Zar se može rodit iz guz'cerasavoje je napisao/la:U guz'ci.
Chat - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Re: Chat
I had an appointment with you tonight… in Samarra.
A pametniji od njenih roditelja. Ne znam, ja kad sam dobio net i računar, oboje je bilo u dnevnom boravku i pazilo se šta radim. A sve dok nisam završio drugi srednje mi je bilo gašenje računara u 23h. Najzad, ja do osmog razreda nisam mislio o curama, bilo je daj mi loptu i da se igramo. A ona pet momaka promijenila u vremenu kad sam ja dolazio kući sav blatnjav, umoran i samo čekao da jedem i zaspem uz Digimone jer sam od dolaska iz škole vani trčao.artemis77 je napisao/la:Podsjetila me ova glupost s ovom djevojcicom na jedan dio tarzanijinog clanka. Nesto je bilo u fazonu za ljude koji komentarisu "haha ne zna koji je glavni grad Srbije" i tako zadovoljavaju svoj ego jer su bolji od nekog. Lako je bit pametniji od amebe. Nazalost ovdje su ljudi pokazali da su gluplji od tog djeteta.
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
rasavoje je napisao/la:Kazi koju lijepu rijec.
Ne želim
Apsolutne sreće nema, ona je u traženju.
Meša Selimović.
Meša Selimović.
Re: RE: Re: Chat
"Vremena" se mijenjaju. Mi sad "kukamo" o ovim generacijama, a tako su i nasi roditelji kukali za nase generacije mada opet kao sto kazes u tim godinama nama je bilo samo daj loptu i po vazdan udri dok ne padne mrak a opet Bog zna sta bi bilo da smo mi imali sve sto danasnja djeca imaju i kako bi se mi ponasali. Opet sve je stvar kucog odgoja.Otelo je napisao/la:A pametniji od njenih roditelja. Ne znam, ja kad sam dobio net i računar, oboje je bilo u dnevnom boravku i pazilo se šta radim. A sve dok nisam završio drugi srednje mi je bilo gašenje računara u 23h. Najzad, ja do osmog razreda nisam mislio o curama, bilo je daj mi loptu i da se igramo. A ona pet momaka promijenila u vremenu kad sam ja dolazio kući sav blatnjav, umoran i samo čekao da jedem i zaspem uz Digimone jer sam od dolaska iz škole vani trčao.artemis77 je napisao/la:Podsjetila me ova glupost s ovom djevojcicom na jedan dio tarzanijinog clanka. Nesto je bilo u fazonu za ljude koji komentarisu "haha ne zna koji je glavni grad Srbije" i tako zadovoljavaju svoj ego jer su bolji od nekog. Lako je bit pametniji od amebe. Nazalost ovdje su ljudi pokazali da su gluplji od tog djeteta.
Poslano sa mog SM-T211 koristeći Tapatalk
® GONGASHI POWERHOUSE ®
Ne padam na ženske suzerasavoje je napisao/la:
Apsolutne sreće nema, ona je u traženju.
Meša Selimović.
Meša Selimović.
Re: RE: Re: Chat
Ali eto, njeni roditelju su modernijih od mojih, vjerovatno mlađi, bolje upoznati s tehnologijom i morali su paziti na to. Najzad, mojoj sestri nije palo na pamet da se šminka dok nije krenula u srednju školu, a ova na sebi ima više šminke nego djevojke navečer u gradu.Derdiyok je napisao/la:"Vremena" se mijenjaju. Mi sad "kukamo" o ovim generacijama, a tako su i nasi roditelji kukali za nase generacije mada opet kao sto kazes u tim godinama nama je bilo samo daj loptu i po vazdan udri dok ne padne mrak a opet Bog zna sta bi bilo da smo mi imali sve sto danasnja djeca imaju i kako bi se mi ponasali. Opet sve je stvar kucog odgoja.Otelo je napisao/la:A pametniji od njenih roditelja. Ne znam, ja kad sam dobio net i računar, oboje je bilo u dnevnom boravku i pazilo se šta radim. A sve dok nisam završio drugi srednje mi je bilo gašenje računara u 23h. Najzad, ja do osmog razreda nisam mislio o curama, bilo je daj mi loptu i da se igramo. A ona pet momaka promijenila u vremenu kad sam ja dolazio kući sav blatnjav, umoran i samo čekao da jedem i zaspem uz Digimone jer sam od dolaska iz škole vani trčao.artemis77 je napisao/la:Podsjetila me ova glupost s ovom djevojcicom na jedan dio tarzanijinog clanka. Nesto je bilo u fazonu za ljude koji komentarisu "haha ne zna koji je glavni grad Srbije" i tako zadovoljavaju svoj ego jer su bolji od nekog. Lako je bit pametniji od amebe. Nazalost ovdje su ljudi pokazali da su gluplji od tog djeteta.
Najviše je to do roditelja.
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
Re: RE: Re: RE: Re: Chat
Pa da, ne kazu bezveze da se sa odgojem djeteta pocne 20 godina prije njegovog rodjenja.Otelo je napisao/la: Ali eto, njeni roditelju su modernijih od mojih, vjerovatno mlađi, bolje upoznati s tehnologijom i morali su paziti na to. Najzad, mojoj sestri nije palo na pamet da se šminka dok nije krenula u srednju školu, a ova na sebi ima više šminke nego djevojke navečer u gradu.
Najviše je to do roditelja.
® GONGASHI POWERHOUSE ®
imaš stav ko vanimy a po godinama ste tu negdjeOtelo je napisao/la:A pametniji od njenih roditelja. Ne znam, ja kad sam dobio net i računar, oboje je bilo u dnevnom boravku i pazilo se šta radim. A sve dok nisam završio drugi srednje mi je bilo gašenje računara u 23h. Najzad, ja do osmog razreda nisam mislio o curama, bilo je daj mi loptu i da se igramo. A ona pet momaka promijenila u vremenu kad sam ja dolazio kući sav blatnjav, umoran i samo čekao da jedem i zaspem uz Digimone jer sam od dolaska iz škole vani trčao.artemis77 je napisao/la:Podsjetila me ova glupost s ovom djevojcicom na jedan dio tarzanijinog clanka. Nesto je bilo u fazonu za ljude koji komentarisu "haha ne zna koji je glavni grad Srbije" i tako zadovoljavaju svoj ego jer su bolji od nekog. Lako je bit pametniji od amebe. Nazalost ovdje su ljudi pokazali da su gluplji od tog djeteta.
inače slažem se sa tobom. roditelji danas su mahom go qrac
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI
- Donnie Darko
- Kontakt:
- Donnie Darko
- Kontakt:
Normala. Nije kao da slušam Ed Sheerana 

Donnie Darko je napisao/la:Normala. Nije kao da slušam Ed Sheerana
"Last time they count me out, what I do Game 6?"
Cuj Lana Del Rey, jel imas daddy kink i nosis choker?
Daj link tumblr accounta
Daj link tumblr accounta
plešu vještice trče vukovi
puške pucaju lete duhovi
svira tambura plešu vragovi
munje sijevaju cvatu makovi
puške pucaju lete duhovi
- Donnie Darko
- Kontakt:
Kad se sjetim vremena kada ga je Weeknd pustio na svoj album, što je rezultiralo najlošijom pjesmom na njegovom albumu i najboljom pjesmom u Sheeranovoj karijeri 
Bolje Ed, nego da sebe degradira sa ovom tumblr thot queenDonnie Darko je napisao/la:Kad se sjetim vremena kada ga je Weeknd pustio na svoj album, što je rezultiralo najlošijom pjesmom na njegovom albumu i najboljom pjesmom u Sheeranovoj karijeri
puške pucaju lete duhovi
puške pucaju lete duhovi
- Donnie Darko
- Kontakt:
Ti opsjednut tumblerom majke miSarmelino je napisao/la:Bolje Ed, nego da sebe degradira sa ovom tumblr thot queenDonnie Darko je napisao/la:Kad se sjetim vremena kada ga je Weeknd pustio na svoj album, što je rezultiralo najlošijom pjesmom na njegovom albumu i najboljom pjesmom u Sheeranovoj karijeri
Što je ironično jer na avataru nosiš valjda najtumblr repera što će ikada postojati
Ma ne smeta meni tumblr,nego 70% zenske populacije tamo zbog koje overrated Lana i ima karijeru.Donnie Darko je napisao/la:Ti opsjednut tumblerom majke miSarmelino je napisao/la:Bolje Ed, nego da sebe degradira sa ovom tumblr thot queenDonnie Darko je napisao/la:Kad se sjetim vremena kada ga je Weeknd pustio na svoj album, što je rezultiralo najlošijom pjesmom na njegovom albumu i najboljom pjesmom u Sheeranovoj karijeri![]()
Što je ironično jer na avataru nosiš valjda najtumblr repera što će ikada postojati
Gambino je poslanik
puške pucaju lete duhovi
puške pucaju lete duhovi
- Donnie Darko
- Kontakt:
Razmišljaš o glupostima, opusti se, uživaj u kvalitetnoj muziciSarmelino je napisao/la: Ma ne smeta meni tumblr,nego 70% zenske populacije tamo zbog koje overrated Lana i ima karijeru.![]()
Gambino je poslanik
E čuj tumblr, pa za to nisam čuo od 2014. dok ti nisi spomenuo neki dan
Trenutno korisnika/ca: Goalgetter i 6 gostiju.