I pored svih ovih problema malo je nedostajalo da Bayern prođe dalje
FC Bayern München - Arhiva postova
Moderatori/ce: ribery,_dreamer_,Monolog,geronimo,hammers
-
Bundesliga
- Kontakt:
Re: FC Bayern München
Kod Baye se jednostavno poklopilo previše loših stvari u jako kratkom vrmenskom periodu. Prerano se ušlo u top formu i kada je bilo najpotrebnije igrači su pali i nisu bili na najboljem nivou. Isto tako povrede su uništile Bayern, nekoliko diskutabilnih odluka Carla je išlo na štetu Bayerna. 2 crvena u dvije utakmice, katastrofalno suđenje u 2 utakmici, PREglupo ponašanje Vidala, bezvezni kartoni Martineza, loša igra Alonsa i Thiaga, Tomica nikakav, previše rupa u odbrani kao i previše bespotrebno izgubljenih lopti, Monolog baksuz.
I am not yet born; O hear me.
Let not the bloodsucking bat or the rat or the stoat or the
club-footed ghoul come near me.
Let not the bloodsucking bat or the rat or the stoat or the
club-footed ghoul come near me.
Upravu si 100 posto vec se vidjelo u utkamici sa realom da ribery i roben nemogu vise kao nekad igrati ....costa nemoze mjenjati nikog previse umisljen .....i ja mislim da nam sljedi pad na goj ljestvici...realno nasa uprava je davajucu riberyiju i robenu neve ugovore i iste plate pokazala da ce oni i sljedece godine igrati bitnu ulogu u ekipi samim tim nema nista od nekog veceg pojacanja bar ne na krillima a jos moraju naci zamjenu za lama i alonsa tako da cisto sumnjam da mozemo ista ocekivati ......ovo ljeto mozda brant ili ganabryKarlo je napisao/la:ajde drug budi posten i reci kome je vise interesantno takmicenje kao sto je Bl ,gjde apsolutno nemamo nikakve konkurencije i gdje pola decenije vec vedrimo i oblacimo u svakom pogledu,kup manje vise isti .Ostaje nam -lp kao jedni trofej za kojim najvise zudimo ,zelimo ga.phily je napisao/la:Nama je Liga Prvaka postala opsesija, samo je to važno sve ostalo je manje bitno....jedino mi je žao što lahm neće još jednom podignuti klempu...
tu imamo jaku konkurenciju ,tu je najveca strast borba i sve ostalo.Za mene je sezona doslovno zavrsena krminalnim ispadanjem od reala i ja im to nikad necu oprostiti,halaliti ,NiKAD.
Real ,barca nece rizikovati i dozvoliti ozbiljniji pad pri smjeni smjeni generacija u pogledu konkurentnosti na euro sceni, nego ce dovesti ekvivalentne zamene postojecim zvjezdama i odrzat ce se na manj vise istom jako konkurentnom nivou ,za nas se bojim ako nasi momci iz uprave ne pokazu ozbiljno zube na trzistu vec ovog ljeta i dovodnjem barem najminimalnije jednog kapitalca,bojim se ato sam sinoc u svome dugom postu napisao,bojim se da nam slijedi pad,manji,veci ali on je neminovan izuzev ako momic iz uprave krenu ostro sa transferima vec ovog ljeta ,vrijeme ce vrlo brzo pokazati ,ali s obzirom na mentalitet nase uprave ,bojim se osjetnijeg veceg pada koji bi mogao potrajati duze vrijeme,i da vec od sledece sezone dolazi smjena na toj trecoj hijerarhiskoj ljestvici na kojoj smo bili uz barcu i real dugi niz godina.
Nesto pisu o nasem interesovanju za bernardescija iz firence nisam nestosiguran ni u njeg........alexis james volio bih jednog od njih ali cisto sumnjam
-
schickeria
- Kontakt:
Jos jednom ponavljam zaboravite top pojacanja,traze se igraci iz naseg pogona plus mladi talenti po mogucnosti nijemci.....to za carvajala je reschke rekao prije uzvratne utakmice u madridu
Mi cemo ovi prijelazni rok dovesti rezervnog napadaca (to je 99 posto wagner) ,krilonog igraca jer cemo prodati costu ,vratara rezervnog i ovisno o tome hoce li bernat otici novog lijevog beka...
Ja ne vidim da bayern moze pasti daleko ispod danasnjeg nivoa.Cinjenica jest da se englezi sa top trenerima i nenormalnim budjetima moraju podignuti ,tu su standarno juve psg barca real atletico eventualno milan i inter ali kakva je konkurencija nama takva je i drugima
Sto se tice nase momcadi mi vec sad imamo potpisane ugovore sa vecinom nositelja igre koji mogu igrati jos 4-5 godina (lewa ,vidal,neuer,alaba,thiago,hummels,martinez,boateng,alaba +mladi igraci koje treba znat vodit kao kimmich,sanchez,coman)
Vec iduce sezone martinez moze uskociti na poziciju alonsa a kimich vjerujem da moze postati bek na jako visokoj razini.Robbery odlazi 2018 i tu nam se oslobađa ogromni prostor i tu cemo vjerujem dovest sigurno jednu top klasu kao sto su svojedobno bili bas njih dvojica
Uopce ne vidim razlog za pesimizam i letargiju
Mi cemo ovi prijelazni rok dovesti rezervnog napadaca (to je 99 posto wagner) ,krilonog igraca jer cemo prodati costu ,vratara rezervnog i ovisno o tome hoce li bernat otici novog lijevog beka...
Ja ne vidim da bayern moze pasti daleko ispod danasnjeg nivoa.Cinjenica jest da se englezi sa top trenerima i nenormalnim budjetima moraju podignuti ,tu su standarno juve psg barca real atletico eventualno milan i inter ali kakva je konkurencija nama takva je i drugima
Sto se tice nase momcadi mi vec sad imamo potpisane ugovore sa vecinom nositelja igre koji mogu igrati jos 4-5 godina (lewa ,vidal,neuer,alaba,thiago,hummels,martinez,boateng,alaba +mladi igraci koje treba znat vodit kao kimmich,sanchez,coman)
Vec iduce sezone martinez moze uskociti na poziciju alonsa a kimich vjerujem da moze postati bek na jako visokoj razini.Robbery odlazi 2018 i tu nam se oslobađa ogromni prostor i tu cemo vjerujem dovest sigurno jednu top klasu kao sto su svojedobno bili bas njih dvojica
Uopce ne vidim razlog za pesimizam i letargiju
-
schickeria
- Kontakt:
Po cemu se na igri robbena vidjelo da vise ne moze?Bayern111 je napisao/la:Upravu si 100 posto vec se vidjelo u utkamici sa realom da ribery i roben nemogu vise kao nekad igrati ....costa nemoze mjenjati nikog previse umisljen .....i ja mislim da nam sljedi pad na goj ljestvici...realno nasa uprava je davajucu riberyiju i robenu neve ugovore i iste plate pokazala da ce oni i sljedece godine igrati bitnu ulogu u ekipi samim tim nema nista od nekog veceg pojacanja bar ne na krillima a jos moraju naci zamjenu za lama i alonsa tako da cisto sumnjam da mozemo ista ocekivati ......ovo ljeto mozda brant ili ganabryKarlo je napisao/la:ajde drug budi posten i reci kome je vise interesantno takmicenje kao sto je Bl ,gjde apsolutno nemamo nikakve konkurencije i gdje pola decenije vec vedrimo i oblacimo u svakom pogledu,kup manje vise isti .Ostaje nam -lp kao jedni trofej za kojim najvise zudimo ,zelimo ga.phily je napisao/la:Nama je Liga Prvaka postala opsesija, samo je to važno sve ostalo je manje bitno....jedino mi je žao što lahm neće još jednom podignuti klempu...
tu imamo jaku konkurenciju ,tu je najveca strast borba i sve ostalo.Za mene je sezona doslovno zavrsena krminalnim ispadanjem od reala i ja im to nikad necu oprostiti,halaliti ,NiKAD.
Real ,barca nece rizikovati i dozvoliti ozbiljniji pad pri smjeni smjeni generacija u pogledu konkurentnosti na euro sceni, nego ce dovesti ekvivalentne zamene postojecim zvjezdama i odrzat ce se na manj vise istom jako konkurentnom nivou ,za nas se bojim ako nasi momci iz uprave ne pokazu ozbiljno zube na trzistu vec ovog ljeta i dovodnjem barem najminimalnije jednog kapitalca,bojim se ato sam sinoc u svome dugom postu napisao,bojim se da nam slijedi pad,manji,veci ali on je neminovan izuzev ako momic iz uprave krenu ostro sa transferima vec ovog ljeta ,vrijeme ce vrlo brzo pokazati ,ali s obzirom na mentalitet nase uprave ,bojim se osjetnijeg veceg pada koji bi mogao potrajati duze vrijeme,i da vec od sledece sezone dolazi smjena na toj trecoj hijerarhiskoj ljestvici na kojoj smo bili uz barcu i real dugi niz godina.
Nesto pisu o nasem interesovanju za bernardescija iz firence nisam nestosiguran ni u njeg........alexis james volio bih jednog od njih ali cisto sumnjam
Po cemu se na igri robbena vidjelo da vise ne moze?[/quote][/quote]
Po tom sto ga je u prvoj utakmici marcelo pojeo a u drugoj je uspjevao proci par puta ali je uvjek bio zaustavljen od sledecg igraca...molim te jeli roben ijednom sutao na gol i svog poznatog dribliga u ove dvije tekme nije jer vise nije tako brz i jak koao st je bio
Da se razumijemo ja volim robbena i drago mi je sto je produzio ugovor ali pogledaj realov trio u napadu pogledaj krila samo ronaldo bejl barsa mesi nejmar roben je dobar i moze jos igrati ali ovo sto bayern zeli a to je biti isti ili bolji od reala i barce nemoze sa robbenom od 33 i riberyem od 34 pa kako mislis pobjedjivati roben ribery levandovski napad protiv navedenih gore nema sanse svaki prolaz robbena bio je uvjetovan time da lam protrci po strani i odvlaci jednog igraca jer nemoze roben vise svojim trkom da izbaci samo tako jednog ili dva igraca kao sto je mogao prije ...isto kao i alonso nisu oni zaboravili igrati ali fizika i godine cine svoje ...ja navijam za bayern vise od dvadeset godina i niko od mene nebi bio sretniji da imamo roberya jos lar godina ali one od prije god dvije tri..sve sto zelim reci da se u velikim utakmicama vidi razlika da ne govorim da ce se sigurno opetnpovrijediti i jedan i drugi i da ce im trebati jos vise vremena za povratak i zato mislim da nam treba jedan igrac koji ima taj potencijal da sam rjesi utakmicu da protivnik mora da ga cuva uvjek da oslobadja prostor i ostalim igracima samim svojim prisustvom nesto sto rade roben i ribery vec godinama....
Po tom sto ga je u prvoj utakmici marcelo pojeo a u drugoj je uspjevao proci par puta ali je uvjek bio zaustavljen od sledecg igraca...molim te jeli roben ijednom sutao na gol i svog poznatog dribliga u ove dvije tekme nije jer vise nije tako brz i jak koao st je bio
Da se razumijemo ja volim robbena i drago mi je sto je produzio ugovor ali pogledaj realov trio u napadu pogledaj krila samo ronaldo bejl barsa mesi nejmar roben je dobar i moze jos igrati ali ovo sto bayern zeli a to je biti isti ili bolji od reala i barce nemoze sa robbenom od 33 i riberyem od 34 pa kako mislis pobjedjivati roben ribery levandovski napad protiv navedenih gore nema sanse svaki prolaz robbena bio je uvjetovan time da lam protrci po strani i odvlaci jednog igraca jer nemoze roben vise svojim trkom da izbaci samo tako jednog ili dva igraca kao sto je mogao prije ...isto kao i alonso nisu oni zaboravili igrati ali fizika i godine cine svoje ...ja navijam za bayern vise od dvadeset godina i niko od mene nebi bio sretniji da imamo roberya jos lar godina ali one od prije god dvije tri..sve sto zelim reci da se u velikim utakmicama vidi razlika da ne govorim da ce se sigurno opetnpovrijediti i jedan i drugi i da ce im trebati jos vise vremena za povratak i zato mislim da nam treba jedan igrac koji ima taj potencijal da sam rjesi utakmicu da protivnik mora da ga cuva uvjek da oslobadja prostor i ostalim igracima samim svojim prisustvom nesto sto rade roben i ribery vec godinama....
Roben je odigrao kao 19-ogodisnjak, pun snage, i mogao je cini mi se igrat duplu utakmicu zaredom.
To sto nije prosao svaki put, pa ne igra protiv nekog nizerazrednog kluba, nego protiv jednog od najjacih klubova trenutno i u najjacem takmicenju, gdje 99% igraca daje 120%.
To sto nije prosao svaki put, pa ne igra protiv nekog nizerazrednog kluba, nego protiv jednog od najjacih klubova trenutno i u najjacem takmicenju, gdje 99% igraca daje 120%.
Mia San Mia
@Bayern111, kako si se prije odaziv'o ovdje?
-
schickeria
- Kontakt:
[/quote]Bayern111 je napisao/la:Po cemu se na igri robbena vidjelo da vise ne moze?
Da se razumijemo ja volim robbena i drago mi je sto je produzio ugovor ali pogledaj realov trio u napadu pogledaj krila samo ronaldo bejl barsa mesi nejmar roben je dobar i moze jos igrati ali ovo sto bayern zeli a to je biti isti ili bolji od reala i barce nemoze sa robbenom od 33 i riberyem od 34 pa kako mislis pobjedjivati roben ribery levandovski napad protiv navedenih gore nema sanse svaki prolaz robbena bio je uvjetovan time da lam protrci po strani i odvlaci jednog igraca jer nemoze roben vise svojim trkom da izbaci samo tako jednog ili dva igraca kao sto je mogao prije ...isto kao i alonso nisu oni zaboravili igrati ali fizika i godine cine svoje ...ja navijam za bayern vise od dvadeset godina i niko od mene nebi bio sretniji da imamo roberya jos lar godina ali one od prije god dvije tri..sve sto zelim reci da se u velikim utakmicama vidi razlika da ne govorim da ce se sigurno opetnpovrijediti i jedan i drugi i da ce im trebati jos vise vremena za povratak i zato mislim da nam treba jedan igrac koji ima taj potencijal da sam rjesi utakmicu da protivnik mora da ga cuva uvjek da oslobadja prostor i ostalim igracima samim svojim prisustvom nesto sto rade roben i ribery vec godinama....[/quote]
Pa robbenu je uvijek dodatnu opciju i davalo to sto je imao lahma iza sebe ,nije to samo u ovom trenutku iako se slazem sa konstatacijom da nam trebaju pojacanja na toj poziciji ali kazem ,ona ce doci tek 2018.Međutim gledajuci ove dcije utakmice robben je zadovoljio
Nerminovicsljivo je napisao/la:@Bayern111, kako si se prije odaziv'o ovdje?
Haha, taman skontam koji su sve clanovi kad izleti po neki novi-stari.
Znam da je on poprilicno cesto pisao, a vise ga nema.
Mia San Mia
Nerminović?, nije ovo on, ovaj zna nešto 
Ako Bayern zeli i naredne sezone napasti LP, mora dovesti barem jednog WC igraca, u zamjenu za Lahma koji se oprasta od Bayerna na kraju sezone.
Costa s druge strane nije nista posebno pokazao i njegova prodaja o kojoj se prica otvara put da se dovede jedan kvalitetan fudbaler.
Prioritet bi trebao biti zamjena za Riberija, koji vise ne moze igrati na visokom nivou, dok Robben moze odigrati barem jos 1-2 sezone kvalitetno i to je to od njega.
Znaci Bayernu je u ovom trenu glavni prioritet: desni bek, desno krilo, te drugi napadac.
Costa s druge strane nije nista posebno pokazao i njegova prodaja o kojoj se prica otvara put da se dovede jedan kvalitetan fudbaler.
Prioritet bi trebao biti zamjena za Riberija, koji vise ne moze igrati na visokom nivou, dok Robben moze odigrati barem jos 1-2 sezone kvalitetno i to je to od njega.
Znaci Bayernu je u ovom trenu glavni prioritet: desni bek, desno krilo, te drugi napadac.
Re: RE: Re: FC Bayern München
Ja mislio ti,reko evo ga ponovo u novom ruhu uzima zalet.sljivo je napisao/la:@Bayern111, kako si se prije odaziv'o ovdje?
Poslano sa mog C6903 koristeći Tapatalk
VOLIM BAYERN
Sad nema potrebe, fudbalska filozofija koju zastupam nije doživila poraz, čak šta više više je dogurala. 
Re: RE: Re: FC Bayern München
Potvrdit ce Monolog (za cca 23-24 dana) da je ovo Karlo.isakovich je napisao/la:Ja mislio ti,reko evo ga ponovo u novom ruhu uzima zalet.sljivo je napisao/la:@Bayern111, kako si se prije odaziv'o ovdje?
Poslano sa mog C6903 koristeći Tapatalk
37 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
"Every morning when I wake up I see the sun, even if there is the rain." Max Allegri
"Every morning when I wake up I see the sun, even if there is the rain." Max Allegri
Bayern111@vidim novi si medju nasom forumskog porodicom .Dobrodosao,i da puno dobrih postova napises
.
Nego momci ne znam za vas ali ja nikako ne mogu da se pomirim sa cinjenicom da smo na onakav brutalan kriminalan nacin ispali i to u velikom mecu
Veoma sam razocaran i tuzan nismo ovo zasluzili zaista ,ruku bi pruzio da nas je real izbacio posteno ali ovako nikako im ne mogu cestitati
.Da se ovako niikad nikome ne ponovi,apsolutno podrzavam uvodenje tehnologije,ovakve scene i desavanja ne treba vise niko da dozivi
Nego momci ne znam za vas ali ja nikako ne mogu da se pomirim sa cinjenicom da smo na onakav brutalan kriminalan nacin ispali i to u velikom mecu
Ancelotti said “it’s an honor for me to be a part of this great club next season.”
When I know of the club’s interest I didn ’t want consider any other offer
When I know of the club’s interest I didn ’t want consider any other offer
-
schickeria
- Kontakt:
Kimmich je desni bek ,pratite malo detaljnije kad vec piseteAlemC85 je napisao/la:Ako Bayern zeli i naredne sezone napasti LP, mora dovesti barem jednog WC igraca, u zamjenu za Lahma koji se oprasta od Bayerna na kraju sezone.
Uhh koji lapsus. Ja potpuno zaboravio na njega.schickeria je napisao/la:Kimmich je desni bek ,pratite malo detaljnije kad vec piseteAlemC85 je napisao/la:Ako Bayern zeli i naredne sezone napasti LP, mora dovesti barem jednog WC igraca, u zamjenu za Lahma koji se oprasta od Bayerna na kraju sezone.
Onda briga manje za klub.
Briga više prema nekim vijestima, mislim, dolaze oprečne informacije. Čas je Kimmich bek, čas se traži neko drugi. Kako ih je Lahm nazioguAlemC85 je napisao/la:Onda briga manje za klub.
Nije ih naguzio nego je doslo do zasicenja materijala. Jednostavno Philip je s Bayom uzeo sve sto se moglo uzeti. Covjek ima zivot izvan fudbala i dosta mu je svega. Hvala mu za sve.sljivo je napisao/la:Briga više prema nekim vijestima, mislim, dolaze oprečne informacije. Čas je Kimmich bek, čas se traži neko drugi. Kako ih je Lahm nazioguAlemC85 je napisao/la:Onda briga manje za klub..
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.