FC Bayern München - Arhiva postova
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo
Re: F.C. Bayern
mnogo smo bolji , to je dovoljno bez pola ekipa strasno smo jaci i prezadovoljan sam 
Ja volim volim samo tebe i samo tebi tebi dajem sve i sa Sjevera ces cuti nasu pjesmu Sarajevo VOLIM TE !
Ovo u zivotu nisam vidio. Pa Iker Casillas. Ko je taj Kahn? Ko je taj Buffon? Yashin? Zenga?
Piiiizdica materina

Piiiizdica materina
Bayern mnogo jaci od ovog isuvise defanzivnog Reala !
Ovo jeste Mou stil , ali ovo moze proci sad , on nema igrace sa kojim se moze braniti 90 min !
Ribery u stasnom povratku
Jebga oni ipak imaju Supermena na golu
Ovo jeste Mou stil , ali ovo moze proci sad , on nema igrace sa kojim se moze braniti 90 min !
Ribery u stasnom povratku
Jebga oni ipak imaju Supermena na golu
mislim da je Bayern sa pola prvog tima puno bolji od hajmo reci velikog reala, a mozete zamisliti sta ce raditi kad svi tu budu, jednostavno setanje terenima 
Razumijes ti mene burazere moj 
-
Amar Dzeko
- Kontakt:
Kojeg mi vanzemaljca na golu imamo
Volim ga majke mi
Cestitke Bayernu na boljoj igri, ali jbga Bayern je uigran tim, dok to Real nije jos ni blizu..trofej je tu, a ostalo bi pod Mourinhom trebalo doci..
Pozz bavarcima
Cestitke Bayernu na boljoj igri, ali jbga Bayern je uigran tim, dok to Real nije jos ni blizu..trofej je tu, a ostalo bi pod Mourinhom trebalo doci..
Pozz bavarcima
Ronaldo - Isco - Bale
"U svakom porazu ja sam video deo slobode. I kad je gotovo, za mene znaj tek tad je počelo." M.M.
"U svakom porazu ja sam video deo slobode. I kad je gotovo, za mene znaj tek tad je počelo." M.M.
malo si se zanio ...Brnjoo je napisao/la:Ovo u zivotu nisam vidio. Pa Iker Casillas. Ko je taj Kahn? Ko je taj Buffon? Yashin? Zenga?
Piiiizdica materina![]()
![]()
- roy_makaay
- Kontakt:
Bez Olića,Robbena,Kroosa,Lahma,Gomeza sasvim solidna predstava.Jullich
zaustavljo cr7 jako dobro.Ribery se igro sa Ramosom,Pranjić me pozitivno iznenadio.Sve u svemu solidna uvertira za prvenstvo,samo otkud to da Badstuber puca penal
,al haj.
Auf die Frage, wovor er Angst habe, sagte Mehmet Scholl einmal: "Vor Krieg und Oliver Kahn."
Bayern bez pola tima. Ja koliko sam vidio od vecih igraca samo Robben i Olic nisu igrali. Real je igrao bez Kake i Pepea tako da vam to dodje na isto. Plus sto je Bayern uigraniji i opet nije mogao dobiti Reala haha zalosno zaista. Mozete tek misliti kad se Real uigra kad ih Mou poslozi sta ce tek onda bavarcima pociniti. Opet je Mou pobijedio Van Gaala 
Real Madrid , Olympique de Marseille, Željezničar
- roy_makaay
- Kontakt:
Jullich strpo cr7 u đep,hallo Jullich,pa šta bi bilo da je Lahm bio.Raul7 je napisao/la:Bayern bez pola tima. Ja koliko sam vidio od vecih igraca samo Robben i Olic nisu igrali. Real je igrao bez Kake i Pepea tako da vam to dodje na isto. Plus sto je Bayern uigraniji i opet nije mogao dobiti Reala haha zalosno zaista. Mozete tek misliti kad se Real uigra kad ih Mou poslozi sta ce tek onda bavarcima pociniti. Opet je Mou pobijedio Van Gaala
Auf die Frage, wovor er Angst habe, sagte Mehmet Scholl einmal: "Vor Krieg und Oliver Kahn."
Ajmo drugovi Bavarci, poklonite se svevisnjem - Ikeru Casillasu.
O le le, O la la, ser del Barça es ser un subnormal
El FC Barcelona es una moda... El Real Madrid es eterno
- Omerbavarac
- Kontakt:
Sta da kazem, sta da slazem sad....
Tekma onako, nije toliko losa, puno je to bolje izgledalo u prvom poluvremenu kada je imao ko napadati od strane Bayerna. Kasnije ova djeca sve nesto predefanzivno, ne smiju da se usude krenuti naprijed, a ocigledno da imaju potencijala. Ono sto je mene najvise zanimalo je izdanje Riberya, koji je pokazao o kakvom se majstoru radi. Pored Ramosa nijedan igrac onako nije prolazio na SP-u, a Ribery ga je veceras unistio.
Drugi sastav pokazao zube, hajmo reci Realu koji je maltene bio u najjacem sastavu, i u vecini utakmice su momci bili bolji.
Sta bi Real bez Casillasa?
Jos jednom sam se uvjerio o kakvom se golmanu radi.
Bayernu vec u ponedjeljak slijedi novo iskusenje, ali ovaj put u mnogo vaznijoj utakmici. Prvo kolo kupa je na rasporedu.
Tekma onako, nije toliko losa, puno je to bolje izgledalo u prvom poluvremenu kada je imao ko napadati od strane Bayerna. Kasnije ova djeca sve nesto predefanzivno, ne smiju da se usude krenuti naprijed, a ocigledno da imaju potencijala. Ono sto je mene najvise zanimalo je izdanje Riberya, koji je pokazao o kakvom se majstoru radi. Pored Ramosa nijedan igrac onako nije prolazio na SP-u, a Ribery ga je veceras unistio.
Drugi sastav pokazao zube, hajmo reci Realu koji je maltene bio u najjacem sastavu, i u vecini utakmice su momci bili bolji.
Sta bi Real bez Casillasa?
Bayernu vec u ponedjeljak slijedi novo iskusenje, ali ovaj put u mnogo vaznijoj utakmici. Prvo kolo kupa je na rasporedu.
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
- rob do bagro
- Kontakt:
A ja ovi realovaca jesu zapeli, kao da su LP osvojilil. Ipak nije mala stvar dobit Bayern pa cak i na penale, ovo vam je prvi i posljedni trofej.
,,DUSA BOGU...TIJELO ZEMLJI...SRCE CELIKUUU,,
SMRT FASIZMU!!!
SMRT FASIZMU!!!
- zlatan.edvin
- Kontakt:
Čestitke Bayernu, bili su bolja ekipa večeras (iako oslabljeni), Real ima Kasiljasa i ništa više, Barcelona će ih opet oderati.
- Los*Blancos
- Kontakt:
Cestitke Bayernu bili su solidni, vise tekmi su odigrali poceli ranije sa priprema..Real Madrid mora jos raditit ocekujem najbolji, sigurniji Madrid u okt,novemb..Khedira slab u 1 tekmi nije se nudio a i njegov kolega Xabi.A, los takodjer.
Ipak eskurzija u Minhenu
trofej Kaisera pripao Los Blancosima
Ko je najbolji golman svijeta
jeli to onaj Buffon kojem golman zabia sa penala 3 put

Ipak eskurzija u Minhenu
Ko je najbolji golman svijeta
Zadnja izmjena: Los*Blancos, dana/u 13 avg 2010, 23:35, ukupno mijenjano 3 puta.
El mejor club del siglo XX
wolverine: ja neznam prevociti spanski, ali engleski znam govoriti, citati, pisati a hvala bogu i prevoditi perfektno. i to na brzinu
mandrax: ako nadjes vise od 10 mojih postova na temi Real Madrid, ja idem sa foruma..
wolverine: ja neznam prevociti spanski, ali engleski znam govoriti, citati, pisati a hvala bogu i prevoditi perfektno. i to na brzinu
mandrax: ako nadjes vise od 10 mojih postova na temi Real Madrid, ja idem sa foruma..
haha , vama treba 16 godina da se uigravate koga ste to doveli . a jes vam brate kaka jak igrac , sam bi uzeo bayern dovoljno smo vidjeli prosle sezone a ako ti je 2 igraca isto nego : nase pola ekipa onda si mi pravo smijesanRaul7 je napisao/la:Bayern bez pola tima. Ja koliko sam vidio od vecih igraca samo Robben i Olic nisu igrali. Real je igrao bez Kake i Pepea tako da vam to dodje na isto. Plus sto je Bayern uigraniji i opet nije mogao dobiti Reala haha zalosno zaista. Mozete tek misliti kad se Real uigra kad ih Mou poslozi sta ce tek onda bavarcima pociniti. Opet je Mou pobijedio Van Gaala
ne , bih da ulazim u dublju raspravu ali mozemo biti neutralce ko je Bolji
Ja volim volim samo tebe i samo tebi tebi dajem sve i sa Sjevera ces cuti nasu pjesmu Sarajevo VOLIM TE !
[youtube][/youtube] 
Haj ne prosipaj se sviju tiRaul7 je napisao/la:Bayern bez pola tima. Ja koliko sam vidio od vecih igraca samo Robben i Olic nisu igrali. Real je igrao bez Kake i Pepea tako da vam to dodje na isto. Plus sto je Bayern uigraniji i opet nije mogao dobiti Reala haha zalosno zaista. Mozete tek misliti kad se Real uigra kad ih Mou poslozi sta ce tek onda bavarcima pociniti. Opet je Mou pobijedio Van Gaala
U prvom poluvremenu dok je igrao daleko od najačeg sastav, niste znali ko koga čuva, a u drugom poluvremenu dok je za nas igrao čitavi B tim, tek tada ste donekle izjednačili snage na terenu.
Molite Boga da Real ne naleti na Bayerna u LP.
Evo možda rješenja za desni bok kada Lahm tu ne bude.(Jullich)
Kraft stvarno dobar, mada vidi se da u karijeri nije puno trenirao penale(čeka da protivnik šuta, a tada već bude prekasno). Sa ovakvim Riberyem sigurno smo jači nego prošle sezone
Inače sam cijelom ekipom sa zadovoljan, izuzev Haasa, i uoči ove sezone itekako imamo razloga za optimizam.
Zadnja izmjena: Klare, dana/u 13 avg 2010, 23:37, ukupno mijenjano 1 put.
- Los*Blancos
- Kontakt:
Klare je napisao/la:Haj ne prosipaj se sviju tiRaul7 je napisao/la:Bayern bez pola tima. Ja koliko sam vidio od vecih igraca samo Robben i Olic nisu igrali. Real je igrao bez Kake i Pepea tako da vam to dodje na isto. Plus sto je Bayern uigraniji i opet nije mogao dobiti Reala haha zalosno zaista. Mozete tek misliti kad se Real uigra kad ih Mou poslozi sta ce tek onda bavarcima pociniti. Opet je Mou pobijedio Van Gaala, pa da je bila ozbiljna utakmica Ramos bi dobio dva žuta i jedan direktan crveni sigurno.
![]()
U prvom poluvremenu dok je igrao daleko od najačeg sastav, niste znali ko koga čuva, a u drugom poluvremenu dok je za nas igrao čitavi B tim, tek tada ste donekle izjednačili snage na terenu.
Molite Boga da Real ne naleti na Bayerna u LP.![]()
Evo možda rješenja za desni bok kada Lahm tu ne bude.(Jullich)
Kraft stvarno dobar, mada vidi se da u karijeri nije puno trenirao penale(čeka da protivnik šuta, a tada već bude prekasno). Sa ovakvim Riberyem sigurno smo jači nego prošle sezone, a čini mi se da su i ovi ostali igrači doživjeli vidan napredak.
Inače sa cijelom ekipom sa zadovoljan, izuzev Haasa, i uoči ove sezone itekako imamo razloga za optimizam.
Aj kad to vec znas, de mi svega ti reci hocel Liverpool sutra/prekosutra dobit Arsenala da idem uplatit jedno 5 stoja.rob do bagro je napisao/la:A ja ovi realovaca jesu zapeli, kao da su LP osvojilil. Ipak nije mala stvar dobit Bayern pa cak i na penale, ovo vam je prvi i posljedni trofej.
O le le, O la la, ser del Barça es ser un subnormal
- Los*Blancos
- Kontakt:
Portillo je napisao/la:Aj kad to vec znas, de mi svega ti reci hocel Liverpool sutra/prekosutra dobit Arsenala da idem uplatit jedno 5 stoja.rob do bagro je napisao/la:A ja ovi realovaca jesu zapeli, kao da su LP osvojilil. Ipak nije mala stvar dobit Bayern pa cak i na penale, ovo vam je prvi i posljedni trofej.
Trenutno korisnika/ca: Google Adsense [Bot], Proximic i 1 gost.