PL prepucavanja - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,_dreamer_,insider,Monolog
- TobeYarabi
- Kontakt:
Re: PL prepucavanja
Zvanicna 2 dana smislja neko priopcenje da ih utjesi al ne mogu se sjetiti niceg sto bi im ublazilo ovu bol 
- PticaSelica1921
- Kontakt:
E sto mi sj.eba zajebanciju bas sam ih htio isfuratiscootzzZzTM87 je napisao/la:Medikament je napisao/la:kino grupa gluposti lupa
digli kredit da se pokriju, a pričaju o amidžinim donacijama![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Bas nisi kolegijalan
U srcu nosim te ja ! 1921
Ako ga budu podržali navijači, Dulja ce traziti da uplate još milion KFKS.
[quote="harishp"]Ovaj ako bude mjenjao Misimovica,onda smo fakat nayebali.
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]
Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]
Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921
PticaSelica1921 je napisao/la:E sto mi sj.eba zajebanciju bas sam ih htio isfuratiscootzzZzTM87 je napisao/la:Medikament je napisao/la:kino grupa gluposti lupa
digli kredit da se pokriju, a pričaju o amidžinim donacijama![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Bas nisi kolegijalan
NEW PRIMITIVES ALL OVER BASCARSIJA
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
ako svi sastružete odgodit će se i sljedeća...

upute slijede! pratite službenu!

upute slijede! pratite službenu!
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
a kome to hadzija od 7% ne da da uđe na stadion?
ps. produzuje miro 100% samo sabura, sad ce zvanicna da to objavi
ps. produzuje miro 100% samo sabura, sad ce zvanicna da to objavi
Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
Kako god okrenes Zeljo ce lakse podnjeti odlazak Stevanovica tj. nedostatak takvog igraca, nego Sarajevo - Duljevica.
A ovi pokusaji homora za nasu zvanicnu ce vas zdravlja kostati u skorije vrijeme, kada krenu objave u vezi ovoga sto se sprema pred novu sezonu i tokom iste.
A ovi pokusaji homora za nasu zvanicnu ce vas zdravlja kostati u skorije vrijeme, kada krenu objave u vezi ovoga sto se sprema pred novu sezonu i tokom iste.
Zadnja izmjena: Zenzo, dana/u 20 apr 2017, 17:46, ukupno mijenjano 1 put.
- Zeljeznicar -
i muamer svraka je bio povezivan sa newcastleom i celticom pa zavrsi u maleziji, ne zanosite se zvrkovi
GO ROGER !!....peRFect !!!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF
VOLIM ZELJEZNICAR!!
RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF
pa sta sad? odakle ti znas ko ce koga teze nadomjestiti?Zenzo je napisao/la:Kako god okrenes Zeljo ce lakse podnjeti odlazak Stevanovica tj. nedostatak takvog igraca, nego Sarajevo - Duljevica.
pored njega otici ce vam i lendric i jos par igraca a nama ako mi ne budemo htjeli niko osim duljevica
drugo, poselami svoju zvanicnu, i boli nas racku sta ce se spremati i sta ce se desavati
Mi smo digli kredit i sad cemo da sve kupimo
ova dabl dildo arena je baš extra, sklonio miske pomoćne terene, ha ja, koji će vam to....nećete valjda početi igrati lopte nagloZenzo je napisao/la:Kako god okrenes Zeljo ce lakse podnjeti odlazak Stevanovica tj. nedostatak takvog igraca, nego Sarajevo - Duljevica.

Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
#2dildo#arena
- FrancescoTotti
- Kontakt:
Pusa za levate koji pokusavaju da mi provale u profil 
Dok smo živi stajaćemo iza bordo sotone!
- TobeYarabi
- Kontakt:
Zna li se tacan broj oboljelih na grbavici?
Kazu da je jedan uvazeni clan foruma pao u komu i ne zna se hoce li doci sebi

Kazu da je jedan uvazeni clan foruma pao u komu i ne zna se hoce li doci sebi
- Sarajlijica1946
- Kontakt:
Yebo mater i meni dolaze nekakve poruke, kodovi ja mjesec nisam usao. Strah me sad uci.FrancescoTotti je napisao/la:Pusa za levate koji pokusavaju da mi provale u profil
- TobeYarabi
- Kontakt:
Posaljite ih na moj.Sarajlijica1946 je napisao/la:Yebo mater i meni dolaze nekakve poruke, kodovi ja mjesec nisam usao. Strah me sad uci.FrancescoTotti je napisao/la:Pusa za levate koji pokusavaju da mi provale u profil
- Sarajlijica1946
- Kontakt:
SMS poruka, kao neki kod nesto fb reset i spod link.Zenzo je napisao/la:Samo brisi takve poruke ne otvaraj i ne klikci linkove.
A vec sam imao problema sa tim, neki mi levat profalio i segacio se sa mojim profilom. Zamalo bez zuba nisam ostao, ne mozes se oprati.
NeaTobeYarabi je napisao/la:Zna li se tacan broj oboljelih na grbavici?
Kazu da je jedan uvazeni clan foruma pao u komu i ne zna se hoce li doci sebi![]()
![]()

- Neandertalac
- Kontakt:
Šta ti je pedeLu, ko ti Dildo mrda?
Željezničar za život cijeli !
UPRAVA NAPOLJE!
UPRAVA NAPOLJE!
Hrasno prisvojio komp , neda ni da se uloguješNeandertalac je napisao/la:Šta ti je pedeLu, ko ti Dildo mrda?
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.