morijentes, roben, snajder, oven, kaka propao u realu....alan_kardec je napisao/la:Kad se sjetim koliko kvalitetnih pa i wc igrača je prodefilovalo kroz Real, a koji su bili nijemi posmatrači i grijači klupe, prosto me uhvati jeza. Nemoj Dušane u Rejal, živ bio.
Fudbalska reprezentacija Srbije
Moderatori/ce: geronimo,dubrava,Trigger,VanBasten,Devil
Re: Fudbalska reprezentacija Srbije
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI
Morijentes nije bio grijac klupe na vrhuncu karijere.
U realu jesteShadows je napisao/la:Morijentes nije bio grijac klupe na vrhuncu karijere.
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI

Crveno-bela boja kad se razlije svud', suze mi jurnu u oči, a srce iz grudi nema kud'...
Vaistinu vaskrsemarconato je napisao/la:
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI
Srecan Vaskrs i od mene.
Dantes
Nzm na osnovu cega tvrdis za Morientesa, za sedam sezona odigrao je vise od 180 zvanicnih utakmica...
Dantes
Nzm na osnovu cega tvrdis za Morientesa, za sedam sezona odigrao je vise od 180 zvanicnih utakmica...
Kao rezerva Raulu, Ronaldu.. Kome sve ne..Shadows je napisao/la:Srecan Vaskrs i od mene.
Dantes
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI
Malo sam se bavio statistikom i stvarno je porazavajuca cinjenica da jos od Save Miloševića nismo imali rasnog reprezentativnog centarfora, mada ni njemu odnos odigranih meceva i br postignutih golova ne idu bas u prilog.
Milošević: 102 nastupa - 37 golova.
Žigić: 57 - 20.
Kežman: 49 - 17.
Pantelić: 43 - 10.
Svi ovi igraci su imali u najmanju ruku solidne klupske karijere, a iz raznoraznih razloga nisu bas ostavljali neki veliki trag u reprezentaciji (izuzev Miloševiča).
Tu mozemo komotno dodati i jednog Kovačevića, koji je u Primeri i Serie A postigao preko 100 golova, a za reprezentaciju samo 10 na 59 meceva. Doduse, on je imao i strasnu konkurenciju u vidu Mijatovića i Miloševića tada!
Kežman je u onom ludackom periodu kada je za PSV postigao oko 130 golova i po prelasku u Chelsea solidno zapoceo u reprezentaciji, a onda je nakon SP 2006 jednostavno precrtan (ne bih da se polemise kako i zasto, samo analiziram), a ruku na srce i karijera mu je krenula silaznom putanjom, mada je imao jos toga da ponudi!
Žigić i Pantelić ovako na oko nelosa statistika, pogotovo ovaj prvi. Medjutim, oni su zahvatili jedino ajmo reci plodno doba naseg seniorskog fudbala u poslednjih 10 god. ono pod Antićem, a opet se nisu pretjerano proslavili! U kvalifikacijama za to SP 2010, zajedno su postigli samo 4 gola, na samom SP samo se Pantelić jednom upisao u strijelce.
U konacnici, zasto sve ovo pisem, zato sto je Mitrović taj koji obecava i prijeti da ih sve nadmasi!
Na 27 meceva je postigao 8 golova. Reklo bi se, nista spektakularno, medjutim, 6 od tih 8 dao je u proteklih godinu dana na ukupno 7 odigranih meceva, 4 u ovim kvalifikacijama. Konacno je dobio sansu u kontinuitetu, nema skoro nikakvu konkurenciju i za sada dobro to koristi. Jos kad tome dodamo da ima nepune 23 god..
Jos nesto sto je veoma vazno, Mitrović za razliku od skoro svih gore navedenih ima nesto sto oni nisu imali, a to je odlican paker - Tadić.
Milošević: 102 nastupa - 37 golova.
Žigić: 57 - 20.
Kežman: 49 - 17.
Pantelić: 43 - 10.
Svi ovi igraci su imali u najmanju ruku solidne klupske karijere, a iz raznoraznih razloga nisu bas ostavljali neki veliki trag u reprezentaciji (izuzev Miloševiča).
Tu mozemo komotno dodati i jednog Kovačevića, koji je u Primeri i Serie A postigao preko 100 golova, a za reprezentaciju samo 10 na 59 meceva. Doduse, on je imao i strasnu konkurenciju u vidu Mijatovića i Miloševića tada!
Kežman je u onom ludackom periodu kada je za PSV postigao oko 130 golova i po prelasku u Chelsea solidno zapoceo u reprezentaciji, a onda je nakon SP 2006 jednostavno precrtan (ne bih da se polemise kako i zasto, samo analiziram), a ruku na srce i karijera mu je krenula silaznom putanjom, mada je imao jos toga da ponudi!
Žigić i Pantelić ovako na oko nelosa statistika, pogotovo ovaj prvi. Medjutim, oni su zahvatili jedino ajmo reci plodno doba naseg seniorskog fudbala u poslednjih 10 god. ono pod Antićem, a opet se nisu pretjerano proslavili! U kvalifikacijama za to SP 2010, zajedno su postigli samo 4 gola, na samom SP samo se Pantelić jednom upisao u strijelce.
U konacnici, zasto sve ovo pisem, zato sto je Mitrović taj koji obecava i prijeti da ih sve nadmasi!
Na 27 meceva je postigao 8 golova. Reklo bi se, nista spektakularno, medjutim, 6 od tih 8 dao je u proteklih godinu dana na ukupno 7 odigranih meceva, 4 u ovim kvalifikacijama. Konacno je dobio sansu u kontinuitetu, nema skoro nikakvu konkurenciju i za sada dobro to koristi. Jos kad tome dodamo da ima nepune 23 god..
Jos nesto sto je veoma vazno, Mitrović za razliku od skoro svih gore navedenih ima nesto sto oni nisu imali, a to je odlican paker - Tadić.
Crveno-bela boja kad se razlije svud', suze mi jurnu u oči, a srce iz grudi nema kud'...
Ma zna se što je Mateja precrtan... Posle njega i Žigića nismo imali igrača koji je bio sposoban u kontinuitetu biti prijetnja po gol protivnika, a da se napadačem zove.
Tužno.
Kežman je imao ono nešto... Uz to veoma dobru realizaciju. Ono što vali Mitrovića i još nekima koji su nakon njega nosili dres.
Tužno.
Kežman je imao ono nešto... Uz to veoma dobru realizaciju. Ono što vali Mitrovića i još nekima koji su nakon njega nosili dres.
Odlicna partija Spajića i Obradovića, dosta su posla imali, Spajić ocistio xy lopti...
Nastasić nazalost sukrivac za ispadanje Shalkea, kao i Karleuša Bešiktaša, jer je promasio penal.
Radoja sa Celtom u polufinalu!
Nastasić nazalost sukrivac za ispadanje Shalkea, kao i Karleuša Bešiktaša, jer je promasio penal.
Radoja sa Celtom u polufinalu!
Milenković i zvanicno potpisao za Fiorentinu. Vrijednost transfera oko 5 mil.
Lalat ce na ovom EP biti na slatkim mukama i kada je stoperska pozicija u pitanju: Veljković, Jovanović, Lazić, Babić, Milenković...
Lalat ce na ovom EP biti na slatkim mukama i kada je stoperska pozicija u pitanju: Veljković, Jovanović, Lazić, Babić, Milenković...
Igra li iko sem Jovanovića i Milenkovićamarconato je napisao/la:Milenković i zvanicno potpisao za Fiorentinu. Vrijednost transfera oko 5 mil.
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI
Veljković je takodje standardan u Werderu, za ostalu dvojicu nisam siguran.DANTES je napisao/la: Igra li iko sem Jovanovića i Milenkovića
- alan_kardec
- Kontakt:
Lazar Marković pogodio za Hull. 
Buka dobija nove decibele, bubne opne lete u komadiće, Crvena zvezda vodi sa 1:0!
RIP Adis Selmanović
RIP Adis Selmanović
Kakva monstruozna golcina Matića!
Frajer skroz rijetko daje golove, ali zato je skoro svaki evrogol!
svaki je bolestmarconato je napisao/la:Kakva monstruozna golcina Matića!![]()
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI
Bas tako:DANTES je napisao/la: svaki je bolest
- alan_kardec
- Kontakt:
Bravo Nemanja.
po ovim golovima me malo podsjeća na Stankovića, mada je Stanković ipak bio nešto efikasniji.
On ih nije davao baš često, ali kad ga zavali, zavali ga da valja. U derbijima protiv Milana je imao nekoliko remek-djela.
po ovim golovima me malo podsjeća na Stankovića, mada je Stanković ipak bio nešto efikasniji.
On ih nije davao baš često, ali kad ga zavali, zavali ga da valja. U derbijima protiv Milana je imao nekoliko remek-djela.
Buka dobija nove decibele, bubne opne lete u komadiće, Crvena zvezda vodi sa 1:0!
RIP Adis Selmanović
RIP Adis Selmanović
Uu Alane, Stanković nije bio nesto efikasniji, nego mnoogo efikasniji!
Deki je ukupno za Lazio i Inter postigao 75 golova, samo u Serie A 51...
Nego, vidim niko juce ne spomenu da je Bane postigao prvenac za Zenit.
Deki je ukupno za Lazio i Inter postigao 75 golova, samo u Serie A 51...
Nego, vidim niko juce ne spomenu da je Bane postigao prvenac za Zenit.
- alan_kardec
- Kontakt:
Volio bih da griješim, ali Bane je bivši profesionalni fudbaler.
RIP Adis Selmanović
RIP Adis Selmanović
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.