nedostatkom plata i pričom o Ameru Bekiću?![]()
![]()
Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
- TobeYarabi
- Kontakt:
ne znam na koju tacno muhu mislis..morel ova?DoeTz je napisao/la:Gdje mi je muha ?

- escobarpablo
- Kontakt:
Čuj, sad im ne odgovara odgoda 
FK Sarajevo 1946
Šampioni: 1967, 1985, 1999, 2007, 2015.
Osvajači kupa: 1997, 1998, 2002, 2005, 2014.
Osvajači super-kupa: 1997.
Impregnate pussys from Charity Field, and fuck their grandmothers!
- escobarpablo
- Kontakt:
Platili smo Dailystar koji je objavio članak gdje se Duljević povezuje sa ArsenalomTobeYarabi je napisao/la:http://www.transfermarkt.com/fc-arsenal ... or_2373146
yebes tranfermarkt. samo se plava zvanicna pika
FK Sarajevo 1946
Željezničar odgađa utakmice i radi šta hoće. Snijeg nisu ni pokušali očistiti rekli savezu samo nećemo igrat i to je to, savez rekao valja. 
SRETAN BROJ - 1725
Ovaj Britanac a onaj moj sa JamaiceTobeYarabi je napisao/la:ne znam na koju tacno muhu mislis..morel ova?DoeTz je napisao/la:Gdje mi je muha ?![]()
![]()
![]()
![]()
Znam te glumce jer mi smo kaskaderi.
Sloboda Tuzla !
⚒ WHU ! COYI !
AFCA !
Sloboda Tuzla !
⚒ WHU ! COYI !
AFCA !
Tobe da tebe pitam, posto si iskren i objektivan forumas, jel vas stid Zukanovica sto pise na vasoj temi i sto je admin stranice transfermarkt? Jedna stvar mi je sad zapala za oko a to je da Almir Bekic vrijedi 550k eura dok je prije pola godine vrijedio 850k eura, jel realno da je toliko oslabio Bekic pa mu je i spala cijena na tm? 
Aldin Cenan aka "familija Zeljeznicar"
Miss Kovaceva Sela nas sarajlija zvani Djipac.
Almir Bekić je prekuc'o ovu ligu, i samo je pitanje trenutka kad će zaigrat za Bosnu Semu. 
jedan devet čet'ri šest
željkan vazda mačić čest
željkan vazda mačić čest
- TobeYarabi
- Kontakt:
Zeljo92 je napisao/la:Tobe da tebe pitam, posto si iskren i objektivan forumas, jel vas stid Zukanovica sto pise na vasoj temi i sto je admin stranice transfermarkt? Jedna stvar mi je sad zapala za oko a to je da Almir Bekic vrijedi 550k eura dok je prije pola godine vrijedio 850k eura, jel realno da je toliko oslabio Bekic pa mu je i spala cijena na tm?

- PticaSelica1921
- Kontakt:
Evo ako ja smijem nesto da dodam....jedan od rijetkih ako ne i jedini kojem je Kup drazi trofej od lige (znam da ce me razapeti sa svih strana) ali je jednostavno tako.Mozda zbog toga sto te mogu zapasti svi,i "autsajderi" i favoriti ,klubovi iz neke lijeve kategorije i obicno je ratobornije takmicenje.joker90 je napisao/la:Nisam ni sumnjao da će tako priča ići ako mi prođemo u finale! Polako, ako izbace Široki dobit će i kup preko noći na značaju. Namazane su kone..TobeYarabi je napisao/la:i naravno- kup je potpuno beznacajno takmicenje. ne treba se zamarati sa timjoker90 je napisao/la:Nemam vremena nažalost da uletim tamo i čitam. Je li opet ide ona priča o kupovini? Kako se to uklapa sa nedostatkom plata i pričom o Ameru Bekiću?![]()
![]()
Tu se potvrdjuje dominacija uz Ligu ili se radjaju heroji na koje niko nije racunao i pisu se neke fudbalske price koje ostaju.Da bi osvojio Kup,moras ih sve pobjediti,mozda i zato svi veliki klubovi salju svoje "b" sastave u Kup da vide ko je od cega napravljen.
Ako ne prodjemo Siroki,pojest cu se,je.bat cu od do.
(Naravno da zelim i Ligu,to je normalno )
Ako prodjemo u finale bice plavih avatara do sljedece sezone
U srcu nosim te ja ! 1921
Jedno pozitivno i zdravo razmišljanje, neobično za plave forumaše.PticaSelica1921 je napisao/la: Evo ako ja smijem nesto da dodam....jedan od rijetkih ako ne i jedini kojem je Kup drazi trofej od lige (znam da ce me razapeti sa svih strana) ali je jednostavno tako.Mozda zbog toga sto te mogu zapasti svi,i "autsajderi" i favoriti ,klubovi iz neke lijeve kategorije i obicno je ratobornije takmicenje.
Tu se potvrdjuje dominacija uz Ligu ili se radjaju heroji na koje niko nije racunao i pisu se neke fudbalske price koje ostaju.Da bi osvojio Kup,moras ih sve pobjediti,mozda i zato svi veliki klubovi salju svoje "b" sastave u Kup da vide ko je od cega napravljen.
Ako ne prodjemo Siroki,pojest cu se,je.bat cu od do.
(Naravno da zelim i Ligu,to je normalno )
Ako prodjemo u finale bice plavih avatara do sljedece sezone
Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
- PticaSelica1921
- Kontakt:
Nije to bas tako,svi mi zelimo da osvajamo Duple Krune i idemo u finale Lige Prvaka i silujemo sve redom.joker90 je napisao/la:]
Jedno pozitivno i zdravo razmišljanje, neobično za plave forumaše.
Jedno su zelje a drugo mogucnosti.
Nas do prije godinu Krupa nogama ubila na Grbavici,vi ne mozete Mladost na Kosevu uzeti.Strahujemo od ekipa,Dzilda na pola prokop'o a Hase se okrece k'o kod Gojka. Svjesni smo mi svi kada su i koje titule kupljene da se ne lazemo,al' ne prica se o tome.Isto kao sto se ne prica koliko je titula Crvena Zvezda osvojila na posteno
Sve gubi na tezini zbog tzv " modernog" fudbala i kolicine novca,pa tako i Kup.Odatle dolaze ove price "Kup je usput/nije toliko vazan itd"
Pikaju se pare ; Liga Prvaka
I ja sam uozbiljio temu , da hocemo proci Siroki pa da vas tresnemo oba puta u finalu za Duplu pa saljite Dulju u Real ako hocete
Doso da prodas pekmez od marelice i od sljive?TobeYarabi je napisao/la:Zeljo92 je napisao/la:Tobe da tebe pitam, posto si iskren i objektivan forumas, jel vas stid Zukanovica sto pise na vasoj temi i sto je admin stranice transfermarkt? Jedna stvar mi je sad zapala za oko a to je da Almir Bekic vrijedi 550k eura dok je prije pola godine vrijedio 850k eura, jel realno da je toliko oslabio Bekic pa mu je i spala cijena na tm?
Aldin Cenan aka "familija Zeljeznicar"
- PticaSelica1921
- Kontakt:
Nije sramota ne znati.Zeljo92 je napisao/la:Doso da prodas djem od marelice i bestilj?TobeYarabi je napisao/la:Zeljo92 je napisao/la:Tobe da tebe pitam, posto si iskren i objektivan forumas, jel vas stid Zukanovica sto pise na vasoj temi i sto je admin stranice transfermarkt? Jedna stvar mi je sad zapala za oko a to je da Almir Bekic vrijedi 550k eura dok je prije pola godine vrijedio 850k eura, jel realno da je toliko oslabio Bekic pa mu je i spala cijena na tm?
Sramota je neznati.
- MocMahale444
@Tobe uzivaj s casom rasola
Djesi @Doe sto napusti svetu temu, nije valjda da te zivot krenuo
Djesi @Doe sto napusti svetu temu, nije valjda da te zivot krenuo
1921 1921 1921 1921 💙⚜️💙⚜️☪️
Uuuu ovo je iskreno i od srcaPticaSelica1921 je napisao/la:Nije to bas tako,svi mi zelimo da osvajamo Duple Krune i idemo u finale Lige Prvaka i silujemo sve redom.joker90 je napisao/la:]
Nas do prije godinu Krupa nogama ubila na Grbavici,vi ne mozete Mladost na Kosevu uzeti.Strahujemo od ekipa,Dzilda na pola prokop'o a Hase se okrece k'o kod Gojka. Svjesni smo mi svi kada su i koje titule kupljene da se ne lazemo,al' ne prica se o tome.Isto kao sto se ne prica koliko je titula Crvena Zvezda osvojila na posteno( Ko je blize vatri,taj se bolje ugrije
)
Sve gubi na tezini zbog tzv " modernog" fudbala i kolicine novca,pa tako i Kup.Odatle dolaze ove price "Kup je usput/nije toliko vazan itd"
I ja sam uozbiljio temu , da hocemo proci Siroki pa da vas tresnemo oba puta u finalu za Duplu pa saljite Dulju u Real ako hocete
De pomozite.kako kupite.necemo sad svakako .nego tam nekad oko stotke .ajd budite drugovi
PticaSelica1921 je napisao/la:Nije to bas tako,svi mi zelimo da osvajamo Duple Krune i idemo u finale Lige Prvaka i silujemo sve redom.joker90 je napisao/la:]
Nas do prije godinu Krupa nogama ubila na Grbavici,vi ne mozete Mladost na Kosevu uzeti.Strahujemo od ekipa,Dzilda na pola prokop'o a Hase se okrece k'o kod Gojka. Svjesni smo mi svi kada su i koje titule kupljene da se ne lazemo,al' ne prica se o tome.Isto kao sto se ne prica koliko je titula Crvena Zvezda osvojila na posteno( Ko je blize vatri,taj se bolje ugrije
)
Pjevam ti iz duše kad svi ostali šute, poklanjam ti vječnost, ne samo minute..
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 7 gostiju.