NK Široki Brijeg
Re: NK Široki Brijeg
Nazalost nije sve kako se cini za sljedecu sezonu,idu sigurno 4-5 kljucnih igraca..dolaze 2 solidna zasad. Zasad ne sluti na dobro..
Samo jedno ime
- UstanikSBII
- Kontakt:
Može i meni u pp ako netko nešto tajno zna.Ustanik8SB8 je napisao/la:Evo koliko sam upućen od svog izvora, u grubo ću iznijeti info koje znam i koje su prikladne za forum…. Sastanak sinoć je održan djelomično, ali falili su neki ljudi zbog privatnih obaveza. Bilo je naznaka da se promjeni politika “dovođenja igrača“, ali se od toga odustalo i to se pitanje sigurno neće mijenjati u narednom periodu u mandatu ove uprave! Još jednom je naglašeno da novac nije problem i da će se ići na titule idućih sezona! Ključne reforme su uprave, da jedna ubojiti strijelac i još jedan austrijanac (naš , nećemo o imenima svi mogu dokučiti, valjda) će preuzeti mjesto sportsko direktora a drugi omladinsku školu nije još sve definirano ali izgleda da strijelac ide na poziciju spo. Dir.! Radi se na formiranju skaut službe, omladinski pogon će dobiti plan za naredne 3 god, treneri će dobivati jedna određeni iznos od prodaje igrača itd. Što se tiče ljudi koji su zaposleni u klubu neće se više dešavati da pojedinci primaju plaću a ništa ne rade. A pojedine gradske “maskote“ biće sklonjene sa strane a ne da upadaju u prvi plan. Klub se diže na jedan ozbiljni nivo u tom segmentu. Već sam ranije pisao kreće se odmah u slaganje igračko kadra tako da ljudi koji dolaze već to imaju kao zadatak. Iduće sezone 17/18 je i 70 godina kluba s toga će vjerojatno titula prvaka biti primarni cilj, sve moje prijašnje informacije i indicije pokazuju se točnim. Iskreno jedva čekam iduću sezonu!
DOĐOH VICE UGASIH!?!?!?
Zadnja klupa SS.ba liga!
Dulce et decorum est pro patria mori.
HKK Široki
Prvenstva: 10 x 🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆
Kup 9 x 🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆
NK Široki Brijeg
Prvenstva 2 x 🏆🏆
Kup 3 x 🏆🏆🏆
Zadnja klupa SS.ba liga!
HKK Široki
Kup 9 x 🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆
NK Široki Brijeg
Prvenstva 2 x 🏆🏆
Kup 3 x 🏆🏆🏆
Re: RE: Re: NK Široki Brijeg
Mene je toga najvise strah,da izgubimo ono sto sad valja.penke je napisao/la:Nazalost nije sve kako se cini za sljedecu sezonu,idu sigurno 4-5 kljucnih igraca..dolaze 2 solidna zasad. Zasad ne sluti na dobro..
Menalo,Loncar,Zloma su tri nasa najbitnija igraca(uz Barabana koji bi trebo ostati) i postoji velika mogucnost da odu vec na ljeto...[emoji21]
EKONNP
-
volimsiroki
- Kontakt:
Kojih to 4-5 kljucnih? Napisi molim tepenke je napisao/la:Nazalost nije sve kako se cini za sljedecu sezonu,idu sigurno 4-5 kljucnih igraca..dolaze 2 solidna zasad. Zasad ne sluti na dobro..
Igraj Široki, ti si najbolji !!
- UstanikSBII
- Kontakt:
volimsiroki je napisao/la:Kojih to 4-5 kljucnih? Napisi molim tepenke je napisao/la:Nazalost nije sve kako se cini za sljedecu sezonu,idu sigurno 4-5 kljucnih igraca..dolaze 2 solidna zasad. Zasad ne sluti na dobro..
Slažem se s tim koji su to ključni igrači da su se u ovoj sezoni baš istakli a da su baš nezamjenjivi. Jedino Zlomu tu mogu vidjeti, ostali su znali bljesnuti ali i zakazati, Bože moj ni Dinamo ne zadrži svakog koga bi htio tako neće ni Široki! Ali u ovoj postavi ne vidim puno onih bez kojih se ne bi moglo dalje i koji baš iskaču kvalitetom osim Zlome pa u neku ruku i Barabana!
DOĐOH VICE UGASIH!?!?!?
Zadnja klupa SS.ba liga!
HKK Široki
Kup 9 x 🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆
NK Široki Brijeg
Prvenstva 2 x 🏆🏆
Kup 3 x 🏆🏆🏆
Zadnja klupa SS.ba liga!
HKK Široki
Kup 9 x 🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆
NK Široki Brijeg
Prvenstva 2 x 🏆🏆
Kup 3 x 🏆🏆🏆
- UstanikSBII
- Kontakt:
penke je napisao/la:Nazalost nije sve kako se cini za sljedecu sezonu,idu sigurno 4-5 kljucnih igraca..dolaze 2 solidna zasad. Zasad ne sluti na dobro..
Malo mi je čudan tvoja logika ok imaš neke info. sigurno kažeš odlazi 4-5 igrača dolaze 2 SOLIDNA! Pa to je već 50% rupe pokriveno a tek 4 mjesec! Dodaš jednog juniora koji se iskaže plus čitav prelazni rok pred nama! Pa logično da neće svi koje bi mi htjeli dovesti odmah u 4 mjesecu reći ok eto nas u ŠB. Mnogi će probati naći nešto za više novca itd. Samo kažem još jednom čuo sam iz pouzdanih izvora davno da se ozbiljno dogodine ide u napad na titulu! Ne mora značiti da ćemo je osvojiti ali ćemo sigurno biti daleko opasniji nego ove sezone i sigurno u TOP 3 tima za iduću sezonu!
DOĐOH VICE UGASIH!?!?!?
Zadnja klupa SS.ba liga!
HKK Široki
Kup 9 x 🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆
NK Široki Brijeg
Prvenstva 2 x 🏆🏆
Kup 3 x 🏆🏆🏆
Zadnja klupa SS.ba liga!
HKK Široki
Kup 9 x 🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆
NK Široki Brijeg
Prvenstva 2 x 🏆🏆
Kup 3 x 🏆🏆🏆
Tako je, ostalo se lako da zamijeniti. Zlomi dati koliko god bude trazio, na njemu se treba graditi novi SirokiLoveSB96 je napisao/la:Samo nek Zloma ostane..
...da Široki vječno ostane ponos naše Hercegovine...
HRHB
HRHB
To je sve daleko od realizacije, mislim i na odlaske i dolaske, još je rano za to, tek smo novog direktora dobili, uskoro će nadam se doći i novi sportski direktor, tek tada će se slagati igračka križaljka za slijedeću godinu. Za Zlomu se slažem, njega bi se trebalo pokušati zadržati.
Ja umrijet ću. Brijeg se neće maći, ta plava skamenjena vječnost. (A.B.ŠIMIĆ)
Necu ovdje javno pisati. U p.p koga zanima. Al nazalost su tocne info
Samo jedno ime
Re: RE: Re: NK Široki Brijeg
Pucajpenke je napisao/la:Necu ovdje javno pisati. U p.p koga zanima. Al nazalost su tocne info
Sent from my Picasso using Tapatalk
EKONNP
Ajde pošalji u PP
Ja umrijet ću. Brijeg se neće maći, ta plava skamenjena vječnost. (A.B.ŠIMIĆ)
-
volimsiroki
- Kontakt:
Jedino je sigurno da nas ceka itekako zanimljivo ljeto
Samo se nadam da se nece grijesiti sa igracima, da opet ne dovode polovnjake poput Repica, Barica i takvih
Samo se nadam da se nece grijesiti sa igracima, da opet ne dovode polovnjake poput Repica, Barica i takvih
...da Široki vječno ostane ponos naše Hercegovine...
HRHB
HRHB
Dogodine se liga opet skracuje,ispadaju 4 kluba. Bit ce vatreno 
U svakom slucaju na ljeto ide totalni remont ekipe
Samo jedno ime
- Evolve
- Kontakt:
Daj ajd pp ako mozepenke je napisao/la:Dogodine se liga opet skracuje,ispadaju 4 kluba. Bit ce vatreno
NK Široki Brijeg
Me tooEvolve je napisao/la:Daj ajd pp ako mozepenke je napisao/la:Dogodine se liga opet skracuje,ispadaju 4 kluba. Bit ce vatreno
Zna li itko točan podatak koliko smo puta igrali finale kupa ?
I je li moguće da smo skoro svake godine bili u polufinalu ?
PP penke...
Ja mislim da smo 6 puta igrali finale.york je napisao/la:Zna li itko točan podatak koliko smo puta igrali finale kupa ?
Igraj Široki ti si najbolji!
Trenutno korisnika/ca: RodjeniiBrato, Soli i 22 gosta.